Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 15:23   #4711
zielona2
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Rozmawiamy o normalnych, codziennych sytuacjach Nie piszemy o tym, jak się ubrać na przyjęcie do Ambasady, na spektakl, koncert itp.
Trudno wymagać np. od studentki, która utrzymuje się ze stypendium+ coś tam od rodziców żeby nosiła super eleganckie ubrania. Podobnie urzędnik pracujący za minimalne wynagrodzenie- nie ma pieniędzy na to żeby codziennie wystąpić w innej kreacji. I ja to rozumiem i nie obrażam się, jak ktoś jest ubrany mniej formalnie. Owszem można ubrać się tanio i elegancko - np. w lumpeksie, ale też znam osoby, którym takie coś przeszkadza i kręcą nosem, jak usłyszą, że jakiś fajny ciuch kosztował 10 zł
Wiesz co? Teraz to trochę odwracasz kota ogonem.
Bo nie o tym mowa.
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 15:26   #4712
catarina11
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
almaanies

Jestem zielona Jak się zarejestrować na instagramie?

Już sobie poradziłam

Edytowane przez catarina11
Czas edycji: 2013-01-22 o 15:31
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 16:01   #4713
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Widzę, że wywiązała się dyzkusja na temat stroju. Uważam, że strój jest ważny, bo jak Cię widzą, tak Cię piszą. Dobranie stroju do okazji jest istotną kwestią, oczywiście nie można też przesadzać w drugą stronę, np. krytykować ludzi na ulicy za mało elegancki strój.Jeśli chodzi o wykładowców, to studenci zwracają uwagę na ich ubiór, np.: pamiętam pana, który wykładał filozofię, miał z nami sporo wykładów i na każdy przychodził w tej samej zielonej marynarce. To było dziwne, bo wygladało na to, że ma tylko jedną marynarkę i chodzi w niej codziennie. Inny wykładowca miał 2 sweterki, które zakładał na zmianę. Z kolei śmieszyło mnie też przesadzanie w drugą stronę. Miałam zajęcia z magistrem, który na każde ćwiczenia przychodził w pełnym garniturze (tandetnym, ale zawsze) - spodnie, koszula, kamizelka, krawat, marynarka, eleganckie buty. Prowadził ćwiczenia, a nie wykłady, poza tym mógł założyć koszulę i jeansy (to nie dres, ale też nie garniutur), ale zawsze wybierał garniak, czym narażał się na śmieszność, bo był to strój niedobrany do okazji. Chyba chciał strojem podnieść swoje ego...bo niestety miał małą wiedzę.
Pamiętam też panią dr, kobietę słusznych rozmiarów, która wyglądała jak milion dolarów. Strój dobrany do sylwetki, elegancki i modny, świetne dodatki, np.: torba prady - miło było popatrzeć.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 16:32   #4714
catarina11
Rozeznanie

Czyje profile na instagramie polecacie jeszcze? Użytkowniczka o nicku Nombre ma instagram?
Stary 2013-01-22, 16:55   #4715
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catarina11 Pokaż wiadomość
Czyje profile na instagramie polecacie jeszcze? Użytkowniczka o nicku Nombre ma instagram?
Ma http://statigr.am/nombre_impassioned

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 17:07   #4716
catarina11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Super, dziękuję
Stary 2013-01-22, 17:18   #4717
caarolaaa
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj na chwilkę w Stradivariusie i byłam w ciężkim szoku po tym, co zobaczyłam. Ubrania walały się po podłodze, buty powywracane - jeden w innym miejscu niż drugi, to samo rękawiczki i szale - połowa na ziemi. Te ubrania, które leżały na stołach to tworzyły jeden wielki kopiec, wszystko wymiętolone - tragedia ! Panie sprzedawczynie starały się to jakoś poukładać, poprawiały, odnosiły ubrania na swoje miejsca, ale to raczej nie wiele da. Nie rozumiem kompletnie tych ludzi, którzy coś oglądają, przeszukują wieszaki - żeby taki syf robić ? Jeżeli mi coś spadnie to zaraz to podnoszę, zakładam na wieszak i odnoszę na właściwe miejsce. Nawet jak biorę jakąś złożoną bluzkę to jak już ją obejrzę to składam ją - na pewno nie tak ładnie jak robią to sprzedawczynie, ale nie rzucam tej bluzki jak ścierki na półkę, a jak nie trafię to niech sobie leży na podłodze. Ja rozumiem, że jest szał bo sa wyprzedaże, ale gdyby każdy odkładał rzeczy na swoje miejsca i podnosił to, co mu spadnie to zapewne wyprzedażowe zakupy byłyby o wiele milsze. Az odechciało mi się chodzenia po sklepach.
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 17:40   #4718
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Czytając takie wpisy czuję się jak "kosmetykowy jaskiniowiec" już pisałam, że kosmetyki mnie specjalnie nie kręcą, od 6 lat używam tych, które mąż z pracy przynosi, mogłabym otworzyć małą hurtownię Jedynie Twoja recenzja czarnego mydła zachęciła mnie do zakupu czegoś innego i właściwie jestem z tego specyfiku bardzo zadowolona
Też tak mam.
Czytam o tych wszystkich kosmetykach, ale jak przychodzi co do czego, to nie wiem na co się zdecydować i nic nie kupuję .
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 19:13   #4719
julia404
Raczkowanie

Witam wszystkich,
na Wizaż trafiłam ze względu na KWC, potem szukając różnorodnych info w randomowych wątkach- aż pewnego dnia kliknęłam Wasz. I od razu świat wypiękniał.
Trwało to zdecydowanie dłużej, niż pozwala przyzwoitość, jednak nadrobiłam cały wątek ( i zbieram energię na poprzedni) - jak się okazało w całkiem dobrym momencie, bo zawsze raźniej włączyć się w grupie. I to nawet w perspektywie oglądania narodzin kolejnej części tego pięknego wątku. Zachwyty jak najbardziej zasłużone, jeśli brać pod uwagę moją nową miłość- czarne mydło i olejek arganowy.
Co do klasyki i elegancji - jestem na etapie raczkowania i gaworzenia. Podziwiam, doceniam i uczę się dopasowywać do własnego wyglądu i stylu życia.
Przyłączam się zatem i wierzę w magiczną moc Waszych inspiracji (tudziez czarną magię, moja lista zakupowa podejrzanie się wydłuża...).
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 19:49   #4720
cotka
Zadomowienie

Rozumiem wasz poglad, ale nie rozumiem czemu tak demonizujecie te bluzy. Juz wczesniej pojawialy sie tu wypowiedzi "U mnie na wydziale dziewczyny o siebie nie dbaja, nosza bluzy i trampki'.
Nie dbac o siebie to sie nie myć, a to jak sie ktos ubiera to jego sprawa, moze tak lubi.
I zupelnie nie rozumiem w czym kardigan jest lepszy od zwyklej bluzy z kapturem. Na uczelni, czyli w szkole. To nie jest praca w banku, czy w ogole praca.
http://www4.images.coolspotters.com/...ie-gallery.jpg
http://hideyourarms.com/wp-content/u..._lax_2_big.jpg

Cytat:
W Polsce to chyba nie "kultury ubioru" brakuje, a tolerancji

Cytat:
Ubiór i ogólny wygląd to część savoir vivre i brak dopasowania stroju do okazji świadczy o braku dobrego wychowania.
No dobra, to jak NALEZY sie ubrac na uczelnie?

Bo przypominam, ze ja cały czas mówię TYLKO o uczelni, nie o operze, slubie, pogrzebie, pracy w urzędzie, pracy w biurze czy czymkolwiek innym.
Nigdzie też nie napisałam, ze hołduję niechlujnemu wyglądowi. Tak naprawdę broniłam tylko bluz I nikt mi jak dotad nie napisał co w nich jest takiego niestosownego
Dobrze, ze chcecie kazdego dnia zycia nosic sweterek, ale dajcie tez zyc tym, ktorzy nie chca (i nie pracuja w banku ani nie ida na slub)

Edytowane przez cotka
Czas edycji: 2013-01-22 o 19:52
cotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 21:43   #4721
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,
na Wizaż trafiłam ze względu na KWC, potem szukając różnorodnych info w randomowych wątkach- aż pewnego dnia kliknęłam Wasz. I od razu świat wypiękniał.
Trwało to zdecydowanie dłużej, niż pozwala przyzwoitość, jednak nadrobiłam cały wątek ( i zbieram energię na poprzedni) - jak się okazało w całkiem dobrym momencie, bo zawsze raźniej włączyć się w grupie. I to nawet w perspektywie oglądania narodzin kolejnej części tego pięknego wątku. Zachwyty jak najbardziej zasłużone, jeśli brać pod uwagę moją nową miłość- czarne mydło i olejek arganowy.
Co do klasyki i elegancji - jestem na etapie raczkowania i gaworzenia. Podziwiam, doceniam i uczę się dopasowywać do własnego wyglądu i stylu życia.
Przyłączam się zatem i wierzę w magiczną moc Waszych inspiracji (tudziez czarną magię, moja lista zakupowa podejrzanie się wydłuża...).
Hej Julia

Koniecznie przeczytaj pierwszą część wątku, dziewczyny podawały tam wiele przydatnych informacji, ja sama czasem tam wracam
Były fajne bazy ubraniowe, kosmetyki, to naprawdę kopalnia wiedzy
Ja na dzień dzisiejszy nie umiem żyć bez czarnego mydła, utwardzacza Paese, mgły pudrowej i wielu innych sugerowanych produktów. Coś czuję że jak błekitne_niebo pokaże swoją nową pielęgnację, to znów będę szczuplejsza o parę stów
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 21:47   #4722
blekitne_niebo
Zakorzenienie

julia404 witaj, miło że się odezwałaś Zapraszamy do ujawniania się, nie gryziemy (nawet jak ktoś nosi bluzy a nie tylko sukienki i szpilki)
Chętnie poznamy też inne podglądające

Czas na mini recenzję moich ulubionych rosyjskich kosmetyków Kupuję je w sklepie Kalina

Maseczka drożdżowa - awansowała do ścisłej trójki moich ulubionych masek. Bardzo mocno odżywia i pięknie nabłyszcza. Ma bardzo słodki zapach waniliowo-ciasteczkowy (jak ktoś nie lubi takich zapachów, to może mu się nie spodobać ten mdląco-słodki aromat, ja go uwielbiam). Maska w nadmiarze stosowana może obciążyć włosy. Optymalnie polecam 30min pod czepkiem, ewentualnie do godziny przy bardziej suchych włosach. Czas stosowania podany na opakowaniu czyli parę minut jest moim zdaniem za krótki.

Balsam na kwiatowym propolisie - bardzo fajna odżywka do codziennego stosowania. Absolutnie nie obciąża, ładnie nabłyszcza, ułatwia rozczesywanie. Włosy są świeże i wygładzone. Zapach jest delikatny i kwiatowy. Butla jest ogromna (600ml) i starcza na długo. Można go mieszać z innymi odżywkami i maskami.
Tu recenzja Anwen: http://www.anwen.pl/2012/08/znow-po-...a-balsamu.html

Czarne mydło Agafii - można używać do mycia ciała i jako szampon do włosów. Obłędny zapach, ja wyczuwam bez Fajnie myje, nie przesusza. Jako szampon też się dobrze spisuje, ładnie wygładza i nie przesusza.

Serum do 35 lat - daje efekt wyspanej, wypoczętej, rozświetlonej skóry. Cudeńko za grosze Obowiązkowo nakładam rano pod krem a wieczorem pod olejek arganowy. Jest lekkie, bardzo szybko się wchłania, nie zapycha.

Glinka czarna z Morza Martwego - teraz jako masek używam tylko glinek. Ta czarna idealnie oczyszcza pory, daje efekt jak po ekskluzywnym zabiegu. Glinka i czarne mydło które już tu zachwalam fantastycznie fotoszopują skórę. Jest bardzo tania i wydajna. Zdecydowanie bardziej polecam niż drogeryjne maseczki.

Szampon z chili i pomarańczą - boski zapach plus boskie działanie. Nie sądziłam że moje włosy mogą rosnąć jeszcze szybciej dopóki nie spróbowałam tego szamponu. Przyrost włosów to dodatkowy centymetr miesięcznie
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 22:23   #4723
Maqua
Zakorzenienie

Zainteresowało mnie serum do twarzy. Nie używałam żadnego z rosyjskich cudów i cudaków, ale moja mama chwali sobie krem pod oczy 50+ Babuszki Anuszki czy jak jej tam
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 22:49   #4724
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczęta!!

Ja rosyjskie kosmetyki też kupuję w sklepie Kalina

Moje ostatnie odkrycie - mydło oliwko laurowe alepp pięknie oczyściło mi twarz! Polecam!
Czy to o tym mydle mowa?
http://biolander.com/produkty/katego...eppo-25-200gr/

Czarnego jeszcze nie kupilam,wiec moze w jego miejsce wezme to....

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2013-01-22 o 22:53
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 22:52   #4725
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość

Czarnego jeszcze nie kupilam,wiec moze w jego miesjce kupie to....
Zachęcam , fantastyczny wynalazek. jeszcze sie z czymś takim nie spotkałam.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 23:00   #4726
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Zachęcam , fantastyczny wynalazek. jeszcze sie z czymś takim nie spotkałam.
ale mowisz o tym lawendowo-oliwkowym? jest szansa ze oczywisci mi twarz z zaskornikow nie powodujac mega wysypu?
Stary 2013-01-22, 23:08   #4727
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
ale mowisz o tym lawendowo-oliwkowym? jest szansa ze oczywisci mi twarz z zaskornikow nie powodujac mega wysypu?
Nie, nie, miałam na myśli czarne mydło.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 23:09   #4728
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
julia404 witaj, miło że się odezwałaś Zapraszamy do ujawniania się, nie gryziemy (nawet jak ktoś nosi bluzy a nie tylko sukienki i szpilki)

Czas na mini recenzję moich ulubionych rosyjskich kosmetyków Kupuję je w sklepie Kalina

Maseczka drożdżowa - awansowała do ścisłej trójki moich ulubionych masek. Bardzo mocno odżywia i pięknie nabłyszcza. Ma bardzo słodki zapach waniliowo-ciasteczkowy (jak ktoś nie lubi takich zapachów, to może mu się nie spodobać ten mdląco-słodki aromat, ja go uwielbiam). Maska w nadmiarze stosowana może obciążyć włosy. Optymalnie polecam 30min pod czepkiem, ewentualnie do godziny przy bardziej suchych włosach. Czas stosowania podany na opakowaniu czyli parę minut jest moim zdaniem za krótki.

Balsam na kwiatowym propolisie - bardzo fajna odżywka do codziennego stosowania. Absolutnie nie obciąża, ładnie nabłyszcza, ułatwia rozczesywanie. Włosy są świeże i wygładzone. Zapach jest delikatny i kwiatowy. Butla jest ogromna (600ml) i starcza na długo. Można go mieszać z innymi odżywkami i maskami.

Czarne mydło Agafii - można używać do mycia ciała i jako szampon do włosów. Obłędny zapach, ja wyczuwam bez Fajnie myje, nie przesusza. Jako szampon też się dobrze spisuje, ładnie wygładza i nie przesusza.

Serum do 35 lat - daje efekt wyspanej, wypoczętej, rozświetlonej skóry. Cudeńko za grosze Obowiązkowo nakładam rano pod krem a wieczorem pod olejek arganowy. Jest lekkie, bardzo szybko się wchłania, nie zapycha.

Glinka czarna z Morza Martwego - teraz jako masek używam tylko glinek. Ta czarna idealnie oczyszcza pory, daje efekt jak po ekskluzywnym zabiegu. Glinka i czarne mydło które już tu zachwalam fantastycznie fotoszopują skórę. Jest bardzo tania i wydajna. Zdecydowanie bardziej polecam niż drogeryjne maseczki.

Szampon z chili i pomarańczą - boski zapach plus boskie działanie. Nie sądziłam że moje włosy mogą rosnąć jeszcze szybciej dopóki nie spróbowałam tego szamponu. Przyrost włosów to dodatkowy centymetr miesięcznie
i po co ja wchodziłam na tą stronę
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 23:17   #4729
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Nie, nie, miałam na myśli czarne mydło.
no wlasnie sama nie wiem na ktore sie zdecydowac... chociaz czarne ma tu zdecydowanie wiecej fanek...
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38802137]i po co ja wchodziłam na tą stronę [/QUOTE]
i ja
Stary 2013-01-23, 08:57   #4730
Ag4
AGA :)

Cytat:
Jak często używasz tego mydła? Chciałabym kupić coś,co oczyści pory. Myślałam nad peelingiem szafirowym Yoskinne Dax Cosmetics

Ja,Anies podgladam na instagramie Ostatnio wstawiła zdjęcia w cudnych sukienkach Sylwii Majdan
Przez kilka dni używałam codziennie, ale zauwazyłam delikatne przesuszenie (może być też spowodowane kwasem, ale postanowiłam ograniczyć mydło, będę używać co 2-3 dni,a później wrócę do codziennego stosowania).

Jestem zielona w tych wszystkich instagramach :/ Muszę tam jakoś dotrzeć żeby podglądać anies Szkoda, że zaniedbała bloga na rzecz tego :/

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
Witamy !!

Cytat:

Czas na mini recenzję moich ulubionych rosyjskich kosmetyków
Obciełąm Twoją wypowiedź, żeby nie zajmować strony
Chcę wszystkooo! Absolutnie wszystko co opisałaś!!!

Cytat:
Czy to o tym mydle mowa?
http://biolander.com/produkty/katego...eppo-25-200gr/

Czarnego jeszcze nie kupilam,wiec moze w jego miejsce wezme to....
Ja mam akurat to:
http://www.helfy.pl/mydlo-olwkowo-laurowe-glinka-beloun
Wzięłam takiego bo akurat takie było w sklepie. Sądzę, że te mydła mają podobne działania

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:06   #4731
carpaibex
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38802137]i po co ja wchodziłam na tą stronę [/QUOTE]
I ja .. Na pewno na pocz lutego zamowie to.wszystko (moze z wyjatkiem serum). Cos czuje,ze skoczy im sprzedaz :-D
Cytat:
Przez kilka dni używałam codziennie, ale zauwazyłam delikatne przesuszenie (może być też spowodowane kwasem, ale postanowiłam ograniczyć mydło, będę używać co 2-3 dni,a później wrócę do codziennego stosowania).

Jestem zielona w tych wszystkich instagramach :/ Muszę tam jakoś dotrzeć żeby podglądać anies Szkoda, że zaniedbała bloga na rzecz tego :/

Witamy !!

Obciełąm Twoją wypowiedź, żeby nie zajmować strony
Chcę wszystkooo! Absolutnie wszystko co opisałaś!!!

Ja mam akurat to:
http://www.helfy.pl/mydlo-olwkowo-laurowe-glinka-beloun
Wzięłam takiego bo akurat takie było w sklepie. Sądzę, że te mydła mają podobne działania
Tylko ze Anies wiele razy wspominala,ze ma duzo pracy i dlatego nie ma czasu na bloga.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:12   #4732
Ag4

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość

Tylko ze Anies wiele razy wspominala,ze ma duzo pracy i dlatego nie ma czasu na bloga.
Jasne, rozumiem. Jednak ubolewam nad tym bardzo bo anies to moja ulubiona blogerka

Dziewczyny, jak założyć konto na tym instagramie?
Jestem daleko w tyle w tych wszystkich nowinkach

Aga
Stary 2013-01-23, 09:23   #4733
Konto usunięte

Cytat:
Jasne, rozumiem. Jednak ubolewam nad tym bardzo bo anies to moja ulubiona blogerka

bez zakładania konta możesz podglądać przez stronę http://statigr.am/ wpisujesz nick w wyszukiwarce i śmiga
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:31   #4734
Ag4

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38804459]bez zakładania konta możesz podglądać przez stronę http://statigr.am/ wpisujesz nick w wyszukiwarce i śmiga [/QUOTE]
Dziękuję !!

Jeszcze pytanie techniczne: czy każde zdjęcie muszę otwierać osobno? Nie mogę sobie strzałkami przewijać?:/

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2013-01-23 o 09:34
Stary 2013-01-23, 10:00   #4735
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

Moja także
Cytat:
Dziękuję !!

Jeszcze pytanie techniczne: czy każde zdjęcie muszę otwierać osobno? Nie mogę sobie strzałkami przewijać?:/
Ja przeglądam na klasycznym instagramie i wydaje mi się, że każde osobno. Ale może jest inny sposób i któraś z wizażanek wyprowadzi nas z błędu
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:25   #4736
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję !!

Wygodniej jest na web.stagram.com
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:27   #4737
Konto usunięte

Cytat:
Wygodniej jest na web.stagram.com
o właśnie na tej stronie przeglądam, myślałam że trzeba mieć konto, aby to robić
Stary 2013-01-23, 10:29   #4738
julka910
Zakorzenienie

U mnie znów sypie czuję się tak samo jak wczoraj ale dobrze, że nie gorzej. Dentystę zaliczyłam i była to dla mnie trauma, az mi dzis głupio, że tak się boję.

Olcia - tak, masz rację niedawno byłam chora i pewnie to co się dzieje teraz to kontynuacja... jakbym mogła to porządnie wyleżeć to pewnie byłoby szybciej a tak wiesz... corkę do żłobka, 3 razy dziennie wyjść z psem, zakupy zrobić, mieszkanie ogarnąć... co do porodu to temat rzeka bo każda kobieta ma inne doświadczenia i odczucia. Ja jednak zauważyłam że wśród kobiet nie rodzących krąży wiele mitów na temat porodu, które przedatawiają to tylko jako koszmarne przeżycie. Ja rodziłam małą 25 godzin, w tym 16 godzin bez znieczulenia poród wywoływany, miesiąc przed terminem i po wszystkim czułam się jakby nic się nie stało, kolejnego porodu się nie boję. Za to dentysta... to jest dla mnie koszmar

błękitne niebo - ja Cię kobieto podziwiam za wyszukiwanie takich różnych "nie reklamowanych" cudeniek. Weszłam na tą stronę z kosmetykami rosyjskimi i ... chyba w tajemnicy przed mężem coś tam zamówię może serum - zaciekawiło mnie chyba najbardziej.

Instangram to dla mnie czarna magia z facebooka zrobiłam jak pisało już kilka z Was małą galerię handlową z ulubionymi markami. Znajomych "nie lubię" nie komentuję, nie przeglądam... zła koleżanka jestem

Liczę że Anies na wiosnę wróci ona chyba zajmuje się z tego co pamiętam rozliczaniem jakiś podatków więc ma pewnie gorący okres w pracy.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:51   #4739
fashionismypassion
Wtajemniczenie

U mnie dzisiaj sypie od rana. Właściwie mam wrażenie jakby śnieg padał non stop

Cytat:

Bardzo pomocna i kusząca zarazem recenzja
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:55   #4740
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Nie jestem w stanie nadrobić tego, co popisałyście Zrobiłam sobie krótką przerwę w pracy, żeby wskoczyć na forum, ale niestety zaraz zmykam. Oczy mnie już bolą od patrzenia w monitor, a tu nawet nie połowa prawy za mną A po pracy jeszcze nauka mnie czeka Niech już będzie po 9 lutego, bo wtedy powinnam zakończyć oficjalnie sesję
Wczoraj byłam na zakupach i udało mi się kupić dwie pary spodni w Zarze Obie pary są na lato, jedne białe, drugie takie jaśniutko morelowe jakby. Poza tym w Reserved dorwałam marynarkę za 50 zł i jakiś t-shirt I to by było na tyle z moich zakupów
W większości w sklepach królować zaczynają wiosenne kolekcje
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości