|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kiciu, gora sukienki od lewej str bedzie gladka to marszczenie tylko od prawej str tak mi sie wydaje. Jezeli masz wiecej w obwodzie to Ci sie "wetnie"a do wrzesnia sporo czasu i Twoje cycuszki do tego czasu sie zmienia, poluzuja itd, ja bym nie kupowala tak szybko. Na pewno nie bedzie jak poluzowac, cos tam wiem nt szycia
A sukienka sliczna
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-24 o 20:19 |
|
|
|
#10922 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kiciu a ile Ty masz? Dużo więcej? Ale tak jak Amorcio napisała, jeszcze Ci się zmienią, wiec poczekaj z zakupami
Katarsis gratulacje, mam trzymam kciuki, żeby było już wszystko w porządku!
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-24 o 20:21 |
|
|
|
#10923 |
|
Zadomowienie
|
Sabuś no teraz to tak 91-92cm. W sumie niewiele więcej, a tam jakieś gąbki są wszyte, których ewentualnie mogłabym się pozbyć
![]() Amorcio od lewej strony tzn masz na myśli to co do skóry przylega? Tam od środka może być gładkie, nawet powinno, z resztą tył też może być gładki, ale i tak mi się podoba W tym momencie jeszcze nie kupuję, ale myślałam o przyszłym miesiącu. Nie sądzę, żeby wymiary mi się bardzo zmieniły, bo od kilku lat mam prawie bez zmian (oczywiście zimą minimalnie więcej, latem trochę mniej), a cycuchom nie przybędzie kilka centymetrów. Tylko zastanawiam się czy przypuszczalnie te 2-3cm więcej będzie problemem.
|
#10924 |
|
Zadomowienie
|
Kicia jak tylko tyle więcej, to pewnie się rozciągnie, ale Tobie może jeszcze coś przybyć
|
#10925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak Mąż w poniedziałek był u adwokata pisać pozew, za dwa tygodnie dostanę pocztą. Bez orzekania o winie, dzieci nie mamy, działkę we wtorek na niego przepisujemy, więc powinno wszystko pójść sprawnie. Najbardziej mnie przeraża fakt, że mnie to w ogóle nie smuci Owszem, żal mi męża, że mu tyle czasu zmarnowałam, ale ogólnie to zero jakichkolwiek emocji ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko już będzie ok ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#10927 |
|
Zakorzenienie
|
justi w odliczance tzeba zmniejszac dni do operacji
tylko duo jest dziewczyn ktore sie nie pojawiaja starajmy sie dodawac dziewczyny ktore sie udzielaja na forum na pierwszej stronie jest wszysko opisane co do odliczanki))Kiciu hm ja mysle ze ta kiecka bedzie mala w biuscie na Ciebie i mysle ze piersi jszcze wyskocza Ci do przodu a jak wymiesz z niej gobeczki to mozesz miec problem zeby potem nie spadala ))
|
#10928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to czekam na foty bo fakt sliczne |
|
|
|
|
#10929 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio no tam właśnie pisze, że są wkładki podnoszące do góry biust, ale też jest taśma/ gumka od wewnątrz, którą się zapina i trzyma sukienkę na biuście właśnie żeby się nie zsuwała i w razie czego sukienkę można oddać, co mnie bardzo cieszy
Muszę Wam przyznać, że mój tż, jego siostry i mama się śmieją, że chcę przyćmić pannę młodą. Są przekonani, że mi się to uda i cieszą się z tego powodu, bo tamtej nie lubią a ja się czuję jak wredna małpa chwilami. Przecież aż taką s*ką nie jestem, trochę może tak, ale nie w takiej sytuacji. Przecież nie pójdę na wesele jak obdartus
|
#10930 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czemy blizny swedza??goja sie czy jak?bo 1 namietnie mnie swedzi -szcegolnie jak stanik mam hm moze to o stanik chodzi??
|
|
|
|
#10931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sukieneczkę jak kupię i ją dostanę to zdjęcia wrzucę, ale to jeszcze trochę minie
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-24 o 21:12 |
|
|
|
|
#10932 |
|
Raczkowanie
|
KOCHANE!!!
przedpo wyslala smsa, ze zyje, juz po, ale latwo nie jest! mamy nastepna cycolinke!
|
#10933 |
|
Wtajemniczenie
|
Goja sie Kasiku, dodatkowo moze je bielizna podrazniac. Ja myslalam, ze brzuch rozdrapie po cesarce i to dlugo dobre kilka miesiecy
|
|
|
|
#10934 |
|
Rozeznanie
|
amorcio fajny podpisik
)
|
#10935 |
|
Przyczajenie
|
witam Monika miło mi . jestem tutaj po raz pierwszy wiec jeszcze nie wiem co i jak sie poruszac. teraz mam w planach powiekszenie piersi ale kobitki błagam doradzcie cos ... wiem ze nie wolno ale moze jednak jak nie tu to na mail badz gg , potrzebuje konkretnych info na temat ktore najlepiej implanty wybrac , gdzie w małopolsce polecacie klinike i kogo przede wszystkim . nie wiem od czego zaczac eh licze na jakies rady .
|
|
|
|
#10936 | |
|
Wtajemniczenie
|
To moje stale powiedzenie tylko dopiero dzis zaskoczylam jak tu sie wstawia podpisy
![]() A Ty Celinko masz juz TZa w domku? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-24 o 21:30 |
|
|
|
|
#10937 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje przedpo! Czekam na relacje, bo ja już zaczynam powoli odliczać dni
|
|
|
|
#10938 |
|
Zakorzenienie
|
przedpo gratulacje
kolejne dni beda coraz lepsze![]() wracaj do Nas, najwazniejsze ze operacja za Toba!![]()
|
#10939 |
|
Zadomowienie
|
kiciu,
sukienka prześliczna-miałabym problem który kolor wybrac!! Nie znalazłam jednak informacji o tym jaki to jest materiał?? Może przeoczyłam,a to ważne co to za tkanina... Amorcio, fajny podpisik!Też mi się podoba
|
|
|
|
#10940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#10941 |
|
Raczkowanie
|
hej
dzisiaj mam gorszy dzień, napiszcie czy też miałyscie takie wątpliwości? Obudziłam się dzisiaj z myślą, że chyba trochę jednak nie za bardzo jestem pewna czy oby na pewno ja chcę zrobić sobie... sztuczne piersi...? Pewnie dlatego że przedwczoraj przeczytałam "nie przeszkadza mi jakie one są" i zaczęłam się zastanawiać..."no co to znaczy, że jakie one są?" ![]() dziewczyny, jakie one są...?
|
#10942 |
|
Raczkowanie
|
margo,
hm chyba trudno opisac jakie one sa nie znasz nikogo kogo moglabys pomacac, bo wiesz ze jest po operacji juz? byloby najlatwiej ![]() mi jest trudno ocenic, bo nigdy nie mialam naturalnego biustu na tyle duzego, zeby bylo co macac wtedy, a teraz jest.. i teraz jest tak, ze one sa fajne.. robia sie coraz bardziej miekkie, milsze w dotyku, miesnie luzuja wiec robia sie powoli ruchome, czekam az minie im pol roku ![]() bardzo je lubie i bardzo sie ciesze, ze je mam ![]() jesli chodzi o facetow, to powiem Ci tak: moj twierdzil, ze NIGDY ZADNYCH silikonow, ze takie jakie mam sa piekne (chyba mowil o sutkach, wejdz w moj album "przed" to bedziesz wiedziala co mam na mysli )), a teraz nie mozna mu lap zabrac ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- wyslalam Ci wiadomosc na priv
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-25 o 08:05 |
|
|
|
#10943 |
|
Raczkowanie
|
Margo ja też mam wątpliwości, też się boję, ale już postanowiłam i zdania nie zmienie. Też się obawiam, że będą wyglądać sztucznie, że nie będę się mogła do nich przyzwyczaić.
Ale ja kolejnego lata bez cycków nie wytrzymam, nie wytrzymam upałów w mega push up. Nie chce się już męczyć. Ty może masz "jakieś" piersi i dlatego nie chcesz iść pod nóż. Ja jestem płaska jak małe dziecko To jest okropne
|
|
|
|
#10944 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki kochane, to normalne obawy i chyba kazda takie ma. Ja w kazdym razie tak samo jak Wy i nawet wczoraj przed snem rozmawialam z TZ na ten temat.
Dzien dobry wystkim |
|
|
|
#10945 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Przedpo, gratulacje Kasik, mnie blizny nie swędzą, ale często czuję kłucie w prawej - tej, która jeszcze nie zeszła. A napisz, czy piersi Ci jeszcze bolą przy dotyku? Bo gdy dotykam swoje to jeszcze czuję ból ![]() Margo, Niezapominajko - dobrze zrobione piersiaki nie wyglądają sztucznie . Jakie one są? Moje w dotyku są twardsze niż naturalne piersi, ale pewnie dużo zależy od rodzaju i rozmiaru implantu (okrągłe są ponoć bardziej miękkie) i od ilości własnej tkanki. Ja miałam jedną pierś większą, drugą mniejszą. Teraz ta większa jest bardziej miękka, ta mniejsza twardsza. Jestem dopiero pół roku po operacji i wiem, że cycochy jeszcze zmiękną. Co jeszcze? Gdy leżę cycki sterczą, a kiedyś rozpłaszczały się i uciekały pod pachy. Więc nie oszukujmy się - żelki to żelki i daleko im do oryginału . Ale jeśli tego oryginału nie ma to uważam, że warto sobie sprawić taką podróbkę . Chociażby po to, by nie pchać w staniki kilogramów gąbek . Ja jestem szczęśliwa, że je mam, ale jeśli nie jesteście pewne, to warto jeszcze to przemyśleć, zastanowić się, nic na siłę
|
#10946 |
|
Raczkowanie
|
Witam się ponownie
wczoraj chciałam się z Wami przywitać po raz 1wszy, coś tam o sobie naskrobałam, a tu jak mojego posta nie było, tak nie ma.. albo ja taka niekumata, albo to moderacja tak się ociąga buuu... nie wiem, być może tego posta też wsyśnie?W każdym bądź razie Przedpo- ty już jesteś PO! ![]() Foamclene, kurcze, kurcze... Skombinuj jakiś transport za opłatą, bo samej z pewnością będzie Ci bardzo ciężko! Dziewczyny dobrze radzą ![]() Margo, ja na operację jestem zdecydowana w 100%. Chcę końcu zrobić coś tak naprawdę dla siebie (no dobra, dla Tżta też ), jestem pewna, że dzięki temu bede pewniejsza siebie. Po karmieniu, po moim B pozostało jedynie wspomnienie![]() Dobra, nie pisze więcej, bo się jeszcze okaże, że znowu nici z tego będą hihi ![]() edit. o kurka, udało się OD RAZU! (czyli wczorajsza przedmowa ma przepadła bezpowrotnie, na to wychodzi :/)to kuję żelazo, poki gorące, i raz jeszcze pare słów o sobie ![]() Trafiłam do Was, bo już dłużej nie chcę odwlekać czegoś, co w sumie jest mi niezbędne do tego, by wyzbyć się mega kompleksów, poczuć dobrze w swojej skórze i w sypialni też... Jeszcze przed ciążą i karmieniem miałam małe, choć całkiem zgrabne, sportowe B, na które i tak wciąż narzekałam (jejuu... ile bym dała, żeby teraz mieć choc takie!! Zabieg to teraz jedynie kwestia $$$ Błogosławieństwo tżta jest, jak sie kaska uzbiera, t jedziemy z tym koksem!! ![]() dobra, mykam do moich głodomorków, ale jeszcze tu wpadnę ![]() buziaki
"Never saved the best for later. You don't know what tomorrow holds." P.Coelho Edytowane przez tomatti Czas edycji: 2013-01-25 o 09:20 |
|
|
|
#10947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#10948 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny, mam nadzieję że nie będziecie miały nic przeciwko jak raz na jakiś czas poględzę trochę na wątku
Czytam Was namiętnie i przekonuję się, że chciałabym mieć duże cycki a nie te moje wypierdki:/ Szkoda, że to tyle kosztuje
|
#10949 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki..ale fatalnie sie czuje,ten katar mnie tak oslabil ze w nocy nie spalam.na dodatek mi opryszczka wyskoczyla,a pisze w dokumentacji że trzeba lekarzowi zglosić,tak i wczoraj zrobilam,powiedzialam sczerze o katarzy i opryszczce,mam kupić heviran tabletki,tylko on na recepte
.mam znajomego lekarza i poprosilam jego,ma mi przywiezć recepte,i wykupie na wieczór...z tym katarem to się martwie żebym sie nie udusilam na tym stole tam..mam jeszcze 3pelnych dni,może mi minie.
|
|
#10950 |
|
Raczkowanie
|
nkolodii nie przejmuj sie tylko kuruj. Mnie też przed operacją brała choroba, bo byłam na pogrzebie i tak przemarzłam. Myślałam że już po mnie, a op była za 4 dni. Ale jakoś mleko miód, herbata z cytryna i ciepła kołderka pomogły. Więc wygrzewaj się , a będzie dobrze
. przedpo gratulacje teraz już będzie tylko lepiej , a widok cycolinek Ci wszystko zrekompensuje. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- A zapomniałam się przywitać dzień dobry
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Owszem, żal mi męża, że mu tyle czasu zmarnowałam, ale ogólnie to zero jakichkolwiek emocji 

kolejne dni beda coraz lepsze

To jest okropne