Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 21:26   #3271
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Nadrobiłam, ale nic nie odpisuję, nie mam siły. Źle się czuję dziś...

Dla zainteresowanych, w profilu zrobiłam folder z obrazami

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 21:27   #3272
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Tasiu co masz jutro?

Ja po kolacji a teraz deserek - kawa i ciasto

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Butter co się dzieje?

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 21:30   #3273
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Butter co się dzieje?
Wiesz co, jak wychodziłam z wanny, to o mało nie zemdlałam, serce waliło mi jak oszalałe, fale raz zimno, raz gorąco. Aż musiałam szybko na golasa usiąść, bo bym padła.
Wypiłam dziś w pracy 2 kawy (nigdy nie piję tyle)...może to przez to. Ale wiem też, że mój organizm nie jest w dobrej kondycji fizycznej i to moja wina!

Hania

Stary 2013-01-22, 21:33   #3274
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Stęskniłam się, jakoś mi smutno, że nie mam tyle czasu aby tu zaglądać

W niedzielę kolejne egzaminy, a ja nic nie umiem i mam załamkę

A z dobrych wieści to kotka ma zdjęte szwy dzisiaj byliśmy... wiecie co wyprawia??? jakby się szaleju najadła biega z prędkością błyskawicy szaleje!!!

Powodzenia

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
ja mam ochotę na wino......
no niestety moge tylko wypic za Twoje zdrowie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nadrobiłam, ale nic nie odpisuję, nie mam siły. Źle się czuję dziś...

Dla zainteresowanych, w profilu zrobiłam folder z obrazami

Swietne

Cytat:
Wiesz co, jak wychodziłam z wanny, to o mało nie zemdlałam, serce waliło mi jak oszalałe, fale raz zimno, raz gorąco. Aż musiałam szybko na golasa usiąść, bo bym padła.
Wypiłam dziś w pracy 2 kawy (nigdy nie piję tyle)...może to przez to. Ale wiem też, że mój organizm nie jest w dobrej kondycji fizycznej i to moja wina!
Stary 2013-01-22, 21:36   #3275
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter kurcze, możliwe, że to clo tak na Ciebie wpływa?

Stary 2013-01-22, 21:41   #3276
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter kurcze, możliwe, że to clo tak na Ciebie wpływa?
No chyba średnio, bo go nie biorę już
Myślę, że to nadwaga tak na mnie wpływa

Hania

Stary 2013-01-22, 21:44   #3277
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter wiem, że nie bierzesz, ale może organizm się jeszcze z tego nie oczyścił?

Stary 2013-01-22, 21:46   #3278
malamaluczka87
Zadomowienie

Butterku - uważaj na siebie kobieto, bo ostatnio stracha nam robisz;-) wyśpij się, może jutro będzie lepszy dzień;-)

Tomalinko - nie myślałam jeszcze o kolorach, ale chodzą mi po głowie beże, kawa z mlekiem, może coś od zieleni - tylko nie dzikiej - zwłaszcza że łóżeczko i pościel planuję w ecru i brązach z tych zestawów co wam pokazywałam;-)

Madziu- wiem, wiem jak to z tym pokojem. Ja myślę, że łóżeczko w naszej sypialni potrzymam tak max do miesiąca - może krócej. Jak nauczymy się już troszkę z maleństwem to go przesiedlimy do pokoiku. Ja chcę jak najwięcej z takich rzeczy załatwić w trakcie ciąży. Na koniec pójdę jeszcze do fryzjera i kosmetyczki - co by się lepiej zbierać po fakcie i móc się skupić tylko na moim aniołku i tżcie ;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 21:48   #3279
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter wiem, że nie bierzesz, ale może organizm się jeszcze z tego nie oczyścił?
A wiesz co, cholera to wie. Myślę, że się oczyścił.
A ja się muszę po prostu wziąć za siebie, bo inaczej wykorkuję przed 30...a za dużo czasu nie zostało

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Butterku - uważaj na siebie kobieto, bo ostatnio stracha nam robisz;-) wyśpij się, może jutro będzie lepszy dzień;-)
Czym Wam robię stracha, Kochana?
Dzięki

Hania

Stary 2013-01-22, 21:49   #3280
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu- wiem, wiem jak to z tym pokojem. Ja myślę, że łóżeczko w naszej sypialni potrzymam tak max do miesiąca - może krócej. Jak nauczymy się już troszkę z maleństwem to go przesiedlimy do pokoiku. Ja chcę jak najwięcej z takich rzeczy załatwić w trakcie ciąży. Na koniec pójdę jeszcze do fryzjera i kosmetyczki - co by się lepiej zbierać po fakcie i móc się skupić tylko na moim aniołku i tżcie ;-)
tylko miesiac?
Stary 2013-01-22, 21:58   #3281
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
tylko miesiac?
o to samo miałam pytać

Butter

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 23:01   #3282
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Oczywiście nie muszę mówić, że zima zaskoczyła drogowców
Drogi totalnie nieodśnieżone, nic nie posypane... Sypali w sobotę, trochę wczoraj, i dziś jak napadało, to jest efekt sypkiego śniegu na warstwie lodu. W najlepszych momentach rozpędzałam się do 30km/h
Ale i tak like it!

To samo wczoraj mowilam ze meza ze .. w PL znowy kierowcy zaskoczeni zima

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a zasypę was z rana zdjęciami te dwa ostatnie sprzed chwili tuż po przebudzeniu
super dzieciaki!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Żabcia super, że dziadki zadowolone z laurek. A dziadkom z Polski da prezenty latem - nic się nie przejmuj.
p.s. pięknie Ci wyszły!
ALE, ALE ALE Wczoraj wróciłam z pracy, a mąż mi zrobił niespodziankę i mój obraz już wisiał drugi (który już mamy) też już przewiesił, więc byłam i jestem zachwycona

kolory są bardzo intensywne, a na zdjęciach tego tak dokładnie nie widać, bo robiłam z tel
Dziekuje

Tak jest juz niedugo i Domino bedzie rozpieszczal dziadkow w PL

Super obraz!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Ja dziś zostałąm wypisana, więc jestem już w domku Wyniki mi się poprawiły...

Dostałam leki, no i na dietce muszę być...jak tylko wyniki badań znowu będą gorsze, to wracam do szpitala

Najlepsze jest to, że przepisanego leku nie ma w żadnej aptece i muszę go zamówić...nie ma na niego refundacji, a kosztuje 150 zł

Dziękuję wszystkim za kciuki !
Witaj kochana

Jak dlugo musisz brac te leki?

Cytat:
Tomalinko. No to tak, z moimi objawami nie jest tak źle, daję radę, ale zaczęło się z dnia na dzień:
- mdłości - czasem od rana do 18 mnie nie chce popuścić, choć nie wymiotuję to cały czas mi się chce
- ból brzucha - też nie taki niebezpieczny (tak myślę ), ale nachodzi mnie falami o różnych porach
- mięso-wstręt - moje ulubione potrawy wogóle nie przechodzą mi przez gardło. Czy to pieczeń, czy kotlet, czy gotowane - wszystko staje mi w gardle. Za to warzywa i owoce zajadam jak królik;D

- kompletny brak siły - jak choć dzień mam w rytmie jak kiedyś, to na drugi dzień dużo gorzej funkcjonuję
- budzę się jak bum cyk cyk co noc o 3 nad ranem i mam pospane;P

- za to w dzień mogłabym spać gdziekolwiek;-)
- i o praniu nawet mi nie mów....;D
zastanawiam się czy luteina też nie wywołuje tych objawów
Ttez mialam wstred do mies i ryb

I pobudki u mnie w nocy tez sie zdarzaly

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wymiar bylby 70x100 wiec chyba fajnie by wygladal
Zdecydownie fajnie Co do zdjec to moze 3 zdjecia Marysiu ?

Cytat:
Rozumiem kochana;-) Choć teraz są super nianie do prądu, że na krótkofalówce cały czas słyszysz co się z dzieckiem dzieje. U mojego chrześniaka sprawdziło się to bezbłędnie;-)
My mamy taka kamerke , swietna rzecz!

butterku - tule

blonde - wspolczuje sytuacji ze zdjeciem. Mam nadzieje ze u nas pojdzie gladko.

Hej
Ja dzisiaj bylam na zakupach , chcialam jakas kiecke kupic na ta zabawe karnawalowa ale nie bylo nic fajnego Maz mowi zebym szla w tej czerwonej co bylam na chrzcinach ale jak to kobieta , chcialabym nowa

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 23:13   #3283
Ana***
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38800818]Nie dłużej niż miesiąc.
Mnie się udało, byłam 30 dni na zwolnieniu - 1 dzień dłużej i staż byłby wydłużony.[/QUOTE]

Miesiąc ciągłego? a nie ciągłego ile można mieć, aby staż się nie przedłużał?

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Powodzenia

Butter wow... te z pieskami jakie fajne
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 05:02   #3284
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

[QUOTE=Madzialenka12344321 ;38801281]Ja po kolacji a teraz deserek - kawa i ciasto

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

[QUOTE]
kawa o tej porze???????????
Cytat:
biedaku

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
To samo wczoraj mowilam ze meza ze .. w PL znowy kierowcy zaskoczeni zima

super dzieciaki!

Hej
Ja dzisiaj bylam na zakupach , chcialam jakas kiecke kupic na ta zabawe karnawalowa ale nie bylo nic fajnego Maz mowi zebym szla w tej czerwonej co bylam na chrzcinach ale jak to kobieta , chcialabym nowa
dzięki co do kiecki - ba, pewnie, że musi być nowa

Cytat:
Bao super, że jest opiekunka. Kiedy dokładnie wracasz do pracy? Dzieci słodziaki
macierzyński mam do 2 marca (łącznie już z dodatkowym), potem 6 tyg za wakacje - wg moich wyliczeń wracam 15 kwietnia jeju to już tak niedługo

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 06:27   #3285
Nikita...
Zakorzenienie

Dzien dobry sloneczka moje!

ostatnie 2 dni mialam jak wyjete z kalendarza, w pracy po 12godz! a feeee.
Mam nadzieje, ze przynajmniej koncowka tyg bedzie wolniejsza bo sie wsciekne!

Wczoraj juz mialam wszystkiego doscys i jak przyjechalam o 8 wieczorem do domu to sobie Killera z Ewa zrobilam i doladowalam sie endorfinami!!!

Butterku,
doczytalam, ze masz jakies problemy ze zdrowiem, zadbaj o kondyche! najgorzej zaczac ale potem to juz z gorki!

I co tam dalej sie dzialo? kto mi stresci?

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 06:36   #3286
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przed chwilą był tata w odwiedziny - był służbowo po drodze więc miałam z nim choć chwilę czasu. I tak się dziadzio poczuwa, że upiera się, że przyjedzie po mnie jutro 40 km, zawiezie na lekcje na 6h i mnie odwiezie. Masakra z nim jakaś....
Kochany tata!
Mój tata jest taki sam Jak trzeba było gdzieś jechać, to zawsze mnie zawiózł, potrafiłam 3-4h pod uczelnią na mnie czekać w samochodzie... Jak rodzice wiedzieli, że mam np. jechać na uczelnię sama, a jest ślisko, to dzwonili i pytali, czy na pewno tata nie ma mnie zawieźć Jak rozłożona jechałam na obronę, to też był telefon...
Chyba taki urok ojców

Cytat:
Bumerangiem? też nieźle
A co! Nie mogę być gorsza

Cytat:
Bao - ja studiowałam zaocznie i da się przekładać. Tylko miło by było jakby wyszła wcześniej do prowadzącego z inicjatywą, że może to wcześniej zaliczyć bo w ten dzień zostanie chrzestną. W tedy on wie, że nie ściemnia i da jej dowolny termin. Da się. Zwłaszcza na zaocznych! Nie przejmuj się tym! A jeśli będzie robiła ci problemy to znaczy, że nie podchodzi do tego jak należy.
mala, częściowo się zgadzam, ale niestety częściowo nie
Owszem, jeżeli się chce, to da się poprzekładać... Poza tym są zerówki, są drugie terminy... Jeśli zależy - da się.
Natomiast ważne też jest, z kim masz zajęcia. Ja na drugim stopniu spotkałam się z wykładowcą, który już na dzień dobry powiedział, że proszę nie przychodzić i nie prosić o możliwość zdawania w innym terminie, bo poród/ślub/pogrzeb/chrzciny/cokolwiek, ponieważ on nie przyjmuje takich usprawiedliwień. Jeżeli ktoś będzie chciał, proszę takie pismo do dziekana złożyć. On sam bierze pod uwagę tylko zwolnienia lekarskie. Burakiem był, ale jednak i tacy się zdarzają. I to na zaocznych
Poza tym studiowałam i dziennie, i zaocznie, i z doświadczenia muszę powiedzieć, że na dziennych znacznie łatwiej można było dogadać się z wykładowcami czy przekładać terminy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a nic takiego, po prostu gorzej się czuję, ale przejdzie

ja zawsze sprzątam szafki
Lepiej dziś?

Ja też!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ja dziś zostałąm wypisana, więc jestem już w domku Wyniki mi się poprawiły...

Dostałam leki, no i na dietce muszę być...jak tylko wyniki badań znowu będą gorsze, to wracam do szpitala

Najlepsze jest to, że przepisanego leku nie ma w żadnej aptece i muszę go zamówić...nie ma na niego refundacji, a kosztuje 150 zł
Dobrze, że jesteście już w domku

Cena leku powalająca A 150zł to jest kwota do końca ciąży, czy dawka na załóżmy dwa tygodnie?

Cytat:
Dzień babci, dziadki czyli w rozjazdach, niestety nie wszystko poszło po naszej myśli... ;/

W niedzielę kolejne egzaminy, a ja nic nie umiem i mam załamkę

A z dobrych wieści to kotka ma zdjęte szwy dzisiaj byliśmy... wiecie co wyprawia??? jakby się szaleju najadła biega z prędkością błyskawicy szaleje!!!
Co się stało?

Na egzaminach spokojnie sobie poradzisz!

Widzisz, mówiłam, że wszystko będzie z kicią dobrze

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Posprzątałam mieszkanie, wyprasowałam stertę ubrać, zaczęłam segregować papiery i chyba czas spać bo oczy mi się zamykają...
A jutro ciężki dzień.
Skąd masz tyle energii?

Cytat:
O kurcze
Kochana, nadwaga nadwagą, pewnie też ma to wpływ (na pewno na serce ), ale muszę Ci powiedzieć, że i ja ostatnio nie najlepiej się czuję (za dużo kg mam, ale może jeszcze nie nadwagę), miewam często zawroty głowy, bywa mi słabo, mam mroczki przed oczami... Wydaje mi się, że raz, że zima, ale przede wszystkim u mnie ma wpływ dieta () i tryb życia ( ). Zero ruchu, w pracy cały dzień przed kompem... To niestety wszystko się odbija...

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Wczoraj juz mialam wszystkiego doscys i jak przyjechalam o 8 wieczorem do domu to sobie Killera z Ewa zrobilam i doladowalam sie endorfinami!!!
Gdyby zapał do ruchu można było przesłać mailem...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 06:51   #3287
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Gdyby zapał do ruchu można było przesłać mailem...
jak nie mailem to moze telepatycznie...

czujesz tego zapala???

OK, lece na 1 lekcje francuskiego, odezwe sie potem

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 06:57   #3288
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
jak nie mailem to moze telepatycznie...

czujesz tego zapala???
Och jak ja go czuję!
Szkoda, że na czuciu się kończy Coś go wchłonąć nie mogę

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-23, 06:58   #3289
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Czesc Dziewczyny mam nadzieje ze dzis bedzie lepszy dzien....
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 07:26   #3290
aaby
Zakorzenienie

mysia Wygląda obiecująco

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-23, 07:28   #3291
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
mysia Wygląda obiecująco
widzę , że bacznie obserwujesz

Ja to juz nie wiem o co kaman brzuch mnie czasami tak ostro zaboli... ze mam wrażenie , że to juz @... ale np. teraz nic mnie nie boli...
no i plamien nie mam...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 07:35   #3292
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
T
blonde - wspolczuje sytuacji ze zdjeciem. Mam nadzieje ze u nas pojdzie gladko.

Napewno, wkoncu Dominik jeszcze maly, bedzie latwiej

Czesc
Stary 2013-01-23, 07:37   #3293
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
widzę , że bacznie obserwujesz

Ja to juz nie wiem o co kaman brzuch mnie czasami tak ostro zaboli... ze mam wrażenie , że to juz @... ale np. teraz nic mnie nie boli...
no i plamien nie mam...
Obserwuję codziennie i dopinguję przemocno!
A właśnie te objawy (i ich brak) są obiecujące
Kiedy spodziewasz się @?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-23, 07:43   #3294
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Obserwuję codziennie i dopinguję przemocno!
A właśnie te objawy (i ich brak) są obiecujące
Kiedy spodziewasz się @?
piątek/sobota.. no i dlatego powinnam zacząc juz plamić...
staram sie nie myśleć o tym co sie dzieje...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 07:47   #3295
Gucia0987
Zakorzenienie

Butterku mogłaś się źle poczuć bo mogło Ci ciśnienie spaść, albo po prostu miałaś za gorącą wodę. Uważaj na siebie!

Nikita udanej lekcji!

Ana co się stało. że wszystko nie poszło po Waszej myśli?

Butter powiedz tacie, że mogę zostać jego menagerką! Jak on nie chcę to ja będę sprzedawać jego obrazy. btw, już teraz kupiłabym 4!!! A 2 to na bum cyk cyk!

witajcie

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Trzymam mocno kciuki!!!

Aaaa cieszę się, że obraz się Wam podoba Wczoraj jeszcze wróciłam do domu i przyglądnęłam się tej ścianie, ale zostaje jak jest. Faktycznie na wycinku może się gryźć ze sobą, ale w ogólnym rozrachunku jest ok!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 07:48   #3296
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Nie myśl Kochana (choć wiem, że trudno)
Trzymam mocno!

Aaa, właśnie, Butter, zapomniałabym!
Jakie cuda Twój Tata tworzy! Te psy! I ten apacz!
A może by takie koty zrobił, co? - w stylu psów, nie w stylu apacza

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-23, 07:56   #3297
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:

Butter wow... te z pieskami jakie fajne
Cieszę się, że się podobają

Cytat:
Butterku,
doczytalam, ze masz jakies problemy ze zdrowiem, zadbaj o kondyche! najgorzej zaczac ale potem to juz z gorki!

I co tam dalej sie dzialo? kto mi stresci?
Nikitko, wiem, że najtrudniej zacząć...i też z tym mam największy problem

Cytat:
Kochany tata!
Mój tata jest taki sam Jak trzeba było gdzieś jechać, to zawsze mnie zawiózł, potrafiłam 3-4h pod uczelnią na mnie czekać w samochodzie... Jak rodzice wiedzieli, że mam np. jechać na uczelnię sama, a jest ślisko, to dzwonili i pytali, czy na pewno tata nie ma mnie zawieźć Jak rozłożona jechałam na obronę, to też był telefon...
Chyba taki urok ojców
Mój tata też jest taki co czasem nawet mnie drażni, bo czuję się traktowana jak dziecko

Cytat:
O kurcze
Kochana, nadwaga nadwagą, pewnie też ma to wpływ (na pewno na serce ), ale muszę Ci powiedzieć, że i ja ostatnio nie najlepiej się czuję (za dużo kg mam, ale może jeszcze nie nadwagę), miewam często zawroty głowy, bywa mi słabo, mam mroczki przed oczami... Wydaje mi się, że raz, że zima, ale przede wszystkim u mnie ma wpływ dieta () i tryb życia ( ). Zero ruchu, w pracy cały dzień przed kompem... To niestety wszystko się odbija...
Aaby, wiesz, ja też nie mam tej nadwagi 20 kg, więc myślę, że to jeden powód. Ogólnie to na pewno kwestia braku kondycji, wytrzymałości... i dokłądnie tak, jak piszesz. Cały dzień na siedząco, kondycja zerowa - masakra.
Gdyby tak się dało przekonać do tego i łatwo przemóc, żeby się zabrać za siebie

Nie wiem co jeszcze chciałam

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Butterku mogłaś się źle poczuć bo mogło Ci ciśnienie spaść, albo po prostu miałaś za gorącą wodę. Uważaj na siebie!

Butter powiedz tacie, że mogę zostać jego menagerką! Jak on nie chcę to ja będę sprzedawać jego obrazy. btw, już teraz kupiłabym 4!!! A 2 to na bum cyk cyk!

Tak, możliwe, że woda była za gorąca. Ja zawsze się kapię w b. ciepłej, ale może w połączeniu ze zbyt dużą ilością kawy, tak się stało...

Guciu, dzięki, bardzo mi miło.
Muszę chyba wszystko przekazać tacie, może to go jakoś przekona

A powiedz, z ciekawości, co Ci się podoba? Pewnie psy

Cytat:
Aaa, właśnie, Butter, zapomniałabym!
Jakie cuda Twój Tata tworzy! Te psy! I ten apacz!
A może by takie koty zrobił, co? - w stylu psów, nie w stylu apacza

Tak w ramach ciekawostki - apacz był malowany ze znaczka pocztowego

Hania

Stary 2013-01-23, 07:58   #3298
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, wiesz, ja też nie mam tej nadwagi 20 kg, więc myślę, że to jeden powód. Ogólnie to na pewno kwestia braku kondycji, wytrzymałości... i dokłądnie tak, jak piszesz. Cały dzień na siedząco, kondycja zerowa - masakra.
Gdyby tak się dało przekonać do tego i łatwo przemóc, żeby się zabrać za siebie

Tak w ramach ciekawostki - apacz był malowany ze znaczka pocztowego
Oj tak!

Przecież znaczki są mini! A tu jest tyyyyyle szczegółów!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-23, 08:21   #3299
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu, dzięki, bardzo mi miło.
Muszę chyba wszystko przekazać tacie, może to go jakoś przekona

A powiedz, z ciekawości, co Ci się podoba? Pewnie psy
podpisałam pod obrazami. Psy biorę już!!!!
I te 3 obrazy budynków, niby takie same, ale każdy inny i je wszystkie widzę na ścianie

i jaskółka mnie urzekła, ale że masz ją w jadalni to cóż - zapominam

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 08:23   #3300
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
podpisałam pod obrazami. Psy biorę już!!!!
I te 3 obrazy budynków, niby takie same, ale każdy inny i je wszystkie widzę na ścianie

i jaskółka mnie urzekła, ale że masz ją w jadalni to cóż - zapominam
No właśnie ja napierw spytałam, a potem Ty napisałaś
Tak myslałam, że te Wam się najbardziej spodobają.

No ptak wisi u mnie w jadalni, a psy to prezent ślubny dla mojej siostry, z resztą odpisałam Ci pod zdjęciem
Te domki wiszą u rodziców. A ten długi z domkami, pojedynczy, u n as w salonie

Kurcze, chyba muszę odstawić kawę. Nie służy mi. Wypiłam i kręci mi się w głowie...

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2013-01-23 o 08:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości