Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 11:05   #3271
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Przestań hejtowac
ale ja nie hejtowałam
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:07   #3272
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
No właśnie dobrze nałożony, nie każdy to potrafi i nie każda wie, że wygląda jak klaun po wyjściu z domu. A nawet, jak tak wygląda, to jej samej się to podoba, skąd w takim razie byłoby tyle dziewczyn fatalnie umalowanych? Skąd byłyby dziewczyny o karnacji spalonej skwarki i w legendarnych białych kozaczkach z nerkami wywalonymi na podziw przechodniów? Im się to podoba, niestety.

Weszłam na Twojego bloga i rzeczywiście, jeśli w notce z 19 stycznia masz brązer to moim zdaniem ładnie to wygląda, niestety nie każdy tak potrafi :P Ale już coś innego w Twoim makijażu mi się nie podoba, więc co osoba to opinia i inny gust.
ale tu jest konkretna mowa o bladych i bronzerze, a nie o skwarkach i białych kozaczkach
nie można mówić, że blade nie mogą używać, bo wyglądają na brudne i uważać to za myśl makijażową, bo tak nie jest i tylko o to tu chodzi
a to, że niektóre nie potrafią się malować, to inna sprawa, bo nie potrafią się malować i blade i ciemne
Stary 2013-01-23, 11:09   #3273
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje za linka mam skromna nadzieje,ze masz racje

Ona od początku lubiła pieszczochy,przychodzila sama się przytulac i spać na mnie.. I właśnie naczytalam się i wiele osób mówiło,ze koty po sterylizacji czy tez kastracji są takie same sobie ze śpią ciagle,tyja i nie maja ochoty na przytulanie czy łaszenie się...mam nadzieje,ze taka zostanie,dzięki za odp
wszystko zalezy od kota jak jest zabawowy i przytulaśny to się nie zmieni nagle w niedotykalskiego i śpiącego cały dzień. najbliżej prawdy jest kwestia tycia, na to trzeba uważać po prostu i też bedzie ok jak cos pisz na kocim wątku, tam dostaniesz odp na każde pytanie

przepraszam za offtopa
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:17   #3274
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Ona od początku lubiła pieszczochy,przychodzila sama się przytulac i spać na mnie.. I właśnie naczytalam się i wiele osób mówiło,ze koty po sterylizacji czy tez kastracji są takie same sobie ze śpią ciagle,tyja i nie maja ochoty na przytulanie czy łaszenie się...mam nadzieje,ze taka zostanie,dzięki za odp
mój kot też lubi sobie pospać - to fakt, ale sam bardzo czesto przychodzi do domowników i wręcz prosi o towarzystwo
co do tycia - jest bardzo chudy - gdyby nie puszyste i gęste futro to by wyglądał jak kotka.
uwielbia jesc, ale karmię go rozsądnie - daję mu dwie saszetki dziennie - pierwszego whiskasa rano, a drugiego na wieczór.

kiedyś - lata temu - miałam kotkę dachowca, ktora nie była wysterylizowana i właśnie miała straszne humory i ona nie lubiła pieszczoch. zupełne przeciwieństwo mojego Misia...
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:22   #3275
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
ale ja nie hejtowałam
Haha pochwal się

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
wszystko zalezy od kota jak jest zabawowy i przytulaśny to się nie zmieni nagle w niedotykalskiego i śpiącego cały dzień. najbliżej prawdy jest kwestia tycia, na to trzeba uważać po prostu i też bedzie ok jak cos pisz na kocim wątku, tam dostaniesz odp na każde pytanie
Dziekuje

przepraszam za offtopa
Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
mój kot też lubi sobie pospać - to fakt, ale sam bardzo czesto przychodzi do domowników i wręcz prosi o towarzystwo
co do tycia - jest bardzo chudy - gdyby nie puszyste i gęste futro to by wyglądał jak kotka.
uwielbia jesc, ale karmię go rozsądnie - daję mu dwie saszetki dziennie - pierwszego whiskasa rano, a drugiego na wieczór.

kiedyś - lata temu - miałam kotkę dachowca, ktora nie była wysterylizowana i właśnie miała straszne humory i ona nie lubiła pieszczoch. zupełne przeciwieństwo mojego Misia...
Zobaczymy jak to będzie dam Wam znać najbardziej jak już mówiłam boje się ze zrobi się z niej jakiś emo kot i będzie siedziała w kącie zawsze marzyłam o przyjacielskim kocie i jak już mam nie chce zebyto zostało odebrane
Przepraszam za długi off i dziękuje za wszystkie odp,uspokoilam się
Stary 2013-01-23, 11:25   #3276
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
To ja dla odmiany napiszę, że ma cudowną figurę. Mega kobiecą.
Szusz ma mega kobiecą figurę ?
Płaski tyłek już uwarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą
.O kurde, dokąd zmierza ten świat..

Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Czas edycji: 2013-01-23 o 13:52
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:29   #3277
whip
psy-chopatka

Dziewczyny, nie róbcie proszę takiego offa... mamy przecież dział Wizooż, bez przesady

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
nie można mówić, że blade nie mogą używać, bo wyglądają na brudne i uważać to za myśl makijażową, bo tak nie jest i tylko o to tu chodzi
podpisuje się pod tym

Właśnie oglądałam zdobycze urlopowe u Inez, akurat u niej lubie oglądać długie filmiki
Stary 2013-01-23, 11:34   #3278
Patalus
Zakorzenienie

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;38806784]Szusz ma mega kobiecą figurę ?
Płaski tyłek już umarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą
.O kurde, dokąd zmierza ten świat..[/QUOTE]
zgadzam się, że jej figura jej bardziej chłopięca, taka bez wybujałych krągłości i wcięć
kobiecą figurę to ma Bellucci, Kardashianka, L.Lo
Stary 2013-01-23, 11:37   #3279
Hermit
Zadomowienie

Cool Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie róbcie proszę takiego offa... mamy przecież dział Wizooż, bez przesady

podpisuje się pod tym

Właśnie oglądałam zdobycze urlopowe u Inez, akurat u niej lubie oglądać długie filmiki
no przecież już skończyłyśmy temat.

apropo Inez - widziałyście zdjęcia ze ślubu Inez?
http://82inez.blogspot.com/2013/01/w...-moj-slub.html
moim zdaniem całkiem fajnie - tak z charakterem im wyszło.
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:37   #3280
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Mam superbalanced spf 15 i nie jestem zadowolona... Robi kejki fejswyrzucone pieniążki..

Dziewczyny,a mam pytanie z innej beczki...
Macie może kotke ? Moja ma 8 miesięcy i jestem umówiona na jej sterylizacje i boje się ze się po niej zmieni i nie będzie już taka lovli :I
Odczytalam się na necie i większość osób która się wypowiadała mówiła ze ich koty się zmieniły na niekorzyść ze już nie są pieszczochami itd
I martwię się :/
To może to jednak coś z podkładem a nie pudrem? Też mam kejki fejs ale to dlatego, że moja skóra nie jest zbyt gładka a nie nadążam z jej peelingowaniem. Nie wiem jak Ty masz, ale zwykle osoby stosujące coś na trądzik będą miec kejka przez to wysuszanie i nawilżanie na zmianę.

Ja bym się bała zabiegu bo potem są często komplikacje, znajomym pare kotów nie przeżyło. Ja swojej suczki nie sterylizowałam ale psa łatwo upilnować, kota prawie się nie da więc ciężko mi powiedzieć co lepsze.
Cytat:
ale ja nie hejtowałam
Ty tylko konstruktywnie krytykowałaś

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;38806784]Szusz ma mega kobiecą figurę ?
Płaski tyłek już umarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą

No ma biustu trochę z tego co widzę ale też mnie np. teraz denerwuje trend na przerwę w nogach xD kiedyś modne było jej nie mieć, teraz modne jest mieć, nie mam takiej przerwy i nie wiem teraz czy się cieszyć właśnie czy pracować nad uzyskaniem takiej dylematy

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-01-23 o 11:38
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:37   #3281
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Zostałam zminusowana u nissiax
czas się powiesić
Co jej napisałas?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:38   #3282
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
zgadzam się, że jej figura jej bardziej chłopięca, taka bez wybujałych krągłości i wcięć
Nie przesadzałabym w drugą stronę, chyba że masz na myśli ogólnie budowę klepsydry, a nie proporcje jak u powyższych pań. Gdyby tak było, to jakieś 99% kobiet miałoby figurę chłopców Bo niestety jak Kardashianka lub J.Lo przeciętna kobieta nie będzie wyglądać bez szeregu zabiegów chirurgicznych. Zwłaszcza Kardashian wygląda bardziej jak mutant niż jak "prawdziwa kobieta". Chyba tylko Bellucci podpięłabym pod ten wyznacznik.

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
No ma biustu trochę z tego co widzę ale też mnie np. teraz denerwuje trend na przerwę w nogach xD kiedyś modne było jej nie mieć, teraz modne jest mieć, nie mam takiej przerwy i nie wiem teraz czy się cieszyć właśnie czy pracować nad uzyskaniem takiej dylematy
Przecież to zależy przede wszystkim od budowy Znam bardzo szczupłe dziewczyny które tej przerwy nie mają i nigdy nie będą miały, chyba że osiągnęłyby BMI w okolicach 14-15. Za to ja miałam zawsze na przykład, tak są zbudowane moje nogi.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-01-23 o 11:40
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:42   #3283
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Nie przesadzałabym w drugą stronę, chyba że masz na myśli ogólnie budowę klepsydry, a nie proporcje jak u powyższych pań. Gdyby tak było, to jakieś 99% kobiet miałoby figurę chłopców Bo niestety jak Kardashianka lub J.Lo przeciętna kobieta nie będzie wyglądać bez szeregu zabiegów chirurgicznych. Zwłaszcza Kardashian wygląda bardziej jak mutant niż jak "prawdziwa kobieta". Chyba tylko Bellucci podpięłabym pod ten wyznacznik.

Przecież to zależy przede wszystkim od budowy Znam bardzo szczupłe dziewczyny które tej przerwy nie mają i nigdy nie będą miały, chyba że osiągnęłyby BMI w okolicach 14-15. Za to ja miałam zawsze na przykład, tak są zbudowane moje nogi.
Dokładnie Kardashian jest karykaturalna w tej swojej "kobiecości". Podajcie przykład kobiecych figur kobiet w rozmiarze XS/S. Przyznam, że opinie mnie szokują, zawsze uważałam, że jestem mega kobieca, ale wygląda na to, że muszę mieć w biodrach 120 cm. żeby mieścić się w tym kanonie.

Edit: pomijam fakt, że kobiecość to tylko w niewielkiej części wygląd, no ale o tym teraz mówimy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.

Edytowane przez coldold
Czas edycji: 2013-01-23 o 11:45
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:43   #3284
Skamander
Przyczajenie

Wywiad z Szusz i Maxi od 10:00
http://www.youtube.com/watch?v=HQHX0vRoeas
Skamander jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:48   #3285
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Co jej napisałas?
ja tylko w filmie serniczkowym napisałam, że czekolade się powinno rozstapiać w parze wodnej ...

i zostałam zminusowana przez innych.
Stary 2013-01-23, 11:51   #3286
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Mi się o wiele bardziej podobają szczupłe kobiety, jak Miroslava Duma, Olivia Palermo niż wspomniana Kardashian czy polskie Grycanki. I właśnie te szczupłe uważam za kobiece, ale nie będę narzucać swojego zdania innym i się oburzać, jak Szusz może być kobieca. No jest kobieca, bo jest kobietą. Każdy ma inne kanony piękna i definicje kobiecości, nie ma jednej obiektywnej i nie rozumiem po, co polemizować z czyjąś opinią, że Szusz jest mega kobieca.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:52   #3287
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
apropo Inez - widziałyście zdjęcia ze ślubu Inez?
http://82inez.blogspot.com/2013/01/w...-moj-slub.html
moim zdaniem całkiem fajnie - tak z charakterem im wyszło.
nie chcę jej obrażać czy urazić, dlatego nic nie pisałam pod tym postem bo nie ma co zwracać uwagi Pannie Młodej ale mi się nie podoba wygląda jakby brała ślub cywilny a wdzianko kupiła z myślą że jej posłuży jeszcze 40 lat jak będzie starą ciotką klotką

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:58   #3288
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Mam takie samo zdanie. Takie garsonki czy jak to nazwać, dodają +20 do wieku
Stary 2013-01-23, 12:05   #3289
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość

W sumie przerwa jest praktyczna, mi się strasznie jeansy przecierają w udach ;/

XS/S niestety jak dla mnie kobiece nie jest, M jak sama nazwa wskazuje to normalna figura, ani za chuda, ani za gruba. Poza tym XS i S fajnie wychodzą na zdjęciach, gdzie aparat dodaje zawsze z 5kg, ale w rzeczywistości jak się widzi czasem jakąś gwiazdę czy modelke to się człowiekowi robi słabo.

Klohe, siostra Kim, ma fajną figurę. Ale ciężko tak z tv przykład podać bo oni serio wyglądają na jakieś 10 kg więcej niż mają. No może Angelina za czasów Tomb Ridera jak była napakowana jeszcze, bo teraz to juz patyczek.

Patrzę co tam u mnie w subach ale chyba nic przyjemnego, można się tylko dobić, że ktoś ma teraz ciepło na gołe nogi krótki rękaw.
Stary 2013-01-23, 12:21   #3290
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
To może to jednak coś z podkładem a nie pudrem? Też mam kejki fejs ale to dlatego, że moja skóra nie jest zbyt gładka a nie nadążam z jej peelingowaniem. Nie wiem jak Ty masz, ale zwykle osoby stosujące coś na trądzik będą miec kejka przez to wysuszanie i nawilżanie na zmianę.

Ja bym się bała zabiegu bo potem są często komplikacje, znajomym pare kotów nie przeżyło. Ja swojej suczki nie sterylizowałam ale psa łatwo
Nie,nie mi poprostu ta firma zupełnie nie odpowiada i nie wiem czemu zawsze się na cos z niej skusze ? Cena zawsze odstrasza i jeszcze nigdy nie byłam zadowolona. Zel do mycia twarzy ściągał,podraznial,wysusz al,nie wspomnę o tych 3 krokach... Sam alko.,po tuszu do rzes piekly mnie oczy,a puder testowalam na wielu podkladach,wysokopolkowyc h i bb kremach,dla mnie do śmieci i leży gdzieś w głębi toaletki,chyba go sprzedam

Nie strasz zabiegiem,a kysz zła babajago
Stary 2013-01-23, 12:34   #3291
blue houdini
Raczkowanie

Ja noszę S i znam kilka osób, które noszą S i jakoś nie widzę, żeby komuś na nasz widok robiło się słabo. Kolejna, która twierdzi, że kobiecość zależy od rozmiaru.

"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim."
blue houdini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:49   #3292
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Dokładnie Kardashian jest karykaturalna w tej swojej "kobiecości". Podajcie przykład kobiecych figur kobiet w rozmiarze XS/S. Przyznam, że opinie mnie szokują, zawsze uważałam, że jestem mega kobieca, ale wygląda na to, że muszę mieć w biodrach 120 cm. żeby mieścić się w tym kanonie.

Edit: pomijam fakt, że kobiecość to tylko w niewielkiej części wygląd, no ale o tym teraz mówimy.
Dita von Teese, Małgorzata Socha, Scarlelett Johanson i Kate Winslet (rozmiar M?). Mi absolutnie nie chodzi o rozmiar, ale o proporcje i kształty ciała.

Natomiast ze zdjęć ciężko jest w ogóle oceniać i wszystko zależy też, co rozumiemy pod pojęciem kobiecej figury (klepsydra? a może chodzi właśnie o pulchniejsze ciało?)

Jennifer Lopez jest gruszką nie kepsydrą .

Edytowane przez lemka
Czas edycji: 2013-01-23 o 12:53 Powód: dopisek
lemka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:51   #3293
Selfish Girl
Life is a drink ...

Noszę rozmiar S ... i zamierzam jeszcze schudnąć - kurde nigdy nie będę kobieca
Stary 2013-01-23, 12:59   #3294
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Noszę rozmiar S ... i zamierzam jeszcze schudnąć - kurde nigdy nie będę kobieca
ja rozmiar koszulek noszę s, xs, a dupe mam wielką
Stary 2013-01-23, 13:10   #3295
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Cytat:
ja rozmiar koszulek noszę s, xs, a dupe mam wielką
skąd ja to znam... a chciałoby się luźne szorty pozakładać, białe obcisłe dżinsowe spodenki w lato, rurki włożyć.... Ajjjj!

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:29   #3296
monicar
Zakorzenienie

A doczytałaś, że chodziło mi o zgrabną figurę?
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:29   #3297
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość
skąd ja to znam... a chciałoby się luźne szorty pozakładać, białe obcisłe dżinsowe spodenki w lato, rurki włożyć.... Ajjjj!
dlatego teraz na diecie jestem, bo chyba już więcej z góry nie da się zrzucić a nogi chcę szczuplejsze, bo i tak mi się przytyło ostatnio
Stary 2013-01-23, 13:37   #3298
201604250941
Konto usunięte

Nie nazwałabym osoby noszącej koszulkę XS a spodnie np L osobą ani w rozmiarze S ani chudą. Jak się mówi 'noszę S' to znaczy i bluzka i spodnie S. J.Lo też ma jakoś takie wymiary, na górze niewiele, na dole mega, chyba mi nie powiecie, że ona też jest XS?
Stary 2013-01-23, 13:39   #3299
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
ja tylko w filmie serniczkowym napisałam, że czekolade się powinno rozstapiać w parze wodnej ...

i zostałam zminusowana przez innych.
Zmieniłabyś "powinno" na "można" i byłoby cacy
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:42   #3300
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Nie nazwałabym osoby noszącej koszulkę XS a spodnie np L osobą ani w rozmiarze S ani chudą. Jak się mówi 'noszę S' to znaczy i bluzka i spodnie S. J.Lo też ma jakoś takie wymiary, na górze niewiele, na dole mega, chyba mi nie powiecie, że ona też jest XS?
Ale rozmiar S rozmiarowi S nierówny. Są sklepy, gdzie S jest maleńka (Zara) i takie, gdzie w S wejdzie osoba o rozmiarze M (Orsay.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości