Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 2 4,76%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 0 0%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 1 2,38%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 1 2,38%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 13 30,95%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 3 7,14%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 16:42   #3001
niunka045
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez uparciucha Pokaż wiadomość
Witajcie Przyszłe Mamusie Tak jak Wy spodziewam się maleństwa a konkretnie córeczki. Właśnie kończe 20 tc i na szczescie zdrówko mi dopisuje, no może z małym wyjatkiem twardego brzucha, ktore wg mnie spowodowane jest pełnym pecherzem moczowym. Połówkowe już coraz bliżej bo 25.01. i oczywiscie już zaczynam swirowac czy z malenstwem bedzie wszystko ok. Powoli przeglądam Wasze opinie na temat wózków i szkoda gadac bo i tak mam całkowity metlik w tej mojej bani. Zapomniałabym napisac, że "młoda" ma przyjsc na świat 10.06.2013. Puszczacie swoim robaczkom juz jakas muzyczke? My staramy sie słuchac muzyki klasycznej - operetki, wykonania Raimonda Lapa choc nie przecze,że niekiedy zaszaleje z jakąś muzyczka dająca mi kopa. Udanego popołudnia Dziewczyny. Zdrowka dla Was i przyszłych pociech. ps.lece na spacerek z moim suczka Zula, spacerek dobrze nam zrobi:P
Witam i ja
Jak czytam o tym jak wasze maluchy się ruszają i je czujecie to mocno zazdroszcze
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 16:58   #3002
uparciucha
Przyczajenie

Dziewczyny poszukuje jakis legginsów, bo brzuszek coraz wiekszy a spodnie za małe. Moze macie jakies konkretne firmy, które posiadaja jakościowo i wizulanie fajne legginsy. Na razie przegladam oferte w necie i juz pare wypatrzyłam ale ja oczywiscie musze wszystko przejrzec i dopiero wtedy sie zdecyduje - troche ta moja upierdliwość jest wkurzajaca. Widziałam w H&M fajne spodenki jeansowe ciazowe ale cena mnie troche poraziła i dlatego wole legginsy, no moze oprocz 2 par ala'jeansowych bardzo fajnych wiosennych kolorkach - malinowy i chyba mietowy - ktores musze miec chociazby ze wzgledu na kolor.

Niunka045 - - niedługo Ty poczujesz ruchy swojego malenstwa, troszke cierpliwosci
uparciucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:05   #3003
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
a no (zapomniałam, że mam jeszcze jedne ale cieniutkie i chodzę w nich po domu tylko) i chyba już wystarczy choć ja uwielbiam ciążowe spodnie i nie wykluczam, że kupię jeszcze jeśli znajdę w dobrej cenie choć nie wiem po co
Witamy

mnie się wydaje, że coraz więcej szpitali będzie od tego odchodziło choć pewnie nie odmówią rodzącej jeśli sobie zażyczy lewatywy
a nom u nas w Szczecinie z tego co wiem , to lewatywa juz nie jest standartem , nieraz sie pytaja czy chcesz, a nieraz czekaja a mamusia poprosi o nia
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:06   #3004
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Niunka045 - - niedługo Ty poczujesz ruchy swojego malenstwa, troszke cierpliwosci
najwyższy czas jutro zaczynamy 23 tc
Stary 2013-01-20, 17:08   #3005
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
a nom u nas w Szczecinie z tego co wiem , to lewatywa juz nie jest standartem , nieraz sie pytaja czy chcesz, a nieraz czekaja a mamusia poprosi o nia
ja chcę i muszę dopytać jak to u mnie wygląda..
nie chcę niespodzianki przy tż i obcych ludziach

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:11   #3006
humpback
Zakorzenienie

kupiłam myszki i zjadłam całe opakowanie przed obiadem są pyszne

Cytat:
Napisane przez maarchewka
ćwiczycie mięśnie Kegla
ja się zastanawiam co wcześniej się skończy wszystkie zapasy czekoladek i czekoladowych cukierków w pobliżu czy moja ochota na nie

Cytat:
Napisane przez uparciucha
Witajcie Przyszłe Mamusie Tak jak Wy spodziewam się maleństwa a konkretnie córeczki. Właśnie kończe 20 tc i na szczescie zdrówko mi dopisuje, no może z małym wyjatkiem twardego brzucha, ktore wg mnie spowodowane jest pełnym pecherzem moczowym. Połówkowe już coraz bliżej bo 25.01. i oczywiscie już zaczynam swirowac czy z malenstwem bedzie wszystko ok. Powoli przeglądam Wasze opinie na temat wózków i szkoda gadac bo i tak mam całkowity metlik w tej mojej bani. Zapomniałabym napisac, że "młoda" ma przyjsc na świat 10.06.2013. Puszczacie swoim robaczkom juz jakas muzyczke? My staramy sie słuchac muzyki klasycznej - operetki, wykonania Raimonda Lapa choc nie przecze,że niekiedy zaszaleje z jakąś muzyczka dająca mi kopa. Udanego popołudnia Dziewczyny. Zdrowka dla Was i przyszłych pociech. ps.lece na spacerek z moim suczka Zula, spacerek dobrze nam zrobi:P
hej
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:14   #3007
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
zaczęłam dopiero teraz
nie wiem czy nie za późno..
chyba lepiej późno niz wcale.. w koncu do porodu jeszcze trochę.. ja czesto o tym zapominam, ale staram się przynajmniej przy większym sikaniu zatrzymywać..
Muszę przyznać, że rezultaty i tak są widocznę.. Mniej popuszczam przy kichaniu

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:15   #3008
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

ja się zastanawiam co wcześniej się skończy wszystkie zapasy czekoladek i czekoladowych cukierków w pobliżu czy moja ochota na nie
Stawiam na to pierwsze masz identycznie jak ja i jeszcze mu całą bombonierkę słodkości przywieźli wczoraj
Stary 2013-01-20, 17:17   #3009
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
chyba lepiej późno niz wcale.. w koncu do porodu jeszcze trochę.. ja czesto o tym zapominam, ale staram się przynajmniej przy większym sikaniu zatrzymywać..
mi się to wzięło teraz, w ciąży

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-20, 17:20   #3010
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

fajne fotki, ale dla mnie kulig bez koni to nie to samo
No tak, ale z braku laku i auto dobre. Chociaż w sumie wujek ma świnie Ciekawe czy dałyby radę ciągnąć sanki

Cytat:
ponizej fajna sesja i moj deserek (tz wlasnie zaserwowal)

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
----------

Pokazałam fotkę deseru mężowi
"popatrz co mąż zrobił koleżance z forum ciężarnych na deser"
" miło z jego strony, zapytaj czy Tobie też zrobi"

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
eee..to nie tak..
że on mi o tym mówi a ja się chwale..nie ..nie..
Ja po prostu któreś nocy zeszłam do kuchni cosik w szamac
i zobaczyłam że u niego tv włączony
to sobie pomyślałam że usnął i zapomniał wyłączyc.
.no i weszłam ..a tam..
owszem moze i spał(albo udawał) film na największym "obrocie" no zgorszyłam się trochę..
nic nie komentowałam tylko wyłączyłam i wyszłam..
a On spał
Kochana, to o niczym nie świadczy. Ja ostatnio oglądałam bodajże spadkobierców i przysnęłam na nich, a jak się obudziłam, to dwie konkretne panie konkretnie się ze sobą zabawiały. Jakby ktoś wlazł do pokoju też mógłby stwierdzić, że erotyki oglądam

Cytat:
Szprotka chcę kiełbaskę z ogniskaaaaa
To dawaj, zrobimy jakieś ognicho

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
wizyta trwała jaką godzinę. najpierw krótki wywiad i zaczynamy

generalnie potwierdziło się że będą dziewczyny widzieliśmy na własne oczy więc już nie sądzę żeby jakoś magicznie zmieniły się w facetów

obie są przecudowne leżą sobie na zakładkę w poprzek. czyli jedna kopie drugą po głowie kolanami. i to dosłownie! miejsca mają jak w 5* apartamencie to nie. leżą tuż obok tej przegrody między nimi i się zaczepiają. ja się tak śmiałam że aż się trzęsłam mąż i dr też.
aż dr nie mogła czasami złapać tego czego chciała.
ale jak już w końcu się małe uspokoiły to pokazała nam wszystko ze szczegółami. serduszka, mózgi, kręgosłupy, zmierzyła przepływy krwi w serduszku i pępowinie. wszytko idealnie!

małe są bardzo podobne wielkościowo. jedna 22t0d a druga 21t6d.

chciałam wam foty złapać z filmiku ale windows movie wgrywa mi tylko 10 sek filmiku każdego. a inne odtwarzacze wszystko łapią...

więc na razie musicie się zadowolić tym że np mamy takie ujęcie że pięknie widać główkę jednej a w poprzek twarzy nogi drugiej

no to były dobre wiadomości, teraz gorsze.
szyjka mi się skróciła
ma 1,5 cm. leżenie do wtorku, we wt idę na posiew jak będzie ok to w piątek coś tam mi mają zakładać. a do tego czasu wstaję na siku

ale. ważne że małe zdrowe. ja się przemęczę
za wizytę i trzymam za szyjkę (ale to brzmi ). Niech się tam nie skraca tylko wydłuża
A Ty leż, pachnij i odpoczywaj!
Aaaaa... Brawa za zakupy!

Cytat:
Napisane przez dhalii Pokaż wiadomość

U nas po połówkowym wszystko ok Dzieciaczki rosną i Synuś został potwierdzony w 100%, a druga Dzidzia znowu zaczęła się zasłaniać, ale w końcu lekarz wypatrzył, że najprawdopodobniej będzie to Córeczka
za wizytę i za parkę!

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
to może będzie jednak dziewczynka? już spotkałam się ze dwa razy z takimi opiniami, że wyglądam na dziewczynkę reszta nie komentuje, albo nie ma odwagi Mnie mężu też chwali, dla niego zawsze pięknie ale myślę, że osoby bardziej postronne są wiarygodne
Ja już tam nie przywiązuję uwagi do czyjegoś gadania chłopak/dziewczynka. Laski w pracy mówią, że dziewczynka, bo mi się brzuszek rozlewa i boczki itp, a wczoraj mama, teściowa i ciocia słodziły, że mi córka urody nie odbiera, więc na bank synek.
Mi już wszystko jedno, oby dzidzi się ujawniła na następnej wizycie!

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość

Witam się w 21 tc a jutro połówkowe ( o ile zaliczą mi skierowanie)
za 21 tc!
no i za to jutrzejsze badanie, oby się odbyło!

Cytat:
O popatrz moja w sumie i tak stoi bo mam lenia
Moja też, ciężko nam się zebrać za rozebranie

Cytat:
nadrobiłam i witam się porannie / przedpołudniowo w 18t
za 18 tc!

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
hej
Wpadam na chwilke się z wami przywitać i byście wiedziały, że żyje bo od 3 dni się nieodzywałam.
Leże dziś w łózku, bo od wczorej mnie okropnie gardło boli, śliny połykać niemoge, mówie z trudem, nawet jeść ipić mi ciężko w sumie to wczorej do południa mnie zaczeło gardło boleć, ale wieczorem to już hardkorowo bolało zaliczyłam apteke i tylko jeden lek mi na gardlo aptekarka dała bo reszte to mówi,że trzeba skonsultować z lekarzem- a moja ginka właśnie wyjechchała z dziećmi na ferie zimowe na narty wieć jak mi nieprzejdzie do jutra to lece do lekarza rodzinnego, by się gorzej nierozchorować, dobrze,że gorączki niemam.

Widze,że liczebność dziewczynek nam wzrasta na forum fajnie że z bliźniaczkami i parką bliźniaków wszystko ok i za inne udane wizyty piątkowo-sobotnie

Pisałyście o lewatywie, w moim szpitalu trzeba mieć swoją lewatywe obowiązkowo, wiec nawet się niezastanawiam czy chciałąbym ją robić czy nie, bo i tak bede musiała

Z Tż mieliśmy w ten week odwiedziać jeden z wiekszych sklepów z artykułami dla maleństw u nas w mieście, by kupić kilka rzeczy jak np.pileluchy tetrowe , przewijak, wanienke no i pooglądać wózki- no ale plany nam pokrzyżowała moja choroba wiec musze zakupy odlec pewnie do lutego.

Kobietki życze miłej niedzieli, i zdrówka dla każdej
Dla Ciebie również dużo zdrówka!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

a jak to jest z wypłatą na zwolnieniu? za pierwszy miesiac wypłacił Ci pracodawca a potem musiałaś składać jakieś kwity w Zusie żeby wypłacili kasę?
Za pierwsze 33 dni zwolnienia lekarskiego w danym roku kalendarzowym płaci pracodawca, później od 34 dnia ZUS.
Ja dla szefa tylko zwolnienie zaniosłam, On załatwił sprawy z ZUSem.

Cytat:
kiedys ktos (może sharp albo szprotka??) wrzucała linka do książki o wychowywaniu niemowlaka, taka od pierwszych dni, pisanych przez angielską albo amerykańska położną.. zapisałam sobie linka ale na kompie w pracy.. Pamięta ktoś i ma zapisanego linka??
Eeee... Kojarzę o jaką książkę chodzi, ale ja jej nie wrzucałam...

Cytat:
Witaj

----------

Niedzielne dzień dobry!

Przyszłam nadrobić, przywitać się i spadam się zdrzemnąć dopóki jestem sama w domku. Wyprawiłam Męża i siostrę na narty, niech sobie poszaleją, a ja muszę odespać nieprzespaną noc... Położyłam się po 22 (z dreszczami, gorączką, mdłościami etc) no i od 2 w nocy walałam się jak głupia po łóżku. Chora nie jestem, bo czuję się w miarę ok, ale chyba mój organizm świruje. Tak jak powiedziałam, od teraz chill out, wszystko mam w
Jedynym pocieszeniem jest fakt, iż mój skarbik chyba mnie wczoraj musnął 3 razy rączką poniżej pępka (coś a'la muśnięcie kotka o którym pisałyście), a później zasadził 2 delikatne kopniaczki z lewej strony dołu brzucha. W nocy też mi się dostało. Dzisiaj też chyba było muskanie rączką. Przynajmniej mi się wydaje, że to już moje dzieciątko.

Zajrzę do Was wieczorem, o ile nie polegnę na dobre w wyrku.

Buźka

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:29   #3011
potterka
Zakorzenienie

pocytowałam i coś mi się zepsuło

tyle co pamiętam...

lewatywa - kurde również wolałam żyć w przekonaniu, ze po niej nie będzie niespodziewajek

Aaś za zakupy

uparciucha witaj
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:38   #3012
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Stawiam na to pierwsze masz identycznie jak ja i jeszcze mu całą bombonierkę słodkości przywieźli wczoraj
zostało całe opakowanie ptasiego mleczka i jedna cała bombonierka nieotwarta. i tak się zastanawiam czy otwierać czy nie

rozmawiałam z przyjacielem i zastanawiam się czy w przyszłym tygodniu nie zrobić imprezy z grami i mlecznymi myszkami w roli głównej. one są takie pyszne jak szokobąsy
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:43   #3013
vil84
Wtajemniczenie

mam ten "język niemowląt" ale jeszcze nie zaczęłam czytać. tak samo jak mam stertę książek ciążowo-dzieciowych i gazet. ciągle odkładam żeby być bardziej na świeżo z wiedzą, i niedługo to mi czasu zabraknie chociaż z tych ciążowych to poczytałam trochę, aby być na bieżąco, przydałoby się zacząć czytać o porodzie

zaczęłam brać dziś furagin nie czekając na jutrzejsze wyniki ... mam nadzieję że nie zaszkodzę ... ale kilka razy dziś wstając czy coś robiąc poskładałam się z bólu, ból taki że poszłam siku i nie umiałam wstać z kibelka :/ ale po jednej stronie tylko, tak w grudniu przy infekcji układu moczowego więc myślę że to znów to...
leżę ciągle bo przy siedzeniu boli najbardziej, przy ruszaniu się też :/

w końcu dorobiliśmy się firanek mieliśmy tylko rolety, mieszkamy na 2 piętrze i naprzeciwko mamy tylko ogromne skrzyżowanie, ale ciągle miałam wrażenie że z przystanku naprzeciw wszystko widać. po zmowie z teściową dostaliśmy od niej na święta firanki i karnisze - mąż musiał powiesić tylko mamy fatalne ściany, tynk odpada, i dopiero dziś jakoś wykombinował że wiszą i pół ściany nie odpadło - ale ładnie wygląda

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Przmuś będzie nie Teofil Bardzo fajne imię wybraliście !
dostałam wybór - albo Przemek albo Teofil - mój mąż to despota i tyran domowy

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:43   #3014
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
zostało całe opakowanie ptasiego mleczka i jedna cała bombonierka nieotwarta. i tak się zastanawiam czy otwierać czy nie

rozmawiałam z przyjacielem i zastanawiam się czy w przyszłym tygodniu nie zrobić imprezy z grami i mlecznymi myszkami w roli głównej. one są takie pyszne jak szokobąsy
ja bym na pierwszy rzut wzięła ptasie mleczko
narazie przybrałam 2 kg ale jak tak dalej będzie to się chyba skończy na 20
Stary 2013-01-20, 17:49   #3015
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja praktycznie tylko podczas bo normalnie jak ćwiczę to mi się zachciewa tylko no ale od czasu do czasu zaciskam trochę

Mnie na szczęście popuszczanie ominęło... ciekawe czy mogę się już cieszyć czy nie
Cytat:
kupiłam myszki i zjadłam całe opakowanie przed obiadem są pyszne
i się nie podzieliłaś?!

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
To dawaj, zrobimy jakieś ognicho

Moja też, ciężko nam się zebrać za rozebranie

Niedzielne dzień dobry!

Przyszłam nadrobić, przywitać się i spadam się zdrzemnąć dopóki jestem sama w domku. Wyprawiłam Męża i siostrę na narty, niech sobie poszaleją, a ja muszę odespać nieprzespaną noc... Położyłam się po 22 (z dreszczami, gorączką, mdłościami etc) no i od 2 w nocy walałam się jak głupia po łóżku. Chora nie jestem, bo czuję się w miarę ok, ale chyba mój organizm świruje. Tak jak powiedziałam, od teraz chill out, wszystko mam w
Jedynym pocieszeniem jest fakt, iż mój skarbik chyba mnie wczoraj musnął 3 razy rączką poniżej pępka (coś a'la muśnięcie kotka o którym pisałyście), a później zasadził 2 delikatne kopniaczki z lewej strony dołu brzucha. W nocy też mi się dostało. Dzisiaj też chyba było muskanie rączką. Przynajmniej mi się wydaje, że to już moje dzieciątko.
Pędzę

Nasza rozebrana Małż robił obiad a ja w końcu pochowałam wszystkie świąteczne ozdoby

za ruchy

Cytat:
i chyba nawet taniej wychodzą

Ja dziś mam dzień zachcianek poleciałam do sklepu po chipsy i budyń

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:50   #3016
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
mam ten "język niemowląt" ale jeszcze nie zaczęłam czytać. tak samo jak mam stertę książek ciążowo-dzieciowych i gazet. ciągle odkładam żeby być bardziej na świeżo z wiedzą, i niedługo to mi czasu zabraknie chociaż z tych ciążowych to poczytałam trochę, aby być na bieżąco, przydałoby się zacząć czytać o porodzie

zaczęłam brać dziś furagin nie czekając na jutrzejsze wyniki ... mam nadzieję że nie zaszkodzę ... ale kilka razy dziś wstając czy coś robiąc poskładałam się z bólu, ból taki że poszłam siku i nie umiałam wstać z kibelka :/ ale po jednej stronie tylko, tak w grudniu przy infekcji układu moczowego więc myślę że to znów to...
leżę ciągle bo przy siedzeniu boli najbardziej, przy ruszaniu się też :/

w końcu dorobiliśmy się firanek mieliśmy tylko rolety, mieszkamy na 2 piętrze i naprzeciwko mamy tylko ogromne skrzyżowanie, ale ciągle miałam wrażenie że z przystanku naprzeciw wszystko widać. po zmowie z teściową dostaliśmy od niej na święta firanki i karnisze - mąż musiał powiesić tylko mamy fatalne ściany, tynk odpada, i dopiero dziś jakoś wykombinował że wiszą i pół ściany nie odpadło - ale ładnie wygląda

furagin możesz mi gin powiedział,że jak najbardziej..
i dziś tez musiałam łyknąć bo mam te same atrakcje co ty.. i hektolitry wody...

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-20, 17:53   #3017
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie myszki i batoniki wsypalam luzem do torebki...i za kazdym razem jak gdzies jedziemy i je znajduje to buzia mi sie cieszy jak dziecku najmilej wspominam oczekiwanie w kolejce w zusie...
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:53   #3018
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ale chociaż nie rozkminiałaś za bardzo Przemek to bardzo ładne imię! i mało spotykane

Ja też sobie ściągnęłam ten "Język niemowląt"

Stary 2013-01-20, 17:54   #3019
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie myszki i batoniki wsypalam luzem do torebki...i za kazdym razem jak gdzies jedziemy i je znajduje to buzia mi sie cieszy jak dziecku najmilej wspominam oczekiwanie w kolejce w zusie...

Ale właśnie! ZUS! Muszę jutro podjechać

Stary 2013-01-20, 18:03   #3020
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
furagin możesz mi gin powiedział,że jak najbardziej..
i dziś tez musiałam łyknąć bo mam te same atrakcje co ty.. i hektolitry wody...
tzn co Ci się dzieje?
wiem że można bo w grudniu brałam i jeszcze mi zostało trochę. tylko że dopiero jutro po południu będę miała wyniki badania moczu, ale nie chcę się męczyć z tymi bólami już - gorzej jak mi wyjdzie że nie ma bakterii, wtedy będę miała zonka co się dzieje ale mąż też mówi że marudzę na te same bóle co wtedy tylko po drugiej stronie

Stary 2013-01-20, 18:05   #3021
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:

Ale właśnie! ZUS! Muszę jutro podjechać
ciągle patrzę na Twój post i wiem,że musze jechać do ZUSu i tak bardzo nie wiem po co

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-20, 18:07   #3022
uparciucha
Przyczajenie

Dziewczyny nic nie mowcie o slodyczach. Po prostu uwielbiam je!Zostały mi jeszcze slodkosci gwiazdkowe, ktore kusza choc sa schowane głęboko w szafie. Narzuciłam sobie ultimatum, że tylko moge spałaszowac jedna mała słodkość w ciagu dnia. Na razie jakos daje rade ale to dopiero koncowka 5 mc.
uparciucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:07   #3023
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ciągle patrzę na Twój post i wiem,że musze jechać do ZUSu i tak bardzo nie wiem po co
może sobie przypomnisz a ja pewnie przejdę koło niego i zapomnę, że miałam wejść a kurde muszę oświadczenie złożyć, że mają mnie nie rozliczać

Stary 2013-01-20, 18:07   #3024
diabli
Zakorzenienie

znalazlam cudenko dla mam chlopczykowych...
http://allegro.pl/spodenki-hm-rozmia...947425356.html
http://allegro.pl/tshirt-bluzka-kraw...947424723.html

i jeszcze cos

http://allegro.pl/bawelniany-komplec...964799318.html

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-01-20 o 18:13
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:08   #3025
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nic nie mowcie o slodyczach. Po prostu uwielbiam je!Zostały mi jeszcze slodkosci gwiazdkowe, ktore kusza choc sa schowane głęboko w szafie. Narzuciłam sobie ultimatum, że tylko moge spałaszowac jedna mała słodkość w ciagu dnia. Na razie jakos daje rade ale to dopiero koncowka 5 mc.
ja się właśnie nawpierdzielałam chipsów tak, że nie mogę na nie patrzeć i pewnie znów z miesiąc nie będę jadła

Stary 2013-01-20, 18:08   #3026
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
ja bym na pierwszy rzut wzięła ptasie mleczko
narazie przybrałam 2 kg ale jak tak dalej będzie to się chyba skończy na 20
łojesos co to 2 kg
Nie denerwuj tych co mają parę razy tyle tutaj

Ktoś pytał o legginsy! Tylko z HM.

Moje dziecię dziś odsypia...I stresuje matkę.
Jutro wizyta...
Stresu póki co takiego jak zawsze brak, bo mamy trochę załatwiania i próbuję ogarnąć to czasowo na razie w myślach...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2013-01-20 o 18:10
MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:09   #3027
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu spokojnie dzisiaj..
ćwiczycie mięśnie Kegla
No dziewczyny przycichły weekendowo

Ja ćwiczę jak sobie przypomnę ale muszę częściej zacząć. Moja koleżanka ma patent,że ćwiczy zawsze przy myciu zębów, więc ma jakąś regularność. Może też to zacznę praktykować.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:09   #3028
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
tzn co Ci się dzieje?
wiem że można bo w grudniu brałam i jeszcze mi zostało trochę. tylko że dopiero jutro po południu będę miała wyniki badania moczu, ale nie chcę się męczyć z tymi bólami już - gorzej jak mi wyjdzie że nie ma bakterii, wtedy będę miała zonka co się dzieje ale mąż też mówi że marudzę na te same bóle co wtedy tylko po drugiej stronie
ja nawet jak na 5min odsłonię plecy to od razu pęcherz mi wysiada..
turbo ból przy "sikaniu"(którego naprawdę nie ma) :P

więc furagin,duuuuzo wody i podmywanko co wizytę w wc..
jutro będzie ok

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-20, 18:09   #3029
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
haha znam ten ból
chociaż mój organizm sam teraz jakoś się poprzestawiał, jak zjem więcej słodyczy to mam potem kłopoty żołądkowe - a po chipsach i dwóch nieprzespanych nocach to sobie już w październiku je darowałam
teraz mam smaka na michałki

Stary 2013-01-20, 18:10   #3030
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
świeeeetne choć nasi chłopcy to zimą pewnie dobiją do tego rozmiaru
no a sprzedawca pojechał po bandzie z ceną

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości