|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1201 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 007
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ten 12/61 to fajny odcien, na pewno wytlucze wszystkie zolcienie. To ja jeszcze kilka numerow podam, ktorych nie ma w PL i bedziemy gadac jak lysy do grzebienia ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-23 o 12:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 006
|
Hej
![]() Dziewczyny KOTKA i CZEKOLADOWO widaæ u Was bardzo duza roznice we wlosach, nie dosc ze urosly to sa gladkie, geste i piekne ![]() Pozazdro¶ciæ, pozytywnie ![]() Cytat:
Bo identycznie jak na próbnikach, które pokazywalas. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- NOVELOVE za ile Ty kupujesz vitapil? Ja jakos tanio go dostaje za 60 tabletek 26 z³. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Wtajemniczenie
|
No i usiedziec nie moge
![]() ![]() A dzis sie zdziwilam, ze na podlodze pod 'drzwiowa dziura pocztowa' lezy kolejne avizo i sama zachodzilam w glowe, co ja kliknelam. Musialam az w skrzynke mail spojrzec, bo zapomnialam, ze zamowilam 9 par majtek sloggi z megapromocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co robi? ooo jaka to promocja z majtkami? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Agatka
Oj, ju¿ nie pamiêtam dok³adnie, ale lekko ponad 30 z³. A w³a¶nie, bo kto¶ tutaj co¶ pisa³, ¿e to jest kuracja 3 miesiêczna. Czyli jak wezmê teraz drugie opakowanie, to wyjd± 4 miesi±ce (120 tabletek). Mogê tak? Nie umrê? ![]()
#1207 | |
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 577
|
Cytat:
![]() ja swoj vitapil kupilam za 19,99 60tabl, kupilam w promocji w gemini, ale widze, ze ich regularna cena w tej aptece tez nie jest wysoka- 24,99 http://www.aptekagemini.pl/vitapil-z...-tabletek.html ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Nikt nie mog³ tak pisac. Co najwy¿ej ze suplementy nalezy braæ CO NAJMNIEJ 3 mce zeby zobaczyc efekty.
Ja zamierzam brac 6 mcy, potem przerwa. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A lykasz od dawna? Jak efekty? rzeczywiscie tanio!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Wtajemniczenie
|
Paintbox marki Fudge. Whiter shade of pale. Sluzy do zbijania zolci albo do mieszania pastelowych odcieni z intensywnymi tonerami, tak jak oslawiony Manic Panic. Polozylam ten tonerek na 15-35 minut pod folie. W zalaczniku - ten pierwszy ![]() Majtki kliknelam w sklepie w UK. 2 opakowania majtek trzecie gratis. ja zamowilam lacznie 3 po 3 i to trzecie bylo gratis. Wyszlo mnie jakies 15 zlotych za klasyczne biale wysokowciete Sloggi. Figleaves - poszukaj w guglu jak chcesz ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Ale moja apteka wysyla za granice, a nie kazda to robi, niestety ![]() Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-23 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz to znajde |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A majteczki znam, lubie sloggi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Marcelover ♥♥♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
8,2
![]() no przyda mi siê taki relaks bo ostatnio ciê¿ki okres mia³am ![]()
#1214 | |||||||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do operacji to gdzie robi³a¶ i ile Ciê to kosztowa³o? mam zbli¿one wady co Ciebie tylko na obu oczach mniej wiêcej równe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Babcie tez boli brzuch po vitapilu ![]() Moga nie tolerowaæ jednego ze skladnikow vitapilu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Marcelover ♥♥♥
|
haha ja tez zamowilam 8,2
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() moze tez dlatego, ze ja nie potrafie wymiotowac nawet gdyby mi sie chcialo? no nie wiem, ale dzis wezme, od dzis zaczynam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i jedziemy ogolnie zbadaæ teren a przy okazji pozwiedzaæ sobie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1218 |
Wtajemniczenie
|
Majtasy nie do zdarcia
![]() ![]() A ten Paintbox bywa w sklepach angielskich, co wysylaja normalnie do PL za free lub za sstandardowa stawke pocztowa. Zaraz popatrze, jak wyszlo i moze splucze. Slonce za oknem mam wyjatkowo ostre teraz, moze jakies foty sie cyknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
To ten co kitka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
A jak sie chce wymiotowaæ to napiæ sie slonej wody - malo komu nie pomaga. Albo palce w buzie-tez dobry sposob. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Mohito uwielbiam ale ta kolekcja nie bardzo do mnie przemawia... https://wizaz.pl/Moda/Nowe-kolekcje/...na-20137#image |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieæ ![]() Eh ide jutro do nowego lekarza,mia³am i¶æ dzisiaj ale do 4 w nocy spaæ nie mog³am ze stresu. Boje sie ¿e znowu dostane te same leki, znowu nic nie bedzie widzieæ i bede sie dalej mêczyæ, ju¿ mam do¶æ powoli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona ![]() Cytat:
![]() fajna kolekcja, baaardzo lubie mohito ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
CZEKOLADOWO
idz z nastawieniem pozytywnym bo jak inaczej ![]() BUAHOT to ja nie wiem, jak nie pomaga rzeczywiscie moze byc klopot. Lykaj moze na razie cp jak pomaga? Ja sobie do vitapilu dolozylam 2 cp ![]() Mi ta kolekcja jakos nie bardzo:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pochwalê na pewno ![]() a co do kolekcji to musia³abym na zywo zobaczyæ, przymierzyæ ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz mam dosyæ ciemny blond a co dopiero bêdzie po na³o¿eniu majrela ![]() ![]() ![]() a oksy zamówi³am sobie 6%....
zapuszczanie w³osków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-01-23 o 13:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]() On potrzebuje stabilizacji...zobaczysz, kilka dni i bêdzie Ciê kochaæ ![]()
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() nie, zjem vitapil, po prostu nie bede lykac na czczo ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Wtajemniczenie
|
Nie do konca jestem pewna, ale Vitapil ma juz duzo cp w skladzie i jest to jakies kilkanascie razy przekraczajace standardowa dawke dzienna. Kwas pantotenowy i CP to to samo. Tez chcialam sobie kupic CP, ale znajoma mnie oswiecila.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
LAVIA teraz masz sliczny kolor. chcesz ciemniejszy/jasniejszy?
BUAHOT a tam-w ulotce chyba jest napisane zeby nie lykac na czczo? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Przedawkowania wit b5 nie ma-wysiusia siê j± i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mój T¿ mówi, ¿e podobam mu siê w nowym odcieniu , ale dla niego to nie jest ju¿ blond tylko jasny br±z ![]() ![]() wiem, ¿e lepiej bym wygl±da³a jakbym by³a chocia¿ troszke opalona do tych w³osków, ale nie chodzê na solarium teraz przez t± mikrodermabrazjê
zapuszczanie w³osków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-01-23 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 930
|
Kotka ja bym siê raczej nie przejmowa³a tym przywi±zaniem psa tylko Twoim.. co je¶li laska siê rozmy¶li? Mo¿e nie ma czasu/ochoty zajmowaæ siê psiakiem skoro pisa³a¶ ¿e go podrzuca a to do tej kole¿anki a to do tamtej
![]() ![]() btw. pies z pocz±tku mo¿e byæ osowia³y wycofany i trochê ujadaæ ale z czasem mu przejdzie ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.