|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zgubił obraczke... :(
Cytat:
Ja naprawdę nie rozumiem, co Ty aż tak przeżywasz, że spać nie mogłaś i się tyle nerwów najadłaś. I niedojrzała jesteś Ty, bo się czepiasz chłopa nie wiadomo o co. Jakby Ci na złość zrobił.
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Pod wplywem emocji pewno zle wam to wszystko opisalam...wiem ze to nie jest zaden problem nie robie wojny jest mi tylko cholernie przykro...nie wazne jak on to przezyl boli mnie to bardzo ale coz trudno stalo sie bedzie nowa jesli bedzie chcial...
|
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy twój mąż powiedział Ci "wiesz co widziałem jak spadała ale nie chciało mi się schylić". Kobieto ogarnij się, jaka skrucha jak on tego na pewno nie zrobił specjalnie. Pewnie nawet dokładnie nie wie w którym momencie ją zgubił. Mimo to dla świętego spokoju pojechał i jej szukał, a że nie znalazł- zdarza się. Może jak jesteś taka mądra to biegnij brodzić w śniegu, Ty na pewno ją dostrzeżesz w zaspach, oślepi Cie błysk miłości bijący z waszego medalika miłości.
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo może było mu zwyczajnie głupio z tego powodu że zgubił, nie wiedział jak się zachować. Ludzie różnie reagują w zdenerwowaniu. Zamiast z nim porozmawia zaczęłaś histerię, krzyczeć, kazać mu jechać i szukać. Co jest dla Ciebie ważniejsze mąż i jego uczucia czy obrączka? Zresztą nawet jeśli przejął się tym mniej od Ciebie to co z tego? Czy to znaczy że kocha Cię mniej? Ludzie są różni, różnie reagują. Nie każdy musi myśleć tak jak Ty. Nie każdy musi czuć tak jak Ty i nie każdy musi uważać za ważne te same rzeczy co Ty, ale to nie oznacza, że jest gorszym człowiekiem i ma za to przepraszać. Ważne aby bliscy sobie ludzie razem radzili sobie z problemami, mieli wzajemne wsparcie, a Ty mu tego wsparcia nie dałaś. Gdybym to ja była na miejscu Twojego męża byłoby mi przykro, że zamiast zrozumienia i rozmowy słyszę krzyki, wyrzuty i histerię. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-01-20 o 15:18 |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Nie my w ogole sie nie klocimy nie krzyczymy na siebie to byl pierwszy raz i dlatego tak zle sie czuje,,,zdziwil mnie swoim zachowaniem,,,to tylko przedmiot wiem wazny dla nas ale przedmiot zaragowalabym inaczej ale on tak wybuchl....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Ale zaryzykowałabym stwierdzenie, że niektóre 14 - latki są bardziej dojrzałe niż autorka, w obliczu tego strasznego problemu, że jej mąż zgubił najcenniejszy medalik ich miłości. Ciekawe, czy do niego z tym medalikiem też wyskoczyła, chciałabym zobaczyć jego minę.
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnoszę dziwne wrażenie, że autorka oczekuje jakiegoś klęczenia przed nią z kwiatami i opłakiwania tak wielkiej straty. On się wkurzył, Ty się wkurzyłaś, on zwalił wine na Ciebie, Ty na niego, Ty oczekujesz, że on będzie przepraszał, tulił i się kajał, on oczekuję byś skończyła przeginać. Nikt nie odpuszcza, Ty jezdzisz, szukasz obrączki, on ma dość i Ci nie pomaga w 'poszukiwaniach'. Także jesteście siebie warci przyznaje a tak do sedna sprawy jeżeli jedno z was nie odpuści tej sytuacji to faktycznie możecie mieć 'wesoło'
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak.
Cytat:
Rany, ogarnij się. |
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym to jednak podpięła do wątku "Czy mogę być w ciąży?". Skoro to pierwsza kłótnia od trzech lat i na dodatek z takim przebiegiem, to nie jest to normalna reakcja organizmu. Bo rozumiem, że normalnie autorka jest uosobieniem spokoju i zrozumienia.
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Moja siostra ciągle traci obrączkę, ciągle ją gdzieś zostawia, zapomina, ostatnio nawet się wyprała
Potem wielki płacz, ale zaszew się znajdzie. Przasadzasz. To tylko rzecz a nie znak miłości.. |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu czy wy nie rozumiecie ze ja nie jestem na niego zla!!!!mi jest tylko przykro...
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Może sam czuł się źle z tym, że zgubił i naskoczył na Ciebie w założeniu, że "najlepszą forma obrony jest atak". Albo zwyczajnie miał kiepski dzień, a ta nieszczęsna obrączka wcale mu go nie poprawiła? Przyczyn może być tysiąc, czemu nie spytasz go spokojnie czemu tak zareagował i nie powiesz po prostu, że przykro Ci z tego powodu?
|
|
|
|
#107 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
EDUkator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Owocnych poszukiwań ![]() Aaaa, i da Ci to satysfakcje jak znajdziesz jego obrączkę, wiedząc, że tylko Ty miałaś takie parcie na znalezienie jej?
|
|
#109 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Ja ze 3 razy zepsułam pierścionek zaręczynowy (jak go nosiłam, od ponad 3 lat - ślub - nie założyłam), bo jest tak delikatny, że przy byle zahaczeniu wypadają z niego cyrkonie (są na bardzo cienkim paseczku złota).
Za każdym razem jubiler naprawił tak, że nie było tego nawet widać. TŻ mnie... nadal kocha!!! Naprawdę czasami chciałabym mieć problemy innych ludzi. |
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
A czy Ty nie rozumiesz że jemu też może być przykro, że zdziwiła go Twoja reakcja, że takiej się nie spodziewał i nie wie jak ma teraz zareagować. Nie rozumiesz, że on też może czuć się z tym źle. Nie jesteś pępkiem świata, Twoje uczucia nie są najważniejsze, może pomyśl co on czuł. Nie popisałaś się i to jest fakt. Zamiast porozmaiać wyjechałaś z krzykiem, rozkazami i histerią.
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale skąd ty to wiesz jak z nim tam nie byłaś?
|
|
|
|
#113 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;38752354]ja bym mojemu powiedziala ze jutro pojdziemy kupic nowa zeby mi nikt go nie wykradl bo niezaobraczkowany jest w totalnym niebezpieczenstwie pozbawiony naturalnej ochrony promieniujacej z krazka milosci ;p[/QUOTE]
I tu się mylisz, bo zajęci mężczyźni wydają się kobietom bardziej atrakcyjni ![]()
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- bo mi to powiedzial.... |
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale skąd wiesz, że nie szukał, skoro Cię tam nie było?
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Bo sie przyznal zawsze mowimy sobie prawde i powiedzial ze nie szukal...przykro i tyle trudno stalo sie i juz
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, a tak poważnie, to może masz do niego jakieś niewylane żale albo generalnie jakiś nieprzepracowany problem i w tej sytuacji z obrączką wszystko się skumulowało?Była tylko pretekstem do wyładowania frustracji?
Bo Twoja reakcja jest tak niewspółmierna do sytuacji, że aż dziw, by w szczęśliwym, zgodnym małżeństwie drobna sprawa miała spowodować grubą aferę. Tak tylko rzucam do przemyślenia
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak szczerze to ja Tobie nie zazdroszczę, bo i czego? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

Widać w taki sposób chciał odreagować. Często robisz mu takie wyrzuty w życiu codziennym?
ale nie martw się ja mam 23i też nie rozumiem tego, oj tak mi przykro
Ale zaryzykowałabym stwierdzenie, że niektóre 14 - latki są bardziej dojrzałe niż autorka, w obliczu tego strasznego problemu, że jej mąż zgubił najcenniejszy medalik ich miłości.
Ciekawe, czy do niego z tym medalikiem też wyskoczyła, chciałabym zobaczyć jego minę.