|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
oczywiście to radykalne (niedopuszczalne) zachowanie, ale fakt faktem, że on notorycznie uszkadza Ci samochód
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
mam kilka śladów o długości ok 1 cm, samochód mam ciemny a slady są białe więc je widać. W garażu są kamery więc ja nie będę się bawić w żadne "oko za oko" ale po prostu wystąpie o odszkodowanie i będę Pana dręczyć o każdą ryskę jeśli się będzie o to prosił. Mało tego, są trzy miejsca między słupami 1 - ja, 2- Pan, 3- mój mąż. Mój mąż ma też duży samochód i Pan zawsze tak mu parkuje, że mąż się ledwo mieści w swoim miejscu.
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
to Pan "szeroko" parkuje
|
|
|
|
#4924 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4925 |
|
Raczkowanie
|
.
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy wczoraj miałam przez tą całą sytuację bardzo kiepski dzień, ale dziś już postanowiłam się tym nie na poprawę humoru postanowiłam przejechać się dziś do zary i kupiłam płaszcz o kroju surduta za 99 zł
Edytowane przez alove Czas edycji: 2013-02-26 o 07:40 |
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4927 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
A sąsiad z parkingu bezczelny !! :/ Absolutnie mu nie daruj, Julka! Cytat:
|
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kosztuje 5zł/100ml (!)
|
||
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
alove cudny jest ten płaszcz
|
|
|
|
#4930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj mega zimno, ale przynajmniej przy tych mrozach słońce wyszło Wczoraj porobiłam internetowe zakupy wyprzedażowe Teraz czekam na to, co przyjdzie Ciekawe, czy ciuchy będą pasować, bo kupowałam totalnie w ciemno Z jednymi spodniami miałam problm więc wzięłam da rozmiary Małżon jak to usłyszał, to stwierdził, że jestem nienormalna Cytat:
![]() Cytat:
Też mi się ta kurteczka podobała, ale niestety u mnie jej nie widziałam, a na stronie nie ma jej już od dawna ![]() Cytat:
A koleżanką się nie martw
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
O tak
Cytat:
To będzie mój pierwszy egzamin na studiach, co za ekscytacja
|
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed pierwszą sesją prawie spać nie mogłam a potem z roku na rok coraz mniej się przejmowałam
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę
|
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38847324]ja wczoraj musiałam zrobić "akcję" bo wrócił na stronę płaszcz w zarze, który bardzo chciałam (wczoraj już się chwaliłam
) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę [/QUOTE]Nieźle Mój by się nie poświęcił, a gdyby jednak to chyba z pół roku musiałabym mu dziękować Za to za nic w świecie nie jest w stanie zrozumieć jaki to ma sens, że idę do sklepu coś kupuję, a potem zwracam jednak lub zamawiam w ciemno i muszę zwracać bo nie pasuje. zawsze pyta "to po co to kupujesz?" jak mała miała kilka miesięcy to często wpadałam do sklepu po konkretną rzecz, kupowałam bez mierzenia i w domu dopiero decydowałam czy zostawiam to czy nie. Mała nie pozwalała mi na nic więcej, nie miałam jej z kim zostawić więc innego wyjścia nie było
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38847324]ja wczoraj musiałam zrobić "akcję" bo wrócił na stronę płaszcz w zarze, który bardzo chciałam (wczoraj już się chwaliłam
) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę [/QUOTE]ja bym powiedziała - przedsiębiorczy ![]() ja wczoraj dzwoniłam do siostry, żeby robiła podobny myk - co prawda nie tak spektakularny, ale podobny
|
|
|
|
#4938 | |||
|
AGA :)
|
Cytat:
Słyszałam wiele dobrego o tym kremie Cytat:
Powodzenia! Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38847324] jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę [/QUOTE]Tż mnie zdenerwował. Faceci
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
No to witaj w klubie
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę [/QUOTE]Hahaha Czyli Twój Teżet jeszcze skorzystał na tym, że pomagał Ci w zakupach ;D Mój by się chyba tak nie poświęcił, żeby wstać rano i kupować mi jakiś ciuch On ogólnie marudzi, jak kupuję Wczoraj mi powiedział, że jemu nie chodzi o to, że kupuję, ale o to, że nie ma już tego wszystkiego gdzie trzymać ![]() Cytat:
Wczoraj jak usłyszał o kupnie dwóch par spodni (bo skąd mogę wiedzieć, który będzie na mnie pasował ), to się za głowę chwycił Ale stwierdził, że torebkę dostanę od niego O drugiej parze spodni i dwch bluzeczkach nie wspominałam Po co mam go denerwować
|
|
#4941 | |
|
Raczkowanie
|
alove, piękny płaszcz
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38847324]ja wczoraj musiałam zrobić "akcję" bo wrócił na stronę płaszcz w zarze, który bardzo chciałam (wczoraj już się chwaliłam ) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę [/QUOTE] |
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was będzie w najbliższym czasie w Mango?? Jeśli nie byłby to problem, czy mogłaby mi kupić czarny kuferek za 59 zł?
Kasiorę przelewam od razu
|
#4943 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuję, już powoli odchodzi ze mnie ten stres Cytat:
po pierwszym egzaminie będzie już z górki, ja przed pierwszym stresowałam się 2 tyg przed, ale jak tylko z niego wyszłam, cały stres odpuścił, później było już lepiej, a teraz ogólnie podchodzę już ze spokojem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
są też na allegro, ale ceny zaporowe, sięgające nawet 400 zł ![]() płaszczyk jest ładny, ale faktycznie może przytłoczyć, ale za cenę 99 zł nie mogłam się oprzeć, na dodatek jestem zauroczona jak wygląda nim daisy no i musiałam go mieć, jeśli nie przejdzie sprawdzianu, pójdzie w świat, chociaż nie wydaje mi się póki co trzeba poczekać na wiosnę, chociaż po tym co teraz się dzieje na ulicach, widać, że raczej nie prędko do nas zawita; jak sobie pomyślę, że te wielkie zwały śniegu będą musiały w końcu stopnieć aż mnie mdli :/
|
||||
|
|
|
#4944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38847324]ja wczoraj musiałam zrobić "akcję" bo wrócił na stronę płaszcz w zarze, który bardzo chciałam (wczoraj już się chwaliłam ) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę [/QUOTE]Twój opis niezmiernie mnie rozbawił - dziękuję Ciekawe jak mój by zareagował na taką " akcję" ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Finalnie płaszcza nie kupiłam, za to wzbogaciłam się o puchową kurtkę ![]() Cytat:
Sama koncepcja jak najbardziej mi się podoba
|
|||
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
). Moim zdaniem jest obłędny - klasyka w czystej postaci. Nie mogę się doczekać kiedy go założę, więc wiosno przybywaj
|
||
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajny, jak dla mnie klasyk. Idelany na cieplejsze dni.
|
|
|
|
#4948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, zazdroszczę, że udało Ci się go kupić w takiej cenie, ja swój kupiłam w I turze za 199, II nawet nie doczekał
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę [/QUOTE]Kochany TŻ !
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

co za facet! ja mam mniejszy samochód i zawsze mu tak parkuję, żeby nie miał ciasno przy wychodzeniu a on uszkadza mi samochód. Chyba mu napiszę nieco ostrzejszą wiadomość... w garażu są kamery i jeśli zobaczę że problem jest nadal to wejdę z nim na drogę prawną.

mam kilka śladów o długości ok 1 cm, samochód mam ciemny a slady są białe więc je widać. W garażu są kamery więc ja nie będę się bawić w żadne "oko za oko" ale po prostu wystąpie o odszkodowanie i będę Pana dręczyć o każdą ryskę jeśli się będzie o to prosił. Mało tego, są trzy miejsca między słupami 1 - ja, 2- Pan, 3- mój mąż. Mój mąż ma też duży samochód i Pan zawsze tak mu parkuje, że mąż się ledwo mieści w swoim miejscu.
czy tylko pralnia wchodzi w grę?

Kasiorę przelewam od razu