|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza - twarz - początek zmian
żal mi tego chłopca
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;38802843]Tak, i dodam, ze te stylizacje moga narobic wiecej szkod niz pozytku.
Powiem tak: robisz z chlopaka wariata Znalazlas sobie taka zywa lalke i jak mala dziewczynka chcesz jej wlosy upinac, tu pomalowac, tam zmyc... Infantylna mi sie wydajesz i jakas sfanatyzowana na punkcie: charakter to nie wszystko, wyglad ma bardzo duze znaczenie. - powtarzasz to w prawie kazdym poscie. Dziwie sie, ze chlopak sie temu dobrowolnie poddaje, bo to takie... niemeskie. Dwie baby beda stroic chlopa, golic go, przebierac, itd. o, rany, tego jeszcze nie grali na Wizazu [/QUOTE]Zgadzam się z powyższym. Czasami w programach o metamorfozach robią bardzo udane stylizacje, zmieniają człowieka na lepsze, jest świeżo i fajnie, ale czasami - strach się bać (szczególnie razi efekt pt. "wcześniej było może mniej modnie, ale 5 lat młodziej, a teraz nagle jest podstarzała pańcia"). |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie Twój fanatyzm, autorko. I nadużywanie myślników.
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
A ja myślę, że troll sobie z nas jaja robi i dobrze się przy tym bawi.
![]() Przecież nikt normalny nie porówna modela ze zdjęcia do pana "od metamorfozy" i nie powie, że po jej zakończeniu ten pan może być równie przystojny jak model. W aż takie szaleństwo nie wierzę.
|
|
|
|
|
#65 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;38803039]A bawcie sie
Tylko my tu po co? [/QUOTE]nie wiem, dla mnie to jakiś lans na wizażu. imię+ nazwisko w nicku, jakieś foty. kariera w stylu Natalii Siwiec? |
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieje, ze ten watek to fake bo az mi sie wierzyc nie chce..
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Ja też..
Ale jeśli jednak jest prawdziwy, to facet jak facet i symbolu seksu raczej z niego nie będzie. Natomiast ten pseudozarost (zwłaszcza wąsy...brrr...) jest straszny, jak u nastolatka co radośnie hoduje pięć włosów w siedmiu rzędach. |
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Taki wymuskany facet z radosnie obwiazanym szaliczkiem (stylowo) i patrzacy w lustro milion razy przed wyjsciem jest malo meski, wyglada na geja.
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że zrobią mu przeszczep twarzy..
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chwała panu, że mi przez tyle lat golenia nóg nie wyrósł busz jak na głowie! Całe szczęście moje nogi nie znały tej prawidłowości, że od częstego regularnego golenia aktywują się nowe meszki włosowe czy jakiś inny równie enigmatyczny proces zachodzi...
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Ten wątek to chyba jakiś żart
![]() Mam bliskiego kumpla, który jest na prawdę brzydki, nawet operację plastyczną sobie robił (nosa), ale nie pomogła a facet bez problemu wyrywa dziewczyny i to tak ładne że szok. Bez problemu sobie "załatwia" kobiety na jedną noc, a teraz jest od roku w związku z tak śliczną i zapatrzoną w niego dziewczyną, że aż się zastanawiam jak on to robi ![]() Po prostu ma charyzmę, jest wygadany a przy tym potrafi tak zakręcić dziewczyną, że nie patrzy taka na niego jako na faceta- "przyjaciela" do wygadania, tylko jak na obiekt seksualny. Potrafi wzbudzić w kobiecie takie pożądanie że hej ![]() No i ma niesamowite ciało ![]() Mam też kolegę, który jest dość podobny do pana z tego tematu. Facet-wieczny prawiczek (aktualnie-lat 27), tak aseksualny że bardziej się nie da. A o wiele przystojniejszy od opisanego wyżej kolegi- taki przeciętniak, których pełno na ulicy. No ale on po prostu nie potrafi odpowiednio podejść do kobiet, zawsze jest sprowadzany do roli misia do wygadania się i pożalenia na facetów. Wniosek: niech kolega popracuje nad charyzmą, śmiałością- to uczyni go na pewno o wiele atrakcyjniejszym od wymyślnych zabiegów ujędrniających.
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
![]() Jaja se robi .... |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
A potem, po tym kamerowaniu, wróci sobie wieczorem do domu, taki wymuskany i wystylizowany chłopaczek i będzie : http://www.youtube.com/watch?v=B_fYR-apjSM
|
|
#77 |
|
multitasking ninja
|
Lol, a ja zupełnie nie rozumiem komentarzy o tym, że ten facet "przystojny to nigdy nie będzie", "seksownym go nie zrobisz" - imho oprócz tej beznadziejnej fryzury na pierwszych zdjęciach i młodzieńczego zarostu, facetowi nic nie brakuje, ma całkiem przyjemną twarz.
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem ten wątek to reklama tego programu. Chyba chodzi o to, żebyśmy się wkręciły w to "poprawianie" wyglądu, a potem śledziły w telewizji efekty. Świadczy też o tym wybór działu: Intymnie ma chyba dużo więcej wejść niż Metamorfozy. Kiedyś podglądałam jak to tam wygląda i byłam pod wrażeniem, wypowiadają się tam naprawdę kompetentne Wizażanki, robią symulacje i szczerze doradzają. Więc jakby chodziło o samą radę, to autorka zakładałaby wątek do skutku |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Ten wątek to musi być żart, zemsta lub lans. Nie wierze, że coś takie może się dziać na prawdę. Wgl, to nie wiem czemu wam się ten chłopak z rysów nie podoba ( bo zarost i zel na włosach ma okropny), bo dla mnie wygląda sympatycznie i na fajnego chłopaka. Chyba, że też sobie jaja robicie. Ten przystojniak z klatą na wierzchu wygląda z twarzy bardzo niesympatycznie, na aroganta, zarozumialca z ego sięgającym kosmosu, który co spojrzy w lustro, to robi uwodzicielskie minki, napina klate i powtarza sobie: "ależ jestem za☠☠☠isty", "jestem boski" i myśli, że każda laska jest na jego kiwnięcie. Tacy ludzie są dla mnie żałośni i śmiechu warci. Poza tym wygląda jak Ken. Ja tam bym się z takim nie umówiła- gdybym miała wybierać po zdjęciu, wybrałabym tego "przeciętnego".
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jego twarz jest zbyt miękka, zbyt maślana taka, zbyt dziecinna... brzydki nie jest, fakt twarz ma sympatyczną - ale na przykładowo mojego faceta to by się nie nadawał.Ja nie wybrałabym żadnego z nich ![]() taa może facet chce być "sławny" dlatego tak się odwalił do tych fotek, dodał na intymne i teraz to pisanie o programie dokładnie jakim haha na pewno będę śledzić każdy odcinek.....
Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-01-23 o 12:34 |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie rozumiem jednego: poglądu, że facet przystojny ma kiepski charakter, a facet przeciętny jest super i och i ach. Kompleksy jakieś? Co innego, gdybyś ich znała osobiście. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wolę ciut bardziej "męskie" rysy, lubię silnych facetów i takiego mam, ale na pewno wolałabym tego chłopaka, który wygląda na dobrego, czułego i bardziej nadającego się do związku, niż tego pajaca, co strzela uwodzicielskie minki. Niedawno miałam "przyjemność" spotkać się z kolesiem (miało być po koleżeńsku), co dokładnie takie minki w stylu bad boy uwodziciela do mnie strzelał, to myślałam, że zaraz wybuchnę śmiechem
![]() i to było tak, że wygląda, gada normalnie, a za kawałek chwila skupienia i to seksi spojrzenie spod byka...no nie wiem, co oni sobie wyobrażają, że to jest pociągające?
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to było pisane pół żartem. Powiedziałam, że gdybym miała oceniać po zdjęciu. Doskonale sobie zdaje z tego sprawę, że ten przystojniak na tym zarabia i tak mu karzą. Nie mam takiego poglądu, że przystojny to kiepski, oceniłam pana po wyglądzie, a on robi miny właśnie takie. Tutaj oceniamy wygląd po wstawionych zdjęciach, wiec oczywiste, że nie mogę ich znać. Chciałam tylko powiedzieć, że nie wszyscy wolą takich facetów, jak prezentuje się ten z oponami.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
czym różnią się te dwa obrazki?
Marc Fitt ma opony w dłoniach, a kaloryfer na brzuchu a bohater wątku, oponę na brzuchu, a kaloryfer... pod oknem. poniesło mnie
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
i_dont_want_to_live_on_this_planet_anymore_20.jpg
Ja rozumiem odchudzanie, ubieranie faceta, jego dbanie o higienę, ale inne zabiegi uważam za całkowicie zbyteczne. Nie ważne czy nam się podoba, wiadomo, że każda z nas ma inny gust. Najważniejsze jest to, żeby facet pozostał facetem, a nie robił z siebie lalunię..
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takie tam gadanie. Mój TŻ ma identyczną rzeźbę jak ten cały Marc Fitt- ktokolwiek to jest (no może żyły mu tak nie wystają ), z twarzy jest o wiele fajniejszy, przynajmniej dla mnie, bo nie taki wymuskany, ma branie a wcale nie jest zadufany w sobie, nie zalicza panienek, miał w swoim życiu (25 lat) zaledwie dwie dziewczyny i jeszcze były to w dodatku dłuższe związki (6 i 3 lata) a nie jakieś jednorazowe przygody.A już mój kolega z twarzy wyjątkowo przeciętny rucha co popadnie i jest względnie ładne, praktycznie brak mu jakiegokolwiek szacunku do kobiet a mimo to ciągną do niego hurtowo a właśnie taki niepozorny jest, trochę wygląd a la Czesław Mozil i to widocznie się bardzo w nim kobietom podoba. Bo nie wiem co innego skoro on się nie czai i potrafi dziewczynie wprost powiedzieć w twarz, że ma ochotę ją przeruchać a potem niech spada- mimo to za nim latają stadami, nawet te już "zaliczone". Może w łóżku taki dobry jest ![]() Ja tam wcale nie uważam, żeby koleś ze zdjęć miał przyjemną twarz, dla mnie on jest kompletnie nieatrakcyjny wizualnie, nie wiem jak jest z nim "na żywo", może ma za☠☠☠iście seksowny głos czy inną cechę, która by wychodziła na wierzch i sprawiała że wygląd twarzy by się nie wysuwał na pierwszy plan.
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Przenoszę się na forum o stylizacjach - bo tu wszystkie wpadacie w jakąś chorą paranoje.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

Znalazlas sobie taka zywa lalke i jak mala dziewczynka chcesz jej wlosy upinac, tu pomalowac, tam zmyc... Infantylna mi sie wydajesz i jakas sfanatyzowana na punkcie: charakter to nie wszystko, wyglad ma bardzo duze znaczenie. - powtarzasz to w prawie kazdym poscie. Dziwie sie, ze chlopak sie temu dobrowolnie poddaje, bo to takie... niemeskie. Dwie baby beda stroic chlopa, golic go, przebierac, itd. o, rany, tego jeszcze nie grali na Wizazu