|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można mówić, że blade nie mogą używać, bo wyglądają na brudne i uważać to za myśl makijażową, bo tak nie jest i tylko o to tu chodzi a to, że niektóre nie potrafią się malować, to inna sprawa, bo nie potrafią się malować i blade i ciemne
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam za offtopa |
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do tycia - jest bardzo chudy - gdyby nie puszyste i gęste futro to by wyglądał jak kotka. uwielbia jesc, ale karmię go rozsądnie - daję mu dwie saszetki dziennie - pierwszego whiskasa rano, a drugiego na wieczór. kiedyś - lata temu - miałam kotkę dachowca, ktora nie była wysterylizowana i właśnie miała straszne humory i ona nie lubiła pieszczoch. zupełne przeciwieństwo mojego Misia... |
|
|
|
|
#3275 | ||
|
Rozeznanie
|
Haha pochwal się
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dam Wam znać najbardziej jak już mówiłam boje się ze zrobi się z niej jakiś emo kot i będzie siedziała w kącie ![]() Przepraszam za długi off i dziękuje za wszystkie odp,uspokoilam się
|
|
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
Szusz ma mega kobiecą figurę ?
Płaski tyłek już uwarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą .O kurde, dokąd zmierza ten świat..
Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf Czas edycji: 2013-01-23 o 13:52 |
|
|
|
#3277 | |
|
psy-chopatka
|
Dziewczyny, nie róbcie proszę takiego offa... mamy przecież dział Wizooż, bez przesady
![]() Cytat:
![]() Właśnie oglądałam zdobycze urlopowe u Inez, akurat u niej lubie oglądać długie filmiki
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;38806784]Szusz ma mega kobiecą figurę ?
Płaski tyłek już umarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą .O kurde, dokąd zmierza ten świat.. [/QUOTE]zgadzam się, że jej figura jej bardziej chłopięca, taka bez wybujałych krągłości i wcięć kobiecą figurę to ma Bellucci, Kardashianka, L.Lo
|
#3279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
apropo Inez - widziałyście zdjęcia ze ślubu Inez? http://82inez.blogspot.com/2013/01/w...-moj-slub.html moim zdaniem całkiem fajnie - tak z charakterem im wyszło. |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym się bała zabiegu bo potem są często komplikacje, znajomym pare kotów nie przeżyło. Ja swojej suczki nie sterylizowałam ale psa łatwo upilnować, kota prawie się nie da więc ciężko mi powiedzieć co lepsze. Ty tylko konstruktywnie krytykowałaś ![]() [1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;38806784]Szusz ma mega kobiecą figurę ? Płaski tyłek już umarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą .O kurde, dokąd zmierza ten świat.. [/QUOTE]No ma biustu trochę z tego co widzę ale też mnie np. teraz denerwuje trend na przerwę w nogach xD kiedyś modne było jej nie mieć, teraz modne jest mieć, nie mam takiej przerwy i nie wiem teraz czy się cieszyć właśnie czy pracować nad uzyskaniem takiej Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-23 o 11:38 |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3282 | |||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Bo niestety jak Kardashianka lub J.Lo przeciętna kobieta nie będzie wyglądać bez szeregu zabiegów chirurgicznych. Zwłaszcza Kardashian wygląda bardziej jak mutant niż jak "prawdziwa kobieta". Chyba tylko Bellucci podpięłabym pod ten wyznacznik.Cytat:
Znam bardzo szczupłe dziewczyny które tej przerwy nie mają i nigdy nie będą miały, chyba że osiągnęłyby BMI w okolicach 14-15. Za to ja miałam zawsze na przykład, tak są zbudowane moje nogi.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-01-23 o 11:40 |
|||
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: pomijam fakt, że kobiecość to tylko w niewielkiej części wygląd, no ale o tym teraz mówimy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2013-01-23 o 11:45 |
|
|
|
|
#3284 |
|
Przyczajenie
|
Wywiad z Szusz i Maxi od 10:00
http://www.youtube.com/watch?v=HQHX0vRoeas |
|
|
|
#3285 |
|
Life is a drink ...
|
ja tylko w filmie serniczkowym napisałam, że czekolade się powinno rozstapiać w parze wodnej ...
i zostałam zminusowana przez innych.
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;38806784]Szusz ma mega kobiecą figurę ?
Płaski tyłek już umarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą .O kurde, dokąd zmierza ten świat.. [/QUOTE]Mi się o wiele bardziej podobają szczupłe kobiety, jak Miroslava Duma, Olivia Palermo niż wspomniana Kardashian czy polskie Grycanki. I właśnie te szczupłe uważam za kobiece, ale nie będę narzucać swojego zdania innym i się oburzać, jak Szusz może być kobieca. No jest kobieca, bo jest kobietą. Każdy ma inne kanony piękna i definicje kobiecości, nie ma jednej obiektywnej i nie rozumiem po, co polemizować z czyjąś opinią, że Szusz jest mega kobieca. |
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Killing me softly
|
Mam takie samo zdanie. Takie garsonki czy jak to nazwać, dodają +20 do wieku
|
#3289 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
XS/S niestety jak dla mnie kobiece nie jest, M jak sama nazwa wskazuje to normalna figura, ani za chuda, ani za gruba. Poza tym XS i S fajnie wychodzą na zdjęciach, gdzie aparat dodaje zawsze z 5kg, ale w rzeczywistości jak się widzi czasem jakąś gwiazdę czy modelke to się człowiekowi robi słabo. Klohe, siostra Kim, ma fajną figurę. Ale ciężko tak z tv przykład podać bo oni serio wyglądają na jakieś 10 kg więcej niż mają. No może Angelina za czasów Tomb Ridera jak była napakowana jeszcze, bo teraz to juz patyczek. Patrzę co tam u mnie w subach ale chyba nic przyjemnego, można się tylko dobić, że ktoś ma teraz ciepło na gołe nogi krótki rękaw. |
|
|
|
|
#3290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie strasz zabiegiem,a kysz zła babajago
|
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
Ja noszę S i znam kilka osób, które noszą S i jakoś nie widzę, żeby komuś na nasz widok robiło się słabo.
Kolejna, która twierdzi, że kobiecość zależy od rozmiaru.
2/52 Ostatnio przeczytana: G. Orwell - Folwark zwierzęcy "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim." |
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast ze zdjęć ciężko jest w ogóle oceniać i wszystko zależy też, co rozumiemy pod pojęciem kobiecej figury (klepsydra? a może chodzi właśnie o pulchniejsze ciało?) Jennifer Lopez jest gruszką nie kepsydrą .
...it's about practice. Edytowane przez lemka Czas edycji: 2013-01-23 o 12:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3293 |
|
Life is a drink ...
|
Noszę rozmiar S ... i zamierzam jeszcze schudnąć - kurde nigdy nie będę kobieca
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
skąd ja to znam...
a chciałoby się luźne szorty pozakładać, białe obcisłe dżinsowe spodenki w lato, rurki włożyć.... Ajjjj!
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Płaski tyłek już umarza się za oznakę kobiecości?Ona raczej ma chłopięca figurę a nie kobiecą .O kurde, dokąd zmierza ten świat.. [/QUOTE]A doczytałaś, że chodziło mi o zgrabną figurę?
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nogi chcę szczuplejsze, bo i tak mi się przytyło ostatnio
|
|
#3298 |
|
Konto usunięte
|
Nie nazwałabym osoby noszącej koszulkę XS a spodnie np L osobą ani w rozmiarze S ani chudą. Jak się mówi 'noszę S' to znaczy i bluzka i spodnie S. J.Lo też ma jakoś takie wymiary, na górze niewiele, na dole mega, chyba mi nie powiecie, że ona też jest XS?
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Klientka w krawacie
|
Ale rozmiar S rozmiarowi S nierówny. Są sklepy, gdzie S jest maleńka (Zara) i takie, gdzie w S wejdzie osoba o rozmiarze M (Orsay.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Znam bardzo szczupłe dziewczyny które tej przerwy nie mają i nigdy nie będą miały, chyba że osiągnęłyby BMI w okolicach 14-15. Za to ja miałam zawsze na przykład, tak są zbudowane moje nogi.
13.03.2008