|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia u nas ryk niesamowity jak ubieramy małego, aszczególnie jak to którys raz jednego dnia
![]() zamówiłam sobie kilka kosmetyków PAT&RUB jeszcz enie miałam, nic a wciąz słysze dobre opinie, macie jakies doświdczenia z nimi? Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-01-23 o 10:23 |
|
|
|
#2013 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Kubuś śliczny Cytat:
nawet nie pomyślałam że może powinna mieć antywirusaphdwao widziałam te kosmetyki ale pojęcia nie mam jakie są |
||
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia, Maciejka wy na pewno coś wiecie na ten temat-czy warto dzieciaczkom do mleka dodawać pre i probiotyki??niby na mlek pisze, że już są w składzie więc nie wiem, czy warto w to inwestować??
|
#2016 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko tak szczerze mówiąc uważam, że trochę zbędny Ja po kąpieli młodego ubieram w piżamkę, karmię i on zaraz zasypia... Dziękuję w imieniu Kuby Cytat:
|
||
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
Depoison Kochana mogłabyś mi na ebayu znaleźć taki kojec dla dziecia drewniany-takie jakby barierki, którymi zabezpieczasz sobie obszar w którym dziecko się porusza??oraz suszarkę, jakąś fajną na butelki, w fajnej cenie??bo ja coś sobie nie radzę
![]() edit: suszarkę znalazłam-ceny wysokie, niektóre suszary brzydkie, a te ładne 22 euro....haha Victoria-dzięki, ja ciemnawa nieraz jestem, dlatego pytam.....
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-01-23 o 10:53 |
|
|
|
#2019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez chmielinka Czas edycji: 2013-01-23 o 10:57 |
|
|
|
|
#2020 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jak będę miała czas to porobię skośne, lubię robić brzuszki, jak mam czas i siły.Cytat:
![]() Cytat:
.Łeb mnie napier... boli bardzo!!! Niech to cholera. Nie wychodze dziś na jeden spacer. Potem pójdę tylko po Kaję do przedszkola. Muszę się trochę podkurować. A jeszcze ta moja mała pinda ćwiczy krzyki... Gotuję jajo, żeby dodać Nadii do obiadku żółtko, mam nadzieję, że będzie jej smakować. Boziuuu, jak ja kocham te jej małe łapeczki |
|||
|
|
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tzn. ostatnio to wychodzi moja babcia - jak jest bardzo zimno, to tak na godzinkę. Dzisiaj jednak chyba ja się przejdę Mała ma zimne poliki, ale poza tym jest cieplutka.Gratki swoją drogą, ale ode mnie wielki szacun! Ja mam Avasta na Androidzie. |
||
|
|
|
#2023 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozłacana?Ja tam też żaden omnibus też wolę zapytać ale tu akurat wydaje mi się, że wystarczy mleczko (tym bardziej jeśli ono ma i pro i prebiotyki) i wprowadzane pokarmy ![]() Cytat:
Komplecik jest fajniutki. My dostaliśmy w rozmiarze 80 więc jeszcze jest trochę duży cześć |
||
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2025 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam! Dołączam do wszystkich które miały koszmarną noc. Mały płakał przeraźliwie od 3 do 6, nie mam pojęcia dlaczego. Chciał zasnąć przysypiał i za chwilę ryk, nie chciał jeść ani pić, pielucha sucha
W końcu dałam czopek p/bólowy, espumisan, nosiłam prawie godzinę, w końcu zjadł o 6 i zasnął. Oczy mam na zapałkach![]() Cytat:
Cytat:
![]() Brawo Nadalka, super Cytat:
Wstawiam wózek do otwartego garażu i weranduję małego, bo tylko tak on zaśnie w dzień![]() Mam już po dziurki w nosie tego ***anego śniegu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2026 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Lepiej nie doprowadzać do takiego stanu kiedy "rozrywa pierś" - ja nawet nie wiem kiedy dostałam zapalenia (nie od razu się zorientowałam, że to to) i do przyjemności to nie należy. Radzę odciągać, przynajmniej do momentu kiedy poczujesz ulgę, stopniowo "wyciszać" laktację - tak to sobie wyobrażam przynajmniej, bo ja póki co jeszcze nie rezygnuję z karmienia. Na pewno nie zostawiałabym tego samemu sobie, bo można się poważnych problemów nabawić. Jak będziesz odciągać w niewielkich ilościach, to laktacja powinna się zmniejszać - tak sądzę... Mojemu dziecięciu chyba też właśnie wyłażą kolejne ząbki, a co do dzisiejszej nocy to już zdążyłam zapomnieć jak to jest tak często wstawać do dziecka (dzisiaj spał w łóżeczku), ale dziś sobie przypomniałam, masakra... ![]() KarolinaPW mój też miał takie pobudki 3 czy 4 dni (a raczej noce) z rzędu, ale krócej to trwało i nie mam pojęcia jaki był powód... Wczoraj za to ciężkie popołudnie mieliśmy... Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-01-23 o 11:17 |
|
|
|
|
#2027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytanie powinno brzmieć - jak wyjaśnisz małemu, że ten pan, który mieszka piętro niżej, którego w ciągu 5 miesięcy swojego życia widział 5 razy (dzieli nas tylko strop) to jego dziadek ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
w ramcha BLW dalam małemy chleb kukurydziany z masłem, ale sobie radził
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
ej czy was tez tak w @ zalewa? bo zemnie leci jak,z kranu momentami
|
|
#2030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Ja dałam tydzień temu małej małą kromkę chleba i marchewkę gotowaną pół twardą i tak zaczęła mi się krztusić, że zwymiotowała wszytko plus mleko ...boję się jej dawać coś samej do rączki chociaż mała bardzo chce jeść sama...wtedy daję jej w siateczce , ale takiego zadowolenia już nie ma jak samej w łapce
|
|
|
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
oja, to ja lepiej zainstaluje mam avg
Cytat:
Cytat:
(tzn pelych niemam a stringi to wiaodmo ze sobie moge w dupe wsadzic )
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2036 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
dołączam do grona niewyspanych, od dwóch dni znowu pobudki co godzinę i wybudzanie z rykiem co u nas bardzo rzadko się zdarzaoglądaliśmy wczoraj foteliki i wybraliśmy romer king plus, kat 9-18 kg, w zasadzie to przy takim dziecku nie wyobrażam sobie kupienia fotelika 9-36, opcja z poduszką z przodu nie jest taka zła, gdybyśmy mieli już roczne czy 1,5 roczne dziecko to jest to fajna opcja, dziecko jednak ma w takim foteliku więcej swobody niż w ciasno zapiętych pasach |
|
|
|
#2037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2038 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hello. Nasza noc najgorsza nie była, ale do najlepszych też nie należała, bo mała od 7 na nogach, a my położyliśmy się po 2
![]() Fajną książkę wczoraj małej kupiłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tu http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_...ro%2Caps%2C161 widzę suszarki, ja mam taką białą, najzwyklejszą, bo i tak to trzymam w szafce. Na blacie - choćby najpiękniejsza była - nie postawię, bo z butelkami wygląda i tak za kolorowo ![]() Kojec to Laufstall - na amazonie widzę takie http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_...ta%2Caps%2C152, na ebayu też trochę jest http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksi...5471&_from=R40 ![]() Aha, cały czas zapominam Ci się pochwalić - udało mi się jeszcze dostać dla Zosi tę bluzeczkę z włóczkowym ptaszkiem (ta z Zary), która tak podobała mi się u Lili ![]() ja Ci mogę pokazać nawet droższą ![]() Voila! http://www.amazon.de/Beaba-911296-BE...8937882&sr=1-8 albo http://www.amazon.de/Boon-B377-Lawn-...937882&sr=1-20 no co, po prostu powie, że ten mężczyzna ma na imię "Proszępana" ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2039 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no fakt ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krztuszenie/wymioty na początku to norma. Luśka też się strasznie krztusiła jedzeniem na początku, i teraz też jej się zdarza, ale już coraz rzadziej, nauczyła się jak sobie z tym radzić i że nie powinna wpychać jedzenia za daleko do buzi
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

Mamusie dziewczynek mają różowo, a ja się zmagam z błękitami 

poza tym dzisiaj zrobił 3 razy kupe czego już dawno nie było. 

pozłacana?

Tu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)