Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 23:29   #3601
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ja ubieram Jasiowi welurowe pajacyki na noc bo u nas w sypialni jest 20 stopni. A na dzień przebieram bawełniane. Nie ma żadnych potówek.

Ja ubieram Jasia w dzień różnie - czasem pajace, czasem body i półśpiochy. Nas uczyli, że lepiej mieć chłodniej w domu i ubrać dziecko grubiej. Tego sie trzymam i nie mieliśmy nigdy problemów z potówkami.
Jaś miał raz potówki jak byliśmy w szpitalu i leżał na materacyku elektrycznym.

Kasiam a próbowałaś Biodermę Sensibio DS lub Bioderme Sebium Serum? Na mnie podziałało
nie probowałam!! a powiedz mi nada sie pod makijaz?

Asiulka super wiesci

zapisalam Giulie do alergologa dziecięcego. caly czas te kroski sie jej utrzymuja na buzi, to juz tyle czasu trwa. raz znikaja i od nowa sie pojawiaja. moze to jest ta skaza tylko czemu pediatra nic o tym nie wspomniała!!! nie wiadomo komu wieżyc... sama z siebie niechce zmieniać mleka.

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2013-01-22 o 23:45
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 23:40   #3602
marzenka1984
Rozeznanie

Padam idę spać. Dobrej nocki, do juterka
Stary 2013-01-23, 07:34   #3603
Konczita
Zakorzenienie

haj mamuśki !

melduję że dzisiaj spałyśmy do 6:45 od 18 wczoraj .. piękne czasy .. pewnie jednorazowe
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 08:15   #3604
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
haj mamuśki !

melduję że dzisiaj spałyśmy do 6:45 od 18 wczoraj .. piękne czasy .. pewnie jednorazowe
A u nas znowu balet cyckowy co 1,5 h
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 08:31   #3605
lourose
Wtajemniczenie

Hejka Mamcie! ;-)
miałam wczoraj wariacki dzień, tżt mógł się wyrwać z pracy na chwilę więc biegałam po mieście jak wariatka żeby załatwić kilka spraw.
Pisałyście o rozmiarach pieluch... Zośka jeszcze w 2 I chyba jeszcze jedną paczkę kupię bo w trójkach jak mierzyłam to jeszcze latała...
2 tyg. temu ważyła niecałe 5 400.

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam z rozprawy. o zaprzeczenie pjcostwa. nareszcie!! I najtrudniejsze pytanie dnia “ kiedy ostatnio wspolzyla pani z pozwanym bartlomiejem. matko jedyna nie mialam zielonego pojecia

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
kochane wychpdzicie z maluszki gdy jest ponizej -5? bo my 3dni siedzieliśmy w domu, bo miałam katar i bałam sie doprawic, by nie zarazic malej, a i ona miala podwyższona temp. Dziś wyszlismy ale na 15min, bo plakala strasznie. W zeszłym tyg chodzilismy normalnie, bo było -3max. mezul mówi, żeby teraz nie chodzić w ogóle, bo za zimno
Ja wychodzę do -10. Ubieram wtedy pajaca albo body z długim, na to taki polarowy, cienki pajac z kapturem (taki miś dosłownie, z uszami), na to kombinezon, i kocyk.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
cześć

melduję, że żyję i nie mam czasu.......

tęsknił ktoś za mną
Ja, ja !

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Hej mamuśki!

Wybaczcie mi nieobecność, ale odnajdujemy się na nowo w tej nieszpitalnej rzeczywistości, a ponadto dzisiaj troszkę pobiegałam, żeby pozałatwiać sprawy, którymi nie mogłam się zająć przez ten tydzień.
Jednak podjęłam decyzję o zawieszeniu działaności. Serce pęka, ale wolę pobyć dłużej z Antkiem, a boję się, że firma i tak nie będzie mi przynosiła zysków.

Chcę Wam jeszcze raz podziękować za wszystkie ciepłe słowa kierowane do nas w tym trudnym dla nas tygodniu!

Antoś czuje się dobrze. Odebrałam wypis i nasza diagnoza to "Obustronne, odoskrzelowe zapalenie płuc"... nic z tego nie rozumiem, bo cały czas mówiono mi, że to zapalenie oskrzeli. Czy to tylko forma nazewnictwa?

Wiecie co jest najgorsze? Zapisali nam te cholerne wziewy do domu!!! Mój Antoś już jak widzi ten "sprzęt" to wpada w taką histerię, a w trakcie wdychania leku ( ok. 15 sekund) tak płacze, że łzy dosłownie ciekną mu z oczu. Ja nie mogę nawet na to patrzeć, bo serducho rozrywa mi klatkę piersiową z bólu. Mój dzielny TŻ wziął to na siebie. Ja wychodzę z pokoju i tylko wbiegam już po, żeby utulić Antka.
Dziwne z tym wypisem, o co chodzi?
Dobrze że tż wziął na siebie tę operację, ja bym nie dała rady. Przy uruchamianiu katarka już mną telepie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Wszystkie wyniki Jasia w normie!!! No wreszcie pozytywne informacje idziemy do przodu ;D

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
haj mamuśki !

A mnie zaczęła Zośka wariować przy usypianiu wieczornym budzi się kilka razy co 15 min żeby jeszcze utulić.
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 08:51   #3606
angel166
Zakorzenienie

kochane ocencie menu Jagodki, bo nie chce jej utuczyc xD karmie ja tak już 4dzien, jest bardzo spokojna, dużo śpi w dzien(3 drzemki, dwie koło 1h i jedna 2h. Wczesniej tylko na spacerze spala), noc przesypia całą od 21do 8 rano.
dodam, ze wcześniej jadła 3x 150ml mm w dzień, w nocy nic.
obecnie:
rano 150ml mm, na południe obiadek(cały sloiczek), po południu kolejne 150ml mm(tak 2,3h po obiedzie) i na noc kaszka-rzadkiej zjada 150, a wczoraj zrobilam jej taka gęsta to zjadła koło 90ml. W nocy juz nic nie je, dopiero po 8rano.

w międzyczasie nie raz kilka lyzeczek deserku.

pytam sie, bo wczoraj mezul i teściowa stwierdzili, ze za dużo je i chce Sie Was doradzić

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:09   #3607
tamlin111
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Dziewczyny pierzecie nadal w proszkach dla dzieci? Bo mi się Lovela do kolorów skończyła i niewiem czy kupować czy już w naszym prać, a najwyżej płyn do płukania lovelę kupić. Jak jest u Was?

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Dziewczyny znowu miałam ryk nie z tej ziemi przez pół godziny Nie robił kupki od wczoraj rano. Widać, że mu napęczniał brzuszek, pewnie znowu ma ten alergiczny śluz, który go zatyka. A nam się Windi skończyło i nie możemy mu ulżyć... Mąż pojechał do taty do szpitala, żeby nam dał szpitalne rurki do odtykania.

Jeszcze jedna rzecz dziś się zmieniła - dałam słoiczek Hippa, a wcześniej jadł Gerbera jabłuszka. I zjadł dziś najpierw 4 łyżeczki tych jabłek, wypił 30 ml Bebilonu i po godzinie dojadł cały słoiczek. Ale to chyba nie powinno mieć wpływu?
Kurde, wydaje mi się że po prostu brzuszek musi się przyzwyczaić do zmian. Na raz i jabłko i mm. Nie przestawałabym dawać, w końcu się przyzwyczai.
Gda tak z ciekawości, czy Heniu sam kupę jeszcze w ogóle robi, czy zawsze za pomocą Windi?

Cytat:
tamlin a płacze Ci maly w taka pogode na dworze? jak go ubierass jak jest więcej niz-5
Mati uwielbia spacery i nigdy nie płacze. A ubrany był tak: body z długim plus półśpiochy, bluza cienka i cienkie spodnie dresowe, kombinezon, śpiwór.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Maja ma podwyższone próby wątrobowe. To może być od antybiotyku?

Cytat:
w ogóle przed chwila prZychodzi do mnie mezul z tekstem
-ona leży z rękami do góry (na plecach), dzieci tak moga?
- przecież zawsze tak spi.
-no ale teraz tak spokojnie i sie nie rusza
-zdrowe, najedzone dzieci tak śpią-
-ale zrób zeby sie poruszyla
-przecież jej kaszka na kolację nie zabila

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Wybaczcie mi nieobecność, ale odnajdujemy się na nowo w tej nieszpitalnej rzeczywistości, a ponadto dzisiaj troszkę pobiegałam, żeby pozałatwiać sprawy, którymi nie mogłam się zająć przez ten tydzień.
Jednak podjęłam decyzję o zawieszeniu działaności. Serce pęka, ale wolę pobyć dłużej z Antkiem, a boję się, że firma i tak nie będzie mi przynosiła zysków.
Dearlie dobrze że zawiesiłaś a nie zamknęłaś. W każdej chwili możesz otworzyć i zacząć działać na nowo

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Wszystkie wyniki Jasia w normie!!! No wreszcie pozytywne informacje idziemy do przodu ;D

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
kochane ocencie menu Jagodki, bo nie chce jej utuczyc xD karmie ja tak już 4dzien, jest bardzo spokojna, dużo śpi w dzien(3 drzemki, dwie koło 1h i jedna 2h. Wczesniej tylko na spacerze spala), noc przesypia całą od 21do 8 rano.
obecnie:
rano 150ml mm, na południe obiadek(cały sloiczek), po południu kolejne 150ml mm(tak 2,3h po obiedzie) i na noc kaszka-rzadkiej zjada 150, a wczoraj zrobilam jej taka gęsta to zjadła koło 90ml. W nocy juz nic nie je, dopiero po 8rano.

pytam sie, bo wczoraj mezul i teściowa stwierdzili, ze za dużo je i chce Sie Was doradzić
Gadają głupoty. Ja bym się zastanawiała czy nie za mało przy moim obżartuchu Jak Jagódka przy takim jedzeniu zadowolona to zanczy że jest super
Stary 2013-01-23, 09:11   #3608
angel166
Zakorzenienie

tamlin ja pierwsze 2mc padlam w loveli. potem juz w normalnym proszku-w vizirze, najpierw wybrałam na probe kilka ubranek. Ustawia tylko wieksza ilość plukan, bo standardowo moja pralka ma 2. Na początku dawalam4 plukan. a obecnie 3.

Jagódka
Stary 2013-01-23, 09:12   #3609
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
stalin ja pierwsze 2mc padlam w loveli. potem juz w normalnym proszku-w vizirze, najpierw wybrałam na probe kilka ubranek. Ustawia tylko wieksza ilość plukan, bo standardowo moja pralka ma 2. Na początku dawalam4 plukan. a obecnie 3
Wolę zostać przy Tamlinie
edit. Czego zmieniłaś???? Boskie to było
Stary 2013-01-23, 09:14   #3610
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Kurde, wydaje mi się że po prostu brzuszek musi się przyzwyczaić do zmian. Na raz i jabłko i mm. Nie przestawałabym dawać, w końcu się przyzwyczai.
Gda tak z ciekawości, czy Heniu sam kupę jeszcze w ogóle robi, czy zawsze za pomocą Windi?

Ale mm już jadł nieraz... I to był 4 dzień jabłuszka.
Gazy odchodzą normalnie, tylko kupy brak...
Robił codziennie kupę sam. Tylko czasami w nocy jak się prężył mu pomagaliśmy. No i jak miał alergię, to Windi pomagało tego śluzu o konsystencji pasty do zębów się pozbyć i go odetkać

Pytanie - czy po tych akcjach i przy braku kupki, dawać mu dziś pierwszy raz marchewkę???
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:15   #3611
katiem
Wtajemniczenie

Hello

Angel mi sie wydaje, że w porządku - zwłaszcza, że bardzo długo śpi w nocy. czego zazdroszczę

Kubuś wczoraj zjadł morele i jabłuszko. I nic się nie działo. Kolejnym krokiem będzie powrót do marchewki.

Właśnie Dearlie ja też zawieszam - do czerwca na pewno. I będę na zlecenie. Na emeryturkę, która mnie zadowoli i tak nie mam co liczyć
Ostatnio czytałam jakiś artykuł, żeby płacić Zusowi jak najmniej ile się da bo nie ma co liczyć na zwrot na stare lata.
Wystarczy, że wydrukuję druk o zawieszeniu i zaniosę do wydziału działalności gospodarczej - czy jeszcze gdzieś jakiś papier trzeba zanieśc?

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:15   #3612
gda
Zakorzenienie

Cytat:
HAHAHAHA! Dobrze, że zacytowałaś
Stary 2013-01-23, 09:16   #3613
angel166
Zakorzenienie

tamlin no ona chyba faktycznie z głodu taka nerwowa byla więc zwracam kochane honor! ja wykluczalam jedzenie, bo nie chciala cyca, ani butli, prezyla się, krzyczała podczas jedzenia, possala chwilę cyca lub butle i byl krzyk teraz jak mi tak robi to daje jej lyzeczka jejsc i zjada ładnie i spokojna jest

Jagódka
Stary 2013-01-23, 09:17   #3614
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
haj mamuśki !

Cytat:
obecnie:

Według mnie bardzo dobry plan podawania jedzonka gdyby Jagódce coś nie odpowiadało dała by znać płaczem, tak mi się wydaje
Stary 2013-01-23, 09:19   #3615
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
stalinie było
kocham ten mój slownik w telefonie

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2013-01-23 o 09:25
Stary 2013-01-23, 09:23   #3616
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja piorę w płynach naszych już jakiś czas. Ale nie wiem czy ma znaczenie - płyn a proszek.

Gda u nas po marchewce były sensacje. Robię teraz kolejne podejście. I teraz na pewno podam gotowaną bo ta pierwsza marchewka jest chyba surowa.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

KOnczi , ale Dusia pięknie przespała

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-23, 09:25   #3617
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mm już jadł nieraz... I to był 4 dzień jabłuszka.
Gazy odchodzą normalnie, tylko kupy brak...
Robił codziennie kupę sam. Tylko czasami w nocy jak się prężył mu pomagaliśmy. No i jak miał alergię, to Windi pomagało tego śluzu o konsystencji pasty do zębów się pozbyć i go odetkać

Pytanie - czy po tych akcjach i przy braku kupki, dawać mu dziś pierwszy raz marchewkę???
jak gazy odchodzą to dpbrze, u nas czesto kupki nie było nawet po 2,3dni jak mala była jeszcze tylko na mleku, które strawiala, bo nawet jak jej chcialam pomoc to nic tam nie bylo
za to teraz robi codziennie
może dziś zrobi. Jagodka np. Jagody z jablkiem pp 3dniach uwolnila
ja bym dała marchewke

Jagódka
Stary 2013-01-23, 09:25   #3618
marzenka1984
Rozeznanie

Fajne są te babydream fan&fit jestem naprawdę miło zaskoczona i wczoraj kupując 4 sztuk 58 zapłaciłam tylko 28,99 ale jednak na 4 to jeszcze grubasek mój musi chwilkę poczekać
Zielona Ty się chyba zastanawiałaś nad tymi pampersami i jak?
Stary 2013-01-23, 09:28   #3619
angel166
Zakorzenienie

zjadła butle, pplozylam ja do lozeczka, bo musiałam do wc, wracam, a ta śpi moje dziecko mnie zadziwia! nigdy o tej godzinie nie zasypiala, zawsze dopiero koło poludnia, albo dopiero o 15

Jagódka
Stary 2013-01-23, 09:31   #3620
gda
Zakorzenienie

Cytat:
jak gazy odchodzą to dpbrze, u nas czesto kupki nie było nawet po 2,3dni jak mala była jeszcze tylko na mleku, które strawiala, bo nawet jak jej chcialam pomoc to nic tam nie bylo
za to teraz robi codziennie
może dziś zrobi. Jagodka np. Jagody z jablkiem pp 3dniach uwolnila
ja bym dała marchewke
No właśnie u nas była codziennie, najpierw kilka razy, potem z 4,3,2, a ostatnio jedna dziennie po jabłuszku. Aż do wczoraj, kiedy żadnej nie było.
Stary 2013-01-23, 09:34   #3621
gda
Zakorzenienie

A jeszcze jedno - myślicie, że mam się niepokoić, jeśli Henio od kilku dni, po każdym jedzeniu, tak z 30 sekund po oderwaniu się od cycka, ulewa/wymiotuje dosyć sporo??? Chyba, że go od razu podniosę, to wtedy raczej nie ulewa. Ale w nocy jak śpi, to dzieje się to samo.
Stary 2013-01-23, 09:38   #3622
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Tamlin ja już piorę w zwykłym proszku i nic Zuzi nie jest.

Angel wydaje mi się że dobrze Jagódka ma rozłożone posiłki.

Konczita dla Dusi za przespaną noc.

Katiem przekaż Kattee że ja od nich zamawiałam i przesyłka przyszła tak jak było napisane na aukcji,jak dodatkowo wybrała ramkę z imieniem i datą to może troszkę dłużej potrwać.

Coś miałam jeszcze napisać ale nie zacytowałam i nie pamiętam.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
zjadła butle, pplozylam ja do lozeczka, bo musiałam do wc, wracam, a ta śpi moje dziecko mnie zadziwia! nigdy o tej godzinie nie zasypiala, zawsze dopiero koło poludnia, albo dopiero o 15
kochana

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:43   #3623
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze jedno - myślicie, że mam się niepokoić, jeśli Henio od kilku dni, po każdym jedzeniu, tak z 30 sekund po oderwaniu się od cycka, ulewa/wymiotuje dosyć sporo??? Chyba, że go od razu podniosę, to wtedy raczej nie ulewa. Ale w nocy jak śpi, to dzieje się to samo.
kurcze ja niestety w tej kwestii nic nie pomoge, bo u nas ulewania były przy skazoe ale po mm zwykłym. Po piersi nie wiem czemu skoro nie jesz nabiału

Jagódka
Stary 2013-01-23, 09:51   #3624
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witajcie!
Ja dzisiaj w domku to będzie mnie więcej mąż pojechał do pracy i co ja będę sama robiła do 19?
na dworze -6 ale później na jakiś spacerek trzeba się wybrać
ciesze sie,że dzieciaczki już zdrowsze

Zielona gratuluje mieszkania i zazdroszcze!

zdjęcia dzieciaczków śliczne!

Tamlin ja piore w Lovelli nadal,ale nie długo się skończy i nie wiem czy kupić jeszcze czy już nie..chociaż ja lubie ten dziecięcy zapach

Angel myśle,że dobrze karmisz małą i na pewno nie je za dużo!

Fabianek teraz jada 150 co 3-4 godz

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:51   #3625
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Gda tak czytam o Heniu i po raz kolejny stwierdzam, że u nas jest to samo. Tzn. ostatnie dni Maja mi dość mocno ulewa, było już lepiej teraz jest znowu gorzej. Przy czym w nocy nie biorę Jej do odbicia i jej się nie ulewa, ale właściwie jej w nocy nie ruszam. Jeśli chodzi o kupkę to zaczęła mi robić raz na tydzień, ale nic jej nie jest, tzn. jest spokojna i wesoła. Teraz od niedzieli jak jadła to jabłko to zrobiła w poniedziałek i wczoraj dwa razy, ale taką okej, bez śluzu itd. Przy czym poniedziałek i wtorek miała taki średni, wczoraj przyszły koleżanki i się tak rozpłakała przy nich i w sumie do wieczora była taka marudna. Dzisiaj w nocy budziła się co 3 godziny.
Słuchaj, a jesteś pewna, że Henio ma wzdęcia? Wiesz, to, że nie robi kupki codziennie będąc na piersi to jeszcze nie tragedia. Sama nie wiem co Ci doradzić...

Jeśli chodzi o proszek to ja piorę oddzielnie w proszku dla dzieci i w sumie na razie będę dalej tak prała. Nawet gdybym miała używać naszego proszku to i tak jej rzeczy prałabym oddzielnie więc żadna mi to różnica.

Edytowane przez Nisia4
Czas edycji: 2013-01-23 o 10:09
Nisia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:56   #3626
katiem
Wtajemniczenie

Kubuś też w sumie sporo ulewa. W nocy wcale. Ja go przystawiam do odbicia, ale często czekam i czekam i w końcu go kładę. A w dzień zawsze od razu po karmieniu - do odbicia. i czasem sporo chluśnie. Ale widzę po jego udach, że przybiera więc się nie przejmuję.

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-23, 09:57   #3627
zielona1911
Zakorzenienie

Pisalam ze dalam wczoraj kapeczke banana i to chyba byl blad,jeszcze nie jest gotowy widocznie,nie mial kolki,ani nie plakal tylko banan wyszedl w takiej postaci jaki wszedł tylko ze inny kolor. Wiec chyba jak narazie banana nie dostanie

napisalam w klubie

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

aa i to z buzi mu zeszlo jak narazie niewiem jakim cudem a jadlam nabial jeszcze.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:03   #3628
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Pisalam ze dalam wczoraj kapeczke banana i to chyba byl blad,jeszcze nie jest gotowy widocznie,nie mial kolki,ani nie plakal tylko banan wyszedl w takiej postaci jaki wszedł tylko ze inny kolor. Wiec chyba jak narazie banana nie dostanie

napisalam w klubie

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

aa i to z buzi mu zeszlo jak narazie niewiem jakim cudem a jadlam nabial jeszcze.
Ale ktoraś z dziewczyn pisała, ze znalazła info, iż przy wprowadzaniu nowych pokarmów tak moze być. więc jeśli nie było innych problemów to nie jest to powód do odstawienia.

MArta dzięki za odp

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-23, 10:05   #3629
spioszka
Raczkowanie

Kobietki proszę doradcie coś . jak narazie wyeliminowalam chwilowo kaszke,bo słyszałam , ze może powodować zatwierdzenia. A może powinnam wprowadzać już jakieś inne posiłki? Boże jaka ja jestem w tym wszystkim zielona... Czytam i czytam, ale wszędzie piszą inaczej...

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:05   #3630
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Ale ktoraś z dziewczyn pisała, ze znalazła info, iż przy wprowadzaniu nowych pokarmów tak moze być. więc jeśli nie było innych problemów to nie jest to powód do odstawienia.

MArta dzięki za odp
moze i tak,ale tez naczytalam sie ze lepiej banany ze sloiczka niz takie sklepowe bo chemia itd i teraz mam wyrzuty sumienia,
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości