|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() Moja jest taka http://www.elektroland.com.pl/2x-e-p...ja-biznes.html Murszafko ![]() Polly mi Coromandlu przypomniała....tylko dlaczego cen nie umiem znależć
|
|
|
|
|
#1082 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
zadałam pytanie, bo sama nie wiem gdzie dokładnie będą, jutro pewnie bede miała odp
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1084 |
|
Nindżopesz
|
Biedna kiciula
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38727659]40 od czuba [/QUOTE]Ty czekaj! Jestes piekny, mlody i dlugowlosy, na co wlasciwie czekamy? A wiem, az ja schudne i zrobie sobie lifting dla lepszego samopoczucia
|
|
|
|
#1085 | ||||||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Pfff! Twoja teoria tak jakby mija się z prawdą Cytat:
Cytat:
Żart! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A słyszeliście o tym, który podobno przez miesiąc trzymał za rękę swoją zmarłą żonę? ![]() Cytat:
Trudno się nie zgodzić
|
||||||||
|
|
|
#1086 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musiała tak robić?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1087 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1088 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. aaaaaaaa tera kumam ja w piontek ale teraz wyjontek był bo świencić ciało swe splugawione a brudne nie wypada wienc kompiel przesunienta o dzień wewtył ![]() ![]() xiądz był, inny niż rok temu, powiedział, że kasy nie chce bo od 1965 r nikt w tej parafii nie bierze bo takie zalecenie z kurii, ale ja już nie wspomniałam, że rok i dwa lata temu brali i nawet w zeszyt wpisywali i to u wszystkich bo lista długa była. więc gdzie ta kasa poszła? ![]() grałam 3 partie z chuopem a teraz on śpi pod stołem a ja nadczytałam Baru i idę spać. jutro dzień wqrwa w serwisie z jeździdełkiem.
|
|
#1091 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Reeed! Cytat:
|
|||
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1093 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Nindżopesz
|
Nic dobrego, domowej roboty deser czyli jogurt naturalny zmieszany z galaretka pomaranczowa a calosc capi wedzona makrela bo sie zapachy w lodowce przemieszaly.
|
|
|
|
#1096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pociesz się tym, że Szarość ma dobre życie Cytat:
ale nie pytaj o szczegóły, bo tylko o tym czytałam proponuję, aby zabrał swoją efujarkę do jakiegoś sklepu/specjalisty Cytat:
użytkowniczki efujarek jakie liquidy (firma) zamawiacie????
|
|
|
#1097 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1098 |
|
Nindżopesz
|
Wyobraz sobie, ze mokrom
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. heh, a mawiajo ze ni ma dymu bez ognia 3. a u mnie nie lada problem - dzień babci i dziadka, i o ile na dziadka mam prezencik - ma być skromnie, żel do golenia ( zawsze to zużyje, praktyczny chuop) bo zapas zapachów i balsamów po gol ma - dziadkowi stukła 80 ale wygląda na 60 lubi pachnieć nie-tandetnie , rozróżnia szajs od nieszajsu babcia zawsze dostawała krem i róż ( lat 76, ma babcia, nie krem i róż ) - no ale ma full wypas i nie wiem co by tu - matka mi podpowiada szminkeu ale to chyba jednak too much, nawet jak na moją babcie bo jak mawia juz nie wychodzi za bardzo i już nie ma gdzie używaći kurde po raz pierwszy mam problem bo nie chcę kupować czegos co potem jej zalega - ona oczywiście nic nie potrzebuje - to anioł jest nie babcia, ale no co takiej anielicy sprawić drobnego kobiecego |
|
|
|
|
#1100 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jesli nadal pracujesz to musisz byc w zusie. rejestruje sie 7 dni pa rozpoczęciu i wyrejestrowuje do 7 dni po ukonczeniu umowy. gdy jest ciągłość umowy to chyba nie trzeba tego w kółko powtarzac. a masz ciągłość umowy? moze ta ksiegowa cie wyrejestrowała bo konczyła ci sie umowa i nie wiedziala czy bedziesz miec kolejna, w ten sposób zostawiła po sobie porządek ze tak powiem. natomiast gdy szefowa ci dała nastepną umowe to do 7 dni musi cie zgłosic ponownie i tyle
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
jessssu mokra galaretka
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Nindżopesz
|
Drogi Baru, czy taka spodnica http://allegro.pl/long-najmodniejsza...947787801.html poszerzy d...e, biodra, wetnie sie w zwalek w pasie?
|
|
|
|
#1103 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze perfumeu? apaszkeu? my kiedys babci na urodziny kupilismy komplet 2 porcelanowych filizanek recznie malowanych (o ile to prawda ) zw spodeczkami i łyzeczkami. tylko ze babcia często przyjmuje kulezanki no i sie strasznie cieszy ze zadaje szyku specjalnom filizankom wizytowom jak któras przychodzi ![]() a na gwiazdke czy tez na jezuska dostła chomiora z chaupą
|
|
|
#1104 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Moja Mam też tak mówi, że gdyby do nas nie trafiła, pewnie by już jej nie było... Ale ona sobie nas sama wybrała. My po zupełnie innego kota pojechaliśmy do kotekowego schroniska. Tylko jak koło tego zagrzybionego chucherka przechodziłam, to z okrzykiem rzuciło mi się na ramiona, przypięło do kurtki pazurkami i już tam zostało... Pół roku miała wtedy, a malutka była, że nie wiem...Kocham ją ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- To powiem coś, co może i mnie na chwilę rozweseli ![]() W czasie badania kota się kręciła straszliwie, bo w gabinecie była klatka z ptaszkiem, któy skakał i śpiewał. No i wiadomo, instynkt łowcy... Ale badanie było tak, że tyłem do klatki stała, więc odwracała łebek o 189 stopni, żeby popatrzeć na potencjalny łup. Więc się do męża odezwałąm w te słowa: "Pokaż jej ptaka od przodu, bo nie wystoi..."
|
|
#1105 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
róznią siętroche bo to jakie skłądki sie płaci zalezy od tego czy jest to twoja jedyna umowa czy tez robisz kilka umów u róznych pracidawcow, czy masz umowe o prace gdzie indziej itd...ale jesli jest to jedyna umowa tru to w sumie ten obowiązek zgłaszania sie nie rózni od umowy o prace...moze sie cos róznic w sensie ktore składniki składek sie opłaca....to skomplikowane i nie ogarniam za bardzo
|
|
|
#1106 |
|
Nindżopesz
|
Mursz, a ile teraz ma lat? Tekst o ptaku
|
|
|
|
#1107 | |
|
Konto usunięte
|
No bo jest rachell111 a myślałem że jest rachel1111
Cytat:
Nieczęsto słyszy się takie komplementy. Ino się pospiesz bo jest jeden kandydat
|
|
|
|
|
#1108 |
|
To ja :)
|
Jakieś 6,5 - 7... Dokładnie nie wiadomo, bo była bardzo zabiedzona, odwitaminizowana i ogólnie kupka nieszczęścia...
|
#1109 |
|
Konto usunięte
|
Mursz
|
|
|
|
#1110 | |
|
Nindżopesz
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38730113]Ino się pospiesz bo jest jeden kandydat
[/QUOTE]Ale w sensie, ze do Ciebie jakis kolega uderza? Wezmiemy i jego, najwyzej bedzie drinki donosic jak pasztet ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Teściu jest żywotnie zainteresowany, bo sobie onegdaj kupił i mu nie dymiła, więc stwierdził, że palenie bez dymu to nie dla niego i nie używa. A zdałoby się, gdyby jednak używał 

Przy tym schorzeniu może być tylko coraz gorzej, tylko najwyżej wolniej 

i jakby kto był chętny w barze to chętnie przygarne
[/QUOTE]

pazerrrrny

Nieczęsto słyszy się takie komplementy.