|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10801 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
a po op polecam kremy dla karmiacych jak juz bedziesz mogla stosowac![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- [QUOTE=klaudeczka2010;3880 4906]HEJKA i ja w cuda nie wierzę,najważniejsze że moja podejście się zmieniło i się wciąż zmienia...jedziemy do tego Egiptu..będzie czas na rozmowy..mam nadzieję....szczerze...to w cuda nie wierzę-powtórzę się ,tłumaczę co chwilę głąbowi o co w życiu chodzi..jakby.ku....a nie wiedział...on bardziej nastawiony na zarabianie (jak to facet)i to doprowadza go do szału jak mu się wali...ale musi w końcu zrozumieć że życie przeleci mu przez palce jak tak dalej będzie ..ŻYŁ!!!..i tak..ble ble ble![]() MARGO..ja nic nie używałam...tylko balsamy ujędrniające do całego ciała i cycki są ok ![]() hmmm ZADAM TAKIE głupie pytanie z rana! jak wygląda ...zakochanie się....matko...co za głupota...ale jak to jest tak z ciekawości bo dawnooo tego nie przeżyłam....wiecie..w razie czego....żebym wiedziała...nie to żebym chciała czy jak ![]() [/QUOTmotylki w brzuchu,nieustanne myslenie,brak apetytu ![]() kierowca???????????? :cm ok:---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- [QUOTE=Foxy89;38808648]Witajcie dziewczyny ![]() Czytam Wasz wątek już od pewnego czasu i chciałabym zadać Wam kilka pytań. Myślałam wcześniej o powiększeniu piersi, ale po pewnym czasie temat ucichł. Nie, nie zrezygnowałam ale wstrzymałam się. Oglądam ostatnio "Sekrety chirurgii" i znowu wróciła chęć powiększenia moich małych "B". Mam jednak w związku z tym kilka wątpliwości. Przede wszystkim cena, ale to już trochę inny temat Chodzi mi głównie o to, jak mają się silikony do ciąży. Tzn. nie planuję jeszcze potomstwa, ale za jakiś czas owszem. Jak jest z karmieniem piersią przy implantach? I w ogóle podczas ciąży. Przecież w tym okresie piersi dodatkowo rosną. Jak to wszystko wygląda? Boję się też tego, że będę żałować... że poczuję się źle z "plastikami". Nie wiem jak to określić. Czy któraś z Was żałuje decyzji o powiększeniu piersi? hej ja nie zaluje..hm inaczej nie oddam ich nikomu jestem przed ciaza mimo to je zrobilam , no i wiadomo kazdy ma watpilowosci...tyle ze jak sie nie ma zadnej wyjsciowki to watpliwosci barddzzoo maleja![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
maz wroci to wieczorem dodam foty ![]() yeahh i minelo pol roczku nie tylko mi pozdro dziewczynki |
||||
|
|
|
#10802 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
kasiiikkk: to czekamy
![]() D te z neta zamawialam od 65E po 70D, zalezalo od rozmiarowki, ale czekam, przyjda, poprzymierzam i zobacze ktore dobre
|
#10803 |
|
Zadomowienie
|
Kasikkk czekamy na focie
Amaninko moje tez już coraz bardziej ruchome Niedługo będę mogła miętosić![]() Potem napiszę więcej, ide obiadek gotować Miłego popołudnia!
|
#10804 |
|
Raczkowanie
|
fajnie dziewczyny że cycunie zaczynają się ruszać
to kolejny etap cycuszków jeszcze troche i będa takie jak naturalne czytam was tak i mi się coraz bardziej ochota na nowe cycusie zbiera przy was to nie można mieć żadnych wątpliwości jak czytam że jesteście takie szczęśliwie i ja dotrwam do tego magicznego 28 lutego haha
|
#10805 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba tak jak wtedy-to się po prostu czuje![]() Margo ja 2 albo 3 tyg przed operacją (nie pamiętam) zaczęłam codziennie smarować piersi kremem dla kobiet w ciąży i karmiących (ja akurat kupiłam z Rossmanna). ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
). Ale tak, już dzisiaj lepiej, wróciła mi miłość do cycuchów![]() jusi to naprawdę dobra decyzja Jak Kasia napisała, jeśli ma się małą wyjściówkę, to tym bardziej wątpliwości maleją Grunt to dobry lekarz A Ty z tego co kojarze masz mieć u JJ?
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-23 o 16:41 |
||
|
|
|
#10806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. czy ktos moglby mi napisac na priv ktory to ten JJ?
|
|
#10807 |
|
Zadomowienie
|
Nie no następna! I dogodzic kobiecie
Amanina jak dziewczyny przed więcej poczytają takich komentarzy, to lekarz będzie chciał dawac 300cc a one się uprą na 500
|
#10808 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kasikkk87;38811924]chodzilo mi o te przez neta
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- fajnie nie zaszkodzi na pewno a po op polecam kremy dla karmiacych jak juz bedziesz mogla stosowac![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- [QUOTE=klaudeczka2010;3880 4906]HEJKA i ja w cuda nie wierzę,najważniejsze że moja podejście się zmieniło i się wciąż zmienia...jedziemy do tego Egiptu..będzie czas na rozmowy..mam nadzieję....szczerze...to w cuda nie wierzę-powtórzę się ,tłumaczę co chwilę głąbowi o co w życiu chodzi..jakby.ku....a nie wiedział...on bardziej nastawiony na zarabianie (jak to facet)i to doprowadza go do szału jak mu się wali...ale musi w końcu zrozumieć że życie przeleci mu przez palce jak tak dalej będzie ..ŻYŁ!!!..i tak..ble ble ble![]() MARGO..ja nic nie używałam...tylko balsamy ujędrniające do całego ciała i cycki są ok ![]() hmmm ZADAM TAKIE głupie pytanie z rana! jak wygląda ...zakochanie się....matko...co za głupota...ale jak to jest tak z ciekawości bo dawnooo tego nie przeżyłam....wiecie..w razie czego....żebym wiedziała...nie to żebym chciała czy jak ![]() [/QUOTmotylki w brzuchu,nieustanne myslenie,brak apetytu ![]() kierowca???????????? :cm ok:---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
tak pytam ..na wszelki wypadek
|
|
#10809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10810 |
|
Zadomowienie
|
tak tak tak
Ten różowy eveline jest super on nie nazywa się jakoś 3D push up, czy jakoś tak? Tylko nie będzie się nadawał pewnie zaraz po operacji.
|
#10811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
totez moj nowy zupelnie mi nie przeszkadza ![]() btw - dziewczyny, czy widzac "rowek" miedzy moimi piersiami uwazacie ze daloby sie wcisnac wiekszy implant mi? byloby miejsce, czy to juz z serii niebezpieczne?
|
|
#10813 |
|
Przyczajenie
|
Hejka dziewczyny,
nie wiem czy tu moge takie pytanie zadawac ale skoro macie juz udane cycuchy za soba tzn. zabiegi to czy moglby ktos poradzic dobrego chirurga? Mi w sumie nie o cycuchy chodzi tylko o worki pod oczami ale moze ta droga znajde wlasciwego dla siebie . Bylabym wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz.Pozdrawiam Monia |
|
|
|
#10814 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym - dzieci uczą strasznej pokory, zahamowań w wielu sytuacjach i człowiek potrafi miec niezwykłą cierpliwośc. Ale jak w każdej bajce- są i złe strony. Jeżeli nie czujesz "pociągu" do dzieci to nic z tego nie będzie. Pomimo tego że jestem mamą nie rażą mnie takie podejścia - jeden pali bo lubi inny nie. Ot tyle.---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
Popatrz na Horo - ona miała wyjściówkę "prawie nic", pierwsza op. 420, druga 615.Mój stanik to Esotique, kupiony w Reserved za 39 zł. Jest świetny uwielbiam go.
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2013-01-23 o 18:01 |
||||
|
|
|
#10815 |
|
Zadomowienie
|
Generalnie po operacji chyba tylko te najłagodniejsze preparaty, czyli dla kobiet karmiących. Ale potem chyba można tego spokojnie używać...
|
#10816 |
|
Raczkowanie
|
jusi to naprawdę dobra decyzja Jak Kasia napisała, jeśli ma się małą wyjściówkę, to tym bardziej wątpliwości maleją Grunt to dobry lekarz A Ty z tego co kojarze masz mieć u JJ?[/QUOTE]dokładnie mam mieć op u tego dra
|
#10817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może do wymiany taki stworzą
|
|
#10818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10819 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny prosze zajrzyjcie do mojego albumiku i ocencie
dało by się z tego takie duże D zrobić??:P
|
|
|
|
#10820 |
|
Raczkowanie
|
a mi w czasie ciąży tylko niecały rozmiar cycunie urosły
![]() ![]() nawet wtedy nie miałam okazji poczuć się prawdziwą kobietą a jak widzę siostry biust to aż tak robię a jej durny chłopak to specjalnie jak jestem to ją o cyckach masuje i miętosi kretyn i się cieszy dupek a ja nie wiem co z sobą zrobić a siostra jak gdyby nic zamiast coś zareagować żeby przestał to zaciesza okropne ucucie... nie wiem czy specjalnie to robi żeby mi przykrość zrobić czy co nie przepadam za nim ...
|
#10821 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak na chwilę teraz wpadłam,pożyczyć naszej
PRZEDPO POWODZENIA JUTRO!!! Ja tak się zastanawiam-ta godzina popołudniowa to taka do kitu, człowiek czeka,czas się dłuży,stres dochodzi i jeszcze nic jeśc nie można!! Zauważyłam,ze te operacje mają takie godziny póxne-czy to przypadek,czy jakaś reguła? Ja zawsze wolę wszystko z rana,zeby zaraz po przebudzeniu i po wszystkim... I tak dobrze,ze Ty Kochana,masz mało czasu w klinice, bo wiem,ze niektóre przyjeżdżają rano,a operacja i tak po południu... |
|
|
|
#10822 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
|
#10823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Amanina ja mam szerokość chyba 10,9 a projekcja (na pewno ) 4,6
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-23 o 18:34 |
|
|
|
|
#10826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogole to Wam musze napisac,ze bylismy dzis w kinie na "Sępie" i stwierdzam ze Przybylska ma ładne te swoje cycuchy. Wiem,ze byly spekulacje na ten temat czy ma robione,ale to widac,ze ma!! I oboje z TZ oczywiscie w scenie gdzie je ładnie pokazuje patrzylismy jakie ma a potem żesmy gadki uskuteczniali.Ale zgodni bylismy co do tego,ze ładne!! |
|
|
|
|
#10827 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Wrzuciłam moją marniutką wyjściówkę do prywatnego albumu – proszę rzućcie okiem w wolnej chwili Czy przy implantach, które dr proponuje, Waszym zdaniem, osiągnę pełne C/małe D? Czy powinnam obawiać się autostrady przy wysokim profilu i takiej budowie klatki piersiowej? ![]() Przedpo powodzenia, trzymamy kciuki!
|
#10828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też zagadywałam tż czy myśli, że sztuczne
|
|
#10829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oliwko to co napisałam jest tak normalne jak jedzenie, spanie i wszystko inne. Kocham dzieciaki, ale od 3 lat całymi dniami z nimi siedzę więc uwierz można mieć dość ![]() Dziecko to nie zabawka i nie jest nam "dane" tylko na chwilę. Na dzień dzisiejszy uważam, że decyzja o posiadaniu potomstwa jest najważniejszą decyzją w życiu przede wszystkim kobiety.
|
|
|
#10830 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

zaczynaja sie od 75 pod biustem, dla mnie za szerokie wiec wlasnie zszylam troche 
)... no i maziam się tym kremikiem 2 razy dziennie...
i ja w cuda nie wierzę,najważniejsze że moja podejście się zmieniło i się wciąż zmienia...jedziemy do tego Egiptu..będzie czas na rozmowy..mam nadzieję....szczerze...to w cuda nie wierzę-powtórzę się
,tłumaczę co chwilę głąbowi o co w życiu chodzi..jakby.ku....a nie wiedział...on bardziej nastawiony na zarabianie (jak to facet)i to doprowadza go do szału jak mu się wali...ale musi w końcu zrozumieć że życie przeleci mu przez palce jak tak dalej będzie ..ŻYŁ!!!..i tak..ble ble ble

mam nadzieje ze nic chociaz nie kupilas nic z tego sklepu

a jej durny chłopak to specjalnie jak jestem to ją o cyckach masuje i miętosi kretyn i się cieszy dupek a ja nie wiem co z sobą zrobić
a siostra jak gdyby nic zamiast coś zareagować żeby przestał to zaciesza okropne ucucie... nie wiem czy specjalnie to robi żeby mi przykrość zrobić czy co nie przepadam za nim ...