|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
![]() Ech, już nie mogę doczekać się jutrzejszej rehabilitacji ![]() ![]() Zajęty co prawda, ale popatrzeć i pogadać można, a nawet wskazane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
Scio vs ptasie mleczko - 0:1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie no wiadomo...ruch i jeszcze raz ruch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
hmmm dukan to dieta nie dla kazdego musze przynac, ze skuteczna i dobra ale tez restrykcyjna i wymaga duzych poswiecen na bardzo dlugo. No i niektore kobiety po prostu przestrzegaja jego zalecen zbyt .. doslownie i boja sie czegokolwiek brac do ust pozniej przez co rozne problemy zdrowotne sie rozwijaja.. znam osoby ktore na tej diecie stracily nawet 40kg i sa cale i zdrowe, a znam takie, co juz po tygodniu mialy problemy z koncentracja i rownowaga, wiec nie jestem pewna czy wina lezy w samej diecie czy w przestrzeganiu ich przez dane osoby - tak jest z kazda dieta. Te, ktore przestrzegaja wszelkich zalecen lacznie tych z witaminami i otrebami, ze trzeba kupowac i zazywac - maja sie dobrze i ich dieta czy na dukanie czy na south beach przebiega bezproblemowo, a niektore licza na szybkie efekty w pare dni z uwagi na co przestrzegaja tylko niektorych punktow diety i potem zwalaja cala wine na dana diete zamiast na swoje głupie postępowanie.. ja zaczęłam dukana i tez bylo w jak najlepszympoczatku,ale zrezygnowalam, bo za bardzo lubie warzywa by z nich rezygnowac na 3 dni itp..
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- warte grzechu ![]()
#1657 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem dukanowi chyba zabrali prawo do wykonywania zawodu.
To nawet nie chodzi o brak węgli tylko diety niskotłuszczowe rozwalają układ hormonalny. Gdyby dukan był taki cud miód to by dietetycy przestali kazać liczyć kalorie i rozkład b/w/t - a jak do tej pory nikt mądrzejszego nie wymyślił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bo się posiuram ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Wersja karolinadobra jest najlepsiejsza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Wtajemniczenie
|
aaaaale mi siee przysneło
![]() ![]() ![]() Martusia musisz sobie znależc jakis sposób na siebie bo jak widac to zdania odnośnie różnych diet sa rózne. wiadomo diet cud nie ma , nie było i nei bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- ogólne jak człowiek żyje w toksycznej rodzince to czasem i takie głupie mysli przychodza do glowy , niekoniecznei etyczne ![]() ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() zrób sobei podpis i napisz coś o sobie , z jakiej wagi startujesz, wzrost , a może mniej więcej wiesz od czego tyjesz i tylko trzeba rezim wprowadzic malutki ![]() ![]() Ogólnie jeśli to nei problem pisz mi karolina, karola po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-21 o 01:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
królikoholiczka
|
Dobry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po tygodniu mam 2 kilo mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Dziś mi się zaspało i nie bardzo mam czas na porządne szykowanie jedzenia, no ale coś tam się wymyśli ![]() A ja się miałam dziś zważyć ale coś się boję bo weekendzie ![]() ![]() ![]() Planowane menu na dziś : I danio light + otręby pszenne + żurawina suszona + orzechy włoskie II sałatka warzywna + tuńczyk z puszki + ogórki konserwowe III pomelo IV gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym IV pieczywo ciemne + pasta z tuńczyka Miłego Dnia ![]()
#1663 |
królikoholiczka
|
A mnie się przytylo kilogram ale co tam... Teraz trza sie wziąć porzadnie za siebie...
![]() |
#1664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1665 |
królikoholiczka
|
Małymi kroczkami i zrzucimy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
wczoraj zaszałaam trochę i do 1 pisałam eski z G przez co dzisiaj jestem bez energii totalnie :P Ale warto było..mamy ostatnio tak mało czasu dla siebie, ze juz zaczynalam się martwic, a takie wieczory jakos pomagaja mi przetrwac :P Musze być upewniania co jakiś czas,że wszystko jest okej haha Dzisiaj egzamin z kryminologii.. zobaczymy jak będzie.. nawet nie chcemi się na niego iść, mam troche wiedzy,gotowca i sciagi haha wszystkiego po trochu.. ale może 4 wpadnie :P zobaczymy
![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- co do małych kroczkówto czasami wolę żeby były duże ![]()
#1667 |
Zakorzenienie
|
Czołem, kontrolnie wpadam się odmeldować i sprawdzić czy ktoś mnie jeszcze pamięta
![]() Widzę tu spadki (gratulacje) i nową twarz (witam serdecznie). U mnie/nas ok. Z wagą stoimy w miejscu, niechaj jeszcze tak troszeczkę będzie ![]() ![]() Lepiej się czuję, mdłości już nie dokuczają, jem bardziej urozmaicone żarełko. W tym tygodniu wizyta u dietetyczki. Obecnie jestem na etapie węszenia w temacie wózki/łożeczka/ubranka. Rozglądam się, niucham co i jak i mam nadzieję, że niebawem zacznę nabywać ![]() Ciekawe czy Grubasinska już urodziła, jak się czuje. Pozdrawiam Was cieplutko spadajcie z wagi bo wiosna tuż tuż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
hahaha pamietam jak ci mowilam mamuska a ty sie zarzekalas
![]()
#1669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
ale ja juz wiedzialam co sie kroi!
#1671 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Chociaż dla mnie nie aż tak dobry choróbsko mnie ścina, choć bronię się rekami nogami i gardłem . Popułudniówka dzisiaj też tak srednio. Chociaż szykuje mi się ciężki tydzień ogólnie. Ale co tam dam rade.
Trzymajcie się dziewczyny, buźka.
#1672 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Jakoś przez weekend nie miałam weny do pisania, za to filmów się naooglądałam, bo jakoś taki leniwy weekend mi się marzył ![]() Weekendowe grzech główne to: -5 wafelek kakowych -2 łyżeczki nutteli -o ćwiczeń ![]() Od 3 w nocy mam atrakcję taką, że już mnie głowa od niej boli=>lodowisko na ulicy i samochody, które z tej ulicy wyjechac nie mogą, jeden wielki ryk silników i buksujące koła w miejscu ![]() Czarownica dobrze, że sie odzywasz i wszystko u Ciebie ok., fajnie by było jakby Grubasińska dała znać co u niej ![]() Pranie już wstawione, jeszcze zmywanie, prasowanie, gotowanie kapusniaku, a po tem odbiór bratanicy ze szkoły! Będę się odzywać w międzyczasie i nadrabiać posty. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam na śniadanie pyszną owsiankę z bananowym twarożkiem i truskawkami
![]() a teraz popijam zieloną herbatkę i biorę się za sprzątanko a potem nauka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek , ja dzis bez śniadania ale czasowo juz jestem spózniona, musze auto odsniezyc, zaprowadzić miśka do babci i mykam do miasta pozałatwiac co nieco . chwilowo tylko na kawusie mam czas
mięłgo dzionka ![]() ![]()
#1675 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
KAROLA
spoko! ![]() ![]() U mnie po Weekendzie 0,5 kg więcej, chociaż nie wiem czy to jeszcze działa magia @ czy te wczorajsze słodkości ![]() Dzisiaj zjadłam do kawki pralinkę ![]() A ogólnie to cieszę się, że jestem w domu, bo jakoś lepiej czuję się, jedząc swoje jedzonko i przygotowując potrawy samodzielnie. Za 3 tygodnie pierwsza impreza urodzinowa i może uda mi się do tego czasu z 3 kg jeszcze zrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam , załatwiłam co sie dalo, kupiłam warzywka i owocki i gratis spadłam ze schodów w urzędzie
![]() ![]() ![]() miłego dzionaska
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-21 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zadomowienie
|
Karolcia ja dopiero co też wróciłam i banan wciągłam
![]() Asia brawo za spadek ![]() Pogoda masakra ![]() ![]() Z całego sniegu jaki był, pozostały same bryły lodowe. Tak sobię policzyłam, jakbym chudła kilogram tygodniowo, to z końcem czerwca byłabym lżejsza o 24kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko z głową a nie jakieś dukany co bardziej wyniszczą niż pomogą. Swoją drogą ja nie wiem jak można na samych białkach wytrzymać ![]() Powodzenia Ci życzę i w razie czego jesteśmy do dyspozycji i pomocy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Czytam was i te wasze pralinki, ciacha i inne surowo zabronione rzeczy - no jak możecie, nooo?! ![]() ![]() Ja, z racji swojej pracy, czyli organizacji szkoleń, musiałam w sobotę poczęstunek kupować na kurs. Pączki, drożdzówki, kruche ciacha, wafelki i takie tam. Mega świeże, mega pachnące. Boże jakie niesamowicie przesmaczne musiały być. Dałam radę i nawet paluchów nie oblizałam po nałożeniu na talerze ![]() Więc nie wykręcać mi się tu, że trochę można, że się chciało. Trenować silną wole, nie-zjedzenie daje więcej satysfakcji :P Challenge na najbliższy tydzień - zero czekolad i słodyczy i ciast i drożdzówek itd. Która się podejmie ? ![]() Zaraz robię Ewkowy Skalpel ![]() ![]()
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-21 o 16:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.