|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
A do cytowania, to nie lubię jak ludzie cytują czyjąś wypowiedź bez nicku. Szczególnie jak się sama udzielam, bo nie zawsze chce mi się czytać wszystkie odpowiedzi albo czytam pobieżnie i czasem nie zauważę, że ktoś coś odpisywał na moją wypowiedź.
|
#2282 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale wolę od razu odpisać na post, niż sobie 20 zaznaczyć i dopiero po tym wycinać i odpisywać. Jak czytam to od razu myślę czy chcę odpisać i co chcę opisać, po co za chwilę się do tego wracać. Co poradzę, że tak mi wygodniej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Samolubna to byś może była, gdyby był wykład o czymś co trudno znaleźć w necie, wszyscy by notowali, tylko niektórzy zdążyli by napisać mniej i chcieli notatki celem uzupełnienia a ty byś nie dała.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-22 o 11:07 |
|||
|
|
|
#2283 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-01-22 o 11:14 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpisuję pierwsze trzy lub cztery litery, rozwija mi się taka lista jak w załączniku, strzałka w dół, enter i jestem na stronie. Nie lubię zakładek, bo nie lubię mieć dużo elementów na ekranie.
|
#2286 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2287 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
A na ekranie masz przecież w danym momencie jeden element, reszta kart jest widoczna jedynie w pasku .Czy oprócz mnie ktoś lubi mieć duuuużo kart otworzonych jednocześnie? Jakoś samotna się czuję .
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie otwieram kilka-kilkanaście stron, a bywa że i więcej
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem cały dzień tak sterczą i tylko sobie odświeżam tę stronę co mi akurat jest potrzebna
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie to, że wczoraj w Krakowie nikt nic nie zrobił ze śliskimi chodnikami
Oświećcie mnie, czy jest ktoś we władzach miasta, kto ma obowiązek dbać o to? I tutaj nie mówię o zwykłej śliskiej nawierzchni, jak to bywa co roku. To jest po prostu lodowisko. Trzeba teraz chodzić kroczkami o długości centymetra, bo inaczej się człowiek przewróci jak długi. I tak jest w całym mieście, nawet w centrumTutaj artykuł o tym: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...piecznie_.html |
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Otwieram tak strony odruchowo więc trwa to tyle co kliknięcie myszką.
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziwi, że u mnie w mieście znanym z największego europejskiego portu, odśnieżone są tylko ulice i ścieżki rowerowe. Przez to wczoraj idąc z wózkiem, byłą rowerę
![]() . Dziś na szczęście mróz i śnieg uklepany, ale mimo to, ślisko a wózek lata we wszystkie strony.
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam już plan żeby iść z własną torbą piasku i sypać przed sobą Taka akcja niemal a la Boryna z Chłopów
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suvia, dobry pomysł
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mnie jeszcze dziwi... to schody, wszędzie schody. Do przedszkola - schody (dobrze, że byłam z małżonkiem, to mi pomógł z wózkiem), do fizjoterapeutki - schody (ja nie wiem, jak ludzie z poważnymi schorzeniami w tym kraju funkcjonują?), zero wind, zero podjazdów do placówek posiadających schody do drzwi wejściowych. Albo mieszkam w pechowej dzielnicy, albo nie wiem . Dobrze, że chociaż chodniki na przejściach dla pieszych mają zjazdy i podjazdy .
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest ciężko, nie ma co ukrywać...
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=PyhQqufIOHM |
|
|
|
|
#2298 |
|
Pani Mizantrop
|
Na fali popularności wątku o tandetnych i głupich "złotych myślach" i cytatach weszłam na facebooka, żeby co nieco podpatrzeć i też wkleić i owszem, cytaty typu "możesz zrobić ze swoim życiem wszystko, no limits bla bla bla" u kogoś, kto w życiu nie robi nic są dziwne, ale jeszcze bardziej dziwi mnie zjawisko pojawiania się różnych dziwnych rzeczy w polu "imię i nazwisko".
Większości ludzi wystarczy, jak wpiszą tam "Anna Kowalska" czy inna Iksińska, ale u niektórych znajomych zaobserwowałam wpisywanie wszystkich imion z tym z bierzmowania włącznie, przez co mamy coś w stylu "Justyna Paulina Róża Anastazja Kowalska". Spotkałam się też ze skracaniem i wrzucaniem jakichś dziecinnych ksyw typu "Alex Pchełka K". Dziwi mnie to, zwłaszcza, że te osoby mają 23-24 lata, więc to już nie gimbaza.
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciągle mam mnóstwo kart otwartych i nie wyobrażam sobie inaczej, lubię mieć różne rzeczy pod ręką
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2013-01-22 o 13:12 |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamo. Współczuję Tobie i temu facetowi. Miasto olewa sprawę, a potem informacje w mediach, że olaboga, tyle złamań i kolejki na pogotowiu.
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w małej miejscowości gdy nie ma śniegu, latają ze 4 sprzątaczki plus kilku panów którzy sprzątają w czynie że tak powiem społecznym, a dzisiaj i wczoraj nie widziałam ani jednej osoby, chodniki zasypane po kolana, nie ma jak przejść nawet. Niby ulica odśnieżona ale co z tego skoro ślizgawica i aż strach iść bo nie wiadomo czy nie strzeli we mnie jakieś auto, bo oczywiście ni solą ni piachem nie posypane. A co lepsze na "drugim" osiedlu chodnik super odśnieżony, widać że jakąś maszyną, można? Można! Conajmniej jakby tego sniegu napadało tyle w 5 minut a nie sypał jakieś 30 godzin.
|
|
#2304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mnie to dziwi, takie dodawanie miliona imion, znaczków, zdrobnień itp. Nie wpadłam jeszcze na pomysł dlaczego ludzie tak robią Dziwi mnie też koleżanka, która całe liceum płakała nad wszystkim, nad tym, że jest gruba (nie była), brzydka (też nie była), generalnie nad wszystkim nad czym się dało płakać, żali i marudzić. A były to problemy naprawdę z d*py wzięte. No i pod koniec szkoły wytatuowała sobie napis "I'm so hard!". Do dzisiaj zastanawiam się czy ten tatuaż to przypadkiem nie jakaś ironia, bo z punktu widzenia osób, które słuchały tego wszystkiego, to wygląda jak żart
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Myślę, że to podkreślone może być powodem ![]() Moim zdaniem te wszystkie ksywy, znaczki, zdrobnienia są strasznie infantylne
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja droga z uczelni na przystanek zajęła mi pół godziny, bo musiałam się przedrzeć przez rozkruszony śnieg z lodem na chodniku. Tą samą trasę jestem w stanie pokonać w siedem minut. Mogłam iść koło torów kolejowych, ale jak sobie przypomniałam, że ostatnio tam dosyć dużo wody było, to wolałam nie ryzykować, bo prędko by mnie tam nikt nie znalazł A dziś to piękne lodowisko przysypał śnieg ![]() Co do imienia na fejsbuku... Mam swoje prawdziwe Wczoraj nawet usłyszałam, że w sumie do mojego imienia pasuje taki zapis do góry nogami, bo ono całe jest dziwne...
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2013-01-22 o 13:39 |
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=k3TjYE8Uq2U
gdzie ja mieszkam ![]() Też mam znajomych na fb, którzy mają jakieś dziwne imiona i nazwiska, albo sobie zmieniają na brzmiące obco, żeby być "cool" |
|
|
|
#2308 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#2309 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38783780]O nie, tak nie potrafię
. Raczej nie dostanę korony perfekcyjnej pani domu [/QUOTE]Ja lubię mieć pootwierane kilka- kilkanaście kart, ze wzgledu na to, że jak moja współlokatorka zechce mi zabrać internet (nie mam bezprzewodowego póki co) to niech sobie go weźmie, ja juz wsztsrko mam załadowane I tak mi się np. ładuje po kilka- kilkanascie odcinków "Przyjaciół", 2-3 strony kwejka i pudelek ;D albo pisanie swoich danych cyrylicą, arabskim, jidysz czy jeszcze innym, zeby było bardziej cool. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-01-22 o 14:20 |
|
|
|
#2310 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie jeszcze wrzucanie na facebooka każdego miejsca, w którym się jest. Wchodzę i na tablicy widzę co? "XY jest w Złote Tarasy, Warsaw, Poland", "AB jest w Coffeeheaven", "DE jest w Multikino" Wyższa szkoła lansu na mieście normalnie
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. Edytowane przez kasztanka3 Czas edycji: 2013-01-22 o 14:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

. Tak że nie wiem skąd pomysł o "wieeelkim poście wielocytowanym" - skoro to samo uzyskałaś wyżej przy pojedynczym cytowaniu. 

.

Oświećcie mnie, czy jest ktoś we władzach miasta, kto ma obowiązek dbać o to? I tutaj nie mówię o zwykłej śliskiej nawierzchni, jak to bywa co roku. To jest po prostu lodowisko. Trzeba teraz chodzić kroczkami o długości centymetra, bo inaczej się człowiek przewróci jak długi. I tak jest w całym mieście, nawet w centrum

.
o mamo. Współczuję Tobie i temu facetowi. Miasto olewa sprawę, a potem informacje w mediach, że olaboga, tyle złamań i kolejki na pogotowiu.