Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 13:41   #4441
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Podziwiam Cię Chyba bym nie dała rady z dwoma, choć z drugiej strony jak już powkładam wszystkie rzeczy do jednej, to szlag mnie trafia, jak mam się przepakowywać i ostatecznie ciąglę chodzę z jedną
Też uwielbiam buty Nie mam miejsca już, gdzie je wszystkie trzymać, ale kupuję wiecznie nowe i nowe
walczę z kupowaniem butów, udało mi się zejść z prawie 40 par do 24 (używanych oczywiście bo na stanie mam więcej, ale czekają na porządki )
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 13:50   #4442
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Jesteś więc lepsza ode mnie, bo ja się jeszcze nie zabrałam za nic
Masz rację, marzenia trzeba spełniać Także może kiedyś się tam wybiorę
Jak na razie mam w plaach odkładać na trzy rzeczy: wakacje we wrześniu, samocód i prezent do małżona, bo w tym roku stukną mu lata Chrystusowe, także musi dostać cosik specjalnego Wymyśliałm, że będzie to skok ze spadochronem Plus do tego płyta ze skokiem i zdjęcia

Przybij piątaka U mnie też z miejscem kiepsko, ale ciągle dokupuję cosik nowego
Miałam plan szturmowy co by z szaf w przedpokoju, przerzucić się dalej. Jednakże po zakończeniu prac porządkowych stwierdziłam, że potrzebuję chwili odpoczynku i jakby to powiedzieć nadal przebywam na tym urlopie

Wydatki spore, ale cel zacny. Pomysł z prezentem bardzo fajny.

Piątaka przybijam nawet dziesiątaka a co

Brak miejsca to ciągły problem ... właśnie w tym celu szukam porządnej szafy aby zaaranżować garderobę. Przy okazji porządków okazało się, że mamy spore ilości butów w domu i to jest problem.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę się pochwalić? Dziś zostałam zwolniona z kolokwium końcowego z biofizyki Poszłabym sobie coś kupić z tej okazji, ale szaleństwo na początku miesiąca skutecznie mnie spłukało
Gratki !

Cytat:
Musiałabym wziąć z Ciebie przykład i też się za siebie zabrać Bo czuję, że mi się przytyło Muszę przede wszystkim wrócić do regularnych ćwiczeń, ale to dopiero po sesji Czyli jeszcze miesiąc beztroskiego życia, a później żegnajcie czekoladki i pizzo
Swego czasu chodziłam na fitness i to była super sprawa. Teraz niestety nie mam jak i kiedy. Kupiłam sobie płytę na plejaka żeby ćwiczyć, ale nie jestem w stanie się zmotywować i szybko się nudzę. Jak chodziłam na ćwiczenia nie było o tym mowy. Powoli szukam rozwiązania, żeby wrócić do tego zwyczaju.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 13:51   #4443
Forget_me
Zakorzenienie

No i mam koniec pracy
Udanego weekendu dziewczyny
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 13:54   #4444
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
No i mam koniec pracy
Udanego weekendu dziewczyny
Szczęściara udanego weekendu Kochana !

Senk ju for lovely tydzień i see ju on poniedziałek
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 13:56   #4445
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałabym wziąć z Ciebie przykład i też się za siebie zabrać Bo czuję, że mi się przytyło Muszę przede wszystkim wrócić do regularnych ćwiczeń, ale to dopiero po sesji Czyli jeszcze miesiąc beztroskiego życia, a później żegnajcie czekoladki i pizzo
Moze Ewa Chodakowska? Swego czasu z nią ćwiczylam, efekty były bardzo zadowalające. A co najważniejsze ogólne samopoczucie i kondycja uległy pozytywnej zmianie. Pamietam jak złapała, w ręce płytę z 'Killerem' (swoją droga, chwytliwa nazwa, juz po minucie przekonałam sie skąd sie wzięła ), dzień po pierwszych ćwiczeniach był koszmarny.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 16:03   #4446
Madzia19
Zadomowienie

Widze że temat ćwiczeń sie przewija na wątku

Osobiście polecam Turbo Fire, jeśli się ćwiczy regularnie i do tego zdrowo się odżywia - efekty są naprawde zadowalające Poza tym kondycja skacze o 100% do góry a mięśnie bardzo ładnie się rzeźbią Nawet mój Tż zwrócił uwage że wyglądam jak profesjonalna Fitness Women

Jeszcze tylko napomne że w Anglii cały dzień pada śnieg i z tego powodu pojechałam do pracy na 14 i od razu powiedzieli że moge wracać do domku także mam dłuższy weekend
15cm śniegu i zaczyna się kataklizm - autobusy jeszcze kursuja ale z godzinnym opóźnieniem, szkoły pozamykane a sklepy także dzisiaj wcześniej zamykają lekka paranoja
O tyle fajnie że za oknem biało i taaaak ślicznie
Madzia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 18:01   #4447
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mogę się pochwalić? Dziś zostałam zwolniona z kolokwium końcowego z biofizyki Poszłabym sobie coś kupić z tej okazji, ale szaleństwo na początku miesiąca skutecznie mnie spłukało
gratulacje !
A co do ćwiczeń to ja zaczęłam w grudniu przygodę z panią Chodakowską, ale później zawiesiłam ćwiczenia z powodu choroby, teraz sesja wiec brak czasu. Na pewno wrócę do tych ćwiczeń jak już semestr będzie zaliczony
ja torebek mam 5 z czego używam w 90% tylko jednej to chyba moja ulubiona - jest pojemna, sportowa, czarna i z męskiego działu h&m pozostałe może uda mi się sprzedać, o ile zabiorę się za wystawienie ich na aukcje
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 19:42   #4448
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
gratulacje !
A co do ćwiczeń to ja zaczęłam w grudniu przygodę z panią Chodakowską, ale później zawiesiłam ćwiczenia z powodu choroby, teraz sesja wiec brak czasu. Na pewno wrócę do tych ćwiczeń jak już semestr będzie zaliczony
ja torebek mam 5 z czego używam w 90% tylko jednej to chyba moja ulubiona - jest pojemna, sportowa, czarna i z męskiego działu h&m pozostałe może uda mi się sprzedać, o ile zabiorę się za wystawienie ich na aukcje
Ja ćwiczę Bootcamp Calorie Burn (na YT), często włączam też 8 min legs albo 8 min butts. Chodakowska to świetna sprawa, niestety mnie bardzo nudzi. Jednak wolę coś przy czym się o wiele bardziej zmęczę niż przy skalpelu, ale dam radę zrobić (killer i turbo z kolei nie do przejścia).
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:59   #4449
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
moge pokazac wam moj wczorajszy zestaw? wprowadzialm troche koloru
Ślicznie. Rozjaśniasz te szare polskie ulice

Cytat:
Hej dziewczyny
Wczoraj miały dojść moje buty, ale mimo, że dostałam esemesa, że zostaną dostarczone 17-go, kurier się nie zjawił. Może dzisiaj je dostaę. Ciekawe, czy będą dobre Jak nie, to we wtorek je zwrócę, a pieniądze przeznaczę na cosik innego W ogóle si zastanawiam, czy uda mi się jeszcze upolować na wyprzedażach cosik w małym rozmiarze Pewnie rudno w to uwierzyć, ale we wtorek będę pierwszy raz w sklepach od czasu startu wyprzedaży A najlepsze jest to, że większą ochotę niż na nowe ciuchy mam na Big Maca

Też słyszałam, że teraz zima już nie będzie nas oszczędzać Mnie wczoraj strasznie suszyło, jakbym po dobrej imprezie była i szef mój stwierdził, że to na mróz

Mnie dziwi także zachowanie pieszych, którzy wbiegają momentami na drogę w ostatniej chwili i chyba nie zdają sobie sprawy z tego, że teraz, zimą i to jeszcze przy takich ślizgawicach droga hamowania się wydłuża i mimo starań kierowcy czasami może się takie wbignięcie na ulicę źle skończyć Ludzie nie mją wyobrażenia zupełnie, a później się dziwią, że wypadki są

Solarium w taką pogodę to jedyny ratunek, żeby sobie dupsko troszkę wygrzać Jednak ja już od ładnych kilku lat nie korzystam ze solarium Jakoś polubiłam moją jasną karnację

Ale masz super- Włochy Udanego wypoczynku!!!

Zamykam się zatem z Tobą

Nie wiedziałam nawet, że taki produkt jest na zacieki solne Dzięki za informację We wtorek się w go zaopatrzę

Jejcia jak pięknie
Apropo pieszych i kierowców. To działa w obie strony. Ostatnio chciałam przejść z parkingu na przystanek- ulicą. Zawsze przechodzę tak, żeby nikt nie musiał gwałtowanie hamować. Jakiś facet jak zobaczył mnie na drodze (Zatrzymałam się w połowie na pasie obok, widziałam, że zasuwa ostro, więc żeby nie hamował, to stałam tam i czekalam aż przejedzie)i z prędkości 60/h co najmniej wcisnął hamulec do dechy i wpadł w poślizg, zaczął tańczyć po drodze. Było bardzo ślisko. Więc unikając zagrożenia rozjechania w tym tańcu przeszłam całkiem na drugą stronę na ten przystanek. Zaczął się na mnie drzeć, że co ja robię. Moje tłumaczenia, że przecież czekałam aż on przejedzie (nie weszłam na jego pas) nie pomogły. Zwyzywał mnie od idiotek. Jechał za szybko, spanikował i nad autem nie umiał zapanować. Dostosowanie prędkości do warunków jazdy - kierowcy o tym zapominają często
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 20:16   #4450
catarina11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ślicznie. Rozjaśniasz te szare polskie ulice

Apropo pieszych i kierowców. To działa w obie strony. Ostatnio chciałam przejść z parkingu na przystanek- ulicą. Zawsze przechodzę tak, żeby nikt nie musiał gwałtowanie hamować. Jakiś facet jak zobaczył mnie na drodze (Zatrzymałam się w połowie na pasie obok, widziałam, że zasuwa ostro, więc żeby nie hamował, to stałam tam i czekalam aż przejedzie)i z prędkości 60/h co najmniej wcisnął hamulec do dechy i wpadł w poślizg, zaczął tańczyć po drodze. Było bardzo ślisko. Więc unikając zagrożenia rozjechania w tym tańcu przeszłam całkiem na drugą stronę na ten przystanek. Zaczął się na mnie drzeć, że co ja robię. Moje tłumaczenia, że przecież czekałam aż on przejedzie (nie weszłam na jego pas) nie pomogły. Zwyzywał mnie od idiotek. Jechał za szybko, spanikował i nad autem nie umiał zapanować. Dostosowanie prędkości do warunków jazdy - kierowcy o tym zapominają często
Moim zdaniem miał trochę racji Nie staje się na środku pasów. Jak się wejdzie na jezdnie to trzeba iść a nie stawać na środku. Nie dziwię się mu, miał ograniczone zaufanie do pieszego. Skąd miał wiedzieć, że czekasz żeby on nie musiał hamować? W Polsce taka zasada nie obowiązuje. Skoro zdążyłaś stanąć, postać i przejść w ostatniej chwili przez pasy to mogłaś przejść i od razu. Inna sprawa, że jeśli rzeczywiście jechał 60 km/h to za wiele jak na teren zabudowany.
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:51   #4451
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez catarina11 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem miał trochę racji Nie staje się na środku pasów. Jak się wejdzie na jezdnie to trzeba iść a nie stawać na środku. Nie dziwię się mu, miał ograniczone zaufanie do pieszego. Skąd miał wiedzieć, że czekasz żeby on nie musiał hamować? W Polsce taka zasada nie obowiązuje. Skoro zdążyłaś stanąć, postać i przejść w ostatniej chwili przez pasy to mogłaś przejść i od razu. Inna sprawa, że jeśli rzeczywiście jechał 60 km/h to za wiele jak na teren zabudowany.
Każdy kij ma dwa końce Nie mniej jednak warunki są kiepskie, z tymi epidemiami to też dziwna sprawa....tak jakby ktoś wymyślił "hmmm dawno żadnej nie było, trzeba posiać trochę strachu i zamętu w społeczeństwie"
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 22:30   #4452
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam Cię w Gdyni w Klifie w środę ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:50   #4453
ParashuteEffect
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Widziałam Cię w Gdyni w Klifie w środę ?
hehe) tak, mozliwe. mieszkam w Gdyni
z rana? (bo teraz pracuje w 2 zmiane)
jestem nowa na forum, a juz ktos mnie rozpoznaje
Stary 2013-01-18, 23:17   #4454
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Byłam dziś na zakupach i jestem z siebie dumna. Kupiłam większość rzeczy z mojej wish-listy. Nie znalazłam tylko żadnej torebki. Za to nabyłam olej arganowy i jestem już po pierwszym użyciu. Coś mi się wydaje, że się bardzo polubimy
Carpaibex, gratuluję.
ParashuteEffect, śliczny zestaw. Ładnie Ci w tym kolorze.
WankaW, też mam tylko dwie torebki. Jedną na codzień i drugą małą na imprezy. Z butami też nie szaleję.
Stary 2013-01-18, 23:39   #4455
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
hehe) tak, mozliwe. mieszkam w Gdyni
z rana? (bo teraz pracuje w 2 zmiane)
jestem nowa na forum, a juz ktos mnie rozpoznaje
Hm, koło południa bardziej . Płaszczyk przykuł uwagę (jeśli to Ty )

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 08:38   #4456
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Nie martw się Z tym zaliczeniem od 65% to sobie Twój wykładowca popłynął
Gratuluję zakupu

:
U mnie ostatnio jest moda na próg zaliczeniowy 70%. Powariowali

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38683298]moje księżniczkowe propozycje (głównie fasony), w których chętnie widziałabym siebie :
1. bez paska, ale za to kolor
2. coś z tymi kwiatkami możnaby zrobić
3. odrobinkę za skromna chociaż to ona do mnie najbardziej przemawia [/QUOTE]

Pierwsza, bez tej ozdoby na brzuchu

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość

3 lutego lecę na narty do Włoch wiec mam nadzieję, że tam słońca nie zabraknie i wrócę nasłoneczniona
Zazdroszczę

Cytat:
Rewelacyjny płaszcz

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ha! u mnie na UG też zwolnienie lekarskie nie zawsze usprawiedliwia nieobecność, ale mnie osobiście rozbroiła Dżoana (lektorka j. angielskiego, która połowę zdania mówi po polsku z hamerykańskim akcentem a połowę po angielsku ), która stwierdziła, że studia dzienne to dzienne i jej nie obchodzi, że ktoś pracuje (no fakt, na 4 roku-1 magisterskich pracować, kto to widział!) i nie ma że boli, na zajęciach masz być i koniec. Nie da się z nią niczego wynegocjować...
U mnie nikt w zwolnienia lekarskie nie wierzy, bo zakładają, że każdy ma załatwione i tatę albo mamę lakarza. Wszystko trzeba odrobić, o ile w ogóle się uda znaleźć grupę, w której jest mniej niż 5 osób i wolny unit

Cytat:
Cytat:
Ja ćwiczę Bootcamp Calorie Burn (na YT), często włączam też 8 min legs albo 8 min butts. Chodakowska to świetna sprawa, niestety mnie bardzo nudzi. Jednak wolę coś przy czym się o wiele bardziej zmęczę niż przy skalpelu, ale dam radę zrobić (killer i turbo z kolei nie do przejścia).
Gratuluję . Ja też ćwiczę 8 min abs i pośladki od 1.01

Ostatnio rzadko wpadam na wątek, ale dzisiaj Was nadrobiłam . Niestety ten gorący okres pochłonął mnie doszczętnie Wpadam tylko czasem na zarowy wątek i na ten. Właśnie skończyłam jeść śniadanie, piję drugą kawę i siadam do książek;].

Byłam wczoraj w kinie na filmie 'Sęp' i muszę powiedzieć, że pozytywnie mnie zaskoczył .

U Was też taka tragiczna pogoda?
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 08:42   #4457
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Sypie od samego rana i jeszcze straszny mróz jest. Cieszę się, że nie muszę z domu wychodzić dzisiaj.
Podobno w Anglii spadło 40 cm śniegu i panuje tam straszny chaos.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:27   #4458
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
U mnie ostatnio jest moda na próg zaliczeniowy 70%. Powariowali

Pierwsza, bez tej ozdoby na brzuchu

Zazdroszczę

Rewelacyjny płaszcz

U mnie nikt w zwolnienia lekarskie nie wierzy, bo zakładają, że każdy ma załatwione i tatę albo mamę lakarza. Wszystko trzeba odrobić, o ile w ogóle się uda znaleźć grupę, w której jest mniej niż 5 osób i wolny unit

Gratuluję . Ja też ćwiczę 8 min abs i pośladki od 1.01

Ostatnio rzadko wpadam na wątek, ale dzisiaj Was nadrobiłam . Niestety ten gorący okres pochłonął mnie doszczętnie Wpadam tylko czasem na zarowy wątek i na ten. Właśnie skończyłam jeść śniadanie, piję drugą kawę i siadam do książek;].

Byłam wczoraj w kinie na filmie 'Sęp' i muszę powiedzieć, że pozytywnie mnie zaskoczył .

Niestety wiem o czym mówisz, czasami wyciągają te progi zaliczeniowe z kosmosu dosłownie
W Poznaniu tragedia, wstałam godzinę temu, wyglądam przez okno - śnieżyca. Nawet do osiedlowego sklepu nie chce mi się iść
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 10:36   #4459
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Niestety wiem o czym mówisz, czasami wyciągają te progi zaliczeniowe z kosmosu dosłownie
W Poznaniu tragedia, wstałam godzinę temu, wyglądam przez okno - śnieżyca. Nawet do osiedlowego sklepu nie chce mi się iść
ja właśnie wróciłam - to tylko tak źle przez okno wygląda
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-19, 11:15   #4460
Maqua
Zakorzenienie

A ja dzisiaj będę robić ombre ! Trzymajcie kciuki, żeby wyglądała jak człowiek po całej akcji.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:27   #4461
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj będę robić ombre ! Trzymajcie kciuki, żeby wyglądała jak człowiek po całej akcji.
Trzymam kciuki i koniecznie pochwal sie efektem! na pewno bedzie super!
Ja sama sie zastanawiam czy jednak nie skusic sie na ombre- szczegolnie,ze kolejna wizyta u fryzjera tuz tuz...

Dziewczyny,chcialam sie pochwalic Po dlugich bojach udalo mi sie wczoraj podpisac umowe przedwstepna kupna mieszkania!
Wprawdzie malutkie bedzie to moje "M", ale jednak calkiem wlasne
Jesli przy okazji mozecie polecic jakies strony z pomyslami na aranzacje wnetrz to bede bardzo wdzieczna
Stary 2013-01-19, 11:50   #4462
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Ja sama sie zastanawiam czy jednak nie skusic sie na ombre- szczegolnie,ze kolejna wizyta u fryzjera tuz tuz...

Dziewczyny,chcialam sie pochwalic Po dlugich bojach udalo mi sie wczoraj podpisac umowe przedwstepna kupna mieszkania!
Jesli przy okazji mozecie polecic jakies strony z pomyslami na aranzacje wnetrz to bede bardzo wdzieczna
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 12:03   #4463
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:

Serdecznie gratuluję! To teraz urządzanie Cię czeka

Ja sobie kupiłam Farmonę Jantar i będziem eksperymentować czy faktycznie włosy z takim szwungiem zaczną rosnąć Mam wielką nadzieję, bo po okresie bez małą nerwicy, gęstość niestety nie przypomina tej sprzed kilku lat

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 12:09   #4464
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:

Nie dziękuję, nie zapeszam
Gratuluję mieszkania, "ciasne ale własne" i nawet nie wiesz jak zazdroszczę! Mam nadzieję, że za kilka miesięcy też zmienię lokum
Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja sobie kupiłam Farmonę Jantar i będziem eksperymentować czy faktycznie włosy z takim szwungiem zaczną rosnąć Mam wielką nadzieję, bo po okresie bez małą nerwicy, gęstość niestety nie przypomina tej sprzed kilku lat
Jantar jest świetny, większości osób pomaga Ja musiałam odstawić, bo niestety rozjaśnia mi włosy, a przyciemniam je... Nowe też rosły jaśniutkie. Ale przypomniałam sobie o innym superdopalaczu tj. Joanna Kuracja Rzepa i wcieram regularnie. Po tym to mi nowe włosy rosną jak po nawozie!
Stary 2013-01-19, 12:37   #4465
Ag4
AGA :)

Maqua pokażesz nam jak wyszło?

aniser gratulacje !!

Ja jednak nie pojechałam do Poznania. Całą noc nie mogłam zasnąć bo zastanawiałam się czy jechać dziś czy może za tydzień Nastawiłam sobie budzik na 6, ale jak zobaczyłam jak sypie śnieg to mi się odechciało i wróciłam do łóżka
Jeśli wieczorem przestanie sypać to pojedziemy z tżtem na lodowiskoooooo

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Jeśli chodzi o wcierki to polecam wspomniane tutaj: Jantar i Rzepę Fajna jest też woda brzozowa Isany
Ja teraz wcieram nowy hit blogowy - kozieradkę

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 12:51   #4466
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Maqua pokażesz nam jak wyszło?

Ja teraz wcieram nowy hit blogowy - kozieradkę
Pewnie, o ile się nie będę wstydzić efektu

Ja dziś też zamówiłam kozieradkę, jestem absolutnie podatna na wszelkie włosowe cuda i cudeńka
Stary 2013-01-19, 12:58   #4467
aniser
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny!
Zanim przyjdzie od urzadzania to najpierw remont- chce przeniesc kuchnie robiac maly aneks w pokoju,a w miejscu kuchni urzadzic mini-sypialnie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Nie dziękuję, nie zapeszam
Gratuluję mieszkania, "ciasne ale własne" i nawet nie wiesz jak zazdroszczę! Mam nadzieję, że za kilka miesięcy też zmienię lokum
Oj, powiem szczerze,ze ja tez sie ogromnie ciesze. Szczegolnie,ze kilka miesiecy temu mialam juz upatrzone lokum,ale wlasciciel wycofal sie ze sprzedazy na chwile przed spisaniem umowy
Trzymam kciuki za Twoje nowe mieszkanko

Kozieradka mowicie? po powrocie z zakupow poczytam co to,szczegolnie,ze przed chwila naszla mnie mysl,ze moje wlosy strasznie wolna rosna i ze trzeba je troche stunningowac
Stary 2013-01-19, 15:02   #4468
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Byłam chwilę w H&M, chciałam kupic żakiet, ale nie było rozmiaru. Na szybko przymierzyłam ala skórzane bordowe rurku (przecenione na 30zł) leżały dość dobrze (no, trochę spłaszczały tyłek , ale jak w nich gorąco! Zawsze mi się wydawało, że w takich spodniach jest ciepło, ale spędziłam w nich dosłownie chwilę w przymierzalni i myślałam, że oszaleję! Podziwiam dziewczęta, które noszą takie spodnie po kilka godzin

Kupiłam za to mydło oliwkowo laurowe allep
Od bodajże 2 lat posiadam spodnie z eko-skóry i nie uważam, aby było w nich ciepło, nie mówiąc już o poceniu się Może jak ktoś założy je w upał, to tak ale przy temperaturze max.+10 stopni? Zimą, kiedy temperatura spada poniżej 0° jest mi w nich wręcz zimno.

Cytat:
Napisane przez ms.Julcia Pokaż wiadomość
O właśnie mam problem z białymi zaciekami na skórzanych butach dzięki, że wspomniałaś o natłuszczaniu i że produkt jest dostępny w ccc.
A w deichmannie mają taki produkt?
Coś kiedyś obiło mi się o uszy, że można skórzane rzeczy (buty) natłuścić kremem nivea?
Nie wiem, czy Deichmann ma coś takiego. Warto zajrzeć i zapytać.
O sposobie z kremem Nivea słyszałam ale nigdy nie próbowałam.

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Cześć
Podczytuję od czasu do czasu Wasz wątek
Doradźcie mi jaki kolor apaszki dobrać do wiosennej czarnej kurtki? Kupiłam na all wiosenną cienką kurtkę, niestety w czarnym kolorze, ale bardzo spodobał mi się jej fason Są gdzieś w nowych wiosennych kolekcjach cienkie kominy?
Wiem, że do wiosny jeszcze daleko, ale nie mogę się już doczekać
Do czerni wszystko pasuje. Może jakiś wiosenny pastelowy kolor albo klasyczny odcień, np. beż czy szary?

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
A apaszki w panterę lubicie? Są teraz świetne w Zarze, pantera z czerwoną lamówką Mnie się bardzo podoba

Aga, jedź teraz, bo za dwa tygodnie chyba już nie będzie w czym wybierać
Lubię, ale ciężko jest znaleźć wzór panterki nie wyglądający tandetnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zimowe grudzien blog2.jpg (36,9 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lzbgkgLUpK1qek5nto1_400.jpg (26,3 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg talvitakki2.jpg (82,3 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1170059-001.jpg (47,3 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mtakki6.jpg (104,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8814c2.jpg (62,5 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8646_thumb.jpg (75,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1010.jpg (20,9 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0023-004.jpg (31,8 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0071-002.jpg (42,5 KB, 70 załadowań)
Stary 2013-01-19, 15:09   #4469
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Swoją drogą dziewczyny:
http://www.rossnet.pl/promocje

Promocja na Alterrę w Rossmanie Może też się skuszę i wypróbuję skoro tak chwalicie na wizażu tę firmę

I chyba trzeba pomału wymyślać tytuł dla kolejnej części wątku

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 15:29   #4470
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Od bodajże 2 lat posiadam spodnie z eko-skóry i nie uważam, aby było w nich ciepło, nie mówiąc już o poceniu się Może jak ktoś założy je w upał, to tak ale przy temperaturze max.+10 stopni? Zimą, kiedy temperatura spada poniżej 0° jest mi w nich wręcz zimno.

Nie wiem, czy Deichmann ma coś takiego. Warto zajrzeć i zapytać.
O sposobie z kremem Nivea słyszałam ale nigdy nie próbowałam.

Do czerni wszystko pasuje. Może jakiś wiosenny pastelowy kolor albo klasyczny odcień, np. beż czy szary?

Lubię, ale ciężko jest znaleźć wzór panterki nie wyglądający tandetnie.
W beżowym kolorze wyglądam mdło, mam bardzo jasną cerę i jasne włosy. Niestety przy czarnej kurtce ciężko wybrać apaszkę przynajmniej u mnie. Dobrze wyglądam w nasyconych kolorach, ale przy czarnej kurtce to chyba za bardzo się taki szal rzuca w oczy. Czaję się jeszcze na malinową kurteczkę Taką cieniutką tylko z podszewką
Chcę na wiosnę trochę koloru wprowadzić do szafy - mam prawie same ciemne ubrania. A taką malinową to nawet w chłodne letnie dni można wrzucić na siebie

Dziewczyny, gdzie można dostać jasną torbę, ale żeby nie była w takim żółtawym odcieniu beżu? Najlepiej duża i uniwersalna. Podpowiecie coś?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości