Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 10:34   #2281
Duszaniola
Wtajemniczenie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

A do cytowania, to nie lubię jak ludzie cytują czyjąś wypowiedź bez nicku. Szczególnie jak się sama udzielam, bo nie zawsze chce mi się czytać wszystkie odpowiedzi albo czytam pobieżnie i czasem nie zauważę, że ktoś coś odpisywał na moją wypowiedź.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 10:59   #2282
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

Przecież poszczególne posty przy wielocytowaniu też można "odchudzić", tak samo jak przy cytowaniu pojedynczej wiadomości. Tak że nie wiem skąd pomysł o "wieeelkim poście wielocytowanym" - skoro to samo uzyskałaś wyżej przy pojedynczym cytowaniu.

.
Wiem, że można.

Ale wolę od razu odpisać na post, niż sobie 20 zaznaczyć i dopiero po tym wycinać i odpisywać. Jak czytam to od razu myślę czy chcę odpisać i co chcę opisać, po co za chwilę się do tego wracać.

Co poradzę, że tak mi wygodniej

Cytat:

O tym pisałam wyżej - tak samo wycinasz przy wielocytowaniu. A jest o tyle wygodniejsze, że mając do nadrobienia na przykład trzy strony wątku, czytasz je po kolei, zaznaczając jedynie odpowiedzi, do których się odniesiesz na końcu. Plusy: unikasz przerzucania na koniec wątku tak jak przy wysyłaniu pojedynczej wiadomości (i potem trza wracać do miejsca, gdzie skończyło się czytać), nadto czasem można uniknąć niepotrzebnej wypowiedzi w sytuacji, kiedy "po drodze" problem się wyjaśni.
Otwieram w nowym oknie wygodnie scrollen, więc mnie nie przerzuca na koniec.

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
[...]Pisze do mnie koleżanka, czy mogę jej wysłać-nie ma problemu, ale wczoraj nie mogłam, zrobię to dzisiaj. I dostaję smsa z żalem, że ona to w pracy [egzamin w weekend!], ale INNI przynajmniej skorzystają. Jacy INNI, przepraszam bardzo? Ja to mam wysłać innym czy konkretnym osobom? Kilka osób, co do których nie chciałabym,żeby owoce mojej pracy trafiły, ma dostęp do wspólnego konta, niby czemu miałabym tam wysłać te materiały?

Czy to ja jestem dziwna i samolubna?
Może jeszcze nazwą Cię kujonem i lizusem jak w podstawówce?

Samolubna to byś może była, gdyby był wykład o czymś co trudno znaleźć w necie, wszyscy by notowali, tylko niektórzy zdążyli by napisać mniej i chcieli notatki celem uzupełnienia a ty byś nie dała.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-01-22 o 11:07
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:13   #2283
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ale wolę od razu odpisać na post, niż sobie 20 zaznaczyć i dopiero po tym wycinać i odpisywać. Jak czytam to od razu myślę czy chcę odpisać i co chcę opisać, po co za chwilę się do tego wracać.

Co poradzę, że tak mi wygodniej
Tylko uważaj, żeby Ci się kiedyś nie trafiło tak jak w tym wątku na Intymnie, który dzisiaj przeglądałam: dziewczyna zapytała parę dni temu o kwestię związaną z randką, na którą miała się niebawem udać, ludzie się wypowiadali, randka się odbyła, panna zdała relację, po czym dzisiaj ktoś rzuca złotą radą co do tej (mającej-się-odbyć-dopiero-w-jego-mniemaniu) randki.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2013-01-22 o 11:14
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:16   #2284
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Może jeszcze nazwą Cię kujonem i lizusem jak w podstawówce?
A to bym się nie zdziwiła, trudno nie zauważyć mojej fascynacji tym przedmiotem
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:48   #2285
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Też dodaję sobie zakładki - i dziwi mnie, jak widzę u znajomych, że nie korzystają z zakładek czy ulubionych, i za każdym razem ręcznie wklepują daną stronę.
Ja wpisuję pierwsze trzy lub cztery litery, rozwija mi się taka lista jak w załączniku, strzałka w dół, enter i jestem na stronie. Nie lubię zakładek, bo nie lubię mieć dużo elementów na ekranie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg untitled.jpg (56,0 KB, 72 załadowań)

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 11:54   #2286
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mc266 Pokaż wiadomość
Ja wpisuję pierwsze trzy lub cztery litery, rozwija mi się taka lista jak w załączniku, strzałka w dół, enter i jestem na stronie. Nie lubię zakładek, bo nie lubię mieć dużo elementów na ekranie.
Bo masz to w historii. Jakbys wyczyscila historie to juz by tak nie bylo.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:02   #2287
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez mc266 Pokaż wiadomość
Wytłuszczone - widzisz, a dla mnie to już za dużo zachodu, zwłaszcza, że czasem musiałabym to robić dosłownie co 3 minuty.
A na ekranie masz przecież w danym momencie jeden element, reszta kart jest widoczna jedynie w pasku.

Czy oprócz mnie ktoś lubi mieć duuuużo kart otworzonych jednocześnie? Jakoś samotna się czuję.
Stary 2013-01-22, 12:03   #2288
Linaewen
Zakorzenienie

Ja sobie otwieram kilka-kilkanaście stron, a bywa że i więcej
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-01-22, 12:08   #2289
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Czy oprócz mnie ktoś lubi mieć duuuużo kart otworzonych jednocześnie? Jakoś samotna się czuję.
lubimy, lubimy czasem cały dzień tak sterczą i tylko sobie odświeżam tę stronę co mi akurat jest potrzebna

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:11   #2290
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Dziwi mnie to, że wczoraj w Krakowie nikt nic nie zrobił ze śliskimi chodnikami Oświećcie mnie, czy jest ktoś we władzach miasta, kto ma obowiązek dbać o to? I tutaj nie mówię o zwykłej śliskiej nawierzchni, jak to bywa co roku. To jest po prostu lodowisko. Trzeba teraz chodzić kroczkami o długości centymetra, bo inaczej się człowiek przewróci jak długi. I tak jest w całym mieście, nawet w centrum Wczoraj odcinek Floriańska- Poczta główna pokonałam w 25 minut

Tutaj artykuł o tym: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...piecznie_.html
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:24   #2291
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Wytłuszczone - widzisz, a dla mnie to już za dużo zachodu, zwłaszcza, że czasem musiałabym to robić dosłownie co 3 minuty.
Otwieram tak strony odruchowo więc trwa to tyle co kliknięcie myszką.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:29   #2292
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie dziwi, że u mnie w mieście znanym z największego europejskiego portu, odśnieżone są tylko ulice i ścieżki rowerowe. Przez to wczoraj idąc z wózkiem, byłą rowerę . Dziś na szczęście mróz i śnieg uklepany, ale mimo to, ślisko a wózek lata we wszystkie strony.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:31   #2293
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Dziwi mnie to, że wczoraj w Krakowie nikt nic nie zrobił ze śliskimi chodnikami

Miałam już plan żeby iść z własną torbą piasku i sypać przed sobą Taka akcja niemal a la Boryna z Chłopów

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:38   #2294
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mnie dziwi, że u mnie w mieście znanym z największego europejskiego portu, odśnieżone są tylko ulice i ścieżki rowerowe. Przez to wczoraj idąc z wózkiem, byłą rowerę . Dziś na szczęście mróz i śnieg uklepany, ale mimo to, ślisko a wózek lata we wszystkie strony.
Wczoraj chciałam właśnie przejść parkingiem między samochodami, właśnie po uklepanym śniegu. Wyobraź sobie moje zdziwienie, gdy odkryłam, że śnieg jest śliski jak lodowisko. Nawet stopy nie da się zanurzyć w śnieg, w ogóle się nie zapada

Suvia, dobry pomysł
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 12:46   #2295
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj chciałam właśnie przejść parkingiem między samochodami, właśnie po uklepanym śniegu. Wyobraź sobie moje zdziwienie, gdy odkryłam, że śnieg jest śliski jak lodowisko. Nawet stopy nie da się zanurzyć w śnieg, w ogóle się nie zapada

Suvia, dobry pomysł
Ja nie wiem, czy to taka filozofia sprzątnąć śnieg z chodnika?

Co mnie jeszcze dziwi... to schody, wszędzie schody. Do przedszkola - schody (dobrze, że byłam z małżonkiem, to mi pomógł z wózkiem), do fizjoterapeutki - schody (ja nie wiem, jak ludzie z poważnymi schorzeniami w tym kraju funkcjonują?), zero wind, zero podjazdów do placówek posiadających schody do drzwi wejściowych. Albo mieszkam w pechowej dzielnicy, albo nie wiem . OK wyżyłam swoją frustrację . Dobrze, że chociaż chodniki na przejściach dla pieszych mają zjazdy i podjazdy .
Stary 2013-01-22, 12:56   #2296
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
do fizjoterapeutki - schody (ja nie wiem, jak ludzie z poważnymi schorzeniami w tym kraju funkcjonują?
W TYM, czyli w Polsce?
Jest ciężko, nie ma co ukrywać...
Stary 2013-01-22, 12:58   #2297

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Miałam już plan żeby iść z własną torbą piasku i sypać przed sobą Taka akcja niemal a la Boryna z Chłopów
Albo założyć łyżwy
http://www.youtube.com/watch?v=PyhQqufIOHM
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 13:01   #2298
kasztanka3
Pani Mizantrop

Na fali popularności wątku o tandetnych i głupich "złotych myślach" i cytatach weszłam na facebooka, żeby co nieco podpatrzeć i też wkleić i owszem, cytaty typu "możesz zrobić ze swoim życiem wszystko, no limits bla bla bla" u kogoś, kto w życiu nie robi nic są dziwne, ale jeszcze bardziej dziwi mnie zjawisko pojawiania się różnych dziwnych rzeczy w polu "imię i nazwisko".
Większości ludzi wystarczy, jak wpiszą tam "Anna Kowalska" czy inna Iksińska, ale u niektórych znajomych zaobserwowałam wpisywanie wszystkich imion z tym z bierzmowania włącznie, przez co mamy coś w stylu "Justyna Paulina Róża Anastazja Kowalska".
Spotkałam się też ze skracaniem i wrzucaniem jakichś dziecinnych ksyw typu "Alex Pchełka K".
Dziwi mnie to, zwłaszcza, że te osoby mają 23-24 lata, więc to już nie gimbaza.
Stary 2013-01-22, 13:04   #2299
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
W TYM, czyli w Polsce?
Jest ciężko, nie ma co ukrywać...
W Holandii .
Stary 2013-01-22, 13:10   #2300
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
A na ekranie masz przecież w danym momencie jeden element, reszta kart jest widoczna jedynie w pasku.

Ja!
Ciągle mam mnóstwo kart otwartych i nie wyobrażam sobie inaczej, lubię mieć różne rzeczy pod ręką

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2013-01-22 o 13:12
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 13:12   #2301
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Dziwi mnie to, że wczoraj w Krakowie nikt nic nie zrobił ze śliskimi chodnikami Oświećcie mnie, czy jest ktoś we władzach miasta, kto ma obowiązek dbać o to? I tutaj nie mówię o zwykłej śliskiej nawierzchni, jak to bywa co roku. To jest po prostu lodowisko. Trzeba teraz chodzić kroczkami o długości centymetra, bo inaczej się człowiek przewróci jak długi. I tak jest w całym mieście, nawet w centrum Wczoraj odcinek Floriańska- Poczta główna pokonałam w 25 minut

Tutaj artykuł o tym: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...piecznie_.html
Cytat:
Ja przez lód wczoraj nie dotarłam na zajęcia, bo po wyjściu z tramwaju zaliczyłam widowiskowy upadek na chodniku zamienionym w lodowisko. Cała kacja skończyła się wizytą na pogotowiu i prześwietleniem - na szczęście okazało się, że to tylko silne stłuczenie. Ale i tak się cieszę - facet który wychodził z tego samego tramwaju rozwalił sobie głowę uderzając o schodki tramwaju - wyglądało co najmniej makabrycznie ale z tego co wiem skończyło się dobrze.
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 13:16   #2302
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Ja przez lód wczoraj nie dotarłam na zajęcia, bo po wyjściu z tramwaju zaliczyłam widowiskowy upadek na chodniku zamienionym w lodowisko. Cała kacja skończyła się wizytą na pogotowiu i prześwietleniem - na szczęście okazało się, że to tylko silne stłuczenie. Ale i tak się cieszę - facet który wychodził z tego samego tramwaju rozwalił sobie głowę uderzając o schodki tramwaju - wyglądało co najmniej makabrycznie ale z tego co wiem skończyło się dobrze.
o mamo. Współczuję Tobie i temu facetowi. Miasto olewa sprawę, a potem informacje w mediach, że olaboga, tyle złamań i kolejki na pogotowiu.
Stary 2013-01-22, 13:28   #2303
Gofrzyca
Zakorzenienie

U mnie w małej miejscowości gdy nie ma śniegu, latają ze 4 sprzątaczki plus kilku panów którzy sprzątają w czynie że tak powiem społecznym, a dzisiaj i wczoraj nie widziałam ani jednej osoby, chodniki zasypane po kolana, nie ma jak przejść nawet. Niby ulica odśnieżona ale co z tego skoro ślizgawica i aż strach iść bo nie wiadomo czy nie strzeli we mnie jakieś auto, bo oczywiście ni solą ni piachem nie posypane. A co lepsze na "drugim" osiedlu chodnik super odśnieżony, widać że jakąś maszyną, można? Można! Conajmniej jakby tego sniegu napadało tyle w 5 minut a nie sypał jakieś 30 godzin.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 13:30   #2304
Groverka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Większości ludzi wystarczy, jak wpiszą tam "Anna Kowalska" czy inna Iksińska, ale u niektórych znajomych zaobserwowałam wpisywanie wszystkich imion z tym z bierzmowania włącznie, przez co mamy coś w stylu "Justyna Paulina Róża Anastazja Kowalska".
Spotkałam się też ze skracaniem i wrzucaniem jakichś dziecinnych ksyw typu "Alex Pchełka K".
Dziwi mnie to, zwłaszcza, że te osoby mają 23-24 lata, więc to już nie gimbaza.
Moja znajoma zmieniła sobie nazwisko na Waldorf i wrzuca zdjęcia Chucka Też mnie to dziwi, takie dodawanie miliona imion, znaczków, zdrobnień itp. Nie wpadłam jeszcze na pomysł dlaczego ludzie tak robią

Dziwi mnie też koleżanka, która całe liceum płakała nad wszystkim, nad tym, że jest gruba (nie była), brzydka (też nie była), generalnie nad wszystkim nad czym się dało płakać, żali i marudzić. A były to problemy naprawdę z d*py wzięte. No i pod koniec szkoły wytatuowała sobie napis "I'm so hard!". Do dzisiaj zastanawiam się czy ten tatuaż to przypadkiem nie jakaś ironia, bo z punktu widzenia osób, które słuchały tego wszystkiego, to wygląda jak żart
Groverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 13:34   #2305
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Groverka Pokaż wiadomość
Moja znajoma zmieniła sobie nazwisko na Waldorf i wrzuca zdjęcia Chucka Też mnie to dziwi, takie dodawanie miliona imion, znaczków, zdrobnień itp. Nie wpadłam jeszcze na pomysł dlaczego ludzie tak robią
Ktoś na wątku o usuwaniu profili z portali społecznościowych napisał, że wchodzi na facebooka tylko po to, żeby zobaczyć, jacy ludzie są głupi i potem wychodzi.
Myślę, że to podkreślone może być powodem
Moim zdaniem te wszystkie ksywy, znaczki, zdrobnienia są strasznie infantylne
Stary 2013-01-22, 13:37   #2306
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
U mnie w małej miejscowości gdy nie ma śniegu, latają ze 4 sprzątaczki plus kilku panów którzy sprzątają w czynie że tak powiem społecznym, a dzisiaj i wczoraj nie widziałam ani jednej osoby, chodniki zasypane po kolana, nie ma jak przejść nawet. Niby ulica odśnieżona ale co z tego skoro ślizgawica i aż strach iść bo nie wiadomo czy nie strzeli we mnie jakieś auto, bo oczywiście ni solą ni piachem nie posypane. A co lepsze na "drugim" osiedlu chodnik super odśnieżony, widać że jakąś maszyną, można? Można! Conajmniej jakby tego sniegu napadało tyle w 5 minut a nie sypał jakieś 30 godzin.
Taa Moja droga z uczelni na przystanek zajęła mi pół godziny, bo musiałam się przedrzeć przez rozkruszony śnieg z lodem na chodniku. Tą samą trasę jestem w stanie pokonać w siedem minut. Mogłam iść koło torów kolejowych, ale jak sobie przypomniałam, że ostatnio tam dosyć dużo wody było, to wolałam nie ryzykować, bo prędko by mnie tam nikt nie znalazł
A dziś to piękne lodowisko przysypał śnieg I nikt nie sypie, bo po co skoro lodu nie widać?

Co do imienia na fejsbuku... Mam swoje prawdziwe Ale do góry nogami. Nie wiem dlaczego, ot po prostu wygląda trochę inaczej i ciekawie Wczoraj nawet usłyszałam, że w sumie do mojego imienia pasuje taki zapis do góry nogami, bo ono całe jest dziwne...

Edytowane przez anlejka
Czas edycji: 2013-01-22 o 13:39
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 13:53   #2307
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=k3TjYE8Uq2U gdzie ja mieszkam

Też mam znajomych na fb, którzy mają jakieś dziwne imiona i nazwiska, albo sobie zmieniają na brzmiące obco, żeby być "cool" . Nie ogarniam tego.
Stary 2013-01-22, 14:07   #2308
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:

Też mam znajomych na fb, którzy mają jakieś dziwne imiona i nazwiska, albo sobie zmieniają na brzmiące obco, żeby być "cool" . Nie ogarniam tego.
Też takich mam, Gośkę, która na facebooku jest "Marguerite", koleżankę o nazwisku Januszko, która podpisuje się "Yanushco" i inne kwiatki
Stary 2013-01-22, 14:19   #2309
201604200942
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38783780]O nie, tak nie potrafię. Zbyt duża ilość okien czy kart drażni mnie, gubię się w nich i nie wiem co przeglądać. Muszę mieć porządek. Zresztą na pulpicie też muszę mieć porządek, jak stwierdzam, że zbyt dużo się na nim dzieje to tworzę jakiś zbiorowy folder i wszystko tam pakuję. Szkoda, że w swoim pokoju nie potrafię utrzymać takiego porządku, 2 dni po sprzątaniu wszystkie papiery, drobiazgi itp znowu zagracają półki, szafki i biurko. Raczej nie dostanę korony perfekcyjnej pani domu[/QUOTE]

Ja lubię mieć pootwierane kilka- kilkanaście kart, ze wzgledu na to, że jak moja współlokatorka zechce mi zabrać internet (nie mam bezprzewodowego póki co) to niech sobie go weźmie, ja juz wsztsrko mam załadowane
I tak mi się np. ładuje po kilka- kilkanascie odcinków "Przyjaciół", 2-3 strony kwejka i pudelek ;D

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Też takich mam, Gośkę, która na facebooku jest "Marguerite", koleżankę o nazwisku Januszko, która podpisuje się "Yanushco" i inne kwiatki
albo pisanie swoich danych cyrylicą, arabskim, jidysz czy jeszcze innym, zeby było bardziej cool.

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2013-01-22 o 14:20
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 14:23   #2310
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
albo pisanie swoich danych cyrylicą, arabskim, jidysz czy jeszcze innym, zeby było bardziej cool.
Jacy ci wszyscy ludzie są alternatywni i cool

Dziwi mnie jeszcze wrzucanie na facebooka każdego miejsca, w którym się jest.
Wchodzę i na tablicy widzę co?
"XY jest w Złote Tarasy, Warsaw, Poland", "AB jest w Coffeeheaven", "DE jest w Multikino"
Wyższa szkoła lansu na mieście normalnie

Edytowane przez kasztanka3
Czas edycji: 2013-01-22 o 14:25
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości