|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Od godziny mamy prężenie się i brak snu... Windi poszło w ruch, kupa jest gęsta, zbita, śluzowa... I teraz nie wiem czy to jabłko czy coś co zjadłam???
|
|
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Cytat:
Asiu weszłam sprawdzić co u Was i byłam pełna nadziei że będą właśnie takie wieści !!! Cudownie !!! BARDZO BARDZOO SIĘ CIESZĘ ... PRZYTUL ODE MNIE MAŁEGO BOHATERA u nas pojawił się większy kaszel a tego katarku jakoś nie widzę chyba pojedziemy się przebadać ![]() ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Cytat:
u nas po jabłuszku kupcia nie jest zbita czy śluzowata
|
|
#3093 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gdybym musiała wybierać co najważniejsze, to zdecydowanie piecyk i nie oszczędzajcie na nim. Macie gazowy? My musieliśmy wymienić tuż po naszym powrocie ze szpitala, bo się nie chciał zapalać, wyobraźcie sobie maleńkie dziecko i brak ciepłej wody :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
a masz jakiegoś podejrzanego z Twojego menu? Jeśli nie to pewnie jabłko... Ja wczoraj zjadłam makaron z czosnkiem, cytryną i krewetkami :/ mam nadzieję że nie zaszkodzi. |
||||||
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam spaghetti, ale jadłam już wcześniej i nic nie było. No i szarlotkę. I Jelly Beany takie żelki, pewnie one... Nie wiem, czy dawać mu dziś to jabłko? W sumie nie może kupki zronić, może mu pomoże...
A no i do klubu jasne, ze tak! |
|
|
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
My jeszcze nie na etapie rozszerzania diety więc za bardzo nie pomogę, ale chyba podałabym - może żołądek jest na etapie przyzwyczajenia się do nowego pokarmu i musi się pobuntować?
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Oj biedny Henio
Ja bym dzisiaj nie podawała jabuszka tylko dopiero jutro. Jak jutro będzie powtórka to znaczy że to jabłko. A w żelkach jestr strasznie dużo barwników więc to może to
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3099 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Wpadłam powiedzieć, że jesteśmy już po jabłku ale szału nie było ![]() Gda ja bym chyba jednak spróbowała dzisiaj podać troszkę.
|
#3100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Zuzinki za szczepienie,ładną wagę i wzrostto nasze Zuzinki obydwie mają po 62 cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3101 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Gda podaj jabłuszko dziś, obstawiam raczej żelki, chyba, że w spaghetti bylo cos np. czosnek? Asiulka wspaniałe wieści zobaczysz,po chorobie nie będzie ani śladu, a czytanie w internecie to masakra, ja już wielkokrotnie się na tym przejechałamJa jestem z Wami tyle czasu co Lewek czy Iwa, ale skoro zostałam pominięta, nie wpraszam sie do klubu
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
lourose
No niestety musze wszystko zrobic co na liscie. Dopiero jak to zrobie moge sie wpprowadzic jak komisja odda mieszkanie.Mam na to roznie od miesiaca do trzech czas zeby to zrobic. A chce jak najszybciej bo z dniem oddania mi kluczy do remontu place tam za czynsz,gaz ,prąd i na tym wynajetym rowniez:/ A gdzie ja taki piecyk kupie? w euro rtv chyba niema |
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
R
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Jaś ostatnio cos lubi po nocach bawić sie trudno bede odsypiac w dzien Gda dla mnie to jabłko nie powinno jest. Wszyscy dookoła mi zawsze powtarzali ze po jabluszku brzuszek bedzie lepiej pracował no ale z Twoim hipoalergikiem nigdy nic nie wiadomo biedny...
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze dopadne komputer za jakis cza ( przede mna jeszcze długa noc
) i wszystkie dzisiaj beda mit eyane zaproszenia
|
|
|
|
#3108 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() u nas nocka średnia, mała się dziś szybko obudziła bo już o 24..zasnęła od razu po mleczku ale potem obudziła się o 4 i nie spalyśmy do 6... Cytat:
ja bym podała dziś też ![]() Cytat:
Cytat:
mówiłam,że masz pierdół nie czytać Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3109 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana.
Mam 3 stronki do nadrobienia ale zrobię to później. Idę umyć głowę i jadę do siostry i do apteki kupić leki na ciśnienie, witaminę jakąś na wypadanie włosów może poradzi mi coś babeczka fajnego co choć troszkę pomoże, bo ilość wypadających włosów mnie przeraża
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
No to może faktycznie nie one
tylko jabłuszko
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Lorouse też i oczywiście Lilka
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3114 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje drogie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aż dwa razy czytałam, piękne wieści Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem będzie pokój za ciemny. Dałabym jaśniejszą farbę. No i jestem na nie dla tak jasnych paneli. Cytat:
Cytat:
Brawa dla mojej synowej ![]() Cytat:
Jak z transportem, zostajecie w Meksyku czy wracacie do kraju? Jak długo przewidują jeszcze hospitalizację? ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#3115 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Gda- biedny Henio, mogłyby już mu minąć te problemu brzuszkowe ![]() Co do klubu to będzie mi miło, jak mnie przyjmiecie .
|
|||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Katee golarka będzie od jutra za 12,99 w Biedrze.
Zielona w Biedrze będą meble kuchenne za 399zł. |
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin
no tak,ale z tym moim funduszem dostepnym na tyle rzeczy co musze zrobic nie moge sobie pozwolic na panele za 30zl na m2 a co z resztą? ![]() teraz podwyzszyli dopuszczalny dochód. "kryterium dochodowe obowiązujące przy tej pomocy wynosi 150% kryterium dochodowego określonego w ustawie o pomocy społecznej, tj. dla osoby samotnej 813 zł, dla rodziny 684 zł na osobę w rodzinie." A z tym bezrobociem to tylewyczytałam ale lopatologicznie nie umiem sobie tego jakos zrozumiec: Okres pobierania zasiłku: Okres pobierania zasiłku wynosi: 1. 6 miesięcy - dla bezrobotnych zamieszkałych w okresie pobierania zasiłku na obszarze powiatu, jeżeli stopa bezrobocia na tym obszarze w dniu 30 czerwca roku poprzedzającego dzień nabycia prawa do zasiłku nie przekraczała 150% przeciętnej stopy bezrobocia w kraju; 2. 12 miesięcy - dla bezrobotnych: a) zamieszkałych w okresie pobierania zasiłku na obszarze powiatu, jeżeli stopa bezrobocia na tym obszarze w dniu 30 czerwca roku poprzedzającego dzień nabycia prawa do zasiłku przekraczała 150% przeciętnej stopy bezrobocia w kraju lub b) powyżej 50 roku życia oraz posiadających jednocześnie co najmniej 20- letni okres uprawniający do zasiłku, lub c) którzy mają na utrzymaniu co najmniej jedno dziecko w wieku do 15 lat, a małżonek bezrobotnego jest także bezrobotny i utracił prawo do zasiłku z powodu upływu okresu jego pobierania po dniu nabycia prawa do zasiłku przez tego bezrobotnego. tylko ze ja nie jestem zarejestrowana w PUP i nie pobieralalam nigdy zasilku i co w takim przypadku? chyba ze tez sie zarejestruje,ale moge dopiero za 2 miesiace jakos. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez zielona1911 Czas edycji: 2013-01-20 o 10:51 |
|
|
|
|
#3118 |
|
Rozeznanie
|
Zielona, co do koloru paneli, zgadzam się z Tamlin, że ten, który wybrałaś jest za jasny - każdy włos będzie na nim widać
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja mam ciemne wlosy to faktycznie bedzie wszysstko widac.To szukam dalej ![]() Dobrze ze jest wizaz bo mi pomagacie mi we wszystkim
|
|
|
|
|
#3120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziekuję za uwzględnienie mojej osoby w sprawie dostępu do klubu. Jesteście kochane Jeszcze obiad u teściowej i zmykamy do domku. Naprawdę powiem Wam że jak róznie bywało to od kiedy jest Ala zrobiło się naprawdę ok. I jak myślałam że teściówka będzie mi się do wszystkiego wtrącać to naprawdę zwracam honor |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

znalazlam fajne panele,myslicie ze beda pasowac jak zdecyduje sie na fioletowe sciany w pokoju dziennym? bo chyba ten braz dam do sypialni.Zreszta wszystko wyjdzie w praniu.
a masz jakiegoś podejrzanego z Twojego menu? Jeśli nie to pewnie jabłko... 

.