Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 14:24   #2491
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
[
prince - pamiętamy
mała szybko ząbkuje - my mamy nadal ślinotok i bezzębny uśmiech
ubranka też 74-80 ale 8 kg raczej jeszcze nie osiągnęliśmy
nom ząbkuje szybko. MY jeszcze 8 pełnych tez nie ale juz prawie.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
W
Prince jasne że pamiętamy! Ale Ci dziecię szybko rośnie!!!

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Prince oczywiście, że pamiętamy

Cytat:
pochwalę sie, że my dzisiaj przewozimy kuchnię w elemantach w przyszłym tygodniu montaż
i może uda się w przyszłym tygodniu zamówic materiał na sypialnię z garderobą- mam już je pięknie rozrysowane

a i w tym tygodniu przyszła fototapeta - więc jest szansa, że w przyszłym tygodniu znajdzie sie na swoim miejscu (czyt. na ścianie w przedpokoju)
ale ja CI zazdroszcze takiego urządzania
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38714772]
Leżę, mało chodzę, jedynie 2-3 razy kuchnia i kibelek...
Byłam w środę u gina, kazał leżeć, Nospa i Dupek 3 razy dziennie, wszystko robię [/QUOTE]

bedzie dobrze. Najwazniejsze to zachowac spokoj, nerwy tez robia swoje. A pozniej zadzwon do gina

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 14:59   #2492
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

Maksi co pichcisz?
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
A co masz w panach zrobić Opowiedz niech pociesze zmysły[COLOR="Silver"]
a więc: moja mama upiekła 3 ciasta, babcia tż-ta robi gołąbki i paszteciki z barszczem.
ja zrobiłam sos pomidorowy do gołabków, sałatkę porową, sałatkę grecką (jutro zrobię) pieczeń z karkówki, pulpeciki z pieczarką, pieczoną kaczkę z jabłkami.
Cytat:
hehe ale trafiłaś,mama upiekła na jutro

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
A ja wczoraj mialam wypadek samochodowy wieczorem eh
Na szczescie tylko potluczenia, powazniejszych urazów brak
o matko ... dobrze, że jesteś z nami

iza wysłałam ci zaproszenie, też chcę oglądnąć
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:02   #2493
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
ja po wizycie w końcu w domku!!
stwierdzone PCO w niewielkim stopniu! czekamy na @ i jedziemy ze stymulacja a potem wizyta!
W takim razie ogromne za @ i stymulację

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
Szyjka dłuuuga, zamknięta i twarda
Słuchaliśmy serduszka:lov etego momentu się najbardziej bałam bo zeszłym razem podczas takiej wizyty była cisza...)i ruchy też było słychać

Cynamonowa u nas leci od dziś 17 tydzto u Ciebie też nie za każdym razem usg?
super, że wizyta udana

Ja mam tylko 2 usg w trakcie ciąży tutaj... w 12tc i 20tc

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
brzuch mi twardnieje i lekko pobolewa co 6 min jade do szpitala

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj przyszłam z pracy i płakałam jak głupia po tym co sie dowiedziałam co wyrabia znowu ten palant
Ale się idiota na Ciebie uwziął...
Trzymaj się i nie daj się!

Cytat:
pochwalę sie, że my dzisiaj przewozimy kuchnię w elemantach w przyszłym tygodniu montaż
i może uda się w przyszłym tygodniu zamówic materiał na sypialnię z garderobą- mam już je pięknie rozrysowane

a i w tym tygodniu przyszła fototapeta - więc jest szansa, że w przyszłym tygodniu znajdzie sie na swoim miejscu (czyt. na ścianie w przedpokoju)
Uuu... remont idzie pełną parą

Cytat:
Aaa dziewczyny mam fotki w albumie jakby któraś chciała zobaczyć
Ja bym chciała zobaczyć

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Witam się piąteczkowo !!! uwielbiam ten dzień
Jaki świetny nastrój- podziel się, chociaż maleńką częścią, co?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38714443]
A u mnie znowu brązowo na papierze i brudny śluz [/QUOTE]

Kurczę... Ale może to takie plamienie jak w poprzedniej ciąży- pisałaś, że wtedy kosmówka była przyczyną... Może teraz też tak jest?

Cytat:
Z tych nerwów wczorajszych zaczął boleć mnie brzuchŻebym tylko nie dostała z tego znowu jakiegoś plamienia/krwawienia

Cytat:
Dobrze, że nic poważnego się nie stało... ale czasem jakiś problemy w odcinku szyjnym mogą pojawić się z opóźnieniem- nawet 24 h po kolizji. Zwróć uwagę czy z Twoją szyją jest ok

Ja mam dzisiaj wisielczy humor. Czekamy na wyniki PAPP-A - chyba osiwieję prze te 2 tygodnie...

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:09   #2494
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ale dzik mnie przeraził Ogromny kuźwa był
o matyldooo.... tyż bym miała wypadek....

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
a więc: moja mama upiekła 3 ciasta, babcia tż-ta robi gołąbki i paszteciki z barszczem.
ja zrobiłam sos pomidorowy do gołabków, sałatkę porową, sałatkę grecką (jutro zrobię) pieczeń z karkówki, pulpeciki z pieczarką, pieczoną kaczkę z jabłkami.
ale partyyy.... o ktorej mozemy wbijac

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Czekamy na wyniki PAPP-A - chyba osiwieję prze te 2 tygodnie...
aż dwa?!
czekałam niecałe dwa dni... nic fajnego

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:10   #2495
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

iza wysłałam ci zaproszenie, też chcę oglądnąć
Zaakceptowałam
Cytat:

Ja mam dzisiaj wisielczy humor. Czekamy na wyniki PAPP-A - chyba osiwieję prze te 2 tygodnie...
Na pewno będzie dobrze

Wysłałam ci zaproszenie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:17   #2496
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
aż dwa?!
czekałam niecałe dwa dni... nic fajnego
Między 5 a 10 dniami roboczymi z naciskiem na 10...

Cytat:
Wysłałam ci zaproszenie
Dziękuję A to powinno w PW się pokazać bo ja nic nie widzę...

EDIT- dobra, już widzę- mam

Edytowane przez cynamon_owa
Czas edycji: 2013-01-18 o 15:20
Stary 2013-01-18, 15:18   #2497
agatkaa1
Zakorzenienie

Maxi jak robisz porową??

Cynamonku dziękuję a Tobie życze aby ten czas szybko Ci zleciał!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:22   #2498
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

ale partyyy.... o ktorej mozemy wbijac
zapraszamy na 18-stą!!!

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Maxi jak robisz porową??
Salatka porowa Maksi
2 pory
2 puszki groszku
1 puszka kukurydzy
4 ogórki konserwowe
7 jajek
majonez winiary 400 ml
sól, pieprz do smaku

umyte i pokrojone pory spażam 1-2 min. odcedzam, ogórki i ugotowane jaja na twardo kroję w kosteczkę, kukurydzę i groszek odcedzam. Wszystkie składniki łącze, mieszam, przyprawiam do smaku.
Stary 2013-01-18, 15:27   #2499
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
zapraszamy na 18-stą!!!

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Salatka porowa Maksi
2 pory
2 puszki groszku
1 puszka kukurydzy
4 ogórki konserwowe
7 jajek
majonez winiary 400 ml
sól, pieprz do smaku

umyte i pokrojone pory spażam 1-2 min. odcedzam, ogórki i ugotowane jaja na twardo kroję w kosteczkę, kukurydzę i groszek odcedzam. Wszystkie składniki łącze, mieszam, przyprawiam do smaku.
dziękuję, brzmi pysznie chociaż za winiary nie przepadam odkąd spróbowałam KIELECKIEGO!! a widzisz ja mam przepis na porową ale por marynowany ze słoika i do tego starty ser żółty

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-18, 15:43   #2500
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Maxi jak robisz porową??

Cynamonku dziękuję a Tobie życze aby ten czas szybko Ci zleciał!!
Dzięki

Cytat:
z
Salatka porowa Maksi
2 pory
2 puszki groszku
1 puszka kukurydzy
4 ogórki konserwowe
7 jajek
majonez winiary 400 ml
sól, pieprz do smaku

Ja robię sałatkę bardziej na słodko.
Też sparzam pora wcześniej- wodą z cukrem i sokiem z cytryny
Dodaję kukurydzę, ananasa i ser żółty pokrojony w kostkę W wersji "bogatszej" można też dorzucić szynkę pokrojoną w kostkę
No i oczywiście majonez na końcu

Cytat:
dziękuję, brzmi pysznie chociaż za winiary nie przepadam odkąd spróbowałam KIELECKIEGO!! a widzisz ja mam przepis na porową ale por marynowany ze słoika i do tego starty ser żółty
Majonez Kielecki rządzi

Stary 2013-01-18, 15:46   #2501
maksikola
Wtajemniczenie

czekam na tż-ta i jedziemy, muszę kupić szkło (literatki i kieliszki), wyrozbijana połowa a nie chcę sztukować i pożyczać od teściowej, wtedy "każde z innej parafii"

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Majonez Kielecki rządzi
wypróbuję kiedyś
Stary 2013-01-18, 17:40   #2502
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Muszę powtórzyć układ krzepnięcia
Więc w poniedziałek pójdę do lab, zrobię morfologię + to i mocz i w środę się umówię na wizytę znowu.
Nie wiem, jak wyrobię finansowo, ale z tym układem krzepnięcia nie ma żartów...

Coś czuję, że ten układ krzepnięcia wyjdzie mi źle, ten posiew bakteryjny wyjdzie mi źle i zasypię się lekami.... Kurcze, mogłam iść do tego lekarza przed ciążą Zaleciłby mi te badania wcześniej, może by się dało coś podleczyć... Człowiek jednak uczy się na błędach...
Z drugiej strony leżałam w szpitalu tyle razy, chodziłam do gina cały 2012 rok prywatnie i nikt mi tego nie pozlecał, a prosiłam, pytałam, czy mam coś zrobić.... No normalnie głową w mur tylko....

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2013-01-18 o 18:03
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 18:53   #2503
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Ubrania mają różne rozmiarówki Wczoraj byliśmy na zakupach dla Stasia, bo już powyrastał z wyjściowych rzeczy. Kupiłam mu spodnie na 74 tak, żeby były większe, w domu przymierzam a tu dobre są A on nosi rozmiar 68 Ostatnie spodnie w tym rozmiarze były dobre 3 tyg Teraz widać, że go w brzuszek gniotą i już trzeba większe
moja Kasię nigdy nic jeszcze w brzuszek nie gniotło- raczej wszystko jej leci, nawet jak z długich spodni zrobią się rybaczki

Cytat:
czekam na tż-ta i jedziemy, muszę kupić szkło (literatki i kieliszki), wyrozbijana połowa a nie chcę sztukować i pożyczać od teściowej, wtedy "każde z innej parafii"
maksi- będzie jak znalazł do nowego domu
ja praktycznie ostatnio na każdą imprezę kupuję lub dostaję jakieś nowe komplety- żeby mieć już jak się przeprowadzimy- też lubię jak wszystko jest z "jednej parafii"

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Perse- nie potrafię napisać jak bardzo ciepło o Tobie myślę i jak bardzo jestem smutna, że dzieje się coś co Cię martwi, nie dość, że po stracie każda kolejna ciąża to jeden wielki strach a jak jeszcze się coś zaczyna dziać co nas niepokoi to już w ogóle są nerwy....
Kochana jedyne co mogę to przypomnieć Ci - tak jak niedawno pani przypominałam-że wiele naszych wyczekanych dzieciaków jest właśnie z tych krwawiących i wyleżanych ciąż i jedyne co możesz zrobić to leżeć i brać leki

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

czy ktoś ma wieści od measi?

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

elizabarbara- to miałaś niezłą przygodę.....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2013-01-18 o 19:04
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:01   #2504
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry!

Robiłyście kiedyś to ciasto? http://www.mojewypieki.com/przepis/p...ewska-pychotka
Nie robiłam ale wygląda bardzo smakowicie.

Cytat:

Ja wczoraj przyszłam z pracy i płakałam jak głupia po tym co sie dowiedziałam co wyrabia znowu ten palantWziął mnie na bok brygadzista z przeciwnej zmiany i powiedział żebym uważała na niego bo donosi na mnie nie tylko do majstra ale też do kierownika głównegoPoszłam na palarnie pale tego papierosa on też tam przyszedł jak zobaczył że tam jestem to się wrócił stał za drzwiami aż wypale i dopiero on wszedłPotem na przerwie coś gadał na mój temat jak tylko wyszłam.A na koniec hitem było jak sie dowiedziałam od nowych osób że on im powiedział żeby uważali co przy mnie mówią bo jestem takim donosicielem że sobie nie wyobrażają
A może doprowadzić do konfrontacji
Zapytać wprost najlepiej przy kimś o co kolesiowi chodzi i czemu się ciebie uczepił? Koleś to tchórz totalny bo brak mu jaj aby powiedzieć ci prosto w twarz co pepla za plecami. Może jak dasz mu do zrozumienia że wiesz co on na ciebie mówi.

Cytat:

Najważniejsze że nic poważnego nikomu sie nie stało a auto to rzecz nabyta naprawi się

Cytat:
Ojejku ale menu aż mi ślinka pociekła.

PERSE

AGATKA najlepiej jak odpuści troszkę mróz to sam przejedź się gdzieś, jak będziesz sama zdana na siebie szybciej się oswoisz z kierowaniem.

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:10   #2505
Konto usunięte

Zeberko wiem, jestem w stanie się oczywiście poświęcić i leżeć, ale u mnie to mam wrażenie, że jak jest coś, co może wyjść źle, to wyjdzie.
Tzn. ogromnie cieszę się, że dziecko jest zdrowe i dziękuję za to codziennie, ale lawinowo zaczęły się inne problemy - plamienie, złe wyniki...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:17   #2506
zebrawpaski
Zakorzenienie

Persuniu- musi być dobrze! Mam takie odczucie, że jedynie częste wizyty i badania mogłyby Cię uspokoić....
a gdybyś miała jakiegoś lekarza na NFZ dodatkowo?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-01-18, 21:27   #2507
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38724319]ale lawinowo zaczęły się inne problemy - plamienie, złe wyniki...[/QUOTE]mnie się zaczeły w 6t3d... i na każdej wizycie coś. jak już myślę, że nic mnie nie zaskoczy - zaraz coś wylezie...

Cytat:
jedynie częste wizyty i badania mogłyby Cię uspokoić....
mam wizyty co dwa tygodnie. czasem nawet częściej. do 22tc jedynym sposobem na uspokojenie byłoby osobiste USG 24/24h...

Stary 2013-01-18, 21:30   #2508
Konto usunięte

To już nawet nie o tę kasę chodzi.
Bo zapłacę, jeśli lekarz poprowadzi mi ciążę szczęśliwie do końca.
Ale o to, że ciągle coś, a tu się okazuje, że mogą z tego (z tych wyników) wyniknąć poważniejsze problemy - lub to było przyczyną moich problemów.... Nie badałam nigdy tej krzepliwości A to badanie za 10 zł, ale skąd miałam to znowu wiedzieć...
Stary 2013-01-18, 21:34   #2509
natalia_23
Zakorzenienie

witam

mam problem ostatnio z nadrobieniem i w ogóle z ogarnięciem się.
Nic mi się nie chce. Mąż jak wyjeźdża przed 8 to wraca przed 20, tak już 2 tydzień. Jutro też idzie do pracy.
A ja chyba do ożywienia się potrzebuję wiosny ;p ( wiem, że jeszcze sobie poczekam) jedyne co mnie pobudza to Zumba chodzę raz w tygodniu.

Mikołaj wczoraj miał szczepienia ;( strasznie mu noga opuchła ;/. Waży 9,5 kg i ma 76 cm. Jutro mamy już 14m-cy

Cytat:

dobrze, że Tobie nic się nie stało

perse trzymam kciuki za lepsze wyniki. Pogłaszcz malucha ode mnie .

zebra ale u Was dużo się dzieje . Jak się Kasia ma ?

pozdrawiamy wszystkich

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:42   #2510
agatkaa1
Zakorzenienie

Dziewczynki pierwsza jazda z Tżetem (jako pasażer) zaliczona kilka "dorbych rad" jak on to nazwał dostałam ale spoko nawet teściową wiozłam do domu

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-18, 21:53   #2511
zebrawpaski
Zakorzenienie

agatko - super!

natalko- dziękujemy - Kasia na szczęscie zdrowa, rośnie, jest bardzo ruchliwa, fajnie powtarza głoski "a" i "e"- potrafi minutę się ze mną przedrzeźniać i od wczoraj umie "kosi- kosi"
owoców nadal nie lubi a dzisiaj pierwszy raz pogardziła zupą....chyba zęby w końcu się pokażą...
ja też mam mnóstwo obowiązków i lenia....i też czekam na wiosnę....

Perse- ten lekarz u którego byłaś ostatnio zajął się sprawdzeniem tej krzepliwości?
edit- doczytałam ale nie wiem kiedy wynik

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Czas edycji: 2013-01-18 o 22:09
Stary 2013-01-18, 22:20   #2512
Konto usunięte

Cytat:
Perse- ten lekarz u którego byłaś ostatnio zajął się sprawdzeniem tej krzepliwości?
edit- doczytałam ale nie wiem kiedy wynik
Tak, Zeberko - ten, do którego poszłam po tym, jak mi się lekarka rozchorowała. I zrobił mi wymaz na bakterie. Czyli dwa ważne badania, których nikt wcześniej mi nie zrobił
A wynik już mi dzisiaj podali przez telefon, czyli do powtórzenia, jak powtórzę, to mam dzwonić odnośnie dalszych kroków...

Dziewczyny ja Was przepraszam, że tak ostatnio tylko o sobie, ale czytam wszystkie posty, tylko mało się udzielam jak widać i nie umiem potem wszystkiego pocytować, bo kiepsko mi się pisze z pozycji leżącej. Ale czytam wszystko!!
Stary 2013-01-18, 22:33   #2513
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
wiem wiem Kochana....ja już plan obmyśliłam :P pierw jedzie Tż pod biedronkę a spod biedronki jadę już ja ja ogólnie jako tako jechać się nie boję....tylko boję się tej pierwszej jazdy z Tż że będzie mi komentował mówił co mam robić kiedy hamować itd....i na samą myśl o tym jego komentowaniu mi się słabo robi i brzuch boli.....ja bym prędzej wsiadła w auto i sama jechała bez niego...bez nikogo!
powodzenia mi tata komentował, bo przecież tylko on potrafi jeździć, nikt inny. jechałam z nim raz kolejne jazdy w jego towarzystwie były jak już sama jeździłam od dłuższego czasu, miałam samochód a tata potrzebował, żeby go gdzieś podwieźć. siłą rzeczy nie komentował wtedy bo zależało mu, żeby dojechać gdzieś

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38722654]Muszę powtórzyć układ krzepnięcia
Więc w poniedziałek pójdę do lab, zrobię morfologię + to i mocz i w środę się umówię na wizytę znowu.
Nie wiem, jak wyrobię finansowo, ale z tym układem krzepnięcia nie ma żartów...

Coś czuję, że ten układ krzepnięcia wyjdzie mi źle, ten posiew bakteryjny wyjdzie mi źle i zasypię się lekami.... Kurcze, mogłam iść do tego lekarza przed ciążą Zaleciłby mi te badania wcześniej, może by się dało coś podleczyć... Człowiek jednak uczy się na błędach...
Z drugiej strony leżałam w szpitalu tyle razy, chodziłam do gina cały 2012 rok prywatnie i nikt mi tego nie pozlecał, a prosiłam, pytałam, czy mam coś zrobić.... No normalnie głową w mur tylko....[/QUOTE]

nie masz pewności, że przed ciążą dostałabyś do zrobienia takie badania jak teraz. ja też chodziłam prywatnie, po # pytałam jakie badania robić, ale gin nie widział potrzeby badań

Cytat:
czy ktoś ma wieści od measi?
chyba nikt nie ma. wcześniej measia pisała, że nie ma do nikogo nr tel..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:43   #2514
zebrawpaski
Zakorzenienie

Perse- Kochana to jest Twój czas, pisz o sobie, o Was- to dla nas zrozumiałe. Ja czytam wszystko ale w głowie mam 1000 myśli z realu i wiele informacji z postów mi umyka. Doczytałam o tej krzepliwości, że masz do powtórzenia...i że masz wizytę w środę...
Nie poruszam się w tym temacie od strony medycznej więc trudno mi się wypowiadać ale dobrze, że lekarz zwraca uwagę na takie sprawy, które inni do tej pory pomijali.
Perse- pomyśl sobie proszę, że każda Twoja pozytywna myśl i każdy uśmiech powoduje, że Twój Maluszek się uśmiechai rób wszystko aby dziecko cały czas było uśmiechnięte

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Czas edycji: 2013-01-18 o 22:45
Stary 2013-01-18, 22:45   #2515
Konto usunięte

Zeberko dziękuję
Staram się myśleć pozytywnie, to życie pisze mi takie scenariusze... No ale co zrobić, trzeba iść dalej.
Stary 2013-01-18, 23:40   #2516
zebrawpaski
Zakorzenienie

Perse- a sprawdzałaś czy ten lekarz nie przyjmuje gdzieś na NFZ? Jeżeli tak to może warto zarezerwować termin nawet odległy i pójść w ramach którejś kolejnej wizyty?

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

włosy wysuszyć, pomodlić i spać...
rano na uczelnię z nadzieją, że będzie bardzo krótko
popołudniu kolęda...

gaszę?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

nie gaszę bo widzę, że jeszcze siedzicie

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2013-01-18, 23:51   #2517
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
nie gaszę bo widzę, że jeszcze siedzicie
siedzimy
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:11   #2518
pani22ka
Zakorzenienie

ziew ziew
witam o poranku

Stary 2013-01-19, 09:15   #2519
prince_polo
Zakorzenienie

hej dziewczyny. Jestem tak zakrecona ze dopiero teraz sie dowiedzialam ze to sobota!!!
wczoraj mała na wieczor zasnac nie chciala i zasnela dopieor po 22. Ale spała ładnie bo do 7,40. Wiec Jej wybaczam

a ja wieczorem porobiłam sobie małe zakupki ciuszkowe co mi humor poprawiło.

Mam pytanko czy ktoras z Was gotuje polrocznym maluszkom obiadki w domu? czy słoiczki??

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:44   #2520
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam się sobotnio

Teraz tak sobie myślę jaką głupotę Wam wczoraj napisałam ta sałatka to nie z pora co ja robie tylko z SELERA ze słoika!!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-01-19 o 09:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości