|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
w albumie sa opisane dokladnie, a pod biustem mam 72, w biuscie 88-89 w zaleznosci od dnia ![]() Sabcia: ta promocja "wszystkie staniki za 35 zl" (albo 39, nie pamietam) jest do 2 lutego bodajze w KappAhl zaczynaja sie od 75 pod biustem, dla mnie za szerokie wiec wlasnie zszylam troche ale super trzymaja!!
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-22 o 22:37 |
|
|
|
|
#10772 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]()
|
|
#10773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10774 |
|
Zadomowienie
|
I ja tak z wieczora przyszłam sprawdzić co się dzieje...widzę,ze
Amanina dalej szaleje ze stanikami ale to dobrze,ze ktos odwala te robote-bede miala linki na przyszlosc![]() przedpo, seksu na zapas się nie narobi a byly tu takie co to zaraz po op też dawały radę Ty uważaj,co by nic się nie stało tuż przed samym zabiegiem-u góry obolała,na dole też i jak tu żyć...?Amrocio, odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie terminu op. to ja tak tez celuję koniec sieprnia/początek września... Może razem na sali wylądujemy
|
|
|
|
#10775 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobitki
![]() Chciałam się pochwalić,że ja po nowe cycuszki wybieram się 25 lutego do dr.M.M i jednoczesnie chciałam podziękować dziewczynom które mnie ukierunkowały na innego lekarza i udzieliły naprawdę cennych porad!
|
#10776 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
ogladalam fotki twojego biustu sliczne dzis dzwonilam do kliniki zapisac sie na wizyte ale niestety do 28 stycznia jest nieczynna wiec musze czekac jeszcze kilka dni a tak juz sie napalilam hehe---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
ale tak sobie mysle ze jak nie dostane wolnego to zmienie najwyzej prace heh nowe cycuszki to juz decyzja postanowiona i chodzby nie wiem co to musze je zrobic tak sie juz nakrecilam, snia mi sie od kilku dni po nocach juz ;-) wczoraj mi sie np snilo ze mialam opercaje i doktor mi przyczepil 2 ogromne implanty za pomoca kleju do moich i sie nie dalo tego odkleic hahah![]()
|
|||
|
|
|
#10777 |
|
Zadomowienie
|
przedpo powodzenia!!! Wracaj ze ślicznymi cycuszkami
|
#10778 | |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich o poranku mroźnym
Nadrobię za chwilkę zaległości Cytat:
|
|
#10779 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana
margo50100, dzięki, ładna ta dziewczyna z filmiku i śliczny dekold zrobiła, tyle że w tym zapewne ciężko oddychać nie no aż tak to nie będę napychała tam różnych rzeczy ![]() chiquitkaaa, ten rozmiar to nie było max które mi zaproponował. Ale bałam się większego. Zresztą na razie musiałam odłożyć operację. Ale już wiem, że u tego dr. chcę. Także jak za jakiś czas znowu pójdę na konsultację to wynegocjuje jakiś większy rozmiar mam czas żeby to przemyśleć wszystko.
|
#10780 |
|
Zadomowienie
|
WITAM SIĘ Z RANA..z kawusią..kochane
![]() wczoraj byłam poćwiczyć,wyżyłam się i mi lepiej!!! ![]() MOTYLKU,SABA..spać nie możecie...a dzieci nie macie???
|
#10781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Kladus jak pranie mozgu TZowi
|
|
|
|
|
#10782 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry... brrr ale zimno... piękną zimę mamy tej zimy
![]() Dziewczyny, czy stosowałyście jakieś specjalne kosmetyki do pielęgnacji biustu, ćwiczenia, masaże, zabiegi przed operacją?!?! jesli tak napiszcie proszę co polecacie? Ja kupiłam wczoraj specjalny preparat do piel.biustu, na opakowaniu jest napisane że zwiększa elastyczność skóry, zapobiega rozstępom (!), łagodzi bolesność i obrzmienia (to akurat chyba stricte dla mam z mleczkiem w cycusiach, ale nie szkodzi )... no i maziam się tym kremikiem 2 razy dziennie...
|
#10783 |
|
Zadomowienie
|
HEJKA
i ja w cuda nie wierzę,najważniejsze że moja podejście się zmieniło i się wciąż zmienia...jedziemy do tego Egiptu..będzie czas na rozmowy..mam nadzieję....szczerze...to w cuda nie wierzę-powtórzę się ,tłumaczę co chwilę głąbowi o co w życiu chodzi..jakby.ku....a nie wiedział...on bardziej nastawiony na zarabianie (jak to facet)i to doprowadza go do szału jak mu się wali...ale musi w końcu zrozumieć że życie przeleci mu przez palce jak tak dalej będzie ..ŻYŁ!!!..i tak..ble ble ble![]() MARGO..ja nic nie używałam...tylko balsamy ujędrniające do całego ciała i cycki są ok ![]() hmmm ZADAM TAKIE głupie pytanie z rana! jak wygląda ...zakochanie się....matko...co za głupota...ale jak to jest tak z ciekawości bo dawnooo tego nie przeżyłam....wiecie..w razie czego....żebym wiedziała...nie to żebym chciała czy jak ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-23 o 09:57 |
|
|
|
#10784 |
|
Raczkowanie
|
klaudeczka2010,
ja to w pracy od rana jestem i dlatego a później idę na pogrzeb babci tż ...... ![]()
|
#10785 |
|
BAN stały
|
Horo...wiesz ciężko mi powiedzieć czemu nie mam zdjęć, ale chyba po prostu nie mogę się przekonać do wrzucania zdjęć swoich piersi do internetu....ja wiem, że grono znajome, nikt tutaj nic z nimi nie zrobi ale no...nie wiem...może się przemogę i wrzucę chociaż jedno
![]() Klaudeczka mam nadzieję, że wasz wyjazd na wakacje pomoże i dogadacie z mężem. Czas spędzony we dwoje może pomóc mam taką nadzieję
|
|
|
|
#10786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym nie chce się rozstawać z tą osobą...ale to chyba się czuje jak się ma 18-20 lat. Nie weim co się czuje w wieku 30+ Wiem tylko, że z pewnością jest niesamowicie przyjemnie
|
|
|
#10787 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
nie nadążam za wami ![]() tak więc dopiero teraz
dla Klaudka za odważmy krok
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#10788 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny ze mną lepiej
mały dalej mocno kaszle ;/ja tylko na chwilkę wpadłam bo syn mnie odciąga od kompa bo bajki chce oglądać na kompie hehe buziam
|
#10789 | ||||||
|
Zadomowienie
|
[/B][/B]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() kurde i przyszło mi do głowy...czy można się zakochać w kimś kogo się dobrze nie zna???tzn zna ale...nie dobrze ale ja pierniczę dziś,jak 16tka jakaś ....dam sobie spokój....mi to chyba nie grozi... chyba....[SIZ E=1]---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------[/SIZE]Cytat:
...za tydz wyjeżdżam....nie mogę i moje dzieciaczki też nie!!!!!!!!!!!!!!!!nie ma mowy![]() ![]() ![]() [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-23 o 11:25 |
||||||
|
|
|
#10790 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Czytam Wasz wątek już od pewnego czasu i chciałabym zadać Wam kilka pytań. Myślałam wcześniej o powiększeniu piersi, ale po pewnym czasie temat ucichł. Nie, nie zrezygnowałam ale wstrzymałam się. Oglądam ostatnio "Sekrety chirurgii" i znowu wróciła chęć powiększenia moich małych "B". Mam jednak w związku z tym kilka wątpliwości. Przede wszystkim cena, ale to już trochę inny temat Chodzi mi głównie o to, jak mają się silikony do ciąży. Tzn. nie planuję jeszcze potomstwa, ale za jakiś czas owszem. Jak jest z karmieniem piersią przy implantach? I w ogóle podczas ciąży. Przecież w tym okresie piersi dodatkowo rosną. Jak to wszystko wygląda? Boję się też tego, że będę żałować... że poczuję się źle z "plastikami". Nie wiem jak to określić. Czy któraś z Was żałuje decyzji o powiększeniu piersi? Zastanawia mnie też jak wyglądają piersi po 20 latach? Mniej więcej w wieku 40-50 lat Chciałabym też zobaczyć jak wyglądacie po operacji. Mogę liczyć na zaproszenia? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
Never never never give up ! Winston Churchill Edytowane przez Foxy89 Czas edycji: 2013-01-23 o 12:59 Powód: dopis |
|
|
|
#10791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest nas tu sporo przed dziecmi, kilka po dzieciach i mamy nawet jedna co karmila z implantami ogolnie rzecz biorac dzisiejsza metoda najczesciej stosowana nie przeszkadza w zadnym wypadku karmieniu - implant wsadzany jest pod miesien, a nie pod gruczol, wiec nie narusza cycka de facto ![]() zazwyczaj po ciazy implanty sie wymienia z tego co wiem, najczesciej na wieksze kazdy ze znanych nam tu implantow ma dozywotnia gwarancje, ale wiem ze kobiety decyduja sie na wymiane po 10-15 latach, po to zeby dostosowac wyglad nowego implantu do zmieniajacego sie ciala miedzy innymi. implant mozna tez wziac i wyjac w ogole. vide co poniektore gwiazdy show biznesu. ja nie zaluje ze powiekszylam piersi, wrecz przeciwnie ![]() ![]() gdybym wiedziala, ze beda takie super to bym to zrobila dawno temu ![]() wejdz sobie w rozne galerie na necie (np: http://art-med.com.pl/pl/galeria/imp...ze-niz-300-ml/), tu sa akurat zdjecia piersi z implantami mniejszymi niz 300 ml; czy wygladaja nienaturalnie? wg mnie sa przepiekne. duzo dziewczyn na forum ma duzo wieksze implanty niz te na zdjeciach i wygladaja super naturalnie - kwestia doboru ksztaltu, pojemnosci i wymiarow do sylwetki ![]() wyslalam Ci zaproszenie, mozesz podejrzec moje piersi po i przed ![]() a tak poza tym: TO DZIEN DOBRY WSZYSTKIM ![]()
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-23 o 13:22 |
|
|
|
|
#10792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To chyba normalne, że są wątpliwości. W gruncie rzeczy to jest poważna operacja, więc nie denerwujcie się na mnie jeżeli będę zadawać sto pięćdziesiąt tysięcy pytań
|
|
#10793 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam Kochane
Oto najnowsze informacje - do kliniki muszę się stawić dopiero na 16.30. Op ok 17.30. Przed operacją konsultacja z anestezjologiem i moim dr -- i tu śmiechy, bo rozmiar nadal niewybrany, ale czekają oba i dr powiedział, ze coś większego też się znajdzie, także porozmawiam z nim o tym biorąc pod uwagę moje przemyślenia i Wasze rady, a szczególnie Mayi i zobaczymy. Powiedzieli, że mam ze sobą wziąć tylko ...szczoteczkę do zębów. Na 6h przed zabiegiem NIC nie jeść, i nie pić, a nawet gumy do żucia nie wolno (dla mnie masakra szczerze mówiąc). Wypis nast dnia ok. 10-11.00. To tyle narazie Nerwy mnie zaczynają zjadać.
|
#10794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zawsze przy narkozie jest ten zakaz, powtorze juz to co kiedys pisalam - zeby nie zejsc na stole od zakrzutszenia sie wlasnymi wymiocinami miedzy innymi ![]() a ja sie chcialam pochwalic, lalalalala, moje cycki robia sie powoli... ruchoooooome! ![]() ![]() i moge je sciskac do siebie juz nie moge sie doczekac jak beda juz mialy 6 mcy!!
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-23 o 13:51 |
|
|
|
|
#10795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#10796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba zalezy jakie zakochanie masz na mysli, bo ja to bedac singlem sie "zakochiwalam" co sobota najczesciej i trwalo to do niedzieli .. rano ![]() ogolnie rzecz biorac polecam ten stan, moglabys wyprobowac, od razu humor lepszy ) a takie prawdziwe zakochanie to ja nie wiem.. pewnie jak w srodku masz te motylki i takie gilgotki w brzuchu i rece sie poca jak GO widzisz ))
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-23 o 13:59 |
|
|
|
|
#10797 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=przedpo;38809599]Dziękuję Wam Kochane
Oto najnowsze informacje - do kliniki muszę się stawić dopiero na 16.30. Op ok 17.30. Przed operacją konsultacja z anestezjologiem i moim dr -- i tu śmiechy, bo rozmiar nadal niewybrany, ale czekają oba i dr powiedział, ze coś większego też się znajdzie, także porozmawiam z nim o tym biorąc pod uwagę moje przemyślenia i Wasze rady, a szczególnie Mayi i zobaczymy. Powiedzieli, że mam ze sobą wziąć tylko ...szczoteczkę do zębów. Na 6h przed zabiegiem NIC nie jeść, i nie pić, a nawet gumy do żucia nie wolno (dla mnie masakra szczerze mówiąc). Wypis nast dnia ok. 10-11.00. jupi jupi to już jutro trzymaj się kochana myśl pozytywnie ramo masz wstać z uśmiechem na twarzy i z pozytywnymi myślami .. ja pewnie też będę sparaliżowana jak będę w dniu op o kurcze mój partner to oszaleje ze mną hihi
|
#10798 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny dzis troszke z kawa poranna nadrobilam zaleglosci
))Pierwszy raz spotkalam sie z taka opinia jezeli chodzi o niechęć posiadania dzieci, fajnie ze choc Wy mnie rozumiecie dla mnie kosmosem jest to ze np. niektore moje kolezanki bedac w moim wieku maja dziecko i sa po rozwodzie albo faceci ktorzy maja po 26 lat i maja dzieci z dwiema dziewczynami np no to jest dopiero kosmos ja uwarzam ze mam zdrowe podejscie, bedzie to bedzie jak sie ustatkuje ale ja to raczej jestem na nie nie lubie dzieci nigdy ich nie lubilam, moze jakbym miala swoje to by bylo inaczej ae z drugiej strony tego nie wiadomo wiec po co nrazac sie na takie niespodzianki![]() Niezadowolencja musze przyznac ze to co napisalas o dzieciach jest troche staszne, nie zrozum mnie zle ale powiedzialas na calego o tym. Wlasnie tego chce uniknac takiego uczucia, chyba jednak macierzynstwo nie dla kazdego. Saba co za bezczelne babsko nie przejmuj sie gadaniem jakiejs glupiej baby mam nadzieje ze nic chociaz nie kupilas nic z tego sklepu mi kiedys babka zaproponowala ze ma wiekszy rozmiar na manekinie jak dla mnie XL wiec wyszlam z tego sklepu i juz nie chodzi o to ze wyleciala z tym rozmiarem ale zrobila to w beszczelny sposob a do XL to troche mi brakuje mam nadzieje ze juz lepiej dzis![]() Klaudeczko mam nadzieje ze choc wybawisz sie w tej Grecjii
|
#10799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem czemu w mediach i ogolnie w spoleczenstwie jest takie pojecie, ze dobra matka to ta co po prostu ma usmiech 24h na dobe na twarzy i nigdy nie ma dosc. kurde, matka tez czlowiek przeciez ![]() Olivkaaa, a jak cycuchy sie maja?? hej Jusi
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-23 o 14:17 |
|
|
|
|
#10800 | |
|
Zakorzenienie
|
przedpo 24.01 - JUTRO
nkolodii 28.01- 4 ![]() malina986 05.02- 12 ![]() Foamclene123 05.02.- 12 ![]() krystel13 - 14.02 - 21 ![]() dreamer365 - 16.02 - 23 ![]() niezapominajka1987 - 25.02. -32 ![]() jusi84 28.02 -35 ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
ja NIKOGO nie osadzam, każdy ma prawo do wlasnych odczuc itp. Powtarzam NIKOGO nie oceniam.A cycuchy dobrze, na forum stanikowe szalenstwo a ja w szufladzie 2 staniki normalne reszta sportowce i to takie same tylko kolory inne, topy do spania tez takie same tylko kolory inne
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

zaczynaja sie od 75 pod biustem, dla mnie za szerokie wiec wlasnie zszylam troche 

i jak tu żyć...?

i ja w cuda nie wierzę,najważniejsze że moja podejście się zmieniło i się wciąż zmienia...jedziemy do tego Egiptu..będzie czas na rozmowy..mam nadzieję....szczerze...to w cuda nie wierzę-powtórzę się
,tłumaczę co chwilę głąbowi o co w życiu chodzi..jakby.ku....a nie wiedział...on bardziej nastawiony na zarabianie (jak to facet)i to doprowadza go do szału jak mu się wali...ale musi w końcu zrozumieć że życie przeleci mu przez palce jak tak dalej będzie ..ŻYŁ!!!..i tak..ble ble ble

...za tydz wyjeżdżam....nie mogę i moje dzieciaczki też nie!!!!!!!!!!!!!!!!nie ma mowy
mam nadzieje ze nic chociaz nie kupilas nic z tego sklepu