|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
|
|
|
#10742 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Amanina zaszalałaś![]() A jak Wam coś opowiem. Dzisiaj "między wierszami" usłyszałam, że jak bym miała większy biust, to moja sylwetka lepiej by sie prezentowała Masakra. Po prostu marzyłam, żeby coś takiego usłyszec po operacji!!! I jak tu nie mieć doła
|
|
#10743 |
|
Raczkowanie
|
LittleButterfly
ja tak długo chyba nie wytrzymam... mam nadzieję że może w marcu się uda... 3 miesiące od operacji upłynęłyby wtedy w czerwcu... to jeszcze nie jest tak źle prawda? ja psychicznie chyba kolejnych wakacji bez piersi nie wytrzymam...
|
#10744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli to oczywiście o faceta chodzi, bo jeśli kobieta tak powiedziała to zazdrosna i tyle
|
|
#10745 | |||
|
Raczkowanie
|
WITAM WAS WSZYSTKIE!!
przedpo 24.01 - 1 ![]() nkolodii 28.01- 5![]() malina986 05.02- 13![]() Foamclene123 05.02.- 13![]() krystel13 - 14.02 - 22![]() dreamer365 - 16.02 - 24 ![]() niezapominajka1987 - 25.02. -33![]() jusi84 28.02 -36 ![]() Fajna lista się zrobiła ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
A teraz przynajmniej b edziesz miała więcej czasu aby spokojnie wybrac odpowiedni implant. Zrób tak jak rozmawiałyśmy, idź jeszcze raz i wszystko na spokojnie przymierzaj i ustalaj!!
|
|
#10746 |
|
Raczkowanie
|
margo50100,
mi też zapewne będzie ciężko, w weekend jak kupowałam obcisłą bluzkę to jak widziałam jak mój dekold wygląda to mi się wszystkiego odechciało i myślałam sobie że jakbym miała wreszcie piersi to bym takich problemów nie miała. Pocieszam się faktem że to moje ostatnie wakacje ''bez cycków'' muszę wytrwać zastanawiam się czy jakoś bardziej tych staników nie wypychać żeby chociaż było coś widać w lato
|
#10747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wymiarki masz prawie jak moje- tylko mi wzrostu brakuje. Więc musisz być szczuplutka Cytat:
w takim dniu nawet lekarze będą mieli gorące myśli a więc i piersi wyjdą ognisteNo ale Ty chyba chcesz/musisz przekładać? no jak mus to mus- poczekasz troszkę dłużej ale piersi i tak będą Cytat:
Cytat:
dokładnie---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
hmmm no ale można odesłać jakby co .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#10748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=HErdtVkR3Nw na tym filmiku dziewczyna pokazuje (od 7-8minuty filmu) kilka sztuczek ![]() tym wszystkim, które są jeszcze przed operacją, polecam ;-) na chwilę można poczuć sie że się ma czym oddychać albo ze nie można oddychać hahaha ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Krystell!!! tak, już wiem jak trzymać ten biustonosz u lekarza, żeby cycuchy były we własciwym miejscu MyaDiva to prawda, prędzej czy później żelki bedą, oby jak najwcześniej
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-01-22 o 17:10 |
|
|
|
|
#10749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aniko usłyszałam to od kobiety ![]() margo trzymam kciuki, żeby jak najszybciej udało Ci się zrobić operację. Głowa do góry, czasami ten czas oczekiwania wychodzi nam na dobre Będziesz miała więcej czasu na decyzję jakie implanty![]() jejku ale nam się wyliczanka zrobiła
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-22 o 18:04 |
|
|
|
|
#10750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jezzzuuu baby z tej zawisci wszystko powiedza!!
|
|
#10751 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabciu to ta kobieta chyba chciala sobie poprawic nastroj psujac Twoj
|
|
|
|
#10752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-22 o 18:12 |
|
|
|
|
#10753 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się wieczorkiem
Synek biedny czekał na nas aż go odbierzemy a tu musiał zostać w świetlicy A miał tylko 3 kanapeczki na cały dzień:/ Nosz biedne dziecko![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pani dr, u której miałam się operować w pl, w Krakowie nie potrzebowała takiego kwitka a też ceny be Vatu były. Z tego co kiedyś dziewczyny pisały to żona pana dr jest psychologiem, więc możesz zapytać go. Hmm nie wiem czemu, ale ja odniosłabym wrażenie, że chce napędzić klientelę żonie, ale możliwe, że to moje głupie domysły
|
|
#10754 | |||
|
Zadomowienie
|
HEJ DZIEWCZYNY
![]() ejj ja mialam op w lato w lipcu i bylo nawet znosnie tyle ze ja pasa nie mialam tylko zwykly topik od gatty ![]() chodzilam glownei w tunikach takich szerszych jedyne co mnie denerwowalo to ze ten topik przeszkadzal czasami wlasnie w tych bluzkach ![]() czytalam greya podoba mi sie tak ok 100 stron pyknelam na poczatku taki humor lubie takie ksiazki tylko te sado maso mnie przeraza poczytamy zobazcymy![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
ach te baby cos o tym wiem...---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#10755 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Cytat:
dzięki za dobrą podpowiedź Dzisiaj wieczorem poproszę partnera, żeby zrobił mi zdjęcie wyjściówki i wrzucę do prywatnego albumu, wtedy dziewczyny będą mogły rzucić okiem i ew. doradzić ![]() Cytat:
Amanina stroje ze strony, którą podałaś, są po prostu śliczne! Aż się rozmarzyłam Z drugiej strony, z tego co piszecie, dopasowanie biustonosza już po spośród będących w przeważaniu pushupów to nie lada wyzwanie Ale zdecydowanie bardziej wolę trochę się pomęczyć i poszukać z cyckami, niż wcale się nie męczyć bez nich…
|
|
#10756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś zrobiłam na szybkości EKG, ale bez opisu. Mam nadzieję, że starczy, szlaczki wydają się być ok. Dziewczyny, nie mam czasu się zbytnio nad niczym zastanawiać, ale jak już mnie dopadnie ta myśl, to czuję przerażenie...z wielu powodów...Przypomnijcie mi już później, jak wszystko będzie ok, żebym Wam opowiedziała komu ja NIE powiedziałam o op, to walniecie. Tymczasem lecę, bo dziś chyba będzie ostatni ....seks...w najbliższym czasie ![]()
|
|
#10757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj nie moge sie doczekac zakupowgo szalenstwa stanikowego
|
|
|
|
|
#10758 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! dodalam album "staniki" i wrzucilam fotki z nowymi nabytkami z dnia dzisiejszego, sa opisy rozmiarow, modelu i cena
|
#10759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mialam mozliwosc wziecia takiego urlopu to go wykorzystalam wlasnie na cyckimusisz sama zdecydowac co i jak
|
|
|
|
|
#10760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobacz sobie wszystkie kolekcje, sporo tego jest a ceny bardzo mile
|
|
#10761 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=rodzynki;38784946]
Cytat:
ja robilam dopiero dwa razy ten ryzowy akurat na pare godzin spoko sie zmywa pytaj horo ona bardziej w temacie---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- [QUOTE=iloona79;38785390]Dzień Doberek ![]() Amorcio, mój mąż też się wziął ostro za siebie i regularnie zaczął biegać!! Myślę,ze sam troche mi pozazdrościł regularnych ćwiczeń,ale oczywiście się do tego nie przyzna ![]() Stwierdzam jednak,ze on to aż za bardzo schudł,bo przy kości to nigdy nie był,a teraz to same ości... ![]() oj moj tez chyba wszyscy sie zmowili dieta ,cwiczenia![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- [QUOTE=horo_2;38785438]olejków mieszam tyle, bo kupiłam kilka różnych a mieszam je losowo, który mi akurat wpadnie w rękę... zawsze dodaję trochę kokosowego, bo mam az 3 rodzaje i tak nakładam 2-3 razy w tygodniu.... a powłoczkę od podusi zmienić trzeba, choć ostatnim razem spałam w czapce - takiej wiosenno - jesiennej i nie musiałam ...o matko wyobrazilam to sobie ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#10762 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za dobrą podpowiedź Dzisiaj wieczorem poproszę partnera, żeby zrobił mi zdjęcie wyjściówki i wrzucę do prywatnego albumu, wtedy dziewczyny będą mogły rzucić okiem i ew. doradzić ![]() Cytat:
Amanina stroje ze strony, którą podałaś, są po prostu śliczne! Aż się rozmarzyłam Z drugiej strony, z tego co piszecie, dopasowanie biustonosza spośród będących w przeważaniu pushupów to nie lada wyzwanie :/ Ale zdecydowanie bardziej wolę pomęczyć się i poszukać z cyckami, niż wcale się nie męczyć bez nich…
|
|
#10763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha to mój ćwiczy i stosuje dietę, ale żeby przytyć Tak siedzieliśmy ostatnio i się śmiejemy, że on będzie paker w dresach, ja cycata blondi (tylko rozjaśnić bym się musiała) i do tego trza kupić stare czarne BMW, silniczek 1.6 i koniecznie zagazowane
|
|
#10764 |
|
Raczkowanie
|
kochane, wg strony wszystkie staniki hotmilk sa bez fiszbin, jesli bylybyscie zainteresowane:
http://www.nursingbra-shop.co.uk/sea...FUFAzQodPBEAPA
|
#10765 |
|
Zadomowienie
|
amanina mialam stroj z marko
rozmiar s i po op juz nie pasowal to znaczy gora tylko one fajne sa ja mialam miekki---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- amanina a jaki rozmiar zamawialas z neta??daj znac jak dojdzie czy pasi |
|
|
|
#10766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten w rozmiarze L: http://image.ceneo.pl/data/products/...t-m-102-96.jpg a ten w M: http://www.koszokazji.pl/gfx/product...ony_yieo1b.jpg
|
|
#10767 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
witam sie i uciekam (( nie mam czasu na nic nos w ksiazkach![]() ![]() Horo spóźnione ale wszystkiego najjj!!!
|
#10768 |
|
Zadomowienie
|
amanina Ty skarbnico staników
Już buszuję w Twoim albumie
|
#10769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10770 | |
|
Zadomowienie
|
Super te stroje
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

powiem Ci, ze jest jeszcze gorzej!!! TERAZ GDZIE NIE WEJDE to sa mega hiper ultra pushupy 
przedpo 24.01 - 1 
zastanawiam się czy jakoś bardziej tych staników nie wypychać żeby chociaż było coś widać w lato 

A miał tylko 3 kanapeczki na cały dzień:/ Nosz biedne dziecko
musze sie jeszcze zapytac naszej Horo jak to robi