|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Cytat:
albo będę brała łopatę i co kawałek przed wózkiem odśnieżała, normalnie na następną wiosnę się super wylaszczę, lepsze to niż fitnesik |
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 10 tydzień... Jeszcze tylko +/- 30 Cytat:
Też chyba odpuścimy sobie spacery zimą
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tż każe jeszcze z imionami czekać, bo mimo że duma go rozpierała, jak lekarz powiedział, że chłopak, to chce czekać bo może jednak dziewczynka a mleko nie podrażni bardziej tych syfków? Margosia a może psinę do wózka zaprząc i niech ciągnie ?
Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-01-24 o 10:32 |
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś znajomego, trochę był nieogarnięty z typu karczycho, siłownia i takie tam. Miał dziewczynę w ciąży (są nadal ze sobą), a bardzo lubi sex i się nim przed kolegami chwalić. I kiedyś opowiadał jak na ostro pojechali, a drugi mu rzucił hasło, że musi trochę uważać bo jak dziecko będzie większe i obróci się już główką do dołu to może mu dziurę w głowie zrobić. Ten gamoń uwierzył!
Czarownica kiedyś już się mlekiem smarowałam i ładnie mleko łagodziło, ale jakoś z lenistwa zaprzestałam i żałuję.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-01-24 o 10:34 |
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na początku ciąży nie miałam w ogóle ochoty, bo ciągle jakoś źle się czułam, bolał mnie brzuch i mnie mdliło. Teraz tż się do mnie dobiera, wtedy jakoś i ja nabieram ochotę. W ogóle jakoś jestem bardziej wrażliwa "tam" i odczuwam wszystko z podwojoną siłą ![]() U mnie brzuszek troszkę wyskoczył, tż troszkę do niego mówi i głaszcze. A jak o tym zapomina, to ja mówię do brzucha "Zobacz mały ten tatuś w ogóle się Tobą nie interesuje", albo "Byś pogłaskał swojego maluszka, bo się stęsknił za Tobą" i wtedy on od razu myk rączka pod bluzkę i mówi "Moje maleństwo Kochane"
|
|
|
|
|
#1387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() żal mi tylko męża bo tęskni za seksem... staram się jak mogę byśmy się od siebie nie oddalili i pieszczę go gdy tylko się da ![]() Ciekawe jak to będzie po porodzie
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
A sobie narty... muszę to przemyśleć poważnie
Cytat:
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może i ja spróbuję, bo już w lustro niedługo przestanę patrzeć, a dodatkowo jeszcze mi na plecach wywala |
|
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wczoraj na obiad był smażony mintaj z frytkami z piekarnika.
Zostały jeszcze dwa filety, ugotuje ziemniaki do tego jakaś surówka i będzie obiad na dzisiaj. Chyba rybki to nie było od ponad 2 miesięcy i tak mi się zachciało ![]() Mówicie o tym, że jesteście bardziej nerwowe. To ja chyba jakaś dziwna jestem.. Jak zawsze byłam bardzo nerwowa i stresowałam się wszystkim, płakałam nieraz codziennie, tak teraz podchodzę do wszystkiego na luzie. Jak tż mnie zdenerwuje tak bardzo się tym nie przejmuje jak wcześniej, szybko zapominam, a i chyba moje słowa trafiają do niego bardziej niż wcześniej. Może mówię bardziej z sensem ![]() Miałam jakieś dziwne sny dzisiaj. Chodziłam po sklepie kupowałam batony, ogromną czekoladę z bąbelkami. Jadłam pierogi z serem, pierogi z mięsem. Te sny to chyba przez moje obawy, że utyje. |
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież nie na darmo Kleopatra w mleku się kąpała
|
#1392 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam,
gaduły z Was straszne, czytam i czytam i dopiero dobrnęłam do końca ![]() Mam dla Was wieści nasz Dzieć kopie od wczoraj regularnie po każdym posiłku, wczoraj wieczorem jeszcze specjalnie go pobudziłam słodyczami, aby sprawdzić czy mu smakują i podziękuje pląsaniem podziękował wdzięcznym kopaniem ![]() i właśnie teraz zjadłam 2 sniadanko w pracy i znów czuje takie puk, puk... aaaa jakie to jest miłe, bardzo mi się podoba... choć już mi TŻ powiedział, z rana, żebym poczekała jeszcze troche i mi się to przestanie podobać jak oberwę w żebra i wątrobę ![]() jaki śliczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak tak dalej pójdzie to go będę musiała zgwałcić we śnie No i wielkie Za kopniaczki
|
|
#1394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym sennym gwałtem to jest myśl, rano się obudzi i pomyśli, że miał erotyczny sen
|
|
|
#1395 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno wszystko będzie dobrze
|
||
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A miało być tak pięknie; miałam wyglądać kwitnąco, cera miała być śliczna i nieskazitelna. I co? Strasznie zaczęłam się świecić, jakieś wągry na nosie się pojawiają i krostki na brodzie. Wyglądam 10 razy gorzej niż przed ciążą Głupie hormony
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
No i chyba się najadłam bo dopiero przed chwilą zjadłam pierwsze śniadanie
Edytowane przez Asiunia1230 Czas edycji: 2013-01-24 o 11:35 |
|
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Miałam dziwaczny sen. Sniło mi sie, że Tż brał jakies prochy i robił sie po tym strasznie nadpobudliwy i mnie denerwował. Co sie objawiło tym, że gadałam przez sen, a Tż rano mówił, że sie temu uwaznie przysłuchiwał na poczatku myslał, ze gadam do niego, ale jak mu kazałam krzesło z łózka zdjąć, to wtedy zrozumiał, że to sen.Cytat:
Noale nasze ma tylko 120, żaluje ze nie wymieniliśmy je na wieksze.Cytat:
![]() U nas współżycie "umarło". W ogole nie mam na nie ochoty, Tż widze, że mu tego brakuje, ale jest dzielny i nie narzeka. Ostatnio kupiłam ksiazke z dogodnymi pozycjami w ciąży, Tż stwierdzil, że trzeba to wypróbować i nie można zmarnować cennych rad
|
||
|
|
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
mi się zazwyczaj śni jedzenie jak jestem godna to znaczy budzę się rano strasznie głodna, a w nocy takie smakołyki we śnie jem
|
#1400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na szczęście jak narazie cera bez zmian, tylko troche bardziej sucha, ale myślę, że to od zimy.Włosy przestały wypadać i są błyszczące ![]() W pracy cisza, tutaj spokojnie więc kontynuuje lekturę "Język niemowląt"
Edytowane przez Ewusia709 Czas edycji: 2013-01-24 o 11:42 |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
co do spania ja też się rozwalam a kołdra zawsze jest w poprzek, lubię spać z rogiem kołdry i tak przez sen go szukam i szukam aż biorę ten co nie trzeba i kołdra się obraca
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj szukaliśmy z mężem mebli do pokoju dziecięcego i nic nie mogliśmy fajnego znaleźć w sklepach stacjonarnych (black & white, vox, ikea, agata meble itp.) ale zobaczcie co znalazłam w necie:
http://www.baggidesign.pl/sklep/meble-dla-dzieci.html Africa i Panda dla nas wymiata ![]() Tylko te ceny... Taki zestaw jaki my potrzebujemy co pokoju to razem około 5-6 koła
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
Są tutaj jakieś mamusie z Łodzi?
Zbieram opinie na temat zespołu muzycznego Four & Sax (wcześniej nazywali się Trio & Sax). Z nagrań na stronie i youtube w miarę mi się podobają, ciekawe jak jest w rzeczywistości ![]() Wie ktoś coś na ich temat? |
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby któraś chciała to tu jest fajnie opracowany poradnik żywienia dziecka od 1r do 3 lat ![]() http://www.imid.med.pl/klient1/uploads/poradnik.pdf
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Mam czerwoną fasolkę w puszcze, zjadłabym jakąś zupe z tego, macie jakiś pomysł??
a tak wogóle to dzień dobry
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się wybierze w miarę umiarkowany styl, to uważam, że ze spokojem można je mieć tak do 7 roku życia, czyli jak zacznie szkołę. Więc w sumie meble na 7 lat to nie jest aż taka rozrzutność. W sumie szukaliśmy w mężem coś bardziej "neutralnego", czyli nie typowe malutkie bajkowe mebelki, które starczą na 3,4 lata, bo później np będzie brakowało miejsca na ciuszki. A te są duże i wydaje mi się nie aż tak przesłodzone. No, ale są dość drogie, więc wstrzymujemy się.
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
warzywka zetrzyj na tarce, wrzuć do wody, dodaj fasolke z puszki, majeranek, sól pieprz, listek ziele, pogotuj trochę, dodaj ziemniaczki pokrojone w kostkę. Na koniec jak się wszystko ugotuje ja dodaję śmietanę 18 % i mam lekką zupkę fasolową. Możesz oczywiście wrzucić jeszcze np. kiełbaskę podsmażoną z cebulką.
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- a tak wogóle to dzisiaj rozpoczynam 17 tydzien, czyli wg niektórych skończyłam 17 tydzien i leci juz 18 :P |
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Należą się brawa za kolejny tydzień
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

albo będę brała łopatę i co kawałek przed wózkiem odśnieżała, normalnie na następną wiosnę się super wylaszczę, lepsze to niż fitnesik 
zaczynamy 10
za 10 tydzień... Jeszcze tylko +/- 30

Na pewno wszystko będzie dobrze