Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 347 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 22:48   #10381
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
dobra dobra TY się nie tłumacz..ja nawet nie o brzuchu a o nogach chciałam powiedzieć...Ty masz zazdrosnego męża to wiesz co teraz będzie....ja nie wiem czy dasz radę to znieść
ja sie nie moge napatrzeć a co dopiero chłopy....i do tego taka piękna buźka!!a weźźź.....
Aaaa nogi, hihi to przez te spodnie, bo są bardzo obcisłe a takich mam naprawdę niewiele, mój mąż mi to samo mówi jak w nich chodze
Dziękuję Miło mi Ostatnio to nasze kłótnie kończę w jeden sposób i o wszystkim zapomina: "No i h*j, ale za to jakie fajne mam cycki" albo je wystawiam podobnie komentując i oboje się śmiejemy. Ehh ciekawe jak długo będzie to działać

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:56   #10382
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Witaj Klauduś

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Aaaa nogi, hihi to przez te spodnie, bo są bardzo obcisłe a takich mam naprawdę niewiele, mój mąż mi to samo mówi jak w nich chodze
Dziękuję Miło mi Ostatnio to nasze kłótnie kończę w jeden sposób i o wszystkim zapomina: "No i h*j, ale za to jakie fajne mam cycki" albo je wystawiam podobnie komentując i oboje się śmiejemy. Ehh ciekawe jak długo będzie to działać
oby zawsze miał takie podejście!!!trzymam kciuki
Stary 2013-01-18, 22:58   #10383
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Korzystaj póki możesz ja mam wrażenie, że mój już nie może słuchać o cyckach
Stary 2013-01-18, 23:03   #10384
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Korzystaj póki możesz ja mam wrażenie, że mój już nie może słuchać o cyckach
Stary 2013-01-18, 23:22   #10385
balbinka 020
Raczkowanie

Niezadowolencja mam pytanie czy Twoje nowe piersiątka są bardzoooooo duże?Jestem przed operacją i mi dr. dobrała 545c.c i przyznam szczerze,że troche obawiam się że będą wielgachne
Stary 2013-01-19, 07:52   #10386
anika75
Zadomowienie

Heh Dziewczynki

Alkoholizm, seks i ubezpieczenia - no ciekawe dyskusje mnie ominęły . Teraz mam ciut więcej czasu, więc mam nadzieję posiedzieć tu z Wami troszkę
Moje cycki pół roku już skończyły . Jestem z nich zadowolona, tylko denerwuje mnie strasznie, że są takie twarde, prawy bardziej. Jest szansa, że jeszcze zmiękną, czy już nie . Do asymetrii powoli się przyzwyczajam, bo pewnie już zostanie, blizna też jeszcze nie zeszła i pewnie już nie zejdzie. Trochę w tym mojej winy, bo odpuściłam sobie basen
Kasik, na zdjęcia czekasz , a mi jakoś na razie się nie chce ich fotografować, ale może dziś wieczorkiem popstrykam, jak rodzina po wiosce się rozlezie .
Tylko muszę dojść, jak ustawia się samowyzwalacz w aparacie . Nie wiem, czy Wam pisałam, ale jestem analfabetką jeśli chodzi o takie sprzęty. A gdy już próbuję czegoś się nauczyć to oczywiście to popsuję lub tak rozreguluję, że trzeba do fachowca wieźć

Balbinko, 545 to moim zdaniem duży implant, ale jesteś wysoką kobitką i to też wiele znaczy przy wyborze. Popatrz na awatar Horo - Jej piersiaczki mają 615 - ciut więcej od Twojego, ale za to okrągłe, które podobno wychodzą większe. Tak naprawdę ciężko jest określić, jakie piersi z tego wyjdą, ponieważ nie tylko wielkość implantu jest ważna, ale też sylwetka no i rozmiar wyjściowy.
A znów Olivka ma 485 i narzeka, że za małe . Trudna decyzja przed Tobą

Oj, Kasik, dopiero doczytałam - to nie jest usg zatok, ale prześwietlenie, zwykły rentgen. Tak, radiolog to opisuje. Mi wtedy właśnie wyszło, że zatoki chore, ale nie pamiętam, co tam dokładnie napisał. To było naprawdę dawno, dawno temu, teraz podobno robi się tomografię zatok.

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2013-01-19 o 09:59
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 08:59   #10387
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
też się witam..i zaraz zmykam..jestem zmęczona po 2 dniach latania za barem..wieczorem chciałam wyjść do koleżanki,raz na miesiąc do niej chodzę,i moja mała córcia tak płakała za mamą że musiałam po godz wrócić,coś śpiąca była ...bo nie robi takich jazd zazwyczaj,...

całuje i pozdrawiam WAS wszystkie kochane,staram się czytać ale czas leci nieubłaganie............. ...

ja również trochę podczytuję, ale przyznam, że jak już znajdę chwilę, kiedy mnie dzieci nie oblegają, to staram się poćwiczyć
i wiecie, po 2 tygodniach widzę efekty ... tak to jest jak się nigdy nie ćwiczyło

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:18   #10388
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

ja również trochę podczytuję, ale przyznam, że jak już znajdę chwilę, kiedy mnie dzieci nie oblegają, to staram się poćwiczyć
i wiecie, po 2 tygodniach widzę efekty ... tak to jest jak się nigdy nie ćwiczyło

O rany, i ja muszę się wziąć za siebie . Ale żeby mi tak się chciało, jak mi się nie chce .
Horo, głupie pytanie zadam - co oznaczają te cyferki przy Twoich ćwiczeniach?
Stary 2013-01-19, 09:24   #10389
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
O rany, i ja muszę się wziąć za siebie . Ale żeby mi tak się chciało, jak mi się nie chce .
Horo, głupie pytanie zadam - co oznaczają te cyferki przy Twoich ćwiczeniach?
hej Aniczko
mi się musi chcieć.... postanowienie noworoczne
i najważniejsze, ze widać efekty
a te cyferki to ilość wykonanych ćwiczeń
miałam zamiar katować się codziennie, ale wystarczy co 2 dni. mam koleżankę, która ćwiczyła codziennie... rzeczywiście pięknie wyrzeźbiła sobie ciało, ale wróciła do pracy... 8 godzin siedzenie przy biurku i organizm przyzwyczajony do ruchu zbuntował sie, czego konsekwencją jest od połowy września 7 kg na plusie ... dlatego zdecydowałąm, ze ćwiczę tyle, na ile będę mogła sobie pozwolić po macierzyńskim

Stary 2013-01-19, 09:34   #10390
anika75
Zadomowienie

Dziękuję Horo
Przydałoby mi się coś na brzuch i pośladki, no i reszta ciałka też niestety nie jest już tak jędrna jak kilkanaście lat temu . Oprócz cycków . Ten skalpel fajnie wygląda, obejrzałam sobie na youtube, ale mimo zachęt Ewy jakoś nie miałam ochoty spróbować .
Ale muszę, muszę . Wieczorkiem sobie zacznę i zobaczymy, jak długo wytrwam
A dzieciaczki już zdrowe?
Stary 2013-01-19, 09:37   #10391
Amorcio
Wtajemniczenie

Kiciu masz racje....Amnania no mniej wiecej o to mi chodzilo ale nie bede wnikala juz w szczegoly bo jak Kicia napisala moze wyjsc burza a ja nie nie z tych co dobrze czuja sie w takich klimatach....

Tak wiec witam sie z Wami dziewczynki przy porannej kawce i pochwale sie, ze schudlam 2,5kg od 3stycznia wiec tak powolutku bez drastycznych diet i mam nadzieje, ze bez jojo sie obejdzie. Moja waga docelowa to 55kg Czyli jeszcze 3,5kg ale daje sobie czas do marca, jakos dobrze mi z ta moja dietka nie czuje wyrzeczeń. Na razie cwiczyc nie moge bo 5dni temu zerwalam sie z lozka rano i cos mi strzyknelo po prawej str brzucha i jak mam lekko napiac to czuje bardzo duzy bol, wczoraj znowu mi sie tak stalo
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:41   #10392
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Horo
Przydałoby mi się coś na brzuch i pośladki, no i reszta ciałka też niestety nie jest już tak jędrna jak kilkanaście lat temu . Oprócz cycków . Ten skalpel fajnie wygląda, obejrzałam sobie na youtube, ale mimo zachęt Ewy jakoś nie miałam ochoty spróbować .
Ale muszę, muszę . Wieczorkiem sobie zacznę i zobaczymy, jak długo wytrwam
A dzieciaczki już zdrowe?
dzieciaczki już ok, choć mała nadal narzeka na uszko, więc po niedzieli zaliczamy laryngologa ... muszą coś na to zaradzić

a jeśli nie bardzo podchodzi Tobie skalpelk, to może mel B - ma ćwiczenia na konkretne partie ciała ... też ją ćwiczę
tutaj link do ćwiczeń.... przejrzyj i zobacz sama... ja wybieram z tego 2-3 i robię:
http://wideo.onet.pl/%C4%87wiczenia%7Cmel+b,1,t.html

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kiciu masz racje....Amnania no mniej wiecej o to mi chodzilo ale nie bede wnikala juz w szczegoly bo jak Kicia napisala moze wyjsc burza a ja nie nie z tych co dobrze czuja sie w takich klimatach....

Tak wiec witam sie z Wami dziewczynki przy porannej kawce i pochwale sie, ze schudlam 2,5kg od 3stycznia wiec tak powolutku bez drastycznych diet i mam nadzieje, ze bez jojo sie obejdzie. Moja waga docelowa to 55kg Czyli jeszcze 3,5kg ale daje sobie czas do marca, jakos dobrze mi z ta moja dietka nie czuje wyrzeczeń. Na razie cwiczyc nie moge bo 5dni temu zerwalam sie z lozka rano i cos mi strzyknelo po prawej str brzucha i jak mam lekko napiac to czuje bardzo duzy bol, wczoraj znowu mi sie tak stalo
hej Amorcio
2,5 kg przez 2 tygodnie to bardzo dużo... uważaj na efekt jojo, bo zwykle zaleca się chudnąć max 2 kg na miesiąc
ja się zamierzam mierzyć i ważyć co miesiąc ( czyli 5-go każdego miesiaca do czerwca), wiec na razie żyję w nieświadomości co, jak i ile

Stary 2013-01-19, 09:44   #10393
Amorcio
Wtajemniczenie

Aniko ten skalpel jest swietny, ja go uwielbiam To pierwsze takie cwiczenia ktore robie, wczesniej tylki silownie uznawalam i to byl blad, za malo wiedzialam na ten temat.

Horo.....az chce sie powiedziec o Booosssskkkkaaa Horo skad Ty sily bierzesz. Ja na nauki powinnam sie do Ciebie zglosic
Stary 2013-01-19, 09:48   #10394
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Aniko ten skalpel jest swietny, ja go uwielbiam To pierwsze takie cwiczenia ktore robie, wczesniej tylki silownie uznawalam i to byl blad, za malo wiedzialam na ten temat.

Horo.....az chce sie powiedziec o Booosssskkkkaaa Horo skad Ty sily bierzesz. Ja na nauki powinnam sie do Ciebie zglosic
kochana,
za 2 dni kończę 40-tkę i nie chcę wyglądać tak, jak niektóre moje koleżanki
mam nadzieję, ze jeszcze kilkanaście lat moje dzieci nie będą musiały się mnie wstydzić

i wiem, ze można.... te 30-40 minut co drugi dzień mozna wygospodarować jak się tylko chce

Stary 2013-01-19, 09:51   #10395
anika75
Zadomowienie

Dziękuję Dziewczynki
A ten skalpel na tyłek też działa?
Bo wiecie - ja to bym chciała tak, żeby dużo zrobić, ale się nie narobić
Stary 2013-01-19, 10:00   #10396
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieciaczki już ok, choć mała nadal narzeka na uszko, więc po niedzieli zaliczamy laryngologa ... muszą coś na to zaradzić

a jeśli nie bardzo podchodzi Tobie skalpelk, to może mel B - ma ćwiczenia na konkretne partie ciała ... też ją ćwiczę
tutaj link do ćwiczeń.... przejrzyj i zobacz sama... ja wybieram z tego 2-3 i robię:
http://wideo.onet.pl/%C4%87wiczenia%7Cmel+b,1,t.html

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

hej Amorcio
2,5 kg przez 2 tygodnie to bardzo dużo... uważaj na efekt jojo, bo zwykle zaleca się chudnąć max 2 kg na miesiąc
ja się zamierzam mierzyć i ważyć co miesiąc ( czyli 5-go każdego miesiaca do czerwca), wiec na razie żyję w nieświadomości co, jak i ile
Oj to mnie zmartwilas, kilka dni temu ogladalam jais program gdzie dietetyczka mowila, ze bezpiecznie jest 1kg tygodniowo a Ty mowisz ze 2kg mc? Ja odstawilam tylko slodycze, podjadanie i ziemniaki. Tak jadalam przed ciazami i po pierwszej, schudlam do jakiejs wagi i dalej nie, pozniej jadlam normalnie i co najwyzej 1kg bylo wiecej, nigdy nie mialam problemu ze schudnieciem ale teraz balam ze przez te tabletki na tarczyce przybedzie mnie a moja rodzina jest naprawde duzych gabarytow

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Anika sprobuj raz a zobaczysz co i jak poracuje, dasz rade i Ci sie spodoba.
Horo ja tez tak mam, ze nie chce aby dzieci sie mnie wstydzily. Mam 2coreczki a ta starsza jest szczera jak to dziecko . Moja mama urodzila moja mlodsza siostre gdy miala 41lat, jak ona chodzila do przedszkola to mowila ze to jej babcia bo widziala jak wygladaja rodzice innych dzieci a jak nasi i sie wstydzila
Stary 2013-01-19, 10:09   #10397
anika75
Zadomowienie

Cytat:

Horo ja tez tak mam, ze nie chce aby dzieci sie mnie wstydzily. Mam 2coreczki a ta starsza jest szczera jak to dziecko . Moja mama urodzila moja mlodsza siostre gdy miala 41lat, jak ona chodzila do przedszkola to mowila ze to jej babcia bo widziala jak wygladaja rodzice innych dzieci a jak nasi i sie wstydzila
Spróbuję
A z dzieciakami tak niestety jest, że (przede wszystkim dziewczynki) porównują swoje mamy i licytują się, która mama jest piękniejsza, ładniej ubrana, ładniej uczesana... Smutne to, ale tak jest. Dzieciaki są bezpośrednie i nie raz już musiałam łagodzić konflikty, bo: "Proszę pani, a ona powiedziała, że moja mama jest grubaaaa "
Stary 2013-01-19, 10:19   #10398
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Oj to mnie zmartwilas, kilka dni temu ogladalam jais program gdzie dietetyczka mowila, ze bezpiecznie jest 1kg tygodniowo a Ty mowisz ze 2kg mc? Ja odstawilam tylko slodycze, podjadanie i ziemniaki. Tak jadalam przed ciazami i po pierwszej, schudlam do jakiejs wagi i dalej nie, pozniej jadlam normalnie i co najwyzej 1kg bylo wiecej, nigdy nie mialam problemu ze schudnieciem ale teraz balam ze przez te tabletki na tarczyce przybedzie mnie a moja rodzina jest naprawde duzych gabarytow

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

mam kumpelę dietetyczkę i tak mi powiedziała
inaczej jest w przypadku tych bardzo otyłych, bo oni mogą gubić więcej kg w krótszym czasie.

Cytat:
Spróbuję
A z dzieciakami tak niestety jest, że (przede wszystkim dziewczynki) porównują swoje mamy i licytują się, która mama jest piękniejsza, ładniej ubrana, ładniej uczesana... Smutne to, ale tak jest. Dzieciaki są bezpośrednie i nie raz już musiałam łagodzić konflikty, bo: "Proszę pani, a ona powiedziała, że moja mama jest grubaaaa "
oj, tak

Stary 2013-01-19, 10:20   #10399
katarzynka00
Zakorzenienie

hej kobietki
rzucił mi się w oczy temat zatok,we wczorajszej prasie mignął mi artykuł nt.balonoskopii, metodzie bez użycia skalpela.Muszę sama w sieci poszukać, bo u mnie np.mąż narzeka na zatoki
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 10:22   #10400
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Cześć dziewczyny. Już od dłuższego czasu planuje zrobienie tatuażu i niedługo lece na weekend do Polski więc się zastanawiam czy nie odwiedzić studia tatuażu..
Problem z tym że miejsce na tatuaż to pod piersią. Chciała bym pod sama piersią wytatuować sobie pewną sentencje i teraz pytanie czy ten tatuaż nie ulegnie jakimś niekorzystnym zmianom gdyby udało mi się za rok przejść operację powiększania biustu?? Wklejam link ze zdjęciem tatuażu właśnie w tym miejscu co bym chciała. http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...9,r:0,s:0,i:81
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 10:53   #10401
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxPaullinkaxx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Już od dłuższego czasu planuje zrobienie tatuażu i niedługo lece na weekend do Polski więc się zastanawiam czy nie odwiedzić studia tatuażu..
Problem z tym że miejsce na tatuaż to pod piersią. Chciała bym pod sama piersią wytatuować sobie pewną sentencje i teraz pytanie czy ten tatuaż nie ulegnie jakimś niekorzystnym zmianom gdyby udało mi się za rok przejść operację powiększania biustu?? Wklejam link ze zdjęciem tatuażu właśnie w tym miejscu co bym chciała. http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...9,r:0,s:0,i:81
Nowy fałd podpiersiowy wypada nam niżej, więc istnieje ryzyko, że może Ci później wejść na pierś czy pod nią tatuaż. Hmm może wstrzymaj się jeszcze z tatuażem i po operacji piersi wykonaj go?

Dzień dobry kochane Ahh ale pospałam sobie dzisiaj

Stary 2013-01-19, 12:23   #10402
Agatau88
Zakorzenienie

Czesc

Ja nic na razie nie pisze ale zaraz napisze cos w klubie takze chodzcie.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 12:31   #10403
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeju na zebrach, łach bedzie bolało. Ja robilam jakies 12lat temu na lopatce ból był duzy ale co tam... Nie do porownania z innymi Np po op cycuszkow
Stary 2013-01-19, 12:46   #10404
cikulinka
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki ,ja tez przy kawce...Hah jak dzisiaj sie w końcu wyspalam ) , moja córeczka tez lubi w weekendzik pospac ,wiec jest pięknie ,i słonko świeci ,tyle ze tu u nas ( Szwecja) ,jest dzisiaj -15 st cel. Wiec zimnooo brrr )
Ja tez chce wam sie czymś pochwalić,tak was czytałam i czytałam i miałam w planie schudnąć pare kg,ale w końcu wzięłam sie za siebie i w tym tygodniu zrzucilam już 2 kg !!! Strasznie sie cieszę ))
Jadłam pare mniejszych posiłków ,zrezygnowałem z ziemniaków ,slodyczy,mało chleba ,ale chyba największy robotę zrobiła moja czarodziejska zupa
Same warzywa i rosolki gotowane na 80 st.cel,( na 80 st dlatego ,bo zatrzymują sie wszystkie witaminy) ,i suszone figi ).Polecam rewelacja !!!

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Jeju na zebrach, łach bedzie bolało. Ja robilam jakies 12lat temu na lopatce ból był duzy ale co tam... Nie do porownania z innymi Np po op cycuszkow
Oj fakt ból nieziemski ,ja mam napis nad pupą ( na kości ogonowej ) ... I z bólu zemdlalam ,zamiast na siedząco musieli mi robić tattoo na leżąco ,gdym tak znowu odleciala ))
Już są UHP 400 Mentor
cikulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 13:00   #10405
kicia_nh
Zadomowienie

Amorcio, Cikulinka z tauażami to też zależy jaki ktoś ma próg bólu i każdy odczuwa go inaczej. Ja mam dwa, na lędźwiach i łopatce. Na lędźwiach troszkę zaszczypało mnie przy jego zakończeniach (tych najbliżej bioder i pupy), poza tym nie czułam nic. A na łopatce to była czysta przyjemność, prawie się rozpływałam a jak skończył mnie tatuować to zapytałam zawiedziona "ooo to już??", bo takie fajne uczucie to było hihi

Stary 2013-01-19, 13:24   #10406
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio, Cikulinka z tauażami to też zależy jaki ktoś ma próg bólu i każdy odczuwa go inaczej. Ja mam dwa, na lędźwiach i łopatce. Na lędźwiach troszkę zaszczypało mnie przy jego zakończeniach (tych najbliżej bioder i pupy), poza tym nie czułam nic. A na łopatce to była czysta przyjemność, prawie się rozpływałam a jak skończył mnie tatuować to zapytałam zawiedziona "ooo to już??", bo takie fajne uczucie to było hihi
Kiciu ja mam bardzo unerwiona skore ale na bol np po cesarce to sie w szpitalu dziwili, ze odkladam tabletki bo inne babki prosily o dokladki a ja chomikowalam . Po 5 dniach wozilam corcie metrem do szkoly, pozniej 800m musialam do niej dojsc i wrocic na metro, autobus zeby dojechac 20km do klinki gdzie lezala nasza malutka druga corcia , pozniej z powrotem i tak minal mi pierwszy miesiac po porodzie. Po operacji kolana tez niebralam lekow ale tatuaz bolal mnie mocno, depilacja laserowa tez i lekarka do ktorej chodzilam mowila ze mam taka unerwiona skore.

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-19 o 13:35
Stary 2013-01-19, 13:34   #10407
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc

Agatko,
byłam w albumach
prześlicznie wyglądasz .... laseczka, a jak pięknie Tobie w nowym kolorku włosów (co to za farba?)

Stary 2013-01-19, 13:41   #10408
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Racja ,racja ...zgadzam sie każdy ma inny próg bólu ... Ja mdeleje a , Ty pieronku hehe sie rozplywasz ) ,no i powiedzie czy ten los jest sprawiedliwy ??

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Kiciu ja mam bardzo unerwiona skore ale na bol np po cesarce to sie w szpitalu dziwili, ze odkladam tabletki bo inne babki prosily o dokladki a ja chomikowalam . Po 5 dniach wozilam corcie metrem do szkoly, pozniej 800m musialam do niej dojsc i wrocic na metro, autobus zeby dojechac 20km do klinki gdzie lezala nasza malutka druga corcia , pozniej z powrotem i tak minal mi pierwszy miesiac po porodzie. Po operacji kolana tez niebralam lekow ale tatuaz bolal mnie mocno, depilacja laserowa tez i lekarka do ktorej chodzilam mowila ze mam taka unerwiona skore.
Są tez rożne bóle ,ja po cesarce tez smigalam , a po tatuazu mdlalam hmm dziwne,zobaczymy jak bedzie po cycuchach )
Teraz uciekam i biegnie z corunia i z psem nad jezioro ,niech sie pobawia ,wymeczą ...a ja potem będę mieć spokój
Już są UHP 400 Mentor
cikulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 15:08   #10409
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
kochana,
za 2 dni kończę 40-tkę i nie chcę wyglądać tak, jak niektóre moje koleżanki
mam nadzieję, ze jeszcze kilkanaście lat moje dzieci nie będą musiały się mnie wstydzić

i wiem, ze można.... te 30-40 minut co drugi dzień mozna wygospodarować jak się tylko chce
Witam Sobotnio Dziewczynki

Horo,
no Ty to nie wyglądasz na ten swój wiek na pewno,więc się nie masz czego obawiać,że dzieciaki KIEDYKOLWIEK będą się Ciebie wstydzić!!

Ja Ciebie i w ogóle te co ćwiczą w domu podziwiam,bo ja jakym nie wyszła z domu zeby po ćwiczyć to byłby klops! W domu mam wrażenie,ze ciągle jest coś do zrobienia także nici z ćwiczeń.
Kiedyś jak nie miałam jeszcze swojej rodzinki,to ćwiczyłam w domu regularnie,ale to już dawno temu było i póki co nie wróci

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

[QUOTE=Amorcio;38731766]Oj to mnie zmartwilas, kilka dni temu ogladalam jais program gdzie dietetyczka mowila, ze bezpiecznie jest 1kg tygodniowo a Ty mowisz ze 2kg mc? Ja odstawilam tylko slodycze, podjadanie i ziemniaki. Tak jadalam przed ciazami i po pierwszej, schudlam do jakiejs wagi i dalej nie, pozniej jadlam normalnie i co najwyzej 1kg bylo wiecej, nigdy nie mialam problemu ze schudnieciem ale teraz balam ze przez te tabletki na tarczyce przybedzie mnie a moja rodzina jest naprawde duzych gabarytow

Amorcio,
ja tez uwazam,ze najgorsze jest podjadanie i prawda jest taka,że wcale nie trzeba wymyślnych diet, tylko wystarczy zmienić nawyki zywieniowe i wprowadzić kilka ograniczeń!!

Dziewczyny,wystarczy nie jesć między posiłkami,a nawet jak kusi to jeść kilka razy a w małych ilościach.Potem nie jeść późno kolacji i zamiast dziwnych napojów pić dużó wody mineralnej.Waga odrazu leci w dół!!!
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 15:21   #10410
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Często tak bywa, że słowo pisane jest nieco źle odebrane przez inne osoby, bo my wiemy co mamy na myśli pisząc coś, jakie mamy odczucia i postawę, jednak osoby czytające tego nie widzą i nie czują I stąd rodzą się nieraz konflikty i kilkustronne tłumaczenia Kiedyś przerabiałam to na jednym takim wątku fotograficznym, konkursowym. Nie pamiętam o co chodziło, ale pamiętam, że niezła burza się tam rozpętała przez jedno zdanie A to tak napisałam, bo mi się przypomniało teraz i tutaj też widziałam niejednokrotnie "sprzeczki" a zwłaszcza ataki na tą "wredną, cyniczną i jakże zarozumiałą" Myę
oczywiście-co racja to racja emotki czasem pomagają- ale tylko czasem. Zresztą zawsze można wszystko spokojnie wyjaśnić - w końcu chyba dorosłe osoby tu są I nie chodzi mi oczywiście o dyskusję z klepaczami postów i osobami niewiadomego pochodzenia które najczęściej u nas wszczynały sprzeczki - bo z nimi nie było sensu dyskutować.
I już pędzę do Twojego albumu bo nie byłam jeszcze.

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Witam cieplutko,
Myu wrzuciłam opinię o nowym kosmetyku do wątku kosmetycznego.

Buziolki
Cześć Krokusiku gdzie Cię wywiało ostatnio. Już pędzę zobaczyć co testowałaś i z jakim skutkiem. Ja będę eksperymentować od lutego z nowym produktem- 3 tygodnie i też ocenię

Cytat:
Heh Dziewczynki

Alkoholizm, seks i ubezpieczenia - no ciekawe dyskusje mnie ominęły . Teraz mam ciut więcej czasu, więc mam nadzieję posiedzieć tu z Wami troszkę
Moje cycki pół roku już skończyły . Jestem z nich zadowolona, tylko denerwuje mnie strasznie, że są takie twarde, prawy bardziej. Jest szansa, że jeszcze zmiękną, czy już nie . Do asymetrii powoli się przyzwyczajam, bo pewnie już zostanie, blizna też jeszcze nie zeszła i pewnie już nie zejdzie. Trochę w tym mojej winy, bo odpuściłam sobie basen
Pół roku super że dobrze wam razem i czekamy na focie Z basenem ciężko- zwłaszcza zimą wiem że sama bym miała problem żeby zimą chodzić regularnie i systematycznie. Ale może zaczniesz znowu jak się ociepli, zawsze warto jeszcze spróbować

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Problem z tym że miejsce na tatuaż to pod piersią. Chciała bym pod sama piersią wytatuować sobie pewną sentencje i teraz pytanie czy ten tatuaż nie ulegnie jakimś niekorzystnym zmianom gdyby udało mi się za rok przejść operację powiększania biustu??
Najpierw lepiej zrobić piersi - potem takie tatu. Bo to co masz teraz pod piersią po operacji może być częściowo na niej - i np. szew może wypaść na tatuażu i po efekcie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc

Hejeczka super że jesteś - już pędzę zobaczyć co u Ciebie słychać

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości