|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
ja nie mam określonego typu nawet, nie wiem co by mi pasowało i w ogóle, cholernie podobają mi sie koronki ale widzę że przeważnie są to suknie na szprychy
|
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Hej kobitki ja sie zaraz zabieram za nayke ;/ a co do osemek to usuwam pierwsza 11 lutego
|
|
#1953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jemu się nie chce taaaak daleekooo jechać(szkoda paliwa).Ja nie mam swojego auta, autem rodziców nie jeżdżę, a autobusem nie da się tak łatwo dojechać w takie miejsca wiadomo....
|
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tycikata spokojnie oddychaj! a później tż'a.Mój też chciał wesela na 120 osób a mi wystarczyłby obiad z rodziną. Jednak przejawia jakieś zainteresowanie. Nawet jak szukałam dj i foto, to chciał bym dała mu numer by mógł zadzwonić bo nie może być tak, że ja wszystko załatwiam. Może postrasz swojego, że jak się nie ogarnie to robicie obiad na 20 osób i tyle bo Ty nie będziesz latać i załatwiać za niego. ![]() Piankka super! |
||
|
|
|
#1955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie potrzebnie się tak denerwowałaś ![]() Cytat:
Ja za to piszę maile z pytaniem o cenę itp. Nie mogę się doczekać tych targów ślubnych bo chcę już wybrać kamerzystę, a wciąż mamy tylko jednych na oku i żeby przyszła teściowa nie mówiła, że się uparliśmy na jednych (w dodatku jej zdaniem drogich jak cholera - 3000 zł za dwóch operatorów, nagrywane lustrzankami ) to przejrzymy tych co będą na targach a znając życie i tak wybierzemy tamtych upatrzonych A jeśli chodzi o wybór garnituru to myślę, że w tym względzie będzie problem, bo TŻ mi powiedział, że jeśli ja go nie wezmę na mierzenie sukienki to on nie weźmie mnie na wybieranie garniaka I sama nie wiem co zrobić W sumie nie wierzę w przesądy i nie zależy mi aż tak, żeby mnie nie widział w sukience aż do dnia ślubu, ale z drugiej strony chciałabym zobaczyć wtedy w jego oczach to WOW! Więc to jest kolejna sprawa do przemyślenia ![]() Wczoraj kupiliśmy z TŻ-tem PC Mat Dance z 3 grami i będziemy dzisiaj szaleć
|
||
|
|
|
#1956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choćby nie wiem co... do 2015 ją zdobędę |
|
|
|
|
#1957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie pojechał 60 km
|
|
#1958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wydaje mi się, że są one przeznaczone tylko dla chudziutkich panien młodych
|
||
|
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
Piankka tego nie wzięłam pod uwagę
a wiesz już w jakiej cenie są używane ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- kwiatuszek10031989 ja z moim na pewno pójdę po garnitur bo tu będzie mega ciężka sprawa bo mój w żaden nie może wejść przez te jego mięśnie =/ i tylko szycie na miarę wchodzi w grę i mnie potrzebuje do pomocy
|
#1960 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem ciekawa czy mój tż pójdzie ze mną na targi (w przyszłym tyg) bo to przecież taki obciach jest
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1963 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A przy moim zdolnościach to jest pewne
|
||
|
|
|
#1964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Piankka Czas edycji: 2013-01-23 o 11:06 |
|
|
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
kobitki macie jakieś dobre strony z których korzystałyście szukając foto, video albo dekoratorstwa? |
|
|
|
#1967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierścionka nie noszę cały czas bo przeszkadza mi na siłowni i również staram się nie kąpać się z nim i zmywać naczyń. Mam 2 miejsca w które go odkłam, raz odłożyłam w inne i to był błąd
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-23 o 11:22 |
||
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tę chwilę mamy: - restaurację - zespół - fotografa i kamerzystę W niedzielę wybieramy się na kolejne Targi
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-01-23 o 12:07 |
|
|
|
|
#1969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak chceszna sobie to super a jak wolisz na modelce to też bedziea nam powiedział barman 2200zł full ze wszystkim i myślałam,że to dużo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Podzielisz
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
zobaczymy co u mnie będzie... oprócz Ibisza |
|
|
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też poproszę o link, a tymczasem biegnę na siłownię troszkę pomaszerować
Edytowane przez Bacardi_ Czas edycji: 2013-01-23 o 12:22 |
|
|
|
#1972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My właśnie na targach znaleźliśmy naszą fotograf, która ma terminy pozajmowane już na 2015 rok, a mimo wszystko się wystawia na targach bo to zawsze jest możliwość pokazania swojego talentu większej ilości osób Także różnie bywa. Chociaż faktycznie po co ma się pojawiać na targach ktoś kto i tak ma mnóstwo klientów
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() Wyspałam się w końcu i od razu musiałam za łopate chwycić i odgarnąć snieg bo masakra tyle napadalo )
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja gdybym tyle zarobiła to nie dość, żebym nic nie odłożyła to nawet na wszystkie moje zobowiązania by nie starczyło Cytat:
![]() Cytat:
nie przejmuj się, Mój też tak trochę ma. Byliśmy oglądać dwie sale bo wielkich namowach, mimo, że jedna sala jest po drugiej stronie ulicy od TŻ, a ta druga jakies 8km od Niego i też Mu było ciężko. On w ogóle jak słyszy ślub to już nie może taki typ na szczęście On juz o tym wie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ostatnio już się na mnie poznał i nie zawsze mogę Go oszukać Cytat:
Cytat:
ale już mi obiecał, że pójdzie. Niech spróbuje się wykręcić ![]() Cytat:
ja słyszałam tylko, że do rybek czy w podobnym stylu trzeba mieć dobre proporcje, czyli napewno nie nada się na figure z b.dużym biustym i wąskimi bioderkami, albo na typową gruszkę. Ja na szczęście jestem w miarę proporcjonalna (ale gruba ), więc cały czas się łudzę ![]() Cytat:
![]() właśnie przyjechałam. Przewieźliśmy wszystkie już moje rzeczy do TŻ, ale jade do Niego dopiero jutro bo musze jeszcze pare spraw załatwić ![]() i tak patrze na tej mój opustaszały pokój i jakoś tak smutno
|
||||||||||
|
|
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dentystka mówi, że one wciąż rosną, a zdrowe są, więc nie chce usuwać. Poza tym mam problem z żuchwą, więc niezbyt mi się to uśmiecha.. W sumie może teraz trzeba będzie coś z nimi zrobić, bo inne zęby się nieco przez nie poprzesuwały... Cytat:
Witaj w klubie Z tym, że mój wykorzystuje fakt, że nie mówi po polsku i nigdy nie był na polskim weselu, więc się nie zna. Nie zmienia to jednak faktu, że czeka na mnie, aż o wszystkim zdecyduje. Nie zapytał nawet, czy zadzwoniłam do tego zespołu, o którym Wam pisałam. Jak wyżej ![]() Cytat:
Co do białego-> ![]() EDIT: Zamykają jeden z odddziałów w pracy :/ Mają otwierać nowy w jego miejsce, ale kij wie, kiedy to się stanie. Ciekawe jak będzie z godzinammi (pracuję na kontrakcie 0 ze względu na to, że jeszcze studiuję)
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-01-23 o 13:23 |
|||
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ nie potrzebuje żadnych sztuczek, chodzi ze mną na każde Targi, rok temu, gdy nawet nie byliśmy narzeczeństwem sam zaproponował wyjście na Targi. Byliśmy na jednych, teraz w niedzielę na drugich. Jak potrzebuję skoczyć do centrum handlowego na 4-5 godzin, chodzi ze mną, doradza i nie marudzi
Chwilo trwaj zawsze ![]() W organizację też się zaangażował, szuka, pisze, dziś już mnie poinformował, że jedzie wypłacić pieniądze na piątkowe zaliczki. Chce się spotykać przed podpisaniem umów, oglądać portfolio. Byliśmy w kilkunastu restauracjach/ salach, wszędzie zawoził nas po pracy. Nie jadł obiadu i wracaliśmy po 19, a nawet raz wziął dzień wolny. Szok w trampkach
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-01-23 o 13:51 |
|
|
|
#1978 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja wisi w salonie bo nie miałabym jej gdzie trzymać dopiero przed weselem odbiorę ![]() Fajna ta halka ![]() To zależy od sukienki bo moja bez koła wyglądała by beznadziejnie i mam do niej halkę aż na trzech kołach bo mierzyłam różne i w takiej wygląda najlepiej ![]() Ale jak ją kilka razy przymierzyłam to już bez problemu w niej chodzę siedzę i najważniejsze to jest dobra na długość bo chyba najgorzej jak się przydeptuje suknie. ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() Jak mu kiedyś coś wspomniałam o sukni( ale nie pokazałam mojej) to on że dla niego to wszystkie te suknie wyglądają jednako białe i długie no może krótkie trochę inne Albo o jakiś prezencikach dla gości to że dla niego to mogło by wogóle tego nie być bo nikt nie zwróci na to uwagi ważne że ty będziesz ale jak Ci to sprawi przyjemność to mam sobie wziąść ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

) faceci tak maja
bo jak by mój zorganizował wszystko to bym się bała przyjść na własny ślub
tż'a.
Zaś dostałam znowu tabletki na 12dni(bez seksu 
) to przejrzymy tych co będą na targach a znając życie i tak wybierzemy tamtych upatrzonych
I sama nie wiem co zrobić
choćby nie wiem co... do 2015 ją zdobędę

nie przejmuj się, Mój też tak trochę ma. Byliśmy oglądać dwie sale bo wielkich namowach, mimo, że jedna sala jest po drugiej stronie ulicy od TŻ, a ta druga jakies 8km od Niego i też Mu było ciężko. On w ogóle jak słyszy ślub to już nie może