|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Bo nie o tym mowa. |
|
|
|
|
#4712 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Jestem zielona Jak się zarejestrować na instagramie?Już sobie poradziłam
Edytowane przez catarina11 Czas edycji: 2013-01-22 o 15:31 |
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wywiązała się dyzkusja na temat stroju. Uważam, że strój jest ważny, bo jak Cię widzą, tak Cię piszą. Dobranie stroju do okazji jest istotną kwestią, oczywiście nie można też przesadzać w drugą stronę, np. krytykować ludzi na ulicy za mało elegancki strój.
Pamiętam też panią dr, kobietę słusznych rozmiarów, która wyglądała jak milion dolarów. Strój dobrany do sylwetki, elegancki i modny, świetne dodatki, np.: torba prady - miło było popatrzeć.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4714 |
|
Rozeznanie
|
Czyje profile na instagramie polecacie jeszcze?
Użytkowniczka o nicku Nombre ma instagram?
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na chwilkę w Stradivariusie i byłam w ciężkim szoku po tym, co zobaczyłam. Ubrania walały się po podłodze, buty powywracane - jeden w innym miejscu niż drugi, to samo rękawiczki i szale - połowa na ziemi. Te ubrania, które leżały na stołach to tworzyły jeden wielki kopiec, wszystko wymiętolone - tragedia ! Panie sprzedawczynie starały się to jakoś poukładać, poprawiały, odnosiły ubrania na swoje miejsca, ale to raczej nie wiele da. Nie rozumiem kompletnie tych ludzi, którzy coś oglądają, przeszukują wieszaki - żeby taki syf robić ?
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytam o tych wszystkich kosmetykach, ale jak przychodzi co do czego, to nie wiem na co się zdecydować i nic nie kupuję .
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich,
na Wizaż trafiłam ze względu na KWC, potem szukając różnorodnych info w randomowych wątkach- aż pewnego dnia kliknęłam Wasz. I od razu świat wypiękniał. Trwało to zdecydowanie dłużej, niż pozwala przyzwoitość, jednak nadrobiłam cały wątek ( i zbieram energię na poprzedni) - jak się okazało w całkiem dobrym momencie, bo zawsze raźniej włączyć się w grupie. I to nawet w perspektywie oglądania narodzin kolejnej części tego pięknego wątku. Zachwyty jak najbardziej zasłużone, jeśli brać pod uwagę moją nową miłość- czarne mydło i olejek arganowy. Co do klasyki i elegancji - jestem na etapie raczkowania i gaworzenia. Podziwiam, doceniam i uczę się dopasowywać do własnego wyglądu i stylu życia. Przyłączam się zatem i wierzę w magiczną moc Waszych inspiracji (tudziez czarną magię, moja lista zakupowa podejrzanie się wydłuża...). |
|
|
|
#4720 | ||
|
Zadomowienie
|
Rozumiem wasz poglad, ale nie rozumiem czemu tak demonizujecie te bluzy. Juz wczesniej pojawialy sie tu wypowiedzi "U mnie na wydziale dziewczyny o siebie nie dbaja, nosza bluzy i trampki'.
Nie dbac o siebie to sie nie myć, a to jak sie ktos ubiera to jego sprawa, moze tak lubi. I zupelnie nie rozumiem w czym kardigan jest lepszy od zwyklej bluzy z kapturem. Na uczelni, czyli w szkole. To nie jest praca w banku, czy w ogole praca. http://www4.images.coolspotters.com/...ie-gallery.jpg http://hideyourarms.com/wp-content/u..._lax_2_big.jpg Cytat:
Cytat:
Bo przypominam, ze ja cały czas mówię TYLKO o uczelni, nie o operze, slubie, pogrzebie, pracy w urzędzie, pracy w biurze czy czymkolwiek innym. Nigdzie też nie napisałam, ze hołduję niechlujnemu wyglądowi. Tak naprawdę broniłam tylko bluz I nikt mi jak dotad nie napisał co w nich jest takiego niestosownegoDobrze, ze chcecie kazdego dnia zycia nosic sweterek, ale dajcie tez zyc tym, ktorzy nie chca (i nie pracuja w banku ani nie ida na slub)
Edytowane przez cotka Czas edycji: 2013-01-22 o 19:52 |
||
|
|
|
#4721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koniecznie przeczytaj pierwszą część wątku, dziewczyny podawały tam wiele przydatnych informacji, ja sama czasem tam wracam Były fajne bazy ubraniowe, kosmetyki, to naprawdę kopalnia wiedzy Ja na dzień dzisiejszy nie umiem żyć bez czarnego mydła, utwardzacza Paese, mgły pudrowej i wielu innych sugerowanych produktów. Coś czuję że jak błekitne_niebo pokaże swoją nową pielęgnację, to znów będę szczuplejsza o parę stów
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
julia404 witaj, miło że się odezwałaś
)Chętnie poznamy też inne podglądające ![]() Czas na mini recenzję moich ulubionych rosyjskich kosmetyków Kupuję je w sklepie Kalina![]() Maseczka drożdżowa - awansowała do ścisłej trójki moich ulubionych masek. Bardzo mocno odżywia i pięknie nabłyszcza. Ma bardzo słodki zapach waniliowo-ciasteczkowy (jak ktoś nie lubi takich zapachów, to może mu się nie spodobać ten mdląco-słodki aromat, ja go uwielbiam). Maska w nadmiarze stosowana może obciążyć włosy. Optymalnie polecam 30min pod czepkiem, ewentualnie do godziny przy bardziej suchych włosach. Czas stosowania podany na opakowaniu czyli parę minut jest moim zdaniem za krótki. Balsam na kwiatowym propolisie - bardzo fajna odżywka do codziennego stosowania. Absolutnie nie obciąża, ładnie nabłyszcza, ułatwia rozczesywanie. Włosy są świeże i wygładzone. Zapach jest delikatny i kwiatowy. Butla jest ogromna (600ml) i starcza na długo. Można go mieszać z innymi odżywkami i maskami. Tu recenzja Anwen: http://www.anwen.pl/2012/08/znow-po-...a-balsamu.html Czarne mydło Agafii - można używać do mycia ciała i jako szampon do włosów. Obłędny zapach, ja wyczuwam bez Serum do 35 lat - daje efekt wyspanej, wypoczętej, rozświetlonej skóry. Cudeńko za grosze Glinka czarna z Morza Martwego - teraz jako masek używam tylko glinek. Ta czarna idealnie oczyszcza pory, daje efekt jak po ekskluzywnym zabiegu. Glinka i czarne mydło które już tu zachwalam fantastycznie fotoszopują skórę. Jest bardzo tania i wydajna. Zdecydowanie bardziej polecam niż drogeryjne maseczki. Szampon z chili i pomarańczą - boski zapach plus boskie działanie. Nie sądziłam że moje włosy mogą rosnąć jeszcze szybciej dopóki nie spróbowałam tego szamponu. Przyrost włosów to dodatkowy centymetr miesięcznie
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowało mnie serum do twarzy. Nie używałam żadnego z rosyjskich cudów i cudaków, ale moja mama chwali sobie krem pod oczy 50+ Babuszki Anuszki czy jak jej tam
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://biolander.com/produkty/katego...eppo-25-200gr/ Czarnego jeszcze nie kupilam,wiec moze w jego miejsce wezme to....
Edytowane przez aniser Czas edycji: 2013-01-22 o 22:53 |
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest szansa ze oczywisci mi twarz z zaskornikow nie powodujac mega wysypu?
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie sama nie wiem na ktore sie zdecydowac...
chociaz czarne ma tu zdecydowanie wiecej fanek...[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38802137]i po co ja wchodziłam na tą stronę [/QUOTE]i ja |
|
|
|
#4730 | |||
|
AGA :)
|
Cytat:
Jestem zielona w tych wszystkich instagramach :/ Muszę tam jakoś dotrzeć żeby podglądać anies Szkoda, że zaniedbała bloga na rzecz tego :/ Cytat:
Obciełąm Twoją wypowiedź, żeby nie zajmować strony ![]() Chcę wszystkooo! Absolutnie wszystko co opisałaś!!! Cytat:
http://www.helfy.pl/mydlo-olwkowo-laurowe-glinka-beloun Wzięłam takiego bo akurat takie było w sklepie. Sądzę, że te mydła mają podobne działania
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38802137]i po co ja wchodziłam na tą stronę
[/QUOTE]I ja .. Na pewno na pocz lutego zamowie to.wszystko (moze z wyjatkiem serum). Cos czuje,ze skoczy im sprzedaz :-D Cytat:
|
|
|
|
|
#4732 | |
|
|
Cytat:
Dziewczyny, jak założyć konto na tym instagramie? ![]() Jestem daleko w tyle w tych wszystkich nowinkach
|
|
|
#4733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4734 |
|
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38804459]bez zakładania konta możesz podglądać przez stronę http://statigr.am/ wpisujesz nick w wyszukiwarce i śmiga
[/QUOTE]Dziękuję !! ![]() Jeszcze pytanie techniczne: czy każde zdjęcie muszę otwierać osobno? Nie mogę sobie strzałkami przewijać?:/
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2013-01-23 o 09:34 |
|
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie znów sypie Olcia - tak, masz rację niedawno byłam chora i pewnie to co się dzieje teraz to kontynuacja... jakbym mogła to porządnie wyleżeć to pewnie byłoby szybciej a tak wiesz... corkę do żłobka, 3 razy dziennie wyjść z psem, zakupy zrobić, mieszkanie ogarnąć... co do porodu to temat rzeka bo każda kobieta ma inne doświadczenia i odczucia. Ja jednak zauważyłam że wśród kobiet nie rodzących krąży wiele mitów na temat porodu, które przedatawiają to tylko jako koszmarne przeżycie. Ja rodziłam małą 25 godzin, w tym 16 godzin bez znieczulenia poród wywoływany, miesiąc przed terminem i po wszystkim czułam się jakby nic się nie stało, kolejnego porodu się nie boję. Za to dentysta... to jest dla mnie koszmar ![]() błękitne niebo - ja Cię kobieto podziwiam za wyszukiwanie takich różnych "nie reklamowanych" cudeniek. Weszłam na tą stronę z kosmetykami rosyjskimi i ... chyba w tajemnicy przed mężem coś tam zamówię może serum - zaciekawiło mnie chyba najbardziej. Instangram to dla mnie czarna magia ![]() Liczę że Anies na wiosnę wróci ona chyba zajmuje się z tego co pamiętam rozliczaniem jakiś podatków więc ma pewnie gorący okres w pracy.
|
|
|
|
#4739 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzisiaj sypie od rana. Właściwie mam wrażenie jakby śnieg padał non stop
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Nie jestem w stanie nadrobić tego, co popisałyście Zrobiłam sobie krótką przerwę w pracy, żeby wskoczyć na forum, ale niestety zaraz zmykam. Oczy mnie już bolą od patrzenia w monitor, a tu nawet nie połowa prawy za mną A po pracy jeszcze nauka mnie czeka Niech już będzie po 9 lutego, bo wtedy powinnam zakończyć oficjalnie sesję ![]() Wczoraj byłam na zakupach i udało mi się kupić dwie pary spodni w Zarze Obie pary są na lato, jedne białe, drugie takie jaśniutko morelowe jakby. Poza tym w Reserved dorwałam marynarkę za 50 zł i jakiś t-shirt I to by było na tyle z moich zakupów ![]() W większości w sklepach królować zaczynają wiosenne kolekcje
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

Nie piszemy o tym, jak się ubrać na przyjęcie do Ambasady, na spektakl, koncert itp. 
Jak się zarejestrować na instagramie?

Jedynie Twoja recenzja czarnego mydła zachęciła mnie do zakupu czegoś innego i właściwie jestem z tego specyfiku bardzo zadowolona
.

)

co do porodu to temat rzeka bo każda kobieta ma inne doświadczenia i odczucia. Ja jednak zauważyłam że wśród kobiet nie rodzących krąży wiele mitów na temat porodu, które przedatawiają to tylko jako koszmarne przeżycie. Ja rodziłam małą 25 godzin, w tym 16 godzin bez znieczulenia poród wywoływany, miesiąc przed terminem i po wszystkim czułam się jakby nic się nie stało, kolejnego porodu się nie boję. Za to dentysta... to jest dla mnie koszmar
ona chyba zajmuje się z tego co pamiętam rozliczaniem jakiś podatków więc ma pewnie gorący okres w pracy.