Metamorfoza - twarz - początek zmian - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 05:03   #61
kiciakasia
Zakorzenienie

Dot.: Metamorfoza - twarz - początek zmian

żal mi tego chłopca
Stary 2013-01-23, 07:59   #62
201803290936
Konto usunięte

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;38802843]Tak, i dodam, ze te stylizacje moga narobic wiecej szkod niz pozytku.

Powiem tak: robisz z chlopaka wariata Znalazlas sobie taka zywa lalke i jak mala dziewczynka chcesz jej wlosy upinac, tu pomalowac, tam zmyc... Infantylna mi sie wydajesz i jakas sfanatyzowana na punkcie: charakter to nie wszystko, wyglad ma bardzo duze znaczenie. - powtarzasz to w prawie kazdym poscie. Dziwie sie, ze chlopak sie temu dobrowolnie poddaje, bo to takie... niemeskie. Dwie baby beda stroic chlopa, golic go, przebierac, itd. o, rany, tego jeszcze nie grali na Wizazu [/QUOTE]

Zgadzam się z powyższym.

Czasami w programach o metamorfozach robią bardzo udane stylizacje, zmieniają człowieka na lepsze, jest świeżo i fajnie, ale czasami - strach się bać (szczególnie razi efekt pt. "wcześniej było może mniej modnie, ale 5 lat młodziej, a teraz nagle jest podstarzała pańcia").
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 08:25   #63
tyene
Zakorzenienie

Przeraża mnie Twój fanatyzm, autorko. I nadużywanie myślników.
Stary 2013-01-23, 09:13   #64
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Przeraża mnie Twój fanatyzm, autorko. I nadużywanie myślników.
A ja myślę, że troll sobie z nas jaja robi i dobrze się przy tym bawi. Przecież nikt normalny nie porówna modela ze zdjęcia do pana "od metamorfozy" i nie powie, że po jej zakończeniu ten pan może być równie przystojny jak model. W aż takie szaleństwo nie wierzę.
Stary 2013-01-23, 09:16   #65
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaBorowiak Pokaż wiadomość
Dlaczego nie ? Oczywiście, że tak. Już po zrzuceniu tych kilkunastu kilogramów - na twarzy będzie ogromna różnica. Potem jeszcze kilka "zabiegów" i mamy mega seksownego faceta.

Wystarczy Mcintyre
szczerze wątpię

Cytat:
Czemu nie ?

Moim celem (metamorfozy) jest zrobić z przeciętnego chłopaka - przystojnego i seksownego faceta.

Dorzucam jeszcze jedną (starą) fotkę (profil) - za zgodą oczywiście.

http://img833.imageshack.us/img833/1...219234800s.jpg

Blond pasemka są naturalne - nie barwione.

Na dniach wrzucę fotki dziewczyn z moich poprzednich metamorfoz - powoli wchodzę w to na poważniej.

A na koniec tej metamorfozy - zrobimy sesje zdjęciową w realiach Spartacus'a.

http://www.youtube.com/watch?v=ptX_pjz5s2k

---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Aktualnie na TOP'ie jest Marc Fitt - jest pewnego rodzaju wyznacznikiem atrakcyjności dla wielu kobiet. W moim zamierzeniu - bohater naszej metamorfozy - w efekcie będzie równie przystojny - a może nawet jeszcze bardziej.

jak wyżej. Chłopak może i jest przyjemny dla oka, ale bożyszcza kobiet z niego nie zrobisz.

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że troll sobie z nas jaja robi i dobrze się przy tym bawi. Przecież nikt normalny nie porówna modela ze zdjęcia do pana "od metamorfozy" i nie powie, że po jej zakończeniu ten pan może być równie przystojny jak model. W aż takie szaleństwo nie wierzę.
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 09:37   #66
jag_na
Rozeznanie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;38803039]A bawcie sie Tylko my tu po co? [/QUOTE]

nie wiem, dla mnie to jakiś lans na wizażu.
imię+ nazwisko w nicku, jakieś foty.
kariera w stylu Natalii Siwiec?
jag_na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 09:46   #67
Panna Mia
Rozeznanie

Mam nadzieje, ze ten watek to fake bo az mi sie wierzyc nie chce..
Stary 2013-01-23, 10:00   #68
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Panna Mia Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze ten watek to fake bo az mi sie wierzyc nie chce..
Ja też..

Ale jeśli jednak jest prawdziwy, to facet jak facet i symbolu seksu raczej z niego nie będzie. Natomiast ten pseudozarost (zwłaszcza wąsy...brrr...) jest straszny, jak u nastolatka co radośnie hoduje pięć włosów w siedmiu rzędach.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 10:11   #69
Suzi_Sun
Rozeznanie

Taki wymuskany facet z radosnie obwiazanym szaliczkiem (stylowo) i patrzacy w lustro milion razy przed wyjsciem jest malo meski, wyglada na geja.
Stary 2013-01-23, 10:22   #70
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Nie no przystojny to on raczej nie będzie

Ale skoro ma wyglądać korzystniej i przy tym dobrze się z tym czuć ,to do dzieła.
Oczywiście, że nie będzie, bo NIE JEST.
Chyba, że zrobią mu przeszczep twarzy..
Stary 2013-01-23, 10:38   #71
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Cytat:
Nie zaprzeczę, że teraz wiele brakuje i nie pocałowałabym takiego faceta.
Na pewno jest mu bardzo miło, jeśli to czyta xD

Niech ogoli szyję i skróci te wichrowe wzgórza na policzkach, będzie gitara. Zarost a'la żul raczej nikomu nie dodaje uroku.
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 11:13   #72
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Nad zarostem pracujemy - rozmawiałam ze znajomą kosmetyczką, z mojej agencji - wystarczy codzienne golenie przez jakiś czas.
Poważnie od codziennego golenia zagęszcza się zarost ?

To chwała panu, że mi przez tyle lat golenia nóg nie wyrósł busz jak na głowie! Całe szczęście moje nogi nie znały tej prawidłowości, że od częstego regularnego golenia aktywują się nowe meszki włosowe czy jakiś inny równie enigmatyczny proces zachodzi...
Stary 2013-01-23, 11:31   #73
_Marta_M_
Zadomowienie

Ten wątek to chyba jakiś żart

Mam bliskiego kumpla, który jest na prawdę brzydki, nawet operację plastyczną sobie robił (nosa), ale nie pomogła a facet bez problemu wyrywa dziewczyny i to tak ładne że szok. Bez problemu sobie "załatwia" kobiety na jedną noc, a teraz jest od roku w związku z tak śliczną i zapatrzoną w niego dziewczyną, że aż się zastanawiam jak on to robi
Po prostu ma charyzmę, jest wygadany a przy tym potrafi tak zakręcić dziewczyną, że nie patrzy taka na niego jako na faceta- "przyjaciela" do wygadania, tylko jak na obiekt seksualny. Potrafi wzbudzić w kobiecie takie pożądanie że hej

No i ma niesamowite ciało

Mam też kolegę, który jest dość podobny do pana z tego tematu. Facet-wieczny prawiczek (aktualnie-lat 27), tak aseksualny że bardziej się nie da. A o wiele przystojniejszy od opisanego wyżej kolegi- taki przeciętniak, których pełno na ulicy. No ale on po prostu nie potrafi odpowiednio podejść do kobiet, zawsze jest sprowadzany do roli misia do wygadania się i pożalenia na facetów.

Wniosek: niech kolega popracuje nad charyzmą, śmiałością- to uczyni go na pewno o wiele atrakcyjniejszym od wymyślnych zabiegów ujędrniających.

_Marta_M_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 11:31   #74
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Poważnie od codziennego golenia zagęszcza się zarost ?

To chwała panu, że mi przez tyle lat golenia nóg nie wyrósł busz jak na głowie! Całe szczęście moje nogi nie znały tej prawidłowości, że od częstego regularnego golenia aktywują się nowe meszki włosowe czy jakiś inny równie enigmatyczny proces zachodzi...
Bo te nasze włosy takie niewyedukowane.
Stary 2013-01-23, 11:33   #75
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:

Aktualnie na TOP'ie jest Marc Fitt - jest pewnego rodzaju wyznacznikiem atrakcyjności dla wielu kobiet. W moim zamierzeniu - bohater naszej metamorfozy - w efekcie będzie równie przystojny - a może nawet jeszcze bardziej.

Jak zrobisz z niego takiego przystojniaka jak na powyższej focie ...... to sam się do ciebie zgłoszę

Jaja se robi ....
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 11:58   #76
Vilqa
Zadomowienie

A potem, po tym kamerowaniu, wróci sobie wieczorem do domu, taki wymuskany i wystylizowany chłopaczek i będzie : http://www.youtube.com/watch?v=B_fYR-apjSM

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 12:14   #77
WhySoSerious
multitasking ninja

Lol, a ja zupełnie nie rozumiem komentarzy o tym, że ten facet "przystojny to nigdy nie będzie", "seksownym go nie zrobisz" - imho oprócz tej beznadziejnej fryzury na pierwszych zdjęciach i młodzieńczego zarostu, facetowi nic nie brakuje, ma całkiem przyjemną twarz.
Stary 2013-01-23, 12:25   #78
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
A bo widzisz, ja jestem ze wsi, to faktycznie mogę nie kumać tej napinki na sztuczność
W każdym razie jeszcze jedno przyszło mi do głowy - weź mu powiedz, że zarost nie równa się brak golenia. Te ochłapy co już tak nieregularnie rosną na szyi należy podgalać i dbać o wygląd tego zarostu a nie niech rośnie jak chce.
To już wiem, czemu nie ogarniam tego wątku-bo ja też ze wsi jestem

Moim zdaniem ten wątek to reklama tego programu. Chyba chodzi o to, żebyśmy się wkręciły w to "poprawianie" wyglądu, a potem śledziły w telewizji efekty.
Świadczy też o tym wybór działu: Intymnie ma chyba dużo więcej wejść niż Metamorfozy. Kiedyś podglądałam jak to tam wygląda i byłam pod wrażeniem, wypowiadają się tam naprawdę kompetentne Wizażanki, robią symulacje i szczerze doradzają. Więc jakby chodziło o samą radę, to autorka zakładałaby wątek do skutku
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 12:26   #79
maly_siwek
Raczkowanie

Ten wątek to musi być żart, zemsta lub lans. Nie wierze, że coś takie może się dziać na prawdę. Wgl, to nie wiem czemu wam się ten chłopak z rysów nie podoba ( bo zarost i zel na włosach ma okropny), bo dla mnie wygląda sympatycznie i na fajnego chłopaka. Chyba, że też sobie jaja robicie. Ten przystojniak z klatą na wierzchu wygląda z twarzy bardzo niesympatycznie, na aroganta, zarozumialca z ego sięgającym kosmosu, który co spojrzy w lustro, to robi uwodzicielskie minki, napina klate i powtarza sobie: "ależ jestem za☠☠☠isty", "jestem boski" i myśli, że każda laska jest na jego kiwnięcie. Tacy ludzie są dla mnie żałośni i śmiechu warci. Poza tym wygląda jak Ken. Ja tam bym się z takim nie umówiła- gdybym miała wybierać po zdjęciu, wybrałabym tego "przeciętnego".
maly_siwek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 12:33   #80
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_siwek Pokaż wiadomość
Ten wątek to musi być żart, zemsta lub lans. Nie wierze, że coś takie może się dziać na prawdę. Wgl, to nie wiem czemu wam się ten chłopak z rysów nie podoba ( bo zarost i zel na włosach ma okropny), bo dla mnie wygląda sympatycznie i na fajnego chłopaka. Chyba, że też sobie jaja robicie. Ten przystojniak z klatą na wierzchu wygląda z twarzy bardzo niesympatycznie, na aroganta, zarozumialca z ego sięgającym kosmosu, który co spojrzy w lustro, to robi uwodzicielskie minki, napina klate i powtarza sobie: "ależ jestem za☠☠☠isty", "jestem boski" i myśli, że każda laska jest na jego kiwnięcie. Tacy ludzie są dla mnie żałośni i śmiechu warci. Poza tym wygląda jak Ken. Ja tam bym się z takim nie umówiła- gdybym miała wybierać po zdjęciu, wybrałabym tego "przeciętnego".
ale co tu do rozumienia? niektórzy wolą twarde rysy, albo ciemniejszą oprawę oczu, np ja I jego twarz jest zbyt miękka, zbyt maślana taka, zbyt dziecinna... brzydki nie jest, fakt twarz ma sympatyczną - ale na przykładowo mojego faceta to by się nie nadawał.

Ja nie wybrałabym żadnego z nich

taa może facet chce być "sławny" dlatego tak się odwalił do tych fotek, dodał na intymne i teraz to pisanie o programie dokładnie jakim haha na pewno będę śledzić każdy odcinek.....

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2013-01-23 o 12:34
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 12:45   #81
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, weź kilka głębokich oddechów. To zdjęcie modela z sesji zdjęciowej. Pozowane według czyjegoś zamysłu i pewnie dodatkowo obrobione. Naprawdę sądzisz, że możesz na tej podstawie ocenić jego charakter i odgadnąć co myśli?
I nie rozumiem jednego: poglądu, że facet przystojny ma kiepski charakter, a facet przeciętny jest super i och i ach. Kompleksy jakieś? Co innego, gdybyś ich znała osobiście.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 12:51   #82
maly_siwek
Raczkowanie

Ja też wolę ciut bardziej "męskie" rysy, lubię silnych facetów i takiego mam, ale na pewno wolałabym tego chłopaka, który wygląda na dobrego, czułego i bardziej nadającego się do związku, niż tego pajaca, co strzela uwodzicielskie minki. Niedawno miałam "przyjemność" spotkać się z kolesiem (miało być po koleżeńsku), co dokładnie takie minki w stylu bad boy uwodziciela do mnie strzelał, to myślałam, że zaraz wybuchnę śmiechem i to było tak, że wygląda, gada normalnie, a za kawałek chwila skupienia i to seksi spojrzenie spod byka...no nie wiem, co oni sobie wyobrażają, że to jest pociągające?
Stary 2013-01-23, 12:52   #83
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Ten przystojniak z klatą na wierzchu wygląda z twarzy bardzo niesympatycznie, na aroganta, zarozumialca z ego sięgającym kosmosu, który co spojrzy w lustro, to robi uwodzicielskie minki, napina klate i powtarza sobie: "ależ jestem za☠☠☠isty", "jestem boski" i myśli, że każda laska jest na jego kiwnięcie. .
Bo w większości tak jest .Jeżeli patrzeć przez pryzmat wyrka.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 12:56   #84
maly_siwek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Spokojnie, weź kilka głębokich oddechów. To zdjęcie modela z sesji zdjęciowej. Pozowane według czyjegoś zamysłu i pewnie dodatkowo obrobione. Naprawdę sądzisz, że możesz na tej podstawie ocenić jego charakter i odgadnąć co myśli?
I nie rozumiem jednego: poglądu, że facet przystojny ma kiepski charakter, a facet przeciętny jest super i och i ach. Kompleksy jakieś? Co innego, gdybyś ich znała osobiście.
Ależ ja też się śmieję, serio to było pisane pół żartem. Powiedziałam, że gdybym miała oceniać po zdjęciu. Doskonale sobie zdaje z tego sprawę, że ten przystojniak na tym zarabia i tak mu karzą. Nie mam takiego poglądu, że przystojny to kiepski, oceniłam pana po wyglądzie, a on robi miny właśnie takie. Tutaj oceniamy wygląd po wstawionych zdjęciach, wiec oczywiste, że nie mogę ich znać. Chciałam tylko powiedzieć, że nie wszyscy wolą takich facetów, jak prezentuje się ten z oponami.
Stary 2013-01-23, 13:04   #85
jag_na
Rozeznanie

czym różnią się te dwa obrazki?
Marc Fitt ma opony w dłoniach, a kaloryfer na brzuchu
a bohater wątku, oponę na brzuchu, a kaloryfer... pod oknem.

poniesło mnie
jag_na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 13:18   #86
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
wygląda z twarzy bardzo niesympatycznie, na aroganta, zarozumialca z ego sięgającym kosmosu, który co spojrzy w lustro, to robi uwodzicielskie minki, napina klate i powtarza sobie: "ależ jestem za☠☠☠isty", "jestem boski" i myśli, że każda laska jest na jego kiwnięcie.
Natrafiłam kiedyś na to, że Brad Pitt zwierzał się z dokładnie tego, co opisujesz: miał dlugi okres w życiu, gdzie popadł w samozachwyt, że jest tak "za☠☠☠isty", przeglądał się w lustrze i zachwycał się sobą, "każda jest jego" i tak dalej. Więc twój opis wygląda na przegięty - ale on... jest zbieżny z życiem, jest jak najbardziej prawdopodobny
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 13:20   #87
Amitri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam się z maly_siwek. Mam takie same odczucia. I to nie przez kompleksy
Stary 2013-01-23, 14:51   #88
lilka_vanilka
Zakorzenienie

i_dont_want_to_live_on_this_planet_anymore_20.jpg

Ja rozumiem odchudzanie, ubieranie faceta, jego dbanie o higienę, ale inne zabiegi uważam za całkowicie zbyteczne. Nie ważne czy nam się podoba, wiadomo, że każda z nas ma inny gust. Najważniejsze jest to, żeby facet pozostał facetem, a nie robił z siebie lalunię..
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 16:22   #89
_Marta_M_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amitri Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam się z maly_siwek. Mam takie same odczucia. I to nie przez kompleksy

takie tam gadanie.

Mój TŻ ma identyczną rzeźbę jak ten cały Marc Fitt- ktokolwiek to jest (no może żyły mu tak nie wystają ), z twarzy jest o wiele fajniejszy, przynajmniej dla mnie, bo nie taki wymuskany, ma branie a wcale nie jest zadufany w sobie, nie zalicza panienek, miał w swoim życiu (25 lat) zaledwie dwie dziewczyny i jeszcze były to w dodatku dłuższe związki (6 i 3 lata) a nie jakieś jednorazowe przygody.

A już mój kolega z twarzy wyjątkowo przeciętny rucha co popadnie i jest względnie ładne, praktycznie brak mu jakiegokolwiek szacunku do kobiet a mimo to ciągną do niego hurtowo a właśnie taki niepozorny jest, trochę wygląd a la Czesław Mozil i to widocznie się bardzo w nim kobietom podoba. Bo nie wiem co innego skoro on się nie czai i potrafi dziewczynie wprost powiedzieć w twarz, że ma ochotę ją przeruchać a potem niech spada- mimo to za nim latają stadami, nawet te już "zaliczone". Może w łóżku taki dobry jest

Ja tam wcale nie uważam, żeby koleś ze zdjęć miał przyjemną twarz, dla mnie on jest kompletnie nieatrakcyjny wizualnie, nie wiem jak jest z nim "na żywo", może ma za☠☠☠iście seksowny głos czy inną cechę, która by wychodziła na wierzch i sprawiała że wygląd twarzy by się nie wysuwał na pierwszy plan.

_Marta_M_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 18:16   #90
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Przenoszę się na forum o stylizacjach - bo tu wszystkie wpadacie w jakąś chorą paranoje.
MagdaBorowiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości