|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
witajcie za rańca!!KASIKK widziałam zwiastuny,to jest o tsunami tak>na faktach ponoc???pewnie bym ryczała pół filmu!!!kurde ja ledwo was podczytuje!!!ale jak nie praca..a mam ruch i się nabiegam od 9 do 16(fitness jak ta lala )przy okazji![]() KASIIKK byłam w albumie wypatrując nowych zdjęć... ![]() a co do piersi to chciałam ogłosić wszem i wobec....że moje 2BIKINI MAM ZA MAŁE ale mieli bikini tylko czarne,3 rodzaje staników i majtek i było akurat takie jakie sobie wymarzyłam...no i mam nowea dodam że schudłam trochę a piersi mi chyba nie tyle co urosły tylko się bardziej poluzowały(żyć nie umierać ) i wybiły się do przodu...także po 3 miesiącach od operacji kupione bikini mogę wyrzucić...i kolejny przykład na to jak długo NASZE PIERSI PRZECHODZĄ METAMORFOZĘ!!!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-20 o 10:04 |
|
|
|
#10442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Witaj Kassik i witajcie wszystkie mile kobietki w niedzielny ranek |
|
|
|
|
#10443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#10444 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie mysle, ze moze Twojego TZ na jakas metamorfoze wyslac
, jak to wczesniej radzily dziewczyny z Twoja restauracja
|
|
|
|
#10445 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
widze ,że forum od rana działa ![]() Powiedzcie mi kochane , mam isc na wesele w kwietniu , skoro bym sobie zrobiła operacje powiekszania w marcu to bedzie po miesiacu juz wszystko ok ? I bede mogła sie bawić do rana? Na stronie jeden z klinik znalazłam ze po 2 tyg mozna wrocic do pracy fizycznej wiec mysle ze po miesiacu juz wszystko powinno sie zagoić
|
|
|
|
#10446 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Ciesze się, że trafiłam na to forum mam nadzieję, że się tutaj zadomowie ![]() Jak większość z Was zdecydowałam się na moje wymarzone idealne najlepsze na świecie piersi ale no właśnie. Mam dylematy/dylemaciki a właściwie gigantyczne dylematosy . Jestem umówiona na operacje do doktora J.J Wrocław na początek lutego. Na konsultacji byłam w grudniu ale doktor mnie tak oczarował że już nic nie pamiętam . Jestem zdecydowana na implanty okrągłe mam trochę tkanki która wypełni górę. Dobraliśmy 300cc HP Mentor i myślalam, że to będzie wystarczająco. Teraz w zasadzie żadnego stanika nie jestem w stanie "wypełnić" swoim biustem, mam 74 cm pod i 83 cm w obwodzie piersi. Jednak im więcej czytam tym więcej wątpliwości, napisałam do lekarza maila czy te 300 HP Mentor to absolutny max, odpisał że absolutnie nie, rownie dobrze można zastosować 325cc HP a jeśli się bardzo uprę to nawet 350cc HP. I tutaj zwracam się do Was o pomoc. Nie wiem czy warto się upierać i czego mogę się spodziewać po poszczególnych implantach. Ehhh ![]() Buziaki ! |
|
|
|
#10447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Poczytaj wczesniej co dziewczyny pisza, jak to wyglda, kilinka napisze tak zeby nie wystraszyc potencjalnej klientki/pacjentki. Na pewno nie jest to wskazane zeby po mcu od operacji tak fikac a juz na pewno nie potanczysz, stanika normalnego nie ubierzesz. Dziewczyny po op Ci same napisza swoje doswiadczenia |
|
|
|
|
#10448 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
. A na basen koniecznie muszę wrócić, sama czuję, że cycochy tego potrzebują Cytat:
. A foty będą, będą Cytat:
|
|
#10449 |
|
Raczkowanie
|
Armancio a kiedy masz termin operacji ?
Anika75 To się nastawiłam na jakies tańce , trudno piersi ważniejsze . Wesele będa jeszcze nie raz a po jakim czasie można już wykonywać cięższe czynnosci fizyczne?
|
|
|
|
#10450 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli chodzi o mnie to planuje poczatek wrzesnia, wczesniej nie moge
|
|
|
|
#10451 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane w śnieżną niedzielę brrrrr jak ja nie lubię zimy
![]() Buziol04 zapomnij o weselu miesiąc po operacji A co do zdjęć-utwórz album z wyjściówką w swoim profilu (prywatny). Klaudeczka no to dajesz nam świeżaczkom nadzieję A jak Twój tż? Fajnie masz z tymi wakacjami zimą Buziaki!!!---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja też musiałabym się na kontrolę wybrać, ale czekam na ferie ![]() Ruszyłam wczoraj Greya (wprawdzie przeczytałam mało), ale jakoś mnie jeszcze nie urzekł i wybrałam spanie ![]() A dzisiaj śniło mi się, że mi implant pękł
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-20 o 11:11 |
|
|
|
#10452 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem 6 dzien po i juz duzo rzeczy moge robic
Myje glowe i susze choc sposobem czesze sie, a mam wlosy do pasa. Mam problem tylko zeby zetrzec stol... czyli ruchy poprzeczne. Ale kazdy inaczej sie regeneruje.
|
#10453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam zakaz wykonywania takich ruchów, ale każdy lekarz ma inne zalecenia. Fajnie masz, bo dzięki temu jesteś bardziej samodzielna
|
|
#10454 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ćwiczę dopiero 2 tygodnie, ale wcześniej byłam 10 razy na vacu i chyba 6-7 w saunie na podczerwień co do diety... zdrowo się odżywiam Cytat:
super, że w pracy się poukładało moje piersi też się poluzowały... głównie przez 5 miesięcy karmienia ![]() i schudłaś? z czego kochana ![]()
|
|
|
#10455 |
|
Raczkowanie
|
Moj lekarz powiedzial ze moje cialo samo mi powie co wolno a co nie. Faktycznie tak jest bo rak do gory nie podniose. A przy 3 dzieci to trzeba szybko dochodzic do siebie
|
#10456 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja bardzo długo na siebie uważałam, bo bałam się, że coś tam mi się pozrywa. Nawet teraz - pół roku po operacji nie dźwigam ciężkich zakupów, tylko męża biorę za tragarza , ale to już chyba tylko jakieś moje schizy. Cytat:
. Mi ostatnio się śniło, że implant się przekręcił i tak płakałam, że aż mąż mnie obudził, bo mówił, że kwiliłam przez sen jak jakiś kociak
|
|
#10457 |
|
Raczkowanie
|
Od kilku dni ogladam wasze wpisy o olejowaniu wlosow i chcialabym polecic Wam odzywke Waxa do roznych wlosow. Lepsza niz wszytstkie oleje i taniaa dostepna w aptece . Ja kuedgs zdjelam kolor z wlosow z czarnych na blond i gdyby nie ta odzywka to do dzis mialabym siano.wiem ze jest polecana takze po stosowaniu chemii. Rewelacja tylko najlepiej jest zistawic na cala noc a nie jak na opakowaniu jest napisane chyba 20 min.
|
#10458 |
|
Zadomowienie
|
Klauduś
W knajpce już dobrze? Kurczę, nie doczytałam. No to super, oby tak dalej Dziewczyny, wrócę jeszcze do pielęgnacji ciałka - na pewno wiele z Was stosuje peelingi z fusów kawy, a jeśli nie to baaaaardzo polecam - świetnie ciałko wygładzają
|
#10459 |
|
Raczkowanie
|
Sorry za bledy ale pisze z tel.
|
#10460 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
), ale potem odstawiłam - ja niestety nie mam cierpliwości, żeby chodzić z czymś na głowie i potem znowu myć. Wystarczy mi przy farbowaniu włosów
|
|
#10461 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=klaudeczka2010;3874 8132]
witajcie za rańca!!KASIKK widziałam zwiastuny,to jest o tsunami tak>na faktach ponoc???pewnie bym ryczała pół filmu!!!kurde ja ledwo was podczytuje!!!ale jak nie praca..a mam ruch i się nabiegam od 9 do 16(fitness jak ta lala )przy okazji![]() KASIIKK byłam w albumie wypatrując nowych zdjęć... ![]() a co do piersi to chciałam ogłosić wszem i wobec....że moje 2BIKINI MAM ZA MAŁE ale mieli bikini tylko czarne,3 rodzaje staników i majtek i było akurat takie jakie sobie wymarzyłam...no i mam noweTAK Klaudek o tsunami ![]() a moje piersiaki raczej duze nie sa tak wychodza ale zgrabne sa![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
mya olej zmylam bez problemu
|
|
|
|
|
#10462 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Horo Napisz mi jak Ty dajesz rade z tym "skalpelem" E.CH......... Ja wczoraj pierwszy raz to cwiczylam i po 25 minutach sie poddalam Cienias jestem Dzisiaj znowu chce pocwiczyc i mam nadzieje, ze lepiej mi pojdzie![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
O tym mowisz??? http://www.ebay.co.uk/itm/HENNA-TREA...item416eb409d6 Czy o inna chodzi?
|
|
#10463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszukaj tego tylko do Twojego typu wlosow http://www.google.pl/search?aq=f&cli...1oWDJmVFvCjMM: |
|
|
|
|
#10464 |
|
Zadomowienie
|
Dla zainteresowanych, wrzuciłam nowe zdjęcie. Już chyba się nie zmieniają. Ale dla pewności kolejne zrobię dopiero na 3 miesiące.
|
#10465 |
|
Raczkowanie
|
Sabuś śliczne są Twoje piersiątka
jak tak na nie patrzę to sobie wyobrażam że ja mam takie fajniusie już i od razu mam taki uśmiech hehe no ale jeszcze muszę poczekać jak na razie to jestem ostatnia na liście ale mi czas szybko leci na szczęście ![]() Witam nowe kobitki na forum
|
#10466 |
|
Zadomowienie
|
jusi dziękuję
zobaczysz czas Ci zleci błyskawicznie Niby jeszcze ponad miesiąc, a zobaczysz jak to szybko minie. Na pewno będziesz miała śliczne cycuszki!
|
#10467 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak Wy robicie te cytaty
ale jestem niedouczona
|
#10468 |
|
Raczkowanie
|
Ja w obecnej chwili czytam po raz 2-gi wszystkie części. Teraz na spokojnie i omijam dość długie opisy zbliżeń
Najbardziej podobają mi się ich rozmowy. Chciałabym, aby te wszystki 3 części napisane były teraz z perspektywy samego Grey'a. Ciekawe jak by to wyszło.
|
|
#10469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wzięłam i zrobiłam ![]() przy pierwszych rzeczywiście stękalam, ale poszło ![]() ja mam dzisiaj wolne od ćwiczeń, a pozwolenie na slodkości i mega jedzonko, bo mam gości ... wprawdzie urodzinki jutro, ale korzystając z niedzieli na dzisiaj zaprosilam rodzinkę
|
|
|
#10470 |
|
Zadomowienie
|
skończyłam robić obiad i już do was lecę
AMORCIO ta metamorfoza to świetna sprawa dla mojego tż....i powiem wam że jest kapa....NIGDY tak źle nie było!!!wczoraj poważnie gadaliśmy..powiedziałam prawie wszystko co czuję więc on stwierdził że faktycznie musimy się rozstać!!!a ON nic do mnie nie ma,nie potrafi nic wymyślić ...moim zdaniem nie radzi sobie sam ze sobą...i ma w dupie to że mi nie odpowiada jego chamstwo itd...zrył mi beret...powiem szczerze że mam nerwicę...ale do deprechy nie dopuszczę i TYM razem doprowadzę sprawę do końca!!!a żeby nie było to dziś rano wstał ,wstawił rosół i jakby nie było tematu...ale wszystko wisi w powietrzu!!! wieczorem planuję jeszcze rozmowę....ale on gra cwaniaka a jak widzi że coraz bardziej mam go w dupie i jest mi obojętny to dostaje szału!!!ale póki co to ja oszaleję!!!
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

witajcie za rańca!!KASIKK widziałam zwiastuny,to jest o tsunami tak>na faktach ponoc???pewnie bym ryczała pół filmu!!!
)przy okazji
ale mieli bikini tylko czarne,3 rodzaje staników i majtek i było akurat takie jakie sobie wymarzyłam...no i mam nowe

. Jestem umówiona na operacje do doktora J.J Wrocław na początek lutego. Na konsultacji byłam w grudniu ale doktor mnie tak oczarował że już nic nie pamiętam 

wiem że sama bym miała problem żeby zimą chodzić regularnie i systematycznie. Ale może zaczniesz znowu jak się ociepli, zawsze warto jeszcze spróbować

zobaczysz czas Ci zleci błyskawicznie
ale jestem niedouczona