|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
łot-ewa
|
|
|
|
#2972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka jest prawda - anglicy do tych zadbanych nie należą i tyle. Co do żartów na temat polaków - mało mnie to rusza, od dwóch lat mieszkam w anglii i od polaków stronie - nie po to przyjechałam do innego kraju, żeby się zamykać w polskiej społeczności, która notabene bardzo mnie drażni. Anglicy są bardzo sympatyczni i dużo bardziej życzliwi - ale brudaski z nich i tyle )
|
|
|
#2973 |
|
Konto usunięte
|
A w sumie to (wiem, ze tu hipokryzja z mojej strony w swietle wczesniejszych postow) czemu nikt z siebie samego nie zartuje tylko w Polsce jest taki obowiazek wrecz. Nie slyszalam Anglika, Wlocha, Niemca, Holendra, Hiszpana ani Francuza mowiacego cokolwiek innego niz to ze ich kraj jest najlepszy, chociaz nie jest. Tylko my musimy miec dystans do siebie, brac to na klate itd itp.
Bardzo bym chciala wciskac ludziom, ze moj kraj jest taki boski ( no bo ogolnie jest moim skromnym zdaniem). Aczkolwiek potem mnie prosza o przyklady, i tu juz schody co mam pokazac, odrost 10 cm, przescieradlo w tle?
|
|
|
|
#2974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do nowego portalu - ja zostaje tutaj - tu mi dobrze nie interesują mnie alternatywy już przesiąkłam naszym jadem :P
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Rozeznanie
|
Boogiesilver i jej tag.
TAG: CONFESSIONS OF A BEAUTY GURU ![]() http://m.youtube.com/watch?v=0EPpZriHVZg Śmieszne są takie tagi 300 wyswietlen i wyznania bjuti guru ![]() Czarszka i jej peeling http://m.youtube.com/watch?v=tI9-uUB2wMU I fryzura u stylizacje http://m.youtube.com/watch?v=p_P2TfqsYaQ
|
|
#2977 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam wam napisać kilka słów o jednej z youtubowiczek, miałam okazję ją spotkać, bo mieszka w moim mieście. Nie będę podawać tutaj jej imienia, bo nie o to chodzi, po prostu po tym spotkaniu mam kilka przemyśleń co do całej tej działalności na youtube. Dziewczyna wydaje się spoko jak się ją ogląda, wygląda na szczera, ale niestety wydaje mi się, że jest maszynką do robienia pieniędzy. Wiele razy podkreślała, że jest nieśmiała i peszy się przy spotkaniach na żywo, ale potrafię wyłapać różnice między niesmialoscia, a zażenowaniem. Była bardzo niesympatyczna i potraktowała mnie z góry, jak jakiegoś natreta. Chciałam w sumie tylko się przywitać i powiedzieć, że ją oglądam, a ona zachowała się jak księżniczka z krainy wodorostow. Praktycznie teraz każdy jej film to konkurs jakichś mało znanych firm, widać że się dorabia i dzięki niej nie biorę już na 100% wszystkich recenzji kosmetyków, o których mówią dziewczyny... W dodatku już się przejechałam na kilku produktach, które tak zachwalaly. Od kiedy ruszył program partnerski w Polsce, dziewczyny stały się chodzą reklamą i trzeba uważać...
Edytowane przez Gogo Yubari Czas edycji: 2013-01-19 o 11:31 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lece ogladać
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak Was dziewczyny, ale mnie trochę denerwuje, jak ktoś wpada tu tylko po to, żeby napisać nam, jak to przesadzamy, ale on nas tylko podczytuje, broń boże nie udziela się regularnie i nie należy do nas "hejterek" albo wpada napisać coś nieprzyjemnego o jakiejś użytkowniczce i znika. Nie mówię, że trzeba siedzieć tu codziennie i produkować milion postów dziennie, ale takie wpadanie i wypadanie jest dla mnie dziwne. No to tyle moich przemyśleń :P |
|
|
|
|
#2980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie jeszcze bardziej dziwi taka sytuacja z tego wątku, mianowicie - toczy się dyskusja o jednej z vlogerek, w pewnym jej momencie jedna z wizażanek wypowiada się na temat owej dziewczyny mniej ceremonialnie, zdarza się, że nagina przy tym zasady kultury. Wtedy oczywiście następuje krytyka owej wizażanki i komentarze typu 'przesadziłaś'. W tym momencie pojawia się osoba, która nie udziela się w wątku, ale go czasami podczytuje i wylewa na wszystkie udzielające się tu wiadro pomyj, jakie to one są chamskie i niewychowane, kompletnie nie zwracając uwagi na to, że niekulturalny komentarz był ewenementem, który został skrytykowany przez pozostałe użytkowniczki. Ja się pytam, gdzie tu sens...
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Rozeznanie
|
Potrafię również odróżnić stres od zażenowania i niechęci
Wyglądała jak gwiazda, która ma ciągle wokół siebie grono paparazzi, a ja jestem jedną z wielu, która zawraca jej dupę. Dodam, że przy drugim spotkaniu nie odzywałam się w sprawie jej działalności na youtube, a nadal zachowywała się tak samo. Po prostu świetnie udaje przed kamerą, kiedyś nawet sama mówiła, że ma aktorskie zdolności i tutaj faktycznie punkt dla niej ![]() ladymln, może i nie jest to nowość, ale ja dopiero przekonałam się o tym na własnej skórze Sądziłam, że są inne, a jednak się myliłam, zwłaszcza co do tej laski, bo w necie naprawdę wygląda na szczerą i nie wierzyłam w to, co wypisują niektórzy w komentarzach pod jej filmami. Najbardziej chyba mnie wnerwia, jak mówią, że nie zarabiają na swojej działalności.... w takim razie zastanawia mnie, skąd mają kasę na te drogie kosmetyki, skoro najniższa krajowa to u nas 1500 zł, a o pracę nawet najgorszą jest ciężko. Mało tego, sporo youtubowiczek to studentki. Rozumiem, że kilka z nich ma bogatych rodziców lub rzeczywiście dobrze zarabia, ale nie uwierzę, że każda tak oszczędza, żeby kupić dobrą kamerkę, oświetlenie i masę kosmetyków i do tego jakoś jeszcze żyć za pensję w naszym kraju
Edytowane przez Gogo Yubari Czas edycji: 2013-01-19 o 13:18 |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie ciekawi o kogo chodzi, ze niesmiala, a tak naprawde gwiezda
![]() czty to rejony mazurskie byly?
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2985 |
|
Rozeznanie
|
Qloui nie chodzi mi o szusz, ona jest chyba najbardziej uczciwa, bo przyznała się, że zarabia na youtube, za to ją cenię.
Nie wypytujcie się w wątku o kogo chodzi, bo nie po to nie pisałam jej pseudo, żeby za chwilę napisać. Ewentualnie na prv mogę powiedzieć. |
|
|
|
#2986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W tamtym roku w klubie Kokoo (jak jeszcze koko było dżezi i trendi, bo przecież teraz smietanka chodzi do gossip i do spinki) bezceremonialnie wepchnęła się przede mnie w szatni, mierząc wzrokiem. :P I sobie myślę, skąd ja ją znam tę laskę... Jakaś gwiazda czy co. A potem w domu dopiero do mnie dotarlo: TO SZUSZ BYŁA PRZECIEŻ! Może miała gorszy dzień. A może po prostu jest taką gwiazdą, że w kolejce z motłochem stać nie będzie. Drugi raz ją widziałam na Piotrkowskiej na rowerze wiosną. Ale hm, nie podeszłabym do niej, nie czuję potrzeby. :P Co bym miała autograf wziąć?
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-19 o 14:01 |
|
|
|
|
#2987 | ||
|
Rozeznanie
|
Makijaż u megilounge
http://www.youtube.com/watch?v=VyCxnWlEjCM Makijażowa rutyna u TheOleskaaa http://www.youtube.com/watch?v=gd3meD7uYEk ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Rozumię to że nie chcesz powiedzieć . Jeśli możesz napisz mi na priv nie będę pisała o kogo chodzi tu na forum . Cytat:
|
||
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś o 16 live na kanale Stylizacje
Karolina z Szusz
|
|
|
|
#2989 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy dziewczyny często ktoś zaczepia na ulicy, rozpoznaje. Karolina z theduedonne ostatnio gdzies mówiła, że myślała, że jak pójdzie na studia to ludzie będą ja kojarzyć, albo np oglądać cichcem, a się nie przyznawać, ale nikt o niej nie słyszął nigdy. I dopiero potem, stopniowo ludziom mówiła, np jak pytali po co jej statyw w pokoju.Gogo Yubari, ja też jestem ciekawa...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
Strasznie takie wypukłe te paznokcie , no i faktycznie jajka wielkanocne .
O! Będzie ciekawie ![]() Zmalowana z makijażem http://www.youtube.com/watch?v=sc0bg4o00CA |
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie chyba Ty masz problem, skoro dociekasz, czy RGP rozbiła komuś rodzinę Naprawdę nie widzisz swojej bezczelności i tego, że jesteś wścibska? Poza tym - co do pogrubionego - no chyba wyraźnie wszystkim oznajmiła, że to jej przyjaciel. Ale dla Ciebie to za mało informacji. A pisać mogę co zechcę i do kogo chcę, bo taka jest idea forum.
|
|
|
#2992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
One myślą że jak nagrywają te vlogi to są już sławne i rozpoznawalne na cały kraj hahah celebrytki Ja miałam okazję też poznać jedną vlogerkę z Polskiego YT ale dla mnie to była parodia laska też się miała za gwiazdę, panoszyła się ach no szok taki szpan odwalała a też się robi na YT za miłą ale jest beznadziejna w realu . Przekonałam się że grają żeby mieć jak najwięcej widzów a tak są przemądrzałe i robią z siebie gwiazdy dlatego nie mam dla nich litości |
|
|
|
|
#2993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem co oznajmiała i nie interesowało nie to , laska zapytała to jej odpisałam ,co było na FB princessy . nie pisałam do Ciebie więc odbij. A po ostatnie czytaj ze zrozumieniem bo ja nie dociekam co ona z kim robi bo mnie to nie obchodzi jakbym dociekała to bym wypytywała o to każdego , znajdź sobie robotę bo nie mam zamiaru z Tobą dyskutować i jeszcze na temat jakieś vlogerki której nie znam .[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Gogo Yubari O kurde ! to mnie zaskoczyłaś , powiem szczerze że jestem zdziwiona że chodzi o tą ale też z drugiej strony jeśli chodzi o kasę to ludzie potrafią udawać . Bardzo fajny makijaż u Zmalowanej , szkoda że jakość tych filmików ostatnio się pogorszyła ale pewnie to przez zimę i brak światła naturalnego . http://www.youtube.com/watch?v=sc0bg4o00CA Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-01-19 o 14:42 |
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba mieć tupet. ''Odbij'' - kwintesencja Twojej wypowiedzi. Dno i 10 kg mułu.
|
|
|
#2996 | |
|
Rozeznanie
|
Vlog u Radzki
http://www.youtube.com/watch?v=lOXayloWjx8 ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
, oceniasz kogoś nie znając w ogóle , o czują tu frustrowaną kobietę
|
|
|
|
|
#2997 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2998 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Musiało coś by,ć na rzeczy skoro ja zapamiętalam spośród tlumu. :P
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-19 o 15:12 |
|
|
|
|
#2999 |
|
Konto usunięte
|
moze im sie serio marzy taka karierea na pudelku jak ta szafiarka jedna
|
|
|
|
#3000 |
|
Rozeznanie
|
I ta idea nie tyczy się tylko Ciebie
![]() Więc może miała ochotę napisać o co chodzi z tym Markiem itd. Może pisać co zechce i do kogo chce bo taka jest idea forum
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

)
co mam pokazac, odrost 10 cm, przescieradlo w tle?