|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1201 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 995
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
jest tez odcien 12/17 - bezowy popiel. Moze bylby taki akurat Jak sie wmiesza odrobine 12/61 to zolc nie wyjdzie, a bezyk bedzie taki opalizujacy. Sama sobie tak planuje zrobic Mnie fantazja ponosi jak nic ![]() Ten 12/61 to fajny odcien, na pewno wytlucze wszystkie zolcienie. To ja jeszcze kilka numerow podam, ktorych nie ma w PL i bedziemy gadac jak lysy do grzebienia Hi hihi---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-23 o 13:25 |
||
|
|
|
#1202 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
Hej
![]() Dziewczyny KOTKA i CZEKOLADOWO widaæ u Was bardzo duza roznice we wlosach, nie dosc ze urosly to sa gladkie, geste i piekne ![]() Pozazdro¶ciæ, pozytywnie ![]() Cytat:
Bo identycznie jak na próbnikach, które pokazywalas. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- NOVELOVE za ile Ty kupujesz vitapil? Ja jakos tanio go dostaje za 60 tabletek 26 z³. |
|
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
No i usiedziec nie moge
Zaraz nakladam toner Paintbox, co wczoraj do mnie przyszedl ![]() A dzis sie zdziwilam, ze na podlodze pod 'drzwiowa dziura pocztowa' lezy kolejne avizo i sama zachodzilam w glowe, co ja kliknelam. Musialam az w skrzynke mail spojrzec, bo zapomnialam, ze zamowilam 9 par majtek sloggi z megapromocji
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co robi? ooo jaka to promocja z majtkami?
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Agatka
Oj, ju¿ nie pamiêtam dok³adnie, ale lekko ponad 30 z³. A w³a¶nie, bo kto¶ tutaj co¶ pisa³, ¿e to jest kuracja 3 miesiêczna. Czyli jak wezmê teraz drugie opakowanie, to wyjd± 4 miesi±ce (120 tabletek). Mogê tak? Nie umrê?
|
#1207 | |
|
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 569
|
Cytat:
![]() ja swoj vitapil kupilam za 19,99 60tabl, kupilam w promocji w gemini, ale widze, ze ich regularna cena w tej aptece tez nie jest wysoka- 24,99 http://www.aptekagemini.pl/vitapil-z...-tabletek.html
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie mog³ tak pisac. Co najwy¿ej ze suplementy nalezy braæ CO NAJMNIEJ 3 mce zeby zobaczyc efekty.
Ja zamierzam brac 6 mcy, potem przerwa. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
jakie wtr±ce sie co![]() ![]() A lykasz od dawna? Jak efekty? rzeczywiscie tanio!!! |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Paintbox marki Fudge. Whiter shade of pale. Sluzy do zbijania zolci albo do mieszania pastelowych odcieni z intensywnymi tonerami, tak jak oslawiony Manic Panic. Polozylam ten tonerek na 15-35 minut pod folie. W zalaczniku - ten pierwszy ![]() Majtki kliknelam w sklepie w UK. 2 opakowania majtek trzecie gratis. ja zamowilam lacznie 3 po 3 i to trzecie bylo gratis. Wyszlo mnie jakies 15 zlotych za klasyczne biale wysokowciete Sloggi. Figleaves - poszukaj w guglu jak chcesz ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Ale moja apteka wysyla za granice, a nie kazda to robi, niestety
Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-23 o 14:09 |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zaczelam jakis czas temu na nowo przyjmowac CP, ale chyba zaraz zjem i wezme sobie vitapil. U anweny kiedys przeczytalam, ze miala po vitapilu mdlosci i to mnie powstrzymuje zaraz to znajde |
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A majteczki znam, lubie sloggi
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
8,2
![]() no przyda mi siê taki relaks bo ostatnio ciê¿ki okres mia³am
|
#1214 | |||||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
a jak chcesz jasnieszy to mo¿e po³ó¿ nastêpnym razem samo 9.2? z jakiej firmy robi³a¶?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do operacji to gdzie robi³a¶ i ile Ciê to kosztowa³o? mam zbli¿one wady co Ciebie tylko na obu oczach mniej wiêcej równe Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Babcie tez boli brzuch po vitapilu a kupila sobie bo wlosy Jej zaczely wypadac.Moga nie tolerowaæ jednego ze skladnikow vitapilu. |
|
|
|
|
#1216 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
haha ja tez zamowilam 8,2
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() moze tez dlatego, ze ja nie potrafie wymiotowac nawet gdyby mi sie chcialo? no nie wiem, ale dzis wezme, od dzis zaczynam
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pochodzimy z CV ( musze je napisaæ najpierw po angielsku :P)i jedziemy ogolnie zbadaæ teren a przy okazji pozwiedzaæ sobie A je¶li wypali i znajdziemy co¶ konkretniejszego to jedziemy w czerwcu/lipcu tam po mojej obronie do roboty
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
Majtasy nie do zdarcia
nawet zebami hi hi ![]() A ten Paintbox bywa w sklepach angielskich, co wysylaja normalnie do PL za free lub za sstandardowa stawke pocztowa. Zaraz popatrze, jak wyszlo i moze splucze. Slonce za oknem mam wyjatkowo ostre teraz, moze jakies foty sie cyknie
|
|
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to mój pierwszy raz kiedy bede farbowac profesjonalna farba a nie sklepowa
|
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ten co kitka
pochwal sie koniecznie![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
A jak sie chce wymiotowaæ to napiæ sie slonej wody - malo komu nie pomaga. Albo palce w buzie-tez dobry sposob. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Mohito uwielbiam ale ta kolekcja nie bardzo do mnie przemawia... https://wizaz.pl/Moda/Nowe-kolekcje/...na-20137#image |
||
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
Dobrze wiedzieæ Eh ide jutro do nowego lekarza,mia³am i¶æ dzisiaj ale do 4 w nocy spaæ nie mog³am ze stresu. Boje sie ¿e znowu dostane te same leki, znowu nic nie bedzie widzieæ i bede sie dalej mêczyæ, ju¿ mam do¶æ powoli A po lekach to wrêcz coraz gorzej, wszystko mnie podra¿nia tam |
|
|
|
|
#1222 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona Cytat:
![]() fajna kolekcja, baaardzo lubie mohito |
||
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
CZEKOLADOWO
idz z nastawieniem pozytywnym bo jak inaczej Ja w nast tyg ide do gina na cyto. Nie robilam 1,5 roku...BUAHOT to ja nie wiem, jak nie pomaga rzeczywiscie moze byc klopot. Lykaj moze na razie cp jak pomaga? Ja sobie do vitapilu dolozylam 2 cp ![]() Mi ta kolekcja jakos nie bardzo:/ |
|
|
|
#1224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pochwalê na pewno a co do kolekcji to musia³abym na zywo zobaczyæ, przymierzyæ ![]() Cytat:
dla mojego T¿ to juz bedziê br±z zapewne teraz mam dosyæ ciemny blond a co dopiero bêdzie po na³o¿eniu majrela ale spiera siê na ¶redni blond chyba z tego co widzia³am na blogu wiêc tym sie pocieszam... ![]() a oksy zamówi³am sobie 6%....
zapuszczanie w³osków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-01-23 o 14:26 |
||
|
|
|
#1225 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]() On potrzebuje stabilizacji...zobaczysz, kilka dni i bêdzie Ciê kochaæ
|
|
#1226 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() nie, zjem vitapil, po prostu nie bede lykac na czczo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1227 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie do konca jestem pewna, ale Vitapil ma juz duzo cp w skladzie i jest to jakies kilkanascie razy przekraczajace standardowa dawke dzienna. Kwas pantotenowy i CP to to samo. Tez chcialam sobie kupic CP, ale znajoma mnie oswiecila.
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
LAVIA teraz masz sliczny kolor. chcesz ciemniejszy/jasniejszy?
BUAHOT a tam-w ulotce chyba jest napisane zeby nie lykac na czczo? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Przedawkowania wit b5 nie ma-wysiusia siê j± i tyle
|
|
|
|
|
#1229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcia³abym mniej wiêcej taki ju¿ utrzymaæ ale ju¿ ponad miesi±c temu farbowa³am i lekko sie spiera na ja¶niejszy i s± prze¶wity ale za to odrostów w ogóle nie widaæ nic a nic ![]() mój T¿ mówi, ¿e podobam mu siê w nowym odcieniu , ale dla niego to nie jest ju¿ blond tylko jasny br±z wiem, ¿e lepiej bym wygl±da³a jakbym by³a chocia¿ troszke opalona do tych w³osków, ale nie chodzê na solarium teraz przez t± mikrodermabrazjê
zapuszczanie w³osków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-01-23 o 14:38 |
|
|
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 930
|
Kotka ja bym siê raczej nie przejmowa³a tym przywi±zaniem psa tylko Twoim.. co je¶li laska siê rozmy¶li? Mo¿e nie ma czasu/ochoty zajmowaæ siê psiakiem skoro pisa³a¶ ¿e go podrzuca a to do tej kole¿anki a to do tamtej
mo¿e jej siê znowu za jaki¶ czas "zachce" pieska i Ci go zabierze? Z jednej strony mo¿e to dobrze ¿e szuka domu dla pupila w¶ród znajomych bo taki dom zawsze bezpieczniejszy i wie co siê z psiakiem bêdzie dzia³o ale z drugiej strony mo¿e dziêki temu w³a¶nie zostawi³a sobie otwart± furtkê bo wie ¿e od kole¿anki psa wymusi. Upewnij siê i porozmawiaj z Ni± szczerze czy przemy¶la³a swoj± decyzjê i czy to nie jest kolejny domek tymczasowy ![]() btw. pies z pocz±tku mo¿e byæ osowia³y wycofany i trochê ujadaæ ale z czasem mu przejdzie
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Ale juz decyzja pad³a, 12/89 biere i 10/8 
jest tez odcien 12/17 - bezowy popiel. Moze bylby taki akurat 

Da³am pó³ na pó³, ale bardziej z³apa³ ten 9.0 ni¿ 9.2 

jakie wtr±ce sie co
zaczelam jakis czas temu na nowo przyjmowac CP, ale chyba zaraz zjem i wezme sobie vitapil. U anweny kiedys przeczytalam, ze miala po vitapilu mdlosci i to mnie powstrzymuje 

Bo nie ma naszej Bunny mo¿e która¶ z was mi pomo¿e.Chodzi o to ¿e ostatnio farbowa³am odrosty Garnierem color naturals 111.I kolor trochê siê odcina od reszty.Teraz mam ju¿ niewielkie odrosty i my¶lê jak bêdê malowaæ odrosty i bêdê trzymaæ farbê 30 min na odrostach to na ile mogê po³o¿yæ j± na te odrosty ostatnio farbowane (te które kolor trochê siê odcina od reszty bo jest nieco ciemniejszy).I tak siê zastanawiam czy farbowaæ tym Garnierem bo mam go w domu czy kupiæ palette c10 bo mnie korci