Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 365 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 20:15   #10921
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Kiciu, gora sukienki od lewej str bedzie gladka to marszczenie tylko od prawej str tak mi sie wydaje. Jezeli masz wiecej w obwodzie to Ci sie "wetnie"a do wrzesnia sporo czasu i Twoje cycuszki do tego czasu sie zmienia, poluzuja itd, ja bym nie kupowala tak szybko. Na pewno nie bedzie jak poluzowac, cos tam wiem nt szycia

A sukienka sliczna

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-24 o 20:19
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:20   #10922
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Kiciu a ile Ty masz? Dużo więcej? Ale tak jak Amorcio napisała, jeszcze Ci się zmienią, wiec poczekaj z zakupami

Katarsis gratulacje, mam trzymam kciuki, żeby było już wszystko w porządku!

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-24 o 20:21
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:32   #10923
kicia_nh
Zadomowienie

Sabuś no teraz to tak 91-92cm. W sumie niewiele więcej, a tam jakieś gąbki są wszyte, których ewentualnie mogłabym się pozbyć Tak mi się podoba, że już żadnej innej nie chcę

Amorcio od lewej strony tzn masz na myśli to co do skóry przylega? Tam od środka może być gładkie, nawet powinno, z resztą tył też może być gładki, ale i tak mi się podoba W tym momencie jeszcze nie kupuję, ale myślałam o przyszłym miesiącu. Nie sądzę, żeby wymiary mi się bardzo zmieniły, bo od kilku lat mam prawie bez zmian (oczywiście zimą minimalnie więcej, latem trochę mniej), a cycuchom nie przybędzie kilka centymetrów. Tylko zastanawiam się czy przypuszczalnie te 2-3cm więcej będzie problemem.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:38   #10924
Saba08
Zadomowienie

Kicia jak tylko tyle więcej, to pewnie się rozciągnie, ale Tobie może jeszcze coś przybyć
Stary 2013-01-24, 20:42   #10925
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Sabuś no teraz to tak 91-92cm. W sumie niewiele więcej, a tam jakieś gąbki są wszyte, których ewentualnie mogłabym się pozbyć Tak mi się podoba, że już żadnej innej nie chcę

Amorcio od lewej strony tzn masz na myśli to co do skóry przylega? Tam od środka może być gładkie, nawet powinno, z resztą tył też może być gładki, ale i tak mi się podoba W tym momencie jeszcze nie kupuję, ale myślałam o przyszłym miesiącu. Nie sądzę, żeby wymiary mi się bardzo zmieniły, bo od kilku lat mam prawie bez zmian (oczywiście zimą minimalnie więcej, latem trochę mniej), a cycuchom nie przybędzie kilka centymetrów. Tylko zastanawiam się czy przypuszczalnie te 2-3cm więcej będzie problemem.
Mi chodzilo tylko o wymiary w obwodzie cycuszkow, jezeli jest wszytka jakas gabka/usztywnienie i gdy to usuniesz, moze Ci sie sukienka zsuwac i juz tak fajnie nie ukladac. Sa co prawda takie tasmy specjalne silikonowe ktore maja trzymac ubranie na swoim miejscu ale nie zawsze sie to sprawdza. No i te 2-3cm wiecej moga ale nie musza wciac sie w cycuszki. Chyba w razie co mozesz zwrocic sukienke
Stary 2013-01-24, 20:45   #10926
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Świniaczku,
znaczy jakieś kroki już poczynione w kwestii rozwodu??

Tak
Mąż w poniedziałek był u adwokata pisać pozew, za dwa tygodnie dostanę pocztą. Bez orzekania o winie, dzieci nie mamy, działkę we wtorek na niego przepisujemy, więc powinno wszystko pójść sprawnie. Najbardziej mnie przeraża fakt, że mnie to w ogóle nie smuci Owszem, żal mi męża, że mu tyle czasu zmarnowałam, ale ogólnie to zero jakichkolwiek emocji

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Wrocilam Jestem w stanach juz po kolejnej operacji
3 miesiace temu mialam wyciagany implant poniewaz otworzyla mi sie blizna i miesien nie trzymal dobrze implantu. Wczoraj mialam wkladany nowy Tutaj operacja trwa 30 minut (wlozenie 1 implanta) i po 30 minutach do godziny po operacji wraca się do domu (nie zostaje się w klinice na 2 dni jak w Polsce). Czuję się dobrze Ale wiadomo jestem spuchnięta tzn prawa pierś jest

Mam nadzieję, że wszystko już będzie ok

Cytat:
Tylko zastanawiam się czy przypuszczalnie te 2-3cm więcej będzie problemem.
Przypuszczam, że nie. Pani na aukcji też na pewno miała więcej niż 90 w biuście, a na pewno rozmiar nie większy niż S na sobie

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:50   #10927
Olivkaa200
Zakorzenienie

justi w odliczance tzeba zmniejszac dni do operacji tylko duo jest dziewczyn ktore sie nie pojawiaja starajmy sie dodawac dziewczyny ktore sie udzielaja na forum na pierwszej stronie jest wszysko opisane co do odliczanki))

Kiciu hm ja mysle ze ta kiecka bedzie mala w biuscie na Ciebie i mysle ze piersi jszcze wyskocza Ci do przodu a jak wymiesz z niej gobeczki to mozesz miec problem zeby potem nie spadala))

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:53   #10928
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Trzeba wklejać codziennie i zmniejszać ilość dni pozostałych do operacji. Oj miło, że się nią zajmiesz, bo sama po sobie wiem, jak to miło jest patrzeć jak te dni znikają

Laseczki ja we wrześniu śmigam na wesele szwagra i upatrzyłam sobie sukienkę. Tu macie link: http://moda.allegro.pl/wyjatkowa-suk...927023284.html
Ona ma w opisie, że jest na biust do 90cm, ja mam troszkę więcej, ale może będzie pasować Jak myślicie?? Większa by na mnie wisiała:/
heheh ogladalam kiedys te sukienki ciekawa jestem jakie beda w realu to czekam na foty bo fakt sliczne
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:56   #10929
kicia_nh
Zadomowienie

Amorcio no tam właśnie pisze, że są wkładki podnoszące do góry biust, ale też jest taśma/ gumka od wewnątrz, którą się zapina i trzyma sukienkę na biuście właśnie żeby się nie zsuwała i w razie czego sukienkę można oddać, co mnie bardzo cieszy W innym wypadku raczej nie myślałabym o takich zakupach przez internet.
Muszę Wam przyznać, że mój tż, jego siostry i mama się śmieją, że chcę przyćmić pannę młodą. Są przekonani, że mi się to uda i cieszą się z tego powodu, bo tamtej nie lubią a ja się czuję jak wredna małpa chwilami. Przecież aż taką s*ką nie jestem, trochę może tak, ale nie w takiej sytuacji. Przecież nie pójdę na wesele jak obdartus

Stary 2013-01-24, 20:58   #10930
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny czemy blizny swedza??goja sie czy jak?bo 1 namietnie mnie swedzi -szcegolnie jak stanik mam hm moze to o stanik chodzi??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:11   #10931
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny czemy blizny swedza??goja sie czy jak?bo 1 namietnie mnie swedzi -szcegolnie jak stanik mam hm moze to o stanik chodzi??
Z tego co ja wiem, to blizny mogą swędzieć przez cały okres ich "przebudowy". Ja nieraz tak miałam, w sumie czasem mnie swędzą i rwią nawet te stare. Myślę, że to normalne, jeżeli nie widzisz tam nic niepokojącego.
Sukieneczkę jak kupię i ją dostanę to zdjęcia wrzucę, ale to jeszcze trochę minie

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-24 o 21:12
Stary 2013-01-24, 21:13   #10932
Amanina
Raczkowanie

KOCHANE!!!

przedpo
wyslala smsa, ze zyje, juz po, ale latwo nie jest!

mamy nastepna cycolinke!
Stary 2013-01-24, 21:21   #10933
Amorcio
Wtajemniczenie

Goja sie Kasiku, dodatkowo moze je bielizna podrazniac. Ja myslalam, ze brzuch rozdrapie po cesarce i to dlugo dobre kilka miesiecy
Stary 2013-01-24, 21:27   #10934
celina777
Rozeznanie

amorcio fajny podpisik)
Stary 2013-01-24, 21:28   #10935
smutnaJa2748
Przyczajenie

witam Monika miło mi . jestem tutaj po raz pierwszy wiec jeszcze nie wiem co i jak sie poruszac. teraz mam w planach powiekszenie piersi ale kobitki błagam doradzcie cos ... wiem ze nie wolno ale moze jednak jak nie tu to na mail badz gg , potrzebuje konkretnych info na temat ktore najlepiej implanty wybrac , gdzie w małopolsce polecacie klinike i kogo przede wszystkim . nie wiem od czego zaczac eh licze na jakies rady .
smutnaJa2748 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:32   #10936
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
amorcio fajny podpisik)
To moje stale powiedzenie tylko dopiero dzis zaskoczylam jak tu sie wstawia podpisy

A Ty Celinko masz juz TZa w domku?

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
KOCHANE!!!

przedpo
wyslala smsa, ze zyje, juz po, ale latwo nie jest!

mamy nastepna cycolinke!
Amania pozdrow ja od nas, ze dodajemy sil i odbieramy bol myslami

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-24 o 21:30
Stary 2013-01-24, 21:41   #10937
niezapominajka1987
Raczkowanie

Gratulacje przedpo! Czekam na relacje, bo ja już zaczynam powoli odliczać dni
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:55   #10938
Olivkaa200
Zakorzenienie

przedpo gratulacje kolejne dni beda coraz lepsze wracaj do Nas, najwazniejsze ze operacja za Toba!

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:50   #10939
iloona79
Zadomowienie

kiciu,
sukienka prześliczna-miałabym problem który kolor wybrac!!
Nie znalazłam jednak informacji o tym jaki to jest materiał??
Może przeoczyłam,a to ważne co to za tkanina...

Amorcio,
fajny podpisik!Też mi się podoba
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 00:05   #10940
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Ehh moje też już dość ruchome. Również mogę je przybliżać do siebie, podnosić delikatnie do góry, rozsuwać na boczki. Jak leże na boku to same się przyklejają do siebie a bez staniczka jak sprawdzałam to trochę falują. Zastanawiam się tylko czy to nie za wcześnie Ale fajniutkie się robią
cudownie, to one tak szybko po operacji się już takie fajne robią????
Stary 2013-01-25, 01:22   #10941
margo50100
Raczkowanie

hej
dzisiaj mam gorszy dzień, napiszcie czy też miałyscie takie wątpliwości?
Obudziłam się dzisiaj z myślą, że chyba trochę jednak nie za bardzo jestem pewna czy oby na pewno ja chcę zrobić sobie... sztuczne piersi...?
Pewnie dlatego że przedwczoraj przeczytałam "nie przeszkadza mi jakie one są" i zaczęłam się zastanawiać..."no co to znaczy, że jakie one są?"

dziewczyny, jakie one są...?
Stary 2013-01-25, 08:03   #10942
Amanina
Raczkowanie

margo,

hm chyba trudno opisac jakie one sa nie znasz nikogo kogo moglabys pomacac, bo wiesz ze jest po operacji juz? byloby najlatwiej
mi jest trudno ocenic, bo nigdy nie mialam naturalnego biustu na tyle duzego, zeby bylo co macac wtedy, a teraz jest.. i teraz jest tak, ze one sa fajne.. robia sie coraz bardziej miekkie, milsze w dotyku, miesnie luzuja wiec robia sie powoli ruchome, czekam az minie im pol roku
bardzo je lubie i bardzo sie ciesze, ze je mam
jesli chodzi o facetow, to powiem Ci tak: moj twierdzil, ze NIGDY ZADNYCH silikonow, ze takie jakie mam sa piekne (chyba mowil o sutkach, wejdz w moj album "przed" to bedziesz wiedziala co mam na mysli)), a teraz nie mozna mu lap zabrac

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

wyslalam Ci wiadomosc na priv

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-01-25 o 08:05
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 08:25   #10943
niezapominajka1987
Raczkowanie

Margo ja też mam wątpliwości, też się boję, ale już postanowiłam i zdania nie zmienie. Też się obawiam, że będą wyglądać sztucznie, że nie będę się mogła do nich przyzwyczaić. Ale ja kolejnego lata bez cycków nie wytrzymam, nie wytrzymam upałów w mega push up. Nie chce się już męczyć. Ty może masz "jakieś" piersi i dlatego nie chcesz iść pod nóż. Ja jestem płaska jak małe dziecko To jest okropne Ale będzie dobrze. Musi być!
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 08:38   #10944
Amorcio
Wtajemniczenie

Dziewczynki kochane, to normalne obawy i chyba kazda takie ma. Ja w kazdym razie tak samo jak Wy i nawet wczoraj przed snem rozmawialam z TZ na ten temat.

Dzien dobry wystkim
Stary 2013-01-25, 08:45   #10945
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Przedpo, gratulacje

Kasik, mnie blizny nie swędzą, ale często czuję kłucie w prawej - tej, która jeszcze nie zeszła. A napisz, czy piersi Ci jeszcze bolą przy dotyku? Bo gdy dotykam swoje to jeszcze czuję ból

Margo, Niezapominajko - dobrze zrobione piersiaki nie wyglądają sztucznie .
Jakie one są? Moje w dotyku są twardsze niż naturalne piersi, ale pewnie dużo zależy od rodzaju i rozmiaru implantu (okrągłe są ponoć bardziej miękkie) i od ilości własnej tkanki. Ja miałam jedną pierś większą, drugą mniejszą. Teraz ta większa jest bardziej miękka, ta mniejsza twardsza. Jestem dopiero pół roku po operacji i wiem, że cycochy jeszcze zmiękną. Co jeszcze? Gdy leżę cycki sterczą, a kiedyś rozpłaszczały się i uciekały pod pachy. Więc nie oszukujmy się - żelki to żelki i daleko im do oryginału . Ale jeśli tego oryginału nie ma to uważam, że warto sobie sprawić taką podróbkę . Chociażby po to, by nie pchać w staniki kilogramów gąbek .
Ja jestem szczęśliwa, że je mam, ale jeśli nie jesteście pewne, to warto jeszcze to przemyśleć, zastanowić się, nic na siłę
Stary 2013-01-25, 09:05   #10946
tomatti
Raczkowanie

Witam się ponownie
wczoraj chciałam się z Wami przywitać po raz 1wszy, coś tam o sobie naskrobałam, a tu jak mojego posta nie było, tak nie ma.. albo ja taka niekumata, albo to moderacja tak się ociąga buuu... nie wiem, być może tego posta też wsyśnie?

W każdym bądź razie Przedpo- ty już jesteś PO! jejciu, ależ Ci zazdroszczę!!
Foamclene, kurcze, kurcze... Skombinuj jakiś transport za opłatą, bo samej z pewnością będzie Ci bardzo ciężko! Dziewczyny dobrze radzą
Margo, ja na operację jestem zdecydowana w 100%. Chcę końcu zrobić coś tak naprawdę dla siebie (no dobra, dla Tżta też), jestem pewna, że dzięki temu bede pewniejsza siebie. Po karmieniu, po moim B pozostało jedynie wspomnienie no, ja juz tak nie chcę

Dobra, nie pisze więcej, bo się jeszcze okaże, że znowu nici z tego będą hihi

edit. o kurka, udało się OD RAZU! (czyli wczorajsza przedmowa ma przepadła bezpowrotnie, na to wychodzi :/)
to kuję żelazo, poki gorące, i raz jeszcze pare słów o sobie
Trafiłam do Was, bo już dłużej nie chcę odwlekać czegoś, co w sumie jest mi niezbędne do tego, by wyzbyć się mega kompleksów, poczuć dobrze w swojej skórze i w sypialni też... Jeszcze przed ciążą i karmieniem miałam małe, choć całkiem zgrabne, sportowe B, na które i tak wciąż narzekałam (jejuu... ile bym dała, żeby teraz mieć choc takie!!), no ale 1wsze, meeega długie karmienie mojego małego ssaczka, a potem drugie krótsze, pozostawiły jedno kurde wielkie ZERO istna masakra, mówie Wam... straaasznie źle się teraz czuję, bo to naprawdę obraz nędzy i rozpaczy jest. No dramat.
Zabieg to teraz jedynie kwestia $$$ Błogosławieństwo tżta jest, jak sie kaska uzbiera, t jedziemy z tym koksem!!

dobra, mykam do moich głodomorków, ale jeszcze tu wpadnę
buziaki

Edytowane przez tomatti
Czas edycji: 2013-01-25 o 09:20
tomatti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:09   #10947
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Trzeba wklejać codziennie i zmniejszać ilość dni pozostałych do operacji. Oj miło, że się nią zajmiesz, bo sama po sobie wiem, jak to miło jest patrzeć jak te dni znikają

Laseczki ja we wrześniu śmigam na wesele szwagra i upatrzyłam sobie sukienkę. Tu macie link: http://moda.allegro.pl/wyjatkowa-suk...927023284.html
Ona ma w opisie, że jest na biust do 90cm, ja mam troszkę więcej, ale może będzie pasować Jak myślicie?? Większa by na mnie wisiała:/
sukienka piekna,jak na mój gust to mi sie niebieska podoba bo jestem brunetka,rózowego nie lubie bo nie mam juz20lat..kicia TY tez jestes brunetką i powinno być super.woobrażam mine facetów.
Stary 2013-01-25, 09:09   #10948
Foxy89
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny, mam nadzieję że nie będziecie miały nic przeciwko jak raz na jakiś czas poględzę trochę na wątku Czytam Was namiętnie i przekonuję się, że chciałabym mieć duże cycki a nie te moje wypierdki:/ Szkoda, że to tyle kosztuje
Stary 2013-01-25, 09:27   #10949
nkolodii
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki..ale fatalnie sie czuje,ten katar mnie tak oslabil ze w nocy nie spalam.na dodatek mi opryszczka wyskoczyla,a pisze w dokumentacji że trzeba lekarzowi zglosić,tak i wczoraj zrobilam,powiedzialam sczerze o katarzy i opryszczce,mam kupić heviran tabletki,tylko on na recepte.mam znajomego lekarza i poprosilam jego,ma mi przywiezć recepte,i wykupie na wieczór...z tym katarem to się martwie żebym sie nie udusilam na tym stole tam..mam jeszcze 3pelnych dni,może mi minie..a wszystko czrez opiekunke zarAZILA MNIE I DZIECKO,NIE MOGŁA ZADZWONIC I POWIEDZIEC ŻE JEST CHORA,I TAK PRZYSZLA
Stary 2013-01-25, 09:58   #10950
ania2003
Raczkowanie

nkolodii nie przejmuj sie tylko kuruj. Mnie też przed operacją brała choroba, bo byłam na pogrzebie i tak przemarzłam. Myślałam że już po mnie, a op była za 4 dni. Ale jakoś mleko miód, herbata z cytryna i ciepła kołderka pomogły. Więc wygrzewaj się , a będzie dobrze.

przedpo gratulacje teraz już będzie tylko lepiej , a widok cycolinek Ci wszystko zrekompensuje.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

A zapomniałam się przywitać dzień dobry

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości