|
|
#3511 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3512 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki, dziewczyny sama nie wiem, mam jeszcze sporo czasu na to, aby się zastanowić... na stronie bardzo mi się podobały, wyglądały lepiej niż na żywo, łańcuszki były jakby delikatniejsze... i jak tak na nie patrzę to mi się niby podobają, ale coś mi w nich nie gra a jak założę to mi się podobają i już mi się ten łańcuch tak w oczy nie rzuca
|
||||
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;38770678]dzięki, dziewczyny
sama nie wiem, mam jeszcze sporo czasu na to, aby się zastanowić... na stronie bardzo mi się podobały, wyglądały lepiej niż na żywo, łańcuszki były jakby delikatniejsze... i jak tak na nie patrzę to mi się niby podobają, ale coś mi w nich nie gra a jak założę to mi się podobają i już mi się ten łańcuch tak w oczy nie rzuca [/QUOTE]A ten łańcuch można usunąć, jest taka opcja czy zostaną ślady?
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
doradzcie mi prosze- chce kupic sobie spodnie i którym mam sie rozmiarem kierowac bo dla ubran sa dwie kolumny i szczeze to nie wiem czemu sa dwie... pomoze mi któras dobra dusza?
|
|
|
|
#3515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jeśli posługują się XS, S. M itd. to patrz na rozmiary podane w tabelce dla tych rozmiarów
|
|
|
|
|
#3516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
a moge poprosić o zakup?
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Cytat:
pomidorowa czy rosól a moze zaszaleje? i zrobie np. grzybowa zupke? tak, oddaje ją jednej dziewczynie to dobrze, ze zostanie z Toba ![]() ok, jak coś to proszę o zakup |
||
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
chyba którąś z Was szukała panterkowych czółenek, w Poznaniu w plazie są 38, chyba 39 i 40
|
|
|
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Teraz w zarze najszybciej będe jak przyjdzie moja paczka z pull&bear. Miała być dzisiaj ![]() Widziałam też sukienkę o którą prosiła jedna z Was, ale w rozmiarze L.
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie pamiętam, czy było, a chciałam zapytać, jak jest z rozmiarówką tych panterkowych spodni:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%20FLOKOWANIEM a może ma ktoś wymiary 36. Normalnie w Zarze noszę 34, ale np. z tych czarnych w kwiaty mierzyłam 36 i były ok. |
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
widziała je któraś?? jeśli tak, to kupiłybyście mi 39
![]()
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2013-01-21 o 15:18 |
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostaną w kokardce dziurki po nim, mnie się raz te buty podobały, raz wydawało mi się, że te łańcuchy są za złote i w końcu stwierdziłam, że kupię sobie na wiosnę jakieś klasyczne, gładkie baleriny, które będą bardziej uniwersalne paczka powinna jutro dotrzeć, sprawdzałam na stronie poczty i dziś rano była w zabrzu
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
kama-hh- będę w Zarze dopiero w piątek. Jeśli nigdzie jej nie dostaniesz, to w czwartek wieczorem się przypomnij i jak będzie, to Ci kupię.
|
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
Podczytuje Was ale ostatnio nie mam czasu napisac - za wyjatkiem wczoraj bo oburzylo mnie zaszufladkowanie mnie do glodujacych dla metki '; )
Z tego wszystkiego postanowiłam dziś wyskoczyc do Z i kupilam 3 pary spodni, tshirt i swetr, z braku laku zmierzyłam płaszczyk z złotymi guzikami i chyba bedzie moj bo mysle o nim dosyc intensywnie jesli poczeka na mnie do nastepnego tyg to go kupie a jak nie to znaczy ze nie jest mi pisany. Widzialam Wasze panterkowe buty fajne sa ale oczywiscie byly wszystkie rozmiary za wyjatkiem mojego tak samo kalosze lakierowane wszystkie rozmiary tylko nie moj , byly tez barany, militarne plaszcze ogolnie u nas (München) jest jeszcze spory wybor i nawet z rozmiarami nie jest zle wiec jak co zapraszam do Bawari
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, rozumiem ze Be.iw ma panteki kupione
napisze jej smsa Damon czy jak dzis znajde to kupic dla ciebie?? Edytowane przez ktsw Czas edycji: 2013-01-21 o 15:29 |
|
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoras z Was ma ten plaszycz? Cieply i czy nadaje sie na zime? Niestety w sklepie go nie widzialam...
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Rozeznanie
|
Jak już się przewinął wątek oszczędzania na jedzeniu celem zakupów w zarze to opowiem Wam pewną historię. To już chyba jest zakupoholizm... Jakieś 9-10 lat temu, kiedy byłam nastolatką poznałam koleżankę matki mojej koleżanki
Ta kobieta miała męża i dwoje dzieci. Mieli taki układ, że jej pensja jest tylko dla niej, na jej przyjemności. Zarabiała powyżej średniej krajowej. Pensje potrafiła wydać w 1-2 dni. Potem pieniądze na benzynę i najpotrzebniejsze rzeczy brała od męża. On zdawał sobie sprawę z problemu. Wydzielał jej pieniądze. Dał jej 100zł na benzynę to ona tankowała za 70zł a za resztę kupowała cokolwiek, nawet apaszkę czy spinki do włosów. Miała zamiłowanie do drogich rzeczy, ale kiedy wydała swoje pieniądze starczyło jej i to. Ale najlepsze jest to, że poleciała do Grecji kiedyś, sama. I tam miała kupić sobie bilet powrotny, wydała pieniądze, zostawiła tylko na bilet. I jak szła już kupić bilet to zobaczyła okulary Prady. Kupiła, jakie były potem cyrki żeby ją ściągnąć do Polski...Dzieci na tym nie cierpiały, zawsze były najedzone, świetnie ubrane, chodziły na zajęcia dodatkowe. Fakt, głównie babcia się nimi opiekowała.Nie wiem jak się potoczyły jej losy dalej... |
|
|
|
#3533 |
|
Rozeznanie
|
Też ich szukałam, rozm. 38 - ale chyba nie ma żadnych szans
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie będzie, to może jeszcze Olcia rzuci okiem za jeszcze jedną parą? |
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
W Sosnowcu była ta skórzana spódniczka, rozmiar S. Nie ma metki papierowej, ale są wewnętrzne. Wzięłam, bo pamiętam, że kilka z Was jej szukały. Gabi?
Edytowane przez Hoodoo Czas edycji: 2013-01-21 o 16:33 |
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

sama nie wiem, mam jeszcze sporo czasu na to, aby się zastanowić... na stronie bardzo mi się podobały, wyglądały lepiej niż na żywo, łańcuszki były jakby delikatniejsze... i jak tak na nie patrzę to mi się niby podobają, ale coś mi w nich nie gra a jak założę to mi się podobają i już mi się ten łańcuch tak w oczy nie rzuca

nie mogę zaszczepic w tym miesiącu dziecka bo WSZYSTKO przepukałam na ZARĘ 

pomidorowa czy rosól a moze zaszaleje? i zrobie np. grzybowa zupke?