Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 361 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 15:26   #10801
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
kasik, ktore staniki? te w albumie co dzis kupilam w sklepie, czy te co zamowilam przez neta dzis??
w albumie sa opisane dokladnie, a pod biustem mam 72, w biuscie 88-89 w zaleznosci od dnia

Sabcia: ta promocja "wszystkie staniki za 35 zl" (albo 39, nie pamietam) jest do 2 lutego bodajze w KappAhl zaczynaja sie od 75 pod biustem, dla mnie za szerokie wiec wlasnie zszylam troche ale super trzymaja!!
chodzilo mi o te przez neta ten stanik czarny za 50 zl swietny

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Dzień dobry... brrr ale zimno... piękną zimę mamy tej zimy

Dziewczyny,
czy stosowałyście jakieś specjalne kosmetyki do pielęgnacji biustu, ćwiczenia, masaże, zabiegi przed operacją?!?!
jesli tak napiszcie proszę co polecacie?

Ja kupiłam wczoraj specjalny preparat do piel.biustu, na opakowaniu jest napisane że zwiększa elastyczność skóry, zapobiega rozstępom (!), łagodzi bolesność i obrzmienia (to akurat chyba stricte dla mam z mleczkiem w cycusiach, ale nie szkodzi )... no i maziam się tym kremikiem 2 razy dziennie...
fajnie nie zaszkodzi na pewno a po op polecam kremy dla karmiacych jak juz bedziesz mogla stosowac

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

[QUOTE=klaudeczka2010;3880 4906]HEJKAtrochę mu się wyprał...ale to tylko pranie wstępnei ja w cuda nie wierzę,najważniejsze że moja podejście się zmieniło i się wciąż zmienia...jedziemy do tego Egiptu..będzie czas na rozmowy..mam nadzieję....szczerze...to w cuda nie wierzę-powtórzę się,tłumaczę co chwilę głąbowi o co w życiu chodzi..jakby.ku....a nie wiedział...on bardziej nastawiony na zarabianie (jak to facet)i to doprowadza go do szału jak mu się wali...ale musi w końcu zrozumieć że życie przeleci mu przez palce jak tak dalej będzie ..ŻYŁ!!!..i tak..ble ble ble

MARGO..ja nic nie używałam...tylko balsamy ujędrniające do całego ciała i cycki są ok

hmmm ZADAM TAKIE głupie pytanie z rana!
jak wygląda ...zakochanie się....matko...co za głupota...ale jak to jest tak z ciekawości bo dawnooo tego nie przeżyłam....wiecie..w razie czego....żebym wiedziała...nie to żebym chciała czy jak[/QUOT

motylki w brzuchu,nieustanne myslenie,brak apetytu kierowca????????????:cm ok:

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

[QUOTE=Foxy89;38808648]Witajcie dziewczyny

Czytam Wasz wątek już od pewnego czasu i chciałabym zadać Wam kilka pytań. Myślałam wcześniej o powiększeniu piersi, ale po pewnym czasie temat ucichł. Nie, nie zrezygnowałam ale wstrzymałam się. Oglądam ostatnio "Sekrety chirurgii" i znowu wróciła chęć powiększenia moich małych "B".
Mam jednak w związku z tym kilka wątpliwości. Przede wszystkim cena, ale to już trochę inny temat
Chodzi mi głównie o to, jak mają się silikony do ciąży. Tzn. nie planuję jeszcze potomstwa, ale za jakiś czas owszem. Jak jest z karmieniem piersią przy implantach? I w ogóle podczas ciąży. Przecież w tym okresie piersi dodatkowo rosną. Jak to wszystko wygląda?
Boję się też tego, że będę żałować... że poczuję się źle z "plastikami". Nie wiem jak to określić. Czy któraś z Was żałuje decyzji o powiększeniu piersi?

hej ja nie zaluje..hm inaczej nie oddam ich nikomu jestem przed ciaza mimo to je zrobilam , no i wiadomo kazdy ma watpilowosci...tyle ze jak sie nie ma zadnej wyjsciowki to watpliwosci barddzzoo maleja

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam Kochane
Oto najnowsze informacje - do kliniki muszę się stawić dopiero na 16.30. Op ok 17.30. Przed operacją konsultacja z anestezjologiem i moim dr -- i tu śmiechy, bo rozmiar nadal niewybrany, ale czekają oba i dr powiedział, ze coś większego też się znajdzie, także porozmawiam z nim o tym biorąc pod uwagę moje przemyślenia i Wasze rady, a szczególnie Mayi i zobaczymy.

Powiedzieli, że mam ze sobą wziąć tylko ...szczoteczkę do zębów. Na 6h przed zabiegiem NIC nie jeść, i nie pić, a nawet gumy do żucia nie wolno (dla mnie masakra szczerze mówiąc). Wypis nast dnia ok. 10-11.00.

To tyle narazie Nerwy mnie zaczynają zjadać.
oo trzymam mocno kciukasssyy wracaj do nas

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
ja nie mam jeszcze dzieci, ale mysle ze to nie jest nic niestosownego ani nic dziwnego, ze ma sie ich po prostu dosc, albo ma sie je ochote ukatrupic. tak samo jak z przyjaciolmi, malzonkiem lub innym teżetem, rodzicami.. kochamy ich ale czasem po prostu chcielibysmy zeby znikneli, bo nas doprowadzaja do furii
nie wiem czemu w mediach i ogolnie w spoleczenstwie jest takie pojecie, ze dobra matka to ta co po prostu ma usmiech 24h na dobe na twarzy i nigdy nie ma dosc. kurde, matka tez czlowiek przeciez

Olivkaaa, a jak cycuchy sie maja??

hej Jusi
dokladnie:cmo k:

maz wroci to wieczorem dodam foty yeahh i minelo pol roczkunie tylko mi pozdro dziewczynki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 15:44   #10802
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

kasiiikkk: to czekamy D
te z neta zamawialam od 65E po 70D, zalezalo od rozmiarowki, ale czekam, przyjda, poprzymierzam i zobacze ktore dobre
Stary 2013-01-23, 15:56   #10803
Saba08
Zadomowienie

Kasikkk czekamy na focie

Amaninko moje tez już coraz bardziej ruchome Niedługo będę mogła miętosić

Potem napiszę więcej, ide obiadek gotować Miłego popołudnia!
Stary 2013-01-23, 16:15   #10804
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

fajnie dziewczyny że cycunie zaczynają się ruszać to kolejny etap cycuszków jeszcze troche i będa takie jak naturalne czytam was tak i mi się coraz bardziej ochota na nowe cycusie zbiera przy was to nie można mieć żadnych wątpliwości jak czytam że jesteście takie szczęśliwie i ja dotrwam do tego magicznego 28 lutego haha
Stary 2013-01-23, 16:39   #10805
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
jak wygląda ...zakochanie się....matko...co za głupota...ale jak to jest tak z ciekawości bo dawnooo tego nie przeżyłam....wiecie..w razie czego....żebym wiedziała...nie to żebym chciała czy jak
Ja też nie wiem jak to wygląda jak już nie jest się nastolatką Ale chyba tak jak wtedy-to się po prostu czuje

Margo ja 2 albo 3 tyg przed operacją (nie pamiętam) zaczęłam codziennie smarować piersi kremem dla kobiet w ciąży i karmiących (ja akurat kupiłam z Rossmanna).

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Saba co za bezczelne babsko nie przejmuj sie gadaniem jakiejs glupiej babymam nadzieje ze nic chociaz nie kupilas nic z tego sklepu mi kiedys babka zaproponowala ze ma wiekszy rozmiar na manekinie jak dla mnie XL wiec wyszlam z tego sklepui juz nie chodzi o to ze wyleciala z tym rozmiarem ale zrobila to w beszczelny sposob a do XL to troche mi brakujemam nadzieje ze juz lepiej dzisiaj
To akurat moja znajoma mi powiedziała (nie w sklepie). Ale tak, już dzisiaj lepiej, wróciła mi miłość do cycuchów No cóż, większych się nie dało, nie ma co już gdybac

jusi to naprawdę dobra decyzja Jak Kasia napisała, jeśli ma się małą wyjściówkę, to tym bardziej wątpliwości maleją Grunt to dobry lekarz A Ty z tego co kojarze masz mieć u JJ?

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-23 o 16:41
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 16:49   #10806
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
To akurat moja znajoma mi powiedziała (nie w sklepie). Ale tak, już dzisiaj lepiej, wróciła mi miłość do cycuchów No cóż, większych się nie dało, nie ma co już gdybac

jusi to naprawdę dobra decyzja Jak Kasia napisała, jeśli ma się małą wyjściówkę, to tym bardziej wątpliwości maleją Grunt to dobry lekarz A Ty z tego co kojarze masz mieć u JJ?
Ty nie marudz ze masz male!! patrz na moje!! :P

ps. czy ktos moglby mi napisac na priv ktory to ten JJ?
Stary 2013-01-23, 16:57   #10807
Saba08
Zadomowienie

Nie no następna! I dogodzic kobiecie Amanina jak dziewczyny przed więcej poczytają takich komentarzy, to lekarz będzie chciał dawac 300cc a one się uprą na 500
Stary 2013-01-23, 17:06   #10808
klaudeczka2010
Zadomowienie

[QUOTE=kasikkk87;38811924]chodzilo mi o te przez neta ten stanik czarny za 50 zl swietny

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

fajnie nie zaszkodzi na pewno a po op polecam kremy dla karmiacych jak juz bedziesz mogla stosowac

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

[QUOTE=klaudeczka2010;3880 4906]HEJKAtrochę mu się wyprał...ale to tylko pranie wstępnei ja w cuda nie wierzę,najważniejsze że moja podejście się zmieniło i się wciąż zmienia...jedziemy do tego Egiptu..będzie czas na rozmowy..mam nadzieję....szczerze...to w cuda nie wierzę-powtórzę się,tłumaczę co chwilę głąbowi o co w życiu chodzi..jakby.ku....a nie wiedział...on bardziej nastawiony na zarabianie (jak to facet)i to doprowadza go do szału jak mu się wali...ale musi w końcu zrozumieć że życie przeleci mu przez palce jak tak dalej będzie ..ŻYŁ!!!..i tak..ble ble ble

MARGO..ja nic nie używałam...tylko balsamy ujędrniające do całego ciała i cycki są ok

jak wygląda ...zakochanie się....matko...co za głupota...ale jak to jest tak z ciekawości bo dawnooo tego nie przeżyłam....wiecie..w razie czego....żebym wiedziała...nie to żebym chciała czy jak[/QUOT

motylki w brzuchu,nieustanne myslenie,brak apetytu kierowca????????????:cm ok:

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Czytam Wasz wątek już od pewnego czasu i chciałabym zadać Wam kilka pytań. Myślałam wcześniej o powiększeniu piersi, ale po pewnym czasie temat ucichł. Nie, nie zrezygnowałam ale wstrzymałam się. Oglądam ostatnio "Sekrety chirurgii" i znowu wróciła chęć powiększenia moich małych "B".
Mam jednak w związku z tym kilka wątpliwości. Przede wszystkim cena, ale to już trochę inny temat
Chodzi mi głównie o to, jak mają się silikony do ciąży. Tzn. nie planuję jeszcze potomstwa, ale za jakiś czas owszem. Jak jest z karmieniem piersią przy implantach? I w ogóle podczas ciąży. Przecież w tym okresie piersi dodatkowo rosną. Jak to wszystko wygląda?
Boję się też tego, że będę żałować... że poczuję się źle z "plastikami". Nie wiem jak to określić. Czy któraś z Was żałuje decyzji o powiększeniu piersi?

hej ja nie zaluje..hm inaczej nie oddam ich nikomu jestem przed ciaza mimo to je zrobilam , no i wiadomo kazdy ma watpilowosci...tyle ze jak sie nie ma zadnej wyjsciowki to watpliwosci barddzzoo maleja

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

oo trzymam mocno kciukasssyy wracaj do nas

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

dokladnie:cmo k:

maz wroci to wieczorem dodam foty yeahh i minelo pol roczkunie tylko mi pozdro dziewczynki
eee tam....ja się nie zakochuję...nawet nie wiem o co chodzi przecież....no i nie jestem singielką...póki cotak pytam ..na wszelki wypadek
Stary 2013-01-23, 17:39   #10809
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Dzień dobry... brrr ale zimno... piękną zimę mamy tej zimy

Dziewczyny,
czy stosowałyście jakieś specjalne kosmetyki do pielęgnacji biustu, ćwiczenia, masaże, zabiegi przed operacją?!?!
jesli tak napiszcie proszę co polecacie?

Ja kupiłam wczoraj specjalny preparat do piel.biustu, na opakowaniu jest napisane że zwiększa elastyczność skóry, zapobiega rozstępom (!), łagodzi bolesność i obrzmienia (to akurat chyba stricte dla mam z mleczkiem w cycusiach, ale nie szkodzi )... no i maziam się tym kremikiem 2 razy dziennie...
Bardzo fajny jest krem do biustu Eveline - taki różowy, dokładnie nie pamiętam nazwy. JA stosuje tylko balsam na całe ciało taki sam. I jest git. Ale każdy ma inna skórę z innymi potrzebami.
Stary 2013-01-23, 17:43   #10810
Saba08
Zadomowienie

tak tak tak Ten różowy eveline jest super on nie nazywa się jakoś 3D push up, czy jakoś tak? Tylko nie będzie się nadawał pewnie zaraz po operacji.
Stary 2013-01-23, 17:43   #10811
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
fajnie dziewczyny że cycunie zaczynają się ruszać to kolejny etap cycuszków jeszcze troche i będa takie jak naturalne czytam was tak i mi się coraz bardziej ochota na nowe cycusie zbiera przy was to nie można mieć żadnych wątpliwości jak czytam że jesteście takie szczęśliwie i ja dotrwam do tego magicznego 28 lutego haha
Niee Takie to one nigdy nie będąZwłaszcza jesli ktos ma mało "wyjściówki". Przecież wtedy to jest implant "okryty" wyjściówką. Jest różnica między biustem naturalnym a robionym i teraz to wiem. Nie przeszkadza mi to oczywiście, to nie o to chodzi.
Stary 2013-01-23, 17:50   #10812
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Niee Takie to one nigdy nie będąZwłaszcza jesli ktos ma mało "wyjściówki". Przecież wtedy to jest implant "okryty" wyjściówką. Jest różnica między biustem naturalnym a robionym i teraz to wiem. Nie przeszkadza mi to oczywiście, to nie o to chodzi.
ja nie wiem jak to jest miec naturalny biust wiec nie mam pojecia jaki jest w macaniu totez moj nowy zupelnie mi nie przeszkadza

btw - dziewczyny, czy widzac "rowek" miedzy moimi piersiami uwazacie ze daloby sie wcisnac wiekszy implant mi? byloby miejsce, czy to juz z serii niebezpieczne?
Stary 2013-01-23, 17:52   #10813
Zrozpaczona321
Przyczajenie

Hejka dziewczyny,

nie wiem czy tu moge takie pytanie zadawac ale skoro macie juz udane cycuchy za soba tzn. zabiegi to czy moglby ktos poradzic dobrego chirurga? Mi w sumie nie o cycuchy chodzi tylko o worki pod oczami ale moze ta droga znajde wlasciwego dla siebie. Bylabym wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz.

Pozdrawiam Monia
Zrozpaczona321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:59   #10814
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiście to nie jest nic zlego, bo widze jak dzieci moga doprowadzic rodzica do szalu. Ale tu padly slowa ze dzieci odbieraja szczescie z zycia cos takiego nie chce juz szukac bo sie nie dogrzebie a to juz moim zdaniem co innego ja NIKOGO nie osadzam, każdy ma prawo do wlasnych odczuc itp. Powtarzam NIKOGO nie oceniam.
Szczęście w życiu to właśnie dzieci Mam 2-kę wiem co mówię Chociaż worki pod oczami mam nieraz po kilka dni Poza tym - dzieci uczą strasznej pokory, zahamowań w wielu sytuacjach i człowiek potrafi miec niezwykłą cierpliwośc. Ale jak w każdej bajce- są i złe strony. Jeżeli nie czujesz "pociągu" do dzieci to nic z tego nie będzie. Pomimo tego że jestem mamą nie rażą mnie takie podejścia - jeden pali bo lubi inny nie. Ot tyle.

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
ja nie wiem jak to jest miec naturalny biust wiec nie mam pojecia jaki jest w macaniu totez moj nowy zupelnie mi nie przeszkadza

btw - dziewczyny, czy widzac "rowek" miedzy moimi piersiami uwazacie ze daloby sie wcisnac wiekszy implant mi? byloby miejsce, czy to juz z serii niebezpieczne?
Ja też nie wiem bo nigdy go nie miałam jako tako.Jedy ny moment to karmienie po ciązy - wtedy były fajne, ale też było w nich mleko i miałam 20 kg więcej. Więc było wiecej materiału.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
tak tak tak Ten różowy eveline jest super on nie nazywa się jakoś 3D push up, czy jakoś tak? Tylko nie będzie się nadawał pewnie zaraz po operacji.
Oliwka też jest dobra - przecież polecana na brzuch dla kobiet w ciąży. A czemu po operacji sie nie nadaje ten krem?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Ja myślę że jak Nam sie skóra troche porozciąga to sobie walniemy więcej ml Popatrz na Horo - ona miała wyjściówkę "prawie nic", pierwsza op. 420, druga 615.

Mój stanik to Esotique, kupiony w Reserved za 39 zł. Jest świetny uwielbiam go.

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-23 o 18:01
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:02   #10815
Saba08
Zadomowienie

Generalnie po operacji chyba tylko te najłagodniejsze preparaty, czyli dla kobiet karmiących. Ale potem chyba można tego spokojnie używać...
Stary 2013-01-23, 18:03   #10816
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

jusi to naprawdę dobra decyzja Jak Kasia napisała, jeśli ma się małą wyjściówkę, to tym bardziej wątpliwości maleją Grunt to dobry lekarz A Ty z tego co kojarze masz mieć u JJ?[/QUOTE]

dokładnie mam mieć op u tego dra
Stary 2013-01-23, 18:04   #10817
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Ja myślę że jak Nam sie skóra troche porozciąga to sobie walniemy więcej ml Popatrz na Horo - ona miała wyjściówkę "prawie nic", pierwsza op. 420, druga 615.
Mi to się marzy większa projekcja przy takiej samej szerokości. Ale niestety chyba nie ma implantu, który by mi dogodził Ale może do wymiany taki stworzą
Stary 2013-01-23, 18:07   #10818
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Generalnie po operacji chyba tylko te najłagodniejsze preparaty, czyli dla kobiet karmiących. Ale potem chyba można tego spokojnie używać...
Ja używałam jakiegoś kremu do biustu po operacji chyba z Avony. Nie wiem w sumie czemu nie wolno - ale jeśli chodzi o blizny że nie można to u mnie problem odpadał. ja mam cięcie pachowe - chyba jako jedyna na tym forum aktualnie
Stary 2013-01-23, 18:12   #10819
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Dziewczyny prosze zajrzyjcie do mojego albumiku i ocencie dało by się z tego takie duże D zrobić??:P
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:13   #10820
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a mi w czasie ciąży tylko niecały rozmiar cycunie urosły nawet wtedy nie miałam okazji poczuć się prawdziwą kobietą a jak widzę siostry biust to aż tak robię a jej durny chłopak to specjalnie jak jestem to ją o cyckach masuje i miętosi kretyn i się cieszy dupek a ja nie wiem co z sobą zrobić a siostra jak gdyby nic zamiast coś zareagować żeby przestał to zaciesza okropne ucucie... nie wiem czy specjalnie to robi żeby mi przykrość zrobić czy co nie przepadam za nim ...
Stary 2013-01-23, 18:15   #10821
iloona79
Zadomowienie

Ja tak na chwilę teraz wpadłam,pożyczyć naszej
PRZEDPO POWODZENIA JUTRO!!!
Ja tak się zastanawiam-ta godzina popołudniowa to taka do kitu,
człowiek czeka,czas się dłuży,stres dochodzi i jeszcze nic jeśc nie można!!
Zauważyłam,ze te operacje mają takie godziny póxne-czy to przypadek,czy jakaś reguła?
Ja zawsze wolę wszystko z rana,zeby zaraz po przebudzeniu i po wszystkim...
I tak dobrze,ze Ty Kochana,masz mało czasu w klinice,
bo wiem,ze niektóre przyjeżdżają rano,a operacja i tak po południu...
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:18   #10822
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Mi to się marzy większa projekcja przy takiej samej szerokości. Ale niestety chyba nie ma implantu, który by mi dogodził Ale może do wymiany taki stworzą
Saba, a co Ty masz za projekcje? i jaka podstawe?

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Zauważyłam,ze te operacje mają takie godziny póxne-czy to przypadek,czy jakaś reguła?
.
Ilonko, ja mialam operacje rano: o 9 rano i wyszlam o 12 nastepnego dnia
Stary 2013-01-23, 18:21   #10823
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Ja tak na chwilę teraz wpadłam,pożyczyć naszej
PRZEDPO POWODZENIA JUTRO!!!
Ja tak się zastanawiam-ta godzina popołudniowa to taka do kitu,
człowiek czeka,czas się dłuży,stres dochodzi i jeszcze nic jeśc nie można!!
Ja zawsze wolę wszystko z rana,zeby zaraz po przebudzeniu i po wszystkim...
I tak dobrze,ze Ty Kochana,masz mało czasu w klinice,
bo wiem,ze niektóre przyjeżdżają rano,a operacja i tak po południu...
w mojej klinice to chyba 3 dziewczyny dziennie operują ja mam mieć op na 14 a o 10 muszę wyjechać z domu żeby dojechać od siebie do Wrocławia
Stary 2013-01-23, 18:24   #10824
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Fajnie ze nie zosalam potepiona ja to z reakcjami raczej innymi sie spotykam, kazdy sie patrzy jak na dziwadlo mam kolezanki co tak planuja te dzieci ile beda mialy itp ja to sobie mysle ze to one dziwne sa a nie ja dorobku nie maja mieszkania nie maja i co to by bylo gdyby te dziecko jednak na tym swiecie sie pojawilo. Ja jestem zdania ze najpierw czegos trzeba sie dorobic w zyciu zeby to dziecko mialo w zyciu dobrze.
A jaka jest miara dobra? Co wg Ciebie to oznacza? Poza tym los bywa przewrotny i jak sie juz chce to często juz sie nie da. Ja Cię nie potepiam, oj nie Broń Boże. Mój Tż miał takie podejście - ale ja byłam już gotowa do dzieci. Bo czy mamy malucha czy mercedesa to niczego niez zmienia - dziecko będzie szczęśliwe mając ciepło i miłośc od rodziców
Stary 2013-01-23, 18:31   #10825
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
a mi w czasie ciąży tylko niecały rozmiar cycunie urosły nawet wtedy nie miałam okazji poczuć się prawdziwą kobietą a jak widzę siostry biust to aż tak robię a jej durny chłopak to specjalnie jak jestem to ją o cyckach masuje i miętosi kretyn i się cieszy dupek a ja nie wiem co z sobą zrobić a siostra jak gdyby nic zamiast coś zareagować żeby przestał to zaciesza okropne ucucie... nie wiem czy specjalnie to robi żeby mi przykrość zrobić czy co nie przepadam za nim ...
No to faktycznie niefajnie

Amanina ja mam szerokość chyba 10,9 a projekcja (na pewno ) 4,6

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-23 o 18:34
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:37   #10826
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
w mojej klinice to chyba 3 dziewczyny dziennie operują ja mam mieć op na 14 a o 10 muszę wyjechać z domu żeby dojechać od siebie do Wrocławia
No tak-w sumie racja,ale co ktos mowi to najczesciej pada póxniejsza godzIna,moze zawsze byla druga lub trzecia w kolejce

A w ogole to Wam musze napisac,ze bylismy dzis w kinie na "Sępie" i stwierdzam ze Przybylska ma ładne te swoje cycuchy.
Wiem,ze byly spekulacje na ten temat czy ma robione,ale to widac,ze ma!! I oboje z TZ oczywiscie w scenie gdzie je ładnie pokazuje patrzylismy jakie maa potem żesmy gadki uskuteczniali.
Ale zgodni bylismy co do tego,ze ładne!!
Stary 2013-01-23, 18:38   #10827
dreamer365
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!

Wrzuciłam moją marniutką wyjściówkę do prywatnego albumu – proszę rzućcie okiem w wolnej chwili
Czy przy implantach, które dr proponuje, Waszym zdaniem, osiągnę pełne C/małe D? Czy powinnam obawiać się autostrady przy wysokim profilu i takiej budowie klatki piersiowej?

Przedpo powodzenia, trzymamy kciuki!
Stary 2013-01-23, 18:41   #10828
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
A w ogole to Wam musze napisac,ze bylismy dzis w kinie na "Sępie" i stwierdzam ze Przybylska ma ładne te swoje cycuchy.
Wiem,ze byly spekulacje na ten temat czy ma robione,ale to widac,ze ma!! I oboje z TZ oczywiscie w scenie gdzie je ładnie pokazuje patrzylismy jakie maa potem żesmy gadki uskuteczniali.
Ale zgodni bylismy co do tego,ze ładne!!
Hahah ładne ma - a ja szukałam blizny pod piersią i też zagadywałam tż czy myśli, że sztuczne
Stary 2013-01-23, 18:57   #10829
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
ja nie mam jeszcze dzieci, ale mysle ze to nie jest nic niestosownego ani nic dziwnego, ze ma sie ich po prostu dosc, albo ma sie je ochote ukatrupic. tak samo jak z przyjaciolmi, malzonkiem lub innym teżetem, rodzicami.. kochamy ich ale czasem po prostu chcielibysmy zeby znikneli, bo nas doprowadzaja do furii
nie wiem czemu w mediach i ogolnie w spoleczenstwie jest takie pojecie, ze dobra matka to ta co po prostu ma usmiech 24h na dobe na twarzy i nigdy nie ma dosc. kurde, matka tez czlowiek przeciez

Olivkaaa, a jak cycuchy sie maja??

hej Jusi
Amanina zgadzam się z Tobą. Bo to, że się ma dzieci nie obliguje nas do tego, by codziennie z bananem na ustach łazikować i pokazywać jaką się jest wspaniałą matką. Nasze społeczeństwo niestety nie pokazuje ani tych "uroków" wychowywania, ani gorszych sytuacji.
Oliwko to co napisałam jest tak normalne jak jedzenie, spanie i wszystko inne. Kocham dzieciaki, ale od 3 lat całymi dniami z nimi siedzę więc uwierz można mieć dość
Dziecko to nie zabawka i nie jest nam "dane" tylko na chwilę. Na dzień dzisiejszy uważam, że decyzja o posiadaniu potomstwa jest najważniejszą decyzją w życiu przede wszystkim kobiety.
Stary 2013-01-23, 19:00   #10830
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Hahah ładne ma - a ja szukałam blizny pod piersią i też zagadywałam tż czy myśli, że sztuczne
No dokładnie-też szukaliśmy blizny
Mąż twierdził,ze wokół otoczki,a ja że pod piersią
ale prawda jest taka,ze pewnie Ci od makijau nieźle ją zakamuflowali!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości