|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
epoka
Super, że mąż nie ma "si" do Ciebie ![]() ![]() ![]() Marina akceptuję takie założenie ![]() gorzala otręby zmielić na tortillę? A to tak można? A pierwszej chwili pomyślałam, że co Ty mi tu piszesz o otrębach i skąd wiesz, że mam zaparcia ![]() ![]() A otrębów z tegoż powodu zjadłam z jogurtem dziś 10 łyżek i nie działają na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie nadmierna ilość otrębów też zapiera.
![]() Jutro mam plan wyciągne sukienke ze ślubu i przymierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
18dni i 5kg na samym początku i przy takiej wadze początkowej to norma
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- ogolnie> najlepiej pare lyzek na czczo popijac ciepla woda przegotowana :P ja popijalam kawa zawsze zbozowa z mlekiem :P nawet bedac na dukanie nie mialam problemu z tymi sprawami i chodzilam dwa razy dziennie ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- hahahahah dziewczyny padłam : http://kwejk.pl/obrazek/1631537/glee.html hahaha
#1744 |
królikoholiczka
|
Żeście naprodukowaly postow ... Ledwo doczytalam... Pora iść spać
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-22 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Tak siedzę i dumam z tymi słodyczami... ja taka na nie pazerna a tutaj takie wyzwanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Planowane menu na dziś: I jabłko starte + otręby pszenne + orzechy włoskie + pestki słonecznika + żurawina suszona + jogurt naturalny II pieczywo ciemne + sałatka (serek wiejski, tuńczyk, papryka czerwona, ogórek zielony, szczypiorek, olej lniany, przyprawy) + papryka czerwona III sok pomidorowy IV gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym V ?? Miłego Dnia ![]()
![]() |
#1746 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() A ja melduje, że już wczoraj byłam grzeczna i nic słodkiego nie zjadłam, zobaczymy jak przyjdzie weekend ![]() Marinka pilnuj się, pilnuj bo wiesz trzeba być twardym, a nie mientkim ![]() Gorzala chyba też zacznę wywijać czterema literami, bo jak patrze na ten Twój zadek, to aż żal doopę ściska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek laseczki , wiec bezsłodyczowy tydzień rozpoczęty
![]() ![]() Mysiunia kolejny spadeczek widze, szalejesz pięknie ![]() może każda niech sobei walnie taka focie jak gorzała dla motywacji ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionaska ![]()
#1748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie mini dupcia Gorzaly, moja się w kadrze nie zmieści ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
hahaha juz sie tak nie ekscytujcie tym moim zadkiem.. lubie go ale ciagle daleko mu do doskonalosci, miedzy innymi przez te tłuste udka :P Dzisiaj trochę potwerkuję, jutro mam najważniejszy egzamin w całej sesji.. i najtrudniejszy :P ale jakos dziwnie spokojna sie czuje, a jeszcze nic nie umiem xD moze dlatego ze im mniej wiesz tymlepiej spisz?
![]() czy słodzik wlicza się do naszego tygodnia bez cukru??? Czy całkowicie eliminujemy??? bo ja kawe zbozowa tylko z tabletką, tak samo jak platki owsiane :P
#1750 |
królikoholiczka
|
tydzień bez slodkiego rozpoczęty
![]() ![]()
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
ja mam za lekka ta skakanke;/ chcialam taka sznurową bo one ciezkie i sie nie zwijaja, a a co mi kolezanka dala wlasnie cala sie zwija w powietrzu -.-'
![]() |
#1752 |
królikoholiczka
|
Ja mam tą z biedry ale ona nie ma sznurka.. Nawet dobrze się skacze tylko cycki przeszkadzaja
![]()
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Ja tak dziś niezbyt optymistycznie, bo nie spałam do 4 nad ranem i czuję się jakbym była przechlana ![]() Oczywiście nie jestem. Po prostu zagadałam się z sympatycznym żołnierzem na czacie. Ciekawe czy odezwie się dziś na maila ![]() Boli mnie głowa i jestem totalnie "rozbita". I zarąbiście, bo wyglądam blado, a dziś spotkanie ![]() Dobrze, że chociaż pryszcze mi nie wylazły. Ja zrobiłam już swoje pranie ręczne, obiad i posprzątałam. Mimo niewyspania i późnej godziny podniesienia dupska z łóżka, udało mi się całkiem dużo zrobić ![]() I nie poległam dziś przy kawie, bo ojciec poczęstował czekoladkami, które na Dzień Dziadka od wnuczki dostał. Nie zjadłam ani jednej ![]() ![]() Wczoraj się mierzyłam i zanotowałam spadek centymetrów, praktycznie po 2 cm z każdego wymiaru, tylko spod biustu spadło 3 cm. Marina A jak sprawić, żeby mięśnie nie chudły? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
ogolnie trening silowy robic z obciazeniem i jesc duzo bialka :P
#1755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam skakankę z licznikiem z sklepu po 4zł, jakiś chiński badziew ale od biedy da się skakać i linka jest z żyłki. Ja na razie nie skaczę, bo kolana by mi wysiadły, poczekam aż zrzucę przynajmniej 20kg i zacznę skakać, bo doskonale mi skakanka kondycję wyrabiała ![]() Ogólnie brawo za cm ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
nie chce niczymobklejacbo to nie moje tylko pozyczylam na pare dni.. generalnie da sie skakac tylko 'lajkonikiem' :P ale najlepiej zawszemi wychodzilo na podwojny skok i nie meczylam sie tak jakprzy pojedynczym;p moze w twoim przypadku 'lajkonik' bylby dobry?
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- to ze niemozeszrobic cwiczen ogólnorozwojowych nie znaczy, ze nie mozesz trenowac jakichś partii ciała np. nóg? przynajmniej mi sie tak wydaje, ale co ja tam wiem ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ciezko powiedziec co ci chudnie, ja na ostatniej diecie na ktorej tak duzo schudlam nie cwiczylam wcale, bo mialam zakaz ze wzgledu na te kamory i jakos nie wydaje mi sie zebym z miesni tylko schudla ;p moze i ich ubylo troszke, ale szybko da sie je odzyskac systematycznie cwiczac :P
#1758 |
królikoholiczka
|
Wytrzymalam 20minut i wg licznika było 1121 skoków... Ledwo żyje... Masakra.. A najgorsze że póki nikogo nie ma w domu to skacze w przedpokoju a jak wróci mama od siostry to przestane skakać
![]() ![]()
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
gorzala
Nie mogę żadnych ćwiczeń wykonywać. Rozmawiałam o tym z fizjoterapeutą. Jakoś muszę przetrzymać. No ale ogólnie chodzi o to, aby tłuszcz gubić, a nie mięśnie ![]() Dlatego ja trochę się obawiam, że ten tłuszcz mi zostanie, a z mięśni nic ![]() I nadal będę wyglądać grubo ![]() Ale ja dziś mam humor, masakra... Chce mi się ryczeć, wszystko i wszyscy mnie drażnią... Nawet nie wiecie jak mnie wkuuu... jak ojciec albo matka kaszlą... Nosz mnie roznosi!!! Dawno nie miałam takiego stanu, oj dawno. Pojadę chyba się przejechać gdzieś autem, to mnie uspokaja i mogę sobie pomyśleć gdzieś na bezdrożach ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
królikoholiczka
|
Jak mnie łydki bolą po tym skakaniu
![]()
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny takei pytanko mam nieodnośnie diety co to jest świadectwo pracy? bo za cholere nie kumam kto mi to ma wystawić
![]()
#1764 |
Raczkowanie
|
Witam po przerwie
![]() Tak płaciłam za internet,że mój przelew nie doszedł i zablokowali mi internet i właśnie odblokowali po moich zażaleniach ![]() U mnie ok ![]() Raz dwa kilo w przód raz dwa w tył ![]() Ale już wracam do swojej diety ![]() Wczoraj odkryłam fajny kanał w tv w Cyfrowym Polsacie "Polsat Food" ![]() O 14 jest fajny program z dietetyczką i dają super przepisy ![]() I wczoraj oglądałam i mam przepis na fajny deser : 1 porcja 150 kalorii czyli mniej więcej tyle ile serek wiejski ![]() Zrobiłam sobie wczoraj pycha obiad.Rybkę bez tłuszczu usmażyłam,warzywa ( brokuły,marchewka,fasolka szparagowa,czosnek) na parze i do tego ryż brązowy ![]() A i chce się pochwalić,że ubrałam dziś bluzę która była na mnie za ciasna i wyglądam w niej dziś jak człowiek ![]() Czyli dieta coś tam dała ![]() W końcu powiedziałam chłopakowi ile ważę .Powiedział,że nigdy by mi takiej wagi nie dał ![]() Jakiś dziwny jest ![]() Ja uciekam posprzątam trochę i rowerek bo o 14 Polsat Food (kanał 24) ![]() Pozdrawiam ![]()
#1765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze chodz troche pomogłam , miałam to nie dawno na ekonomice w szkole ![]()
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato ![]() 2014- Egipt ![]() 2015- Tunezja ![]() 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2013-01-22 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
wrecz przeciwnie..
#1767 |
Zakorzenienie
|
ogolnie zależy ile jesz teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A do czego Ci ono jest potrzebne? do rejestracji w urzędzie pracy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie tak do urz pr , czyli pominąc ten papierek?
#1770 |
Zadomowienie
|
Jak gdzieś pracowałaś to wtedy składasz tam świadectwa pracy, umowy zlecienie czy o dzieło!
W przypadku prowadzenia działalności gospodarczej: -decyzja potwierdzająca likwidację działalności gospodarczej lub zaświadczenie potwierdzające zawieszenie działalności z Urzędu Miasta (w oryginale), a w przypadku posiadania kilku wpisów, wszystkie decyzje potwierdzające ich likwidację lub zawieszenie; -zaświadczenie ZUS potwierdzające okres opłaconych składek na ubezpieczenie społeczne i Fundusz Pracy wraz z podstawą wymiaru tych składek (dokument jest niezbędny do ustalenia uprawnień do zasiłku), |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.