Żenujący szpan i lans - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-21, 10:43   #61
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Żenujący szpan i lans

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
(paliło chyba z 15litrów...nie znam sie może coś pomyliłam ale w każdym bądź razie dużo).
takie auta potrafią i 20l/100km palić
Cytat:
Napisane przez Geraldyna Pokaż wiadomość
Jak zobaczyłam ten wątek to przypomniała mi się moja sąsiadka, chociaż w tym wypadku będzie raczej straszno niż śmieszno:

Na fejsiku lans Misiem. Misio kochany, cudowny, wspaniały, taaaaki odpowiedzialny i się zajmuje nią i dzieckiem (przykra sprawa, to dziecko jakieś chyba z niecały rok po jej maturze urodzone...), i tu wyjeżdżają, tam wyjeżdżają ach i och. Tablica pełna zdjęć rodzinnych.

Praktyka: ciągłe awantury, krzyki, urwy i uje lecą nieziemsko, krzyczą na siebie przy tym dzieciaku, kłótnie w środku nocy kto się ma dzieckiem zająć i do niego wstać, on ją traktuje jak ostatnią szmatę, ona ma kompleks ofiary (jakby mi moja druga połówka kazała "wy***dalać k***a i się wyprowadzić w trybie NAAAŁ" to na pewno nie reagowałabym tak jak ona wymyślając X tysięcy argumentów żeby zostać).

Skąd to wiem? Geniusz budowniczych wielkiej płyty.
no cóż... trzeba zaklinać rzeczywistość, żeby się łatwiej żyło. przynajmniej lepiej żyło na pokaz.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 10:58   #62
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
To mi sie przypomniał kolega/sąsiad....
Chłopak mieszkał z ojcem, miał jakieś 22 lata, średnią prace i kupił sobie za kredyt (na kilka lat) jeepa za jakieś 30tyś zł..... z automatyczną skrzyną biegów itp..... ogólne auto ładne, duże ale z tego co mówili inni znajomi strasznie drogi w utrzymaniu (paliło chyba z 15litrów...nie znam sie może coś pomyliłam ale w każdym bądź razie dużo).
Koleś oczywiście żadko gdzieś jeździł bo auto dużo paliło....a skończyło się tak, że skrzynia biegów padła....naprawa z 2tyś..... no i autko musiał sprzedać....biedak nawet nie zdążył go spałacić.....
mam trochę podobny przykład tyle że z mieszkaniem:
facet kupił sobie kawalerkę na jednym z droższych Warszawskich osiedli (ceny powyżej 17000 za metr o czym nie zapomniał wspomnieć)
wydał sporo na urządzenie itd oczywiście wszystko na kredyt aż tu nagle stracił pracę i po miesiącu od zamieszkania już zwolnił mieszkanie i zaczął szukać kupca na nie
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 11:08   #63
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętacie serial Co ludzie powiedzą bardzo go lubiłam jak byłam mała ale nie myślaąłm, że tacy ludzi mogą istnieć na prawde.....
też oglądałam Miałam to także na żywko, kiedy w latach 90 na mojej ulicy zaczęło przybywać domów i się zaczęło - walka o najładniejszy projekt, trawnik, rabatki, samochód. Panie domu wychodziły pielić grządki w najlepszych sukienkach Teraz wszystkim urosły żywopłoty, więc się uspokoili

Moja mama była wówczas zachwycona, ponieważ jej dom był pierwszy i oczywiście wszyscy chcieli jej dorównać

Tak się trochę na niej wyżywam (po to założyłam wątek), ale z jednej strony ją rozumiem, a przynajmniej się staram. Gdy ona była młoda ciężko było cokolwiek dostać, nie wspominając o rzeczach ładnych. Sama musiała sobie szyć, kombinować, żeby stworzyć swój styl. Aż nastały czasy dobrobytu i mama się zachłysnęła mnogością możliwości Raz na zawsze skończyła z byle jakością. Niestety w tej swojej luksusomanii zapędziła się o krok za daleko..
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 12:55   #64
Navika
Raczkowanie

Świetny wątek
Kolega mojego TŻ-ta, odkąd zaczął pracować w banku, ciągle się przechwala. Ja mam raczej rzadko z nim do czynienia, ale jak ostatnio go widziałam to na tapecie był jego rower, na który wydał całą pensję i nie miał co jeść do końca miesiąca, tak przynajmniej twierdził. Kiedyś mój TŻ i jeszcze ich jedna koleżanka mieli z nim robić wspólną imprezę, ale jakoś nie mogli się dogadać, bo oni chcieli zwyczajnie chipsy, piwo, jakąś wódeczkę, a ten stwierdził, że zaprosi parę osób z pracy, kupią whiskey i będą sączyć, bo to wyższe sfery są, w końcu kolega się z imprezy wymiksował i reszta towarzystwa odetchnęła z ulgą. O tyle to dziwne, że jakichś kokosów tam nie zarabia.
Pierścionkowe opowieści też są mi znane. Moja koleżanka też chwaliła się, że "pierścionek taki ma mały brylancik, ale wiesz, to z Kruka jest, a tam drogie są", pierścionek niepozorny bardzo, wolałabym już srebro i cyrkonie
Inna znajoma a właściwie dziewczyna kolegi jest strasznie bluszczowata, stale wszystkiego zabrania temu swojemu biednemu narzeczonemu, a dodatkowo ciągle się przechwala, że obcy faceci na nią lecą, że "ten kelner w naszej pizzerii daje mi zawsze dodatkowy sos i się tak do mnie uśmiecha", a "tamten kolega mojego Misia to pisał do mnie takiego smsa, nie wiem, po co on pisze, skoro ma dziewczynę i ja mam mojego Misia" i tak w kółko.
Koleżanka, która po wyjściu za mąż wszystkie pieniądze z wesela przeznaczyła na samochód, okazało się, że jest on zepsuty i na naprawę musiała pożyczyć od rodziców, dodam, że wtedy ani ona, ani jej mąż nie mieli pracy, oboje studiowali, mieszkali w dużym mieście i poruszali się stale komunikacją miejską, bo nie stać ich było na paliwo, ale "przecież samochód musi być, jak to tak bez samochodu, i koniecznie za 60tysięcy bo taki za 10 tysięcy to złom"
Navika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 12:57   #65
Ostre wasabi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Navika Pokaż wiadomość
Świetny wątek
Kolega mojego TŻ-ta, odkąd zaczął pracować w banku, ciągle się przechwala. Ja mam raczej rzadko z nim do czynienia, ale jak ostatnio go widziałam to na tapecie był jego rower, na który wydał całą pensję i nie miał co jeść do końca miesiąca, tak przynajmniej twierdził. Kiedyś mój TŻ i jeszcze ich jedna koleżanka mieli z nim robić wspólną imprezę, ale jakoś nie mogli się dogadać, bo oni chcieli zwyczajnie chipsy, piwo, jakąś wódeczkę, a ten stwierdził, że zaprosi parę osób z pracy, kupią whiskey i będą sączyć, bo to wyższe sfery są, w końcu kolega się z imprezy wymiksował i reszta towarzystwa odetchnęła z ulgą. O tyle to dziwne, że jakichś kokosów tam nie zarabia.
Pierścionkowe opowieści też są mi znane. Moja koleżanka też chwaliła się, że "pierścionek taki ma mały brylancik, ale wiesz, to z Kruka jest, a tam drogie są", pierścionek niepozorny bardzo, wolałabym już srebro i cyrkonie
Inna znajoma a właściwie dziewczyna kolegi jest strasznie bluszczowata, stale wszystkiego zabrania temu swojemu biednemu narzeczonemu, a dodatkowo ciągle się przechwala, że obcy faceci na nią lecą, że "ten kelner w naszej pizzerii daje mi zawsze dodatkowy sos i się tak do mnie uśmiecha", a "tamten kolega mojego Misia to pisał do mnie takiego smsa, nie wiem, po co on pisze, skoro ma dziewczynę i ja mam mojego Misia" i tak w kółko.
Koleżanka, która po wyjściu za mąż wszystkie pieniądze z wesela przeznaczyła na samochód, okazało się, że jest on zepsuty i na naprawę musiała pożyczyć od rodziców, dodam, że wtedy ani ona, ani jej mąż nie mieli pracy, oboje studiowali, mieszkali w dużym mieście i poruszali się stale komunikacją miejską, bo nie stać ich było na paliwo, ale "przecież samochód musi być, jak to tak bez samochodu, i koniecznie za 60tysięcy bo taki za 10 tysięcy to złom"
:roll eyes: znam znam... oczywiście w 10 dziewczyn przy stole byście siedziały to tylko na nią by ten kelner ziorał
And stop fucking with my mind
I know it's time to leave these places far behind

Ostre wasabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 13:09   #66
_stardust
Rozeznanie

ja najbardziej nie lubię szpanu na "mogę mieć każdą laskę, żadna mi się nie oprze, wchodzę na imprezę i wybieram która dziś będzie moja "
swego czasu startował do mnie taki chłopak. nie żaden Bóg seksu, przeciętny, ale może się podobać. Od początku gadał tylko o dziewczynach z którymi wcześniej się spotykał, jak to właśnie leciały na jedno jego skinienie. dziwnym trafem każda ostatecznie go olewała - może dlatego, że poza swoimi niestworzonymi historiami o tym, jakim to jest Bogiem seksu nie miał wiele do zaoferowania?
oczywiste jest, że z jego opowieści wynikało, że w łóżku z każdą z nich wyczyniał cyrkowe wręcz akrobacje, a potem wyznał mi, że jest prawiczkiem (facet po 20). nie, żeby ogólnie taki stan rzeczy był dla mnie dziwny, ale w jego opowieściach kreował się na kogoś zupełnie innego...
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 13:17   #67
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Navika Pokaż wiadomość
Mój mąż kiedyś kelnerzył w Sphinxie i zawsze przynosił ciekawe opowieści o tym co to koledzy kelnerzy nie wyrabiają, żeby dostać dobrego tipa.. a i laski niewiele lepsze, często zamiast zająć się talerzem wyglądają tych kelnerów i prowokują mocno. Tak czy siak, potem siedzą obgadują te laski w niewybrednych słowach i cieszą się z ich głupoty, bo laska myśli, że wpadła w oko i nie szczędzi na napiwkach
Podejrzewam, że i mój nie raz i nie dwa puścił którejś oko a potem cieszył się, że kasa wpadła- taka praca.
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 14:08   #68
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Zaintrygowana wątkiem postanowiłam porozmawiać wczoraj z TŻtem właśnie na "te" tematy .
Kiedy opowiedział mi historię o pewnym mężczyźnie myślałam, że padnę ze śmiechu .
TŻ czekał wraz z nieliczną grupą na zajęcia z przedmiotu o wdzięcznej nazwie Biopaliwa. Ich rozpoczęcie się opóźniało. Najpierw 5, 10, 15 minut, aż po niecałej godzinie z sali wykładowej wyszedł prowadzący przedmiot wraz z jakimś obcym mężczyzną.
Owy mężczyzna bez ogródek zaczął swój monolog, cytuję:
Czy Wy wiecie kim ja jestem? Zapamiętajcie tę twarz (tu ostentacyjne pokazał palcami na siebie). Jestem numerem 1 w swojej dziedzinie w Polsce! Właśnie odebrałem nagrodę w Paryżu, a Uniwersytet Rolniczy przyznał mi stypendium!

Cała grupa stała jak zamurowana. TŻ z kolegą zdążyli tylko ironicznie odpowiedzieć: To gratulujemy.

Olaboga! Rozumiem, że człowiek rzeczywiście dużo osiągnął, ale nigdy nie pojmę, jak można się tak publicznie i werbalnie "onanizować" własną osobą?
Stary 2013-01-21, 14:14   #69
letik
Zadomowienie

Uśmiałam się z tych waszych historyjek.
Tak rozglądam się wokoło, ale chyba nie mam znajomych co się tak zachowują.
Apropo' telefonów..sama pozazdrościłam tym co mają te smartfony, jak słyszałam te wszystkie achy i ochy jakie to one są wspaniałe, dałam się namówić, kupiłam - przeklinam ten dzień
Telefon się bez przerwy wiesza, milion rzeczy mi się włącza, zeżarł mi kupe kasy zanim zorientowałam się, że mam włączone pobieranie różnych aplikacji przez neta w telefonie ( płatnego a nie z wifi - darmowego nie mam poza wifi)..żal Szukam kogoś, kto chciałby go odkupić, ale nikt nie chce:P
Tęsknię za moim soniakiem eriksioniakiem, który miał tak mało ale za to jakże prostych funkcjiOgólnie jestem antytechniczna może to też dlatego;]piszcie dalej, mam dzisiaj wolne
Stary 2013-01-21, 15:48   #70
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez letik Pokaż wiadomość
Ogólnie jestem antytechniczna może to też dlatego;]piszcie dalej, mam dzisiaj wolne
Piona! Ja nawet jako ostatnia wśród znajomych zaczęłam używać CD, bo kasety miały duszę i to magiczne coś, z czym nie chciałam się rozstawać Nawet bankomatów, ani biletomatów nie lubię używać (cud, że mam w ogóle komputer )
Stary 2013-01-21, 15:51   #71
Visez
Zakorzenienie

Miałam na studiach taką irytującą dziewczynę...:P Zawsze co to nie ja, chwaliła się nawet pudrem z gosha Wyciągając na każdej przerwie przed salą, wymachując innym przed oczami i wymieniając wszystkie jego zalety no i oczywiście cenę!!(jakby to był co najmniej guerlain) I na pierwszych zajęciach z psychologii trzeba było coś o sobie powiedzieć i ona na wszystkich tego typu przedmiotach zaczynała "Jestem Kasia, mieszkam w X, na co dzień odbywam staż u mojej mamy która jest DYREKTORKĄ szkoły podstawowej w naszej miejscowości" Strasznie to słowa akcentowała Jak miałyśmy zajęcia z wizażu to pracowałysmy na wspomnianych wyżej kosmetykach gosha i słyszałam tylko "o mam to bardzo fajne, o to też miałam, no i tamto!"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 16:18   #72
lilka_vanilka
Zakorzenienie

niezła

Przypomniała mi się dziewczyna z jakiegoś wesela, która przyszła z "torebeczką" DIORA, która tak naprawdę była kosmetyczką... ale szpan musi być!
Stary 2013-01-21, 17:02   #73
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
niezła

Przypomniała mi się dziewczyna z jakiegoś wesela, która przyszła z "torebeczką" DIORA, która tak naprawdę była kosmetyczką... ale szpan musi być!
haha dobre

mnie najbardziej śmieszą próby szpanowania czymś co żadnym szpanem nie jest, na przykład:
-ubrania z Zary moje ulubione to bluzki z poliestru za jakieś 150 zł i tak samo badziewne marynarki za 370
-drogie kosmetyki, których cena poparta jest tylko marką a nie składem i działaniem
-coś czego się nie dokonało samemu, na przykład szpanowanie bogatym wujkiem, drogim prezentem od kogoś itp.
Stary 2013-01-21, 17:07   #74
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
ja najbardziej nie lubię szpanu na "mogę mieć każdą laskę, żadna mi się nie oprze, wchodzę na imprezę i wybieram która dziś będzie moja "
swego czasu startował do mnie taki chłopak. nie żaden Bóg seksu, przeciętny, ale może się podobać. Od początku gadał tylko o dziewczynach z którymi wcześniej się spotykał, jak to właśnie leciały na jedno jego skinienie. dziwnym trafem każda ostatecznie go olewała - może dlatego, że poza swoimi niestworzonymi historiami o tym, jakim to jest Bogiem seksu nie miał wiele do zaoferowania?
oczywiste jest, że z jego opowieści wynikało, że w łóżku z każdą z nich wyczyniał cyrkowe wręcz akrobacje, a potem wyznał mi, że jest prawiczkiem (facet po 20). nie, żeby ogólnie taki stan rzeczy był dla mnie dziwny, ale w jego opowieściach kreował się na kogoś zupełnie innego...
Jakbym czytała o swoim znajomym tyle, że on jest zdecydowanie starszy od twojego kolegi, ale też ma jakiś kompleks z kobietami.
Koleś po dwóch minutach normalnej rozmowy przechodzi na temat seksu i wyrywania lasek, opowiada jak "obracał" całymi nocami szesnastki itd. wystarczy jakaś piosenka w radio, a ten już zaczyna monolog pt. pamiętam wakacje roku pańskiego takiego i takiego... ale się wyrywało laski przy tym hicie itp. itd. (wliczając opisy ekwilibrystyczne z owymi laskami ) Żenada pełną gębą
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 17:12   #75
Ostre wasabi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Jakbym czytała o swoim znajomym tyle, że on jest zdecydowanie starszy od twojego kolegi, ale też ma jakiś kompleks z kobietami.
Koleś po dwóch minutach normalnej rozmowy przechodzi na temat seksu i wyrywania lasek, opowiada jak "obracał" całymi nocami szesnastki itd. wystarczy jakaś piosenka w radio, a ten już zaczyna monolog pt. pamiętam wakacje roku pańskiego takiego i takiego... ale się wyrywało laski przy tym hicie itp. itd. (wliczając opisy ekwilibrystyczne z owymi laskami ) Żenada pełną gębą
też takiego znam, ale to świadczy o tym, iż jest krową co dużo muczy a mało mleka daje

Stary 2013-01-21, 17:15   #76
Visez
Zakorzenienie

Napisałyście o tych znajomościach i mi się przypomniał mój obecny współlokator Nie było mnie przy tej rozmowie, Tż mi opowiadał bo mnie nie było i tamten przyszedł na piwko do naszego pokoju i zaczła się gadka "ja to się o przyszłość zbytnio nie martwię, bo mam znajomych prawników, którzy jeżdżą samochodami za 300tys" - Koleś już 30 skończył, ryje codziennie do 22 i wynajmuje pokoik 3 na 2m z dziewczyną młodszą o jakieś 12 lat xD I nie wiem po co się tymi znajomymi chwalił, jakby co najmniej mieli się z nim kasą podzielić albo nie wiem o co chodzi
Stary 2013-01-21, 17:18   #77
Ostre wasabi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Napisałyście o tych znajomościach i mi się przypomniał mój obecny współlokator Nie było mnie przy tej rozmowie, Tż mi opowiadał bo mnie nie było i tamten przyszedł na piwko do naszego pokoju i zaczła się gadka "ja to się o przyszłość zbytnio nie martwię, bo mam znajomych prawników, którzy jeżdżą samochodami za 300tys" - Koleś już 30 skończył, ryje codziennie do 22 i wynajmuje pokoik 3 na 2m z dziewczyną młodszą o jakieś 12 lat xD I nie wiem po co się tymi znajomymi chwalił, jakby co najmniej mieli się z nim kasą podzielić albo nie wiem o co chodzi
Lans na bogatych znajomych i krewnych musi być

Stary 2013-01-21, 17:21   #78
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ostre wasabi Pokaż wiadomość
Lans na bogatych znajomych i krewnych musi być
Taaa zwłaszcza jeśli sam nie ma się czym pochwalić, to chociaż znajomymi a co
Stary 2013-01-21, 17:26   #79
Elfia4
DOMator

Cytat:
też takiego znam, ale to świadczy o tym, iż jest krową co dużo muczy a mało mleka daje
Tak go właśnie oceniamy
Generalnie traktujemy go z dystansem i pobłażliwością, bo nie da się go traktować poważnie Jak już koleś przestanie gadać o seksie i małolatach z imprezy, to chwali się czymkolwiek innym - to chyba patologiczne niedowartościowanie i potrzeba napompowania ego
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 18:07   #80
dirt
Wtajemniczenie

moja kierowniczka z pizzerii zawsze uwielbiała się chwalić swoim Misiaczkiem i lansować... no w zasadzie wszystkim
któregoś dnia po zobaczeniu mnie jak wychodzę z pracy i rozpuszczam włosy (bo w pracy tylko związane, co nawet zrozumiałe) koniecznie chciała mi pokazać swoje zdjęcia z przeszłości i włosy jakie miała do pasa... przedłużane. opowiadając przy tym o jakimś swoim kółku wzajemnej adoracji koleżanek z którymi razem chodziła na przedłużanie włosów.
ona nie ma psa, ona ma cziłałę
ubrania nosi tylko najlepszych projektantów i ma mieszkanie na Starym Rynku. ma tez własnego laptopa, którego nie umie obsłużyć.
jak się później okazało na ubrania wydała całą kasę która dostała od rodziców z okazji jej ślubu (jużbyła po rozwodzie), to ponoć kilkaset tysięcy było, mieszkanie nie jest jej tylko komuś z rodziny pilnuje więc tam mieszkała płacąc tylko czynsz, a laptopa to Misiaczek kupił.
Później pracę na kierowniczym stanowisku rzuciła, bo Misiaczek ma kontrakt dla jego firmy i będzie ja utrzymywał a ona będzie zamiast pracy czas spędzać z dzieckiem ze swojego poprzedniego małżeństwa.
Tak jak szybko pracę rzuciła, tak szybko i ja rzucił Misiaczek, może sobie uświadomił że jednak nie chce łożyc na jej życie "lepszych ludzi".
Sam też nie był lepszy:
Zawsze na koniec pracy przyjeżdzał po mnie mój mężczyzna, no i któregoś dnia czekając aż wyjde z pracy zaczął regulować światła w samochodzie, bo nam jedno ze świateł zawsze trochę opadało, mimo że był wymieniany silniczek. Więc mój facet czekając na mnie otworzył maskę, wyregulował światła i żeby je wyrównać jeździł sobie nimi góra-dół-góra-dół i nasłuchiwał i patrzył czy dobrze teraz chodzą. Na co Misiaczek również już czekający pod praca na moja kierowniczkę również zaczął ruszać światełkami w samochodzie góra-dół itd... nie wiem może żeby pokazać że jego samochód też ma regulowane...
(dodam że jego samochód naprawdę był kilka klas i tysięcy wyżej niż mój...)
Stary 2013-01-21, 20:38   #81
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dirt Pokaż wiadomość
Na co Misiaczek również już czekający pod praca na moja kierowniczkę również zaczął ruszać światełkami w samochodzie góra-dół itd... nie wiem może żeby pokazać że jego samochód też ma regulowane...
(dodam że jego samochód naprawdę był kilka klas i tysięcy wyżej niż mój...)
reflektory fight
Stary 2013-01-22, 11:05   #82
naamarelle
Zakorzenienie

Czytając te wszystkie historie i mnie się coś przypomniało

Pracowałam w firmie gdzie przed budynkiem był dosyć spory parking ale tylko kilka miejsc przy wejściu jak wiadomo opisane "zarząd... jakiśtam" "ktośtam" itp.
I często odwiedzał nas jeden kliencik, który notorycznie parkował samochód na miejscu podpisanym "zarząd..." . Oczywiście stawał tam tylko wtedy jak żadnych dyrektorków i kierowniczków w biurowcu nie było
Jak ochrona mu zwróciła uwagę, że to nie jest miejsce dla zwykłych klientów to odpowiedział "takiego bmw x-ileśtam, nie można przecież stawiać byle gdzie"!

I miałam jeszcze taką fajną "koleżankę", która miała raczej kompleks na tle że nie może sobie spozwolić na tyle markowych ciuchów ile by chciała.
Więc jak już coś kupiła to paradowała w tej rzeczy jak paw po klasie no i oczywiście SIATKĘ na strój na wf też nie mogła mieć byle jakiej
Jak tylko zdobyła jakiś nowy ciuszek, a widziała u kogoś innego podobną np. bluzę to od razu pytała:
- ooo ile zapłaciłaś za tą bluzę?
- 150 zł
- a ja 230... znowu przepłaciłam...

Szkoda tylko, że nie było takiej rzeczy za jaką by nie przepłaciła.
Jak chciała jechać po zwykłą rybkę do akwarium to chwaliła się tydzień wcześniej że do AŁCHANA po nią pojedzie

A parę lat później jak ja i moja koleżanka (świeżo po zaręczynach) spotkałyśmy ową panienkę, to się okazało! że ona też jest zaręczona !!!
Ale pierścionek był taki drogi że musi trzymać w domu i chyba niestety nie będzie go wogóle nosić...

Szkoda tylko, że mamy wspólnych znajomych i nawet jej facet nie miał pojęcia że się zaręczyli i kupił jej takie cudeńko- pierścionek

Edytowane przez naamarelle
Czas edycji: 2013-01-22 o 19:09
naamarelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 12:28   #83
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość

A parę lat później jak ja i moja koleżanka (świeżo po zaręczynach) spotkałyśmy ów panienkę, to się okazało! że ona też jest zaręczona !!!
Ale pierścionek był taki drogi że musi trzymać w domu i chyba niestety nie będzie go wogóle nosić...
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 13:49   #84
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś poruszałam temat mojej koleżaneczki, która szpanowała swoją urodą. OK - ładna jest, ale raczej w wulgarny sposób niż naturalny. Wypracowany toną pudru na twarzy. Rozumiem, że podoba się facetom 2...3....ale nie. Gdzie się pojawia to wszyscy automatycznie zrywają zaręczyny, rzucają żony bo weszła panna X. jak opowiada mi o jakimś nowo poznanym mężczyźnie to zawsze czekam na to jedno zdanie: straaasznie się mną nakręcił. Kiedyś powiedziała mi, że mój TŻ na nią strasznie zerka pożądliwie zawsze porównuje się z innymi kobietami, gdzie tamte zawsze zazdroszczą jej urody onieśmiela też podobno swoim blaskiem tak mężczyzn, iż oni nie potrafią wykrztusić w jej stronę żadnego zdania dlatego to ze mną rozmawiają jako z tą brzydszą lubię się z nią spotkać czasami bo oprócz tego ma fajne poczucie humoru, ale przebywanie z nią dłużej niż potrzeba jest uciążliwe
Ojej tez mialam taka znajoma . Znaczy mialam bo kontakt musialam urwac bo nie dawalam rady po tych opowiesciach. Po kazdym spotkaniu czulam sie calkowicie zdeprymowana bo to byl monolog. A ja potem to wszystko "trawilam" kilka tygodni do kolejnego spotkania
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 17:49   #85
WhySoSerious
multitasking ninja

Cytat:
A parę lat później jak ja i moja koleżanka (świeżo po zaręczynach) spotkałyśmy ów panienkę, to się okazało! że ona też jest zaręczona !!!
OWĄ panienkę, odmieniaj poprawnie przez przypadki, bo aż oczy bolą
Stary 2013-01-22, 18:23   #86
Agoorka
Zadomowienie

Ja miałam taką znajomą w pracy, która wiecznie się chwaliła tym, co ma w domu: to plazma, to nowe meble, a to znów, że to sobie kupi, włosy przedłuży, do kosmetyczki na jakieś drogie zabiegi pójdzie. Razprzyszła i mi pokazuje, że ma dwa nowe pierścionki na palcach, mega drogie, mąż jej kupił, spędzili pół dnia u jubilera wybierając. Ale najlepsze w tym wszystkim było to, że taka niby bogata, a wiecznie do mnie przychodziła z pytaniem czy nie pożyczyłabym jej 2,5o na kanapkę. Robiła to nagminnie

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 18:41   #87
lala123456789lalak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Ja miałam taką znajomą w pracy, która wiecznie się chwaliła tym, co ma w domu: to plazma, to nowe meble, a to znów, że to sobie kupi, włosy przedłuży, do kosmetyczki na jakieś drogie zabiegi pójdzie. Razprzyszła i mi pokazuje, że ma dwa nowe pierścionki na palcach, mega drogie, mąż jej kupił, spędzili pół dnia u jubilera wybierając. Ale najlepsze w tym wszystkim było to, że taka niby bogata, a wiecznie do mnie przychodziła z pytaniem czy nie pożyczyłabym jej 2,5o na kanapkę. Robiła to nagminnie
Mam nadzieję , że chociaż oddawała ;-)
lala123456789lalak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 19:06   #88
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

A ja lubie się pochwalić jak ktoś chwali np moja bluzkę a ja kupiłam ją za 2 złote w lumpeksie z dumą ogłaszając zw to za grosze
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 19:07   #89
zimna woda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lala123456789lalak Pokaż wiadomość
Mam nadzieję , że chociaż oddawała ;-)
pewnie nie, te typki o takich sumach zapominają, ja skądś to znam... moja dawna kierowniczka wysyłała mnie podczas pracy do sklepu po drobne zakupy, mówiąc "kup mi przy okazji serek/bułkę/jogurt/ bo ja nie mam drobnych, tylko kartę". A poszpanować przedłużonymi włosami, solarą, tipsami, ciuchami to lubiła i romantycznym mężem, który ją w walentynki do Krakowa zabierał
zimna woda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 19:10   #90
naamarelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhySoSerious Pokaż wiadomość
OWĄ panienkę, odmieniaj poprawnie przez przypadki, bo aż oczy bolą
Już nie będą bolały
naamarelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości