W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-23, 12:20   #1201
guacamole
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 007
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Poka¿ wiadomo¶æ

12/81 of course nie ma Ale juz decyzja pad³a, 12/89 biere i 10/8 Tylko jeszcze pomy¶le nad utleniaczem czy mo¿e da rade na 9 %

A z mam± to problem, bo ona w³a¶nie chce lekko cieplejszy ale broñ bo¿e nie mo¿e byæ ¿ó³ty albo zbyt karmelowy, taki be¿ o. A mama wybredna kobita Do fryzjera oczywiscie nie pójdzie, wiêc próbuje jej dopasowaæ te londy. Ale my¶le ¿e 12/61 jak jej dam na odrost ( i tak pewnie wyjdzie cieplej), a na d³ugo¶æ to 10/38 to bedzie ok... Byleby glon nie wylaz³
Mama wybredna jest tez odcien 12/17 - bezowy popiel. Moze bylby taki akurat Jak sie wmiesza odrobine 12/61 to zolc nie wyjdzie, a bezyk bedzie taki opalizujacy. Sama sobie tak planuje zrobic Mnie fantazja ponosi jak nic
Ten 12/61 to fajny odcien, na pewno wytlucze wszystkie zolcienie.

To ja jeszcze kilka numerow podam, ktorych nie ma w PL i bedziemy gadac jak lysy do grzebienia Hi hihi

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry dziewczyny
Dzisiaj rozmawia³am z t± dziewczyn± co chce oddaæ psa... hmm dziewczyna ma depresje z powodu z przed laty zmar³ego ch³opka na bia³aczkê, bardzo jej wspó³czuje, ale mam nadzieje ze my¶li racjonalnie i nie chce oddaæ psa tak od kaprysu. Pisa³a mi ze psinka ju¿ nie raz siedzia³a po domach jej kole¿anek i kuzynek po pare dni i oczywi¶cie ze sie przywi±za³a do ka¿dej z nich i jest towarzyska,jest tak transportowana od domu do domu i chyba nie do koñca wie który jest ten prawdziwy, zastanawiam sie teraz znów czy wszystko bedzie dobrze, martwie sie bo znajoma powiedzia³a mi ze pies mo¿e umrzeæ z z tesknoty za by³ym w³a¶cicelem,tylko ze je¶li to jest taka w³a¶cicielka która zostawia ja ró¿nych miejscach to mo¿e pies nie jest tak przywi±zany bo wie ze zaraz mo¿e zmieniæ miejsce zamieszkania ... Proszê porad¼cie co¶, mo¿e wz±¶c psiaka i jak bedzie strasznie sprawia³ problem oddaæ w³a¶cicielce? Co my¶leæ,co robiæ? proszê o szczere rady
Ten piesek to teskni za jakimkolwiek stalym miejscem, bo przywiazac sie najwyrazniej nie mial mozliwosci - mysle. Jak go wyprzytulasz, wyglaszczesz, wyspacerkujesz i pozwolisz czasem pospac w swoim lozku, to sie szybko zrehabilituje

Edytowane przez guacamole
Czas edycji: 2013-01-23 o 12:25
guacamole jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:27   #1202
czekoladowoo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 236

Cytat:
Dzieñ dobry dziewczyny
Dzisiaj rozmawia³am z t± dziewczyn± co chce oddaæ psa... hmm dziewczyna ma depresje z powodu z przed laty zmar³ego ch³opka na bia³aczkê, bardzo jej wspó³czuje, ale mam nadzieje ze my¶li racjonalnie i nie chce oddaæ psa tak od kaprysu. Pisa³a mi ze psinka ju¿ nie raz siedzia³a po domach jej kole¿anek i kuzynek po pare dni i oczywi¶cie ze sie przywi±za³a do ka¿dej z nich i jest towarzyska,jest tak transportowana od domu do domu i chyba nie do koñca wie który jest ten prawdziwy, zastanawiam sie teraz znów czy wszystko bedzie dobrze, martwie sie bo znajoma powiedzia³a mi ze pies mo¿e umrzeæ z z tesknoty za by³ym w³a¶cicelem,tylko ze je¶li to jest taka w³a¶cicielka która zostawia ja ró¿nych miejscach to mo¿e pies nie jest tak przywi±zany bo wie ze zaraz mo¿e zmieniæ miejsce zamieszkania ... Proszê porad¼cie co¶, mo¿e wz±¶c psiaka i jak bedzie strasznie sprawia³ problem oddaæ w³a¶cicielce? Co my¶leæ,co robiæ? proszê o szczere rady
Ja sie na psach nie znam wiêc trudno mi sie wypowiedzieæ, ale wydaje mi siê ¿e jak on tak kr±zy od domu do domu to nie jest a¿ tak mocno przywi±zany do w³a¶cicielki ¿eby mia³ w jak±¶ depresje wpa¶æ czy co¶. Wiêc jak siê nim zajmiesz odpowiednio, oka¿esz troche czu³o¶ci to powinno byæ wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez guacamole Poka¿ wiadomo¶æ
Mama wybredna jest tez odcien 12/17 - bezowy popiel. Moze bylby taki akurat Jak sie wmiesza odrobine 12/61 to zolc nie wyjdzie, a bezyk bedzie taki opalizujacy. Sama sobie tak planuje zrobic Mnie fantazja ponosi jak nic
Ten 12/61 to fajny odcien, na pewno wytlucze wszystkie zolcienie.

To ja jeszcze kilka numerow podam, ktorych nie ma w PL i bedziemy gadac jak lysy do grzebienia Hi hihi

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Ten piesek to teskni za jakimkolwiek stalym miejscem, bo przywiazac sie najwyrazniej nie mial mozliwosci - mysle. Jak go wyprzytulasz, wyglaszczesz, wyspacerkujesz i pozwolisz czasem pospac w swoim lozku, to sie szybko zrehabilituje
No ja w³a¶nie widze ¿e cie fantazja ponosi nie¼le
czekoladowoo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:37   #1203
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 006

Hej

Dziewczyny KOTKA i CZEKOLADOWO widaæ u Was bardzo duza roznice we wlosach, nie dosc ze urosly to sa gladkie, geste i piekne
Pozazdro¶ciæ, pozytywnie

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
Obiecane zdjêcie. Kolor trochê przek³amany Da³am pó³ na pó³, ale bardziej z³apa³ ten 9.0 ni¿ 9.2 Plus, ¿e wszystko wysz³o w miarê równo, a w marcu robiê na tak± podstawê jasne refleksy. Wydaje mi siê, ¿e ten kolor jest bardzo ciemny
Co nie tak?
Bo identycznie jak na próbnikach, które pokazywalas.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

NOVELOVE
za ile Ty kupujesz vitapil?
Ja jakos tanio go dostaje za 60 tabletek 26 z³.
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:50   #1204
guacamole
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Poka¿ wiadomo¶æ
No ja w³a¶nie widze ¿e cie fantazja ponosi nie¼le
No i usiedziec nie moge Zaraz nakladam toner Paintbox, co wczoraj do mnie przyszedl
A dzis sie zdziwilam, ze na podlodze pod 'drzwiowa dziura pocztowa' lezy kolejne avizo i sama zachodzilam w glowe, co ja kliknelam. Musialam az w skrzynke mail spojrzec, bo zapomnialam, ze zamowilam 9 par majtek sloggi z megapromocji
Stary 2013-01-23, 12:54   #1205
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
No i usiedziec nie moge Zaraz nakladam toner Paintbox, co wczoraj do mnie przyszedl
A dzis sie zdziwilam, ze na podlodze pod 'drzwiowa dziura pocztowa' lezy kolejne avizo i sama zachodzilam w glowe, co ja kliknelam. Musialam az w skrzynke mail spojrzec, bo zapomnialam, ze zamowilam 9 par majtek sloggi z megapromocji
a co to za toner?
co robi?

ooo jaka to promocja z majtkami?
Stary 2013-01-23, 12:56   #1206
novelove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 526

Agatka
Oj, ju¿ nie pamiêtam dok³adnie, ale lekko ponad 30 z³. A w³a¶nie, bo kto¶ tutaj co¶ pisa³, ¿e to jest kuracja 3 miesiêczna.
Czyli jak wezmê teraz drugie opakowanie, to wyjd± 4 miesi±ce (120 tabletek). Mogê tak? Nie umrê?
Stary 2013-01-23, 13:01   #1207
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wiadomo¶ci: 19 577

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
NOVELOVE
za ile Ty kupujesz vitapil?
Ja jakos tanio go dostaje za 60 tabletek 26 z³.
wybacz, ze sie wtrace
ja swoj vitapil kupilam za 19,99 60tabl, kupilam w promocji w gemini, ale widze, ze ich regularna cena w tej aptece tez nie jest wysoka- 24,99 http://www.aptekagemini.pl/vitapil-z...-tabletek.html

buahhot jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:03   #1208
Agatau88
Zakorzenienie

Nikt nie mog³ tak pisac. Co najwy¿ej ze suplementy nalezy braæ CO NAJMNIEJ 3 mce zeby zobaczyc efekty.
Ja zamierzam brac 6 mcy, potem przerwa.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ
wybacz, ze sie wtrace
ja swoj vitapil kupilam za 19,99 60tabl, kupilam w promocji w gemini, ale widze, ze ich regularna cena w tej aptece tez nie jest wysoka- 24,99 http://www.aptekagemini.pl/vitapil-z...-tabletek.html
Kochana jakie wtr±ce sie co
A lykasz od dawna?
Jak efekty?

rzeczywiscie tanio!!!
Stary 2013-01-23, 13:05   #1209
guacamole
Wtajemniczenie

Cytat:
a co to za toner?
co robi?

ooo jaka to promocja z majtkami?

Paintbox marki Fudge. Whiter shade of pale. Sluzy do zbijania zolci albo do mieszania pastelowych odcieni z intensywnymi tonerami, tak jak oslawiony Manic Panic. Polozylam ten tonerek na 15-35 minut pod folie. W zalaczniku - ten pierwszy

Majtki kliknelam w sklepie w UK. 2 opakowania majtek trzecie gratis. ja zamowilam lacznie 3 po 3 i to trzecie bylo gratis. Wyszlo mnie jakies 15 zlotych za klasyczne biale wysokowciete Sloggi. Figleaves - poszukaj w guglu jak chcesz

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
wybacz, ze sie wtrace
A ja placilam ok. 35 zlotych i to w taniej aptece..... Wszystko inne tanie, ale ten Vitapil mnie porazil teraz jak patrze.
Ale moja apteka wysyla za granice, a nie kazda to robi, niestety
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg PC150002.jpg (73,3 KB, 9 za³adowañ)

Edytowane przez guacamole
Czas edycji: 2013-01-23 o 13:09
Stary 2013-01-23, 13:05   #1210
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Nikt nie mog³ tak pisac. Co najwy¿ej ze suplementy nalezy braæ CO NAJMNIEJ 3 mce zeby zobaczyc efekty.
Ja zamierzam brac 6 mcy, potem przerwa.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Kochana jakie wtr±ce sie co
A lykasz od dawna?
Jak efekty?

rzeczywiscie tanio!!!
wlasnie nie lykam zaczelam jakis czas temu na nowo przyjmowac CP, ale chyba zaraz zjem i wezme sobie vitapil. U anweny kiedys przeczytalam, ze miala po vitapilu mdlosci i to mnie powstrzymuje
zaraz to znajde

Stary 2013-01-23, 13:07   #1211
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Paintbox marki Fudge. Whiter shade of pale. Sluzy do zbijania zolci albo do mieszania pastelowych odcieni z intensywnymi tonerami, tak jak oslawiony Manic Panic. POlozylam ten tonerek na 15-35 minut pod folie.

Majtki kliknelam w sklepie w UK. 2 opakowania majtek trzecie gratis. ja zamowilam lacznie 3 po 3 i to trzecie bylo gratis. Wyszlo mnie jakies 15 zlotych za klasyczne biale wysokowciete Sloggi. Figleaves - poszukaj w guglu jak chcesz

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

A ja placilam ok. 35 zlotych i to w taniej aptece..... Wszystko inne tanie, ale ten Vitapil mnie porazil teraz jak patrze.
Ale moja apteka wysyla za granice, a nie kazda to robi, niestety
U nas nie ma chyba tej marki fudge.

A majteczki znam, lubie sloggi

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 13:07   #1212
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ooo mam http://www.anwen.pl/2012/03/suplementy-vitapil.html

Stary 2013-01-23, 13:07   #1213
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Poka¿ wiadomo¶æ
Lavia- mi³y relax po umyslówce ;-) jakie numerki zamowilas?
8,2

no przyda mi siê taki relaks bo ostatnio ciê¿ki okres mia³am
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:08   #1214
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
My³am drugi raz i trochê siê sp³uka³o , ale chcia³am bardziej ten 9.2 ni¿ naturê 9.0. Natura zdominowa³a wszystko
Sama nie wiem, co chcia³am mieæ
Najbardziej lubiê siebie w takich ciemniejszych z ja¶niejszymi pasemkami, ale to dopiero bli¿ej wiosny
jeszcze sie wyp³ucze a jak chcesz jasnieszy to mo¿e po³ó¿ nastêpnym razem samo 9.2? z jakiej firmy robi³a¶?
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Poka¿ wiadomo¶æ
zaciekawi³a¶ mnie tym te¿ go chcê tylko ja siê nie orientuje w tym ebayu jak siê zamawia tzn w sensie jak przelewaæ kasê to idzie przez kartê kredytow± czy jak?

Ja te¿ zda³am ten mój najgorszy egzamin w koñcu i bardzo siê z tego cieszê, bo trochê osób babka u mnie uwali³a i ju¿ 2 w indeksie maj± i poprawka w sesji poprawkowej w Szczecinie
dzisiaj czeka mnie sprz±tanie w szafie, sprz±tanie chaty i nauka,bo w pi±tek kolejne 2 egzaminy,a jutro idê do pracy
gratuluje
Cytat:
Napisane przez necia84 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry
wstawiam zdjêcia, dla przypomnienia londa profesjonalna 12/89 z oxy 9%, same odrosty na 50 minut. W³oski l¶ni±ce i miêkkie, ¿adnego przesuszu, ostatnie zdjêcie po londzie 10/8 i 10/1 1:1 na 9% ale to
by³o latem a wtedy jako¶ inaczej wlosy wychodz±

dorzucê jeszcze swoje 5groszy, temat ju¿ zamkniêty ale...
Jestem 2 miesi±ce po laserowej korekcji wzroku, mia³am dosyæ du¿± wadê, lewe oko +4,5 i astygmatyzm 2,75 a prawe chyba +2,5 i astygm. Operacjê mia³am jedn± i skorygowana wada wzroku jest do 0, prawe oko 0,5 ale do pó³ roku powinno siê wyzerowaæ. To nieprawda, ¿e najpierw trzeba astygmatyzm usun±æ a potem wade. Wszystko w ci±gu 15 minut. ¯ycie jest o wiele piêkniejsze bez okularów, ja nosi³am je przez 26 lat
¦liczny ten jasny
Co do operacji to gdzie robi³a¶ i ile Ciê to kosztowa³o?
mam zbli¿one wady co Ciebie tylko na obu oczach mniej wiêcej równe

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny czy doraznie szamponetka mo eychlodzi moj zolty blond? Jutro sie umowilam na ostatnie pasemka.

Necia pieknie wyszlo. Sliczny kolorek
Powinna trochê pomóc
Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej wszystkim

Bunny trzymaj siê kochana mam nadziejê ¿e wszystko Ci siê u³o¿y i zajrzyj od czasu do czasu do nas i napisz czy ju¿ lepiej u Ciebie bo ju¿ za Tob± têsknimy no i brakuje nam twoich rad

Princesska gratulacje.Mnie te¿ czeka dzisiaj sprz±tanie a jeszcze muszê wystemplowaæ ksi±¿eczki i je z³o¿yæNo ale za to trochê zarobi³am i pop³acili¶my z mê¿em trochê zaleg³ych rat.To jeszcze nie wszystko ale powoli moze z tego wyjdziemy mam nadziejê.Szybciej do wiosny

Necia bardzo fajny kolorek

Dziewczynki a czy która¶ z was mo¿e mi pomóc?Bo nie ma naszej Bunny mo¿e która¶ z was mi pomo¿e.Chodzi o to ¿e ostatnio farbowa³am odrosty Garnierem color naturals 111.I kolor trochê siê odcina od reszty.Teraz mam ju¿ niewielkie odrosty i my¶lê jak bêdê malowaæ odrosty i bêdê trzymaæ farbê 30 min na odrostach to na ile mogê po³o¿yæ j± na te odrosty ostatnio farbowane (te które kolor trochê siê odcina od reszty bo jest nieco ciemniejszy).I tak siê zastanawiam czy farbowaæ tym Garnierem bo mam go w domu czy kupiæ palette c10 bo mnie korci
a nie za krótko odrosty trzymasz?
Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
Czeko
Ja u¿ywa³am AA tego roz¶wietlaj±cego, te¿ jestem blada, a niestety nawet najja¶niejszy by³ za ciemny. Prócz tego nie mam zastrze¿eñ, bo by³ naprawdê ekstra. Od siebie polecam Isa dorê w buteleczce z pompk±, ¶wietnie siê nak³ada i nawet wydaje mi siê, ¿e poprawia cerê i mi kolor pasuje.
Choæ teraz to u¿ywam bb cremu z garniera i jak dla mnie mega, mega.
ja jestem ¶rednio jasna wiêc mo¿e mi podpasuje ten AA??
Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
A ja porz±dnie zaczê³am zastanawiaæ siê nad wyjazdem za granicê w okolicach czerwca, bo tak naprawdê nic mnie (i t¿) tu nie trzyma Marzy mi siê UK, bo komunikatywnie znam jêzyk, tylko obawiam siê ¿e mo¿e byæ nam ciê¿ko bo pocz±tkowo tylko t¿ bêdzie pracowa³, a ja zostanê na razie jeszcze z synkiem w domu.. orientujecie siê mo¿e jak z prac± na wyspach teraz wygl±da? Bo oferty na necie s±, ale chcieliby¶my wzi±æ jakie¶ oszczêdno¶ci z polski i pojechaæ tam i na miejscu czego¶ szukaæ w job centre, w lokalnych gazetach itp.
moja kuzynka wyjecha³a w lipcu i od razu prawie znalaz³a pracê, jako kelnerka pracuje

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:09   #1215
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie nie lykam zaczelam jakis czas temu na nowo przyjmowac CP, ale chyba zaraz zjem i wezme sobie vitapil. U anweny kiedys przeczytalam, ze miala po vitapilu mdlosci i to mnie powstrzymuje
zaraz to znajde
no ale wiesz Ona mogla miec Ty nie musisz
Moja Babcie tez boli brzuch po vitapilu a kupila sobie bo wlosy Jej zaczely wypadac.
Moga nie tolerowaæ jednego ze skladnikow vitapilu.
Stary 2013-01-23, 13:10   #1216
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
8,2

haha ja tez zamowilam 8,2

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
no ale wiesz Ona mogla miec Ty nie musisz
Moja Babcie tez boli brzuch po vitapilu a kupila sobie bo wlosy Jej zaczely wypadac.
Moga nie tolerowaæ jednego ze skladnikow vitapilu.
wiem, wiem
moze tez dlatego, ze ja nie potrafie wymiotowac nawet gdyby mi sie chcialo? no nie wiem, ale dzis wezme, od dzis zaczynam

Stary 2013-01-23, 13:11   #1217
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
No w³a¶nie ja przegl±da³am wczoraj oferty i jakie¶ tam s±, ale je¶li pojedziemy w okolicach maja-czerwca to na razie nie ma co patrzeæ, bo wszystkie s± na teraz

Mój t¿ w zesz³ym roku by³ w Holandii w pracy na magazynie i ³adnie zarobi³ przez te 5 tygodni Najlepiej jak Wam siê uda pocz±tkowo za³apaæ na pracê z zakwaterowaniem gwarantowanym od pracodawcy, to jakie¶ koszty Wam ju¿ odejd± i wiêcej zaoszczêdzicie, a potem bêdziecie mogli szukaæ czego¶ na wynajem
no my za 2 tyg jedziemy na ferie do Amsterdamu i wstêpnie dowiemy sie co i jak pochodzimy z CV ( musze je napisaæ najpierw po angielsku :P)
i jedziemy ogolnie zbadaæ teren a przy okazji pozwiedzaæ sobie A je¶li wypali i znajdziemy co¶ konkretniejszego to jedziemy w czerwcu/lipcu tam po mojej obronie do roboty bo chcielibysmy juz razem zamieszkaæ, jeste¶my zarêczeni , a nie staæ nas na wspólne mieszkanko tutaj w Polsce...
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-01-23, 13:12   #1218
guacamole
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas nie ma chyba tej marki fudge.

A majteczki znam, lubie sloggi
Majtasy nie do zdarcia nawet zebami hi hi

A ten Paintbox bywa w sklepach angielskich, co wysylaja normalnie do PL za free lub za sstandardowa stawke pocztowa. Zaraz popatrze, jak wyszlo i moze splucze. Slonce za oknem mam wyjatkowo ostre teraz, moze jakies foty sie cyknie
Stary 2013-01-23, 13:12   #1219
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
haha ja tez zamowilam 8,2

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

wiem, wiem
moze tez dlatego, ze ja nie potrafie wymiotowac nawet gdyby mi sie chcialo? no nie wiem, ale dzis wezme, od dzis zaczynam
no ja to dziêki Tobie i kitce zamówi³am ten odcieñ bo by³am na blogu Bunny i tam mnie zachwyci³ ten wasz odcieñ a to mój pierwszy raz kiedy bede farbowac profesjonalna farba a nie sklepowa to prawda, ¿e ta farba na pocz±tku wychodzi du¿o ciemniej ?
ZUMBOMANIACZKA

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 13:17   #1220
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
8,2

To ten co kitka pochwal sie koniecznie

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Widzialam kiedys ten wpis.

A jak sie chce wymiotowaæ to napiæ sie slonej wody - malo komu nie pomaga. Albo palce w buzie-tez dobry sposob.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:

A ten Paintbox bywa w sklepach angielskich, co wysylaja normalnie do PL za free lub za sstandardowa stawke pocztowa. Zaraz popatrze, jak wyszlo i moze splucze. Slonce za oknem mam wyjatkowo ostre teraz, moze jakies foty sie cyknie

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Mohito uwielbiam ale ta kolekcja nie bardzo do mnie przemawia...

https://wizaz.pl/Moda/Nowe-kolekcje/...na-20137#image
Stary 2013-01-23, 13:18   #1221
czekoladowoo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 236

Cytat:

Dobrze wiedzieæ

Eh ide jutro do nowego lekarza,mia³am i¶æ dzisiaj ale do 4 w nocy spaæ nie mog³am ze stresu. Boje sie ¿e znowu dostane te same leki, znowu nic nie bedzie widzieæ i bede sie dalej mêczyæ, ju¿ mam do¶æ powoli A po lekach to wrêcz coraz gorzej, wszystko mnie podra¿nia tam
czekoladowoo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:18   #1222
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no ja to dziêki Tobie i kitce zamówi³am ten odcieñ bo by³am na blogu Bunny i tam mnie zachwyci³ ten wasz odcieñ a to mój pierwszy raz kiedy bede farbowac profesjonalna farba a nie sklepowa to prawda, ¿e ta farba na pocz±tku wychodzi du¿o ciemniej ?
tak, pozniej sie splukuje
mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona
Cytat:

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

A jak sie chce wymiotowaæ to napiæ sie slonej wody - malo komu nie pomaga. Albo palce w buzie-tez dobry sposob.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

to ja sie mieszcze w tym "malo komu nie pomaga"
fajna kolekcja, baaardzo lubie mohito

Stary 2013-01-23, 13:23   #1223
Agatau88
Zakorzenienie

CZEKOLADOWO
idz z nastawieniem pozytywnym bo jak inaczej Ja w nast tyg ide do gina na cyto. Nie robilam 1,5 roku...

BUAHOT
to ja nie wiem, jak nie pomaga rzeczywiscie moze byc klopot.
Lykaj moze na razie cp jak pomaga?
Ja sobie do vitapilu dolozylam 2 cp

Mi ta kolekcja jakos nie bardzo:/
Stary 2013-01-23, 13:24   #1224
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:

pochwalê na pewno
a co do kolekcji to musia³abym na zywo zobaczyæ, przymierzyæ

Cytat:
tak, pozniej sie splukuje
mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona

to ja sie mieszcze w tym "malo komu nie pomaga"
fajna kolekcja, baaardzo lubie mohito
kupi³am na zapas, na razie mam w miarê ³adny odcieñ, wiêc poczekam jeszcze chwilkê dla mojego T¿ to juz bedziê br±z zapewne

teraz mam dosyæ ciemny blond a co dopiero bêdzie po na³o¿eniu majrela ale spiera siê na ¶redni blond chyba z tego co widzia³am na blogu wiêc tym sie pocieszam...

a oksy zamówi³am sobie 6%....
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg BIBA 051.jpg (16,3 KB, 33 za³adowañ)
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-01-23 o 13:26
Stary 2013-01-23, 13:24   #1225
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011

Cytat:
Dzieñ dobry dziewczyny
Koteczko jakby piesek mia³ depresje przez zmianê miejsca to ju¿ dawno by j± mia³
On potrzebuje stabilizacji...zobaczysz, kilka dni i bêdzie Ciê kochaæ

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:27   #1226
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
CZEKOLADOWO
idz z nastawieniem pozytywnym bo jak inaczej Ja w nast tyg ide do gina na cyto. Nie robilam 1,5 roku...

BUAHOT
to ja nie wiem, jak nie pomaga rzeczywiscie moze byc klopot.
Lykaj moze na razie cp jak pomaga?

Mi ta kolekcja jakos nie bardzo:/
no wiadomo, nie wszystko jest ladne, ale ogolnie w sklepach mohito jest duzo bardzo ladnych rzeczy
nie, zjem vitapil, po prostu nie bede lykac na czczo
Cytat:
pochwalê na pewno
a co do kolekcji to musia³abym na zywo zobaczyæ, przymierzyæ

kupi³am na zapas, na razie mam w miarê ³adny odcieñ, wiêc poczekam jeszcze chwilkê dla mojego T¿ to juz bedziê br±z zapewne

teraz mam dosyæ ciemny blond a co dopiero bêdzie po na³o¿eniu majrela ale spiera siê na ¶redni blond chyba z tego co widzia³am na blogu wiêc tym sie pocieszam...

a oksy zamówi³am sobie 6%....
ja tez chce robic z 6%

Stary 2013-01-23, 13:30   #1227
guacamole
Wtajemniczenie

Cytat:
CZEKOLADOWO

Nie do konca jestem pewna, ale Vitapil ma juz duzo cp w skladzie i jest to jakies kilkanascie razy przekraczajace standardowa dawke dzienna. Kwas pantotenowy i CP to to samo. Tez chcialam sobie kupic CP, ale znajoma mnie oswiecila.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 13:32   #1228
Agatau88
Zakorzenienie

LAVIA teraz masz sliczny kolor. chcesz ciemniejszy/jasniejszy?

BUAHOT a tam-w ulotce chyba jest napisane zeby nie lykac na czczo?

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Nie do konca jestem pewna, ale Vitapil ma juz duzo cp w skladzie i jest to jakies kilkanascie razy przekraczajace standardowa dawke dzienna. Kwas pantotenowy i CP to to samo. Tez chcialam sobie kupic CP, ale znajoma mnie oswiecila.
Wiem. Ostatnio tez o to pytalam bo myslalam ze moja wiedza nie jest wystarczajaca. Ale norma b5 dzienna 600 mg vitapil ma 100 mgwiec mozna do³ykiwaæ 5 cp jesli ktos chce.
Przedawkowania wit b5 nie ma-wysiusia siê j± i tyle
Stary 2013-01-23, 13:35   #1229
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
LAVIA teraz masz sliczny kolor. chcesz ciemniejszy/jasniejszy?

BUAHOT a tam-w ulotce chyba jest napisane zeby nie lykac na czczo?

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Wiem. Ostatnio tez o to pytalam bo myslalam ze moja wiedza nie jest wystarczajaca. Ale norma b5 dzienna 600 mg vitapil ma 100 mgwiec mozna do³ykiwaæ 5 cp jesli ktos chce.
Przedawkowania wit b5 nie ma-wysiusia siê j± i tyle
dziêkuje chcia³abym mniej wiêcej taki ju¿ utrzymaæ ale ju¿ ponad miesi±c temu farbowa³am i lekko sie spiera na ja¶niejszy i s± prze¶wity ale za to odrostów w ogóle nie widaæ nic a nic

mój T¿ mówi, ¿e podobam mu siê w nowym odcieniu , ale dla niego to nie jest ju¿ blond tylko jasny br±z ehh faceci
wiem, ¿e lepiej bym wygl±da³a jakbym by³a chocia¿ troszke opalona do tych w³osków, ale nie chodzê na solarium teraz przez t± mikrodermabrazjê
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-01-23 o 13:38
Stary 2013-01-23, 13:39   #1230
Carolajn
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 930

Kotka ja bym siê raczej nie przejmowa³a tym przywi±zaniem psa tylko Twoim.. co je¶li laska siê rozmy¶li? Mo¿e nie ma czasu/ochoty zajmowaæ siê psiakiem skoro pisa³a¶ ¿e go podrzuca a to do tej kole¿anki a to do tamtej mo¿e jej siê znowu za jaki¶ czas "zachce" pieska i Ci go zabierze? Z jednej strony mo¿e to dobrze ¿e szuka domu dla pupila w¶ród znajomych bo taki dom zawsze bezpieczniejszy i wie co siê z psiakiem bêdzie dzia³o ale z drugiej strony mo¿e dziêki temu w³a¶nie zostawi³a sobie otwart± furtkê bo wie ¿e od kole¿anki psa wymusi. Upewnij siê i porozmawiaj z Ni± szczerze czy przemy¶la³a swoj± decyzjê i czy to nie jest kolejny domek tymczasowy

btw. pies z pocz±tku mo¿e byæ osowia³y wycofany i trochê ujadaæ ale z czasem mu przejdzie

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.