|
|
#1561 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Ja też chyba nie potrafię... Wystarczy, że w szpitalu musiałam się tak męczyć - zresztą efekty i tak były opłakane, co ściągnęłam za pięć minut było to samo... Dziękuję bardzo...
![]() Cytat:
bo jeśli kojarzą im się tylko z lekturami obowiązkowymi w szkole to może być różnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Pumas konczenie pracy o 13 to owszem luksus tylko zaczynani jej o 6 rano nie jest juz takie fajne. ehh zycie cos musze pokombinowac
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamcia, rób tak by było Wam dobrzedobrej nocy.
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Nadrabiam i idę spać. Teściowa wyjechała, była miesiąc ![]() Dziękuję za życzenia dla TŻ Kupiłam Fabiemu takie miseczki i szczoteczki. Wymasowałam mu tą 1 dziąsła (delikatnie) i zaczęła mu z nich lecieć krew ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kuba słodziutki Cytat:
![]() Buena i dla Waszych ząbków też ![]() Blue za zdanie ![]() KarolinaPW czy ta zwykła pasta Nenedent też może być? Bo widzę, że składem praktycznie się nie różnią (zwykły Nenedent ma dodatkowo Sodium Hydroxide) a za Nenedent Baby 2 razy tyle trzeba zapłacić |
|||
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje że wszytsko sie ułożyCytat:
hej
|
||
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wybaczam córci ze buszowała do 22 bo spała do 7.40 ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() Ja Ci powiem że to moze nie tyle nie moj styl co nie moje kolory ALe jedno z moich postanowien noworocznych to to ze zmienie garderobe na bardziej kolorową(do tej pory dominuje u mnie czern juz az do znudzenia) Wiec zaszalałam. jesczze mam 4 rzeczy upatrzone ale od innego sprzedawcy albo dwóch . musze zobaczyc jak stoje z kasą i zamówie jeden sweterek juz kupiłam jak tz jeszcze był
|
|
#1568 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() miałam sporo pracy w tym tygodniu dlatego mniej pisałam, czytam za to regularnie,żeby nie było ![]() u nas wszystko ok,mamy już dwa zęby, drugi wyszedł bardziej boleśnie niż pierwszy(tzn. cały wieczór mały był marudny,nic mu nie pasowało i nawet na rączkach skrzeczał,rano patrzę-a tu drugi ząbek) mały zjada już dwa pełne posiłki zamiast mleka-rano kaszkę jaglaną z owocami a w południe porcję obiadku,ok.180ml. od kiedy skończył 5 miesięcy przy każdym posiłku powtarzałam mu kilkukrotnie "am-am" i załapał o co biega, jak mówię mu że idziemy am am to zaczyna machać rękami i się ślini później jak za wolno podaję łyżeczkę to mówi "ammmmmm",muszę to koniecznie nagrać poza tym standardowe baba babababa bababawczoraj poszalałam w Zarze,dorwałam to co chciałam jeszcze na wyprzedaży. poza tym po staremu,mam dziś wolne więc pisać leniuchy
Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2013-01-19 o 09:24 |
|
|
|
#1569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
torebke musze kupic tez! bo mam wszystkie UWAGA czarne ale to juz w miescie sobie upatrzyłam i kupie jak wroci tz. Pomoze mi wybrac. A ostatnio dostałam w prezencie oficerki brazowe. I teraz nie wiem jaka torebke kupic bo mam brązowa kurtke. A torebke bede nosiła tez pozniej. Wiec tutaj musze sie zastannowic pokazuj zakupow reszte
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-01-19 o 10:22 |
||
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystko się pierze, kupiłam dwie pary spodni(rurki woskowane i drugie z suwakiem przy kostce),sweter,bluzę z sercem w czachy i 4 t-shirty(dwa z męskiego,wzięłam S i mam fajne oversize
)aa i torebkę a i jeszcze niuniowi komplet![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Karolina mam pytanko koleżanka mi mówiła że kupiła przez net lakier do zębów(taki jakich używają dentyści) i zamiast płacić 100zł za lakierownie w gabinecie robi to sama za ułamek tej ceny, możliwe to czy coś ściemnia? i gdzie jeździsz do Ikei? na Targówku zrobili większą
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi dalej wykonujesz skalpel??? jak efekty?
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj rano chwaliłam się słońcem, a wieczorem spadł śnieg i teraz jest biało Nie cierpię zimy i śniegu
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie cierpie sniegu i zimy
|
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Widze że waga mojego dziecka was szokuje a mnie jakoś nie, może dlatego że spodziewałam się że waży już dyszkę :P tak czy siak kręgosłup już mi siada:/
za waszym przykładem od dziś wprowadziłam śniadanie ale nie idzie nam, nie jest przyzwyczajony i zjadł tylko połowę porcji kaszki z glutenem i nie wiem co teraz mam uzupełnić porcję w innym posiłku??mamcia a może faktycznie to czas na nową pracę?Leosiu za ząbka, oby i drugi się szybko przebiłprince fajne ciuszki hmm do mnie ta teoria nie przemawia, ja próbowałam przytulania, spania z nami, a On tylko woła że głodny - a robi to baaardzo charakterystycznie nie pomyliłam się Cytat:
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
hej u nas tez snieg! pierwszy raz tej zimy!
nie lubie ale jak0s tak mi wesolo az chce sie wyjsc na dwor
|
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile dalas tej kaszki z glutenem?
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
daję płaską łyżkę stołową więc niewiele a i tak zjadł tylko połowę :/
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Witam z samego rana Pospałam dzisiaj do 10, potem przyjechali teście - hip hip hurra, a o 12 zjedliśmy śniadanko przygotowane przez małża.Wczoraj byliśmy na pizzy, mała grzeczna. Najpierw leżała w wózku, a potem siedziała. Wtedy już była bardzo zadowolona Po żarełku przyszliśmy do nas i jeszcze siedzieliśmy do północy. Było bardzo przyjemnie ![]() Teraz zbieram się do robienia obiadu, ale bardzo bardzo mi się nie chce
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
ja daje tyle samo. Nie zawsze zjada. Ale nie dorabiam.
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Mamcia przykra sprawa z tą pracą ![]() Irmusia gratki ząbka u nas z tym nadal cisza, chociaż Lu dzisiaj pierdzi ustami i ślini się na potęgęCytat:
ja bym glutenu nie dorabiała, zresztą chyba nawet pediatra Irmusi mówiła, że nie trzeba codziennie dawać gluten, chyba nic się nie stanie
|
|
#1585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Haniu proponuje dać ten link http://ilegotowac.pl/index.html na pierwsza stronę przyda się przy gotowaniu obiadków
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-01-19 o 13:01 |
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Boze ale nudy. masakra
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w moim ulubionym sh
![]() później pokażę łowy i to co widziałam co rozbawiło mnie niesamowicie - mówiłyście ostatnio o śwince peppie
|
#1589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Warunkiem powodzenia lakierowania jest utrzymanie suchości podczas nakładania i wysychania lakieru, a to jest możliwe tylko dysponując wałeczkami ligniny, ssakiem i dmuchawką, w domu średnio sobie wyobrażam. Pwenie jakiś efekt będzie mieć ale na pewno nie taki jak po gabinetowym lakierze. Jeden jedyny raz zaleciłam rodzicom zakupienie lakieru i robienie zabiegu w domu- u upośledzonego chłopca, którego musiało trzymać kilka osób żeby mu polakierować zęby. Ale to był specjalny lakier dla dzieci gdzie utrzymanie suchości nie jest tak rygorystyczne Do Ikei jeżdżę tylko do Janek, mam tam zdecydowanie bliżej (22km) Na Targówek bym się musiała przebijać przez całe miasto, nawet autostradą to prawie 50km w jedną stronę ![]() Humor mam do dupy dziś
|
||
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
po czym poznac ze dziecko am potowki? slyszalam ze robia sie pozniej takie pomaranczowe. To prawda?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Mi się wydaje, że awersja najczęściej pojawia się w wieku szkolnym, małe dzieci w większości lubią książeczki 

Kilka dni temu zdziwiłam się czemu jest tak cicho-poszłam do dziecięcego pokoju i zastałam taki widok

mam nadzieje że wszytsko sie ułoży

ale to juz w miescie sobie upatrzyłam i kupie jak wroci tz. Pomoze mi wybrac. A ostatnio dostałam w prezencie oficerki brazowe. I teraz nie wiem jaka torebke kupic bo mam brązowa kurtke. A torebke bede nosiła tez pozniej. Wiec tutaj musze sie zastannowic

Nie cierpię zimy i śniegu
mam uzupełnić porcję w innym posiłku??
a może faktycznie to czas na nową pracę?

przyda się przy gotowaniu obiadków