![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Dziewczyny! Aparat nich któraś zabierze! Chcemy fotki klubie
![]() Miłego tam tego ![]()
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja nie posiadam przy sobie, może inne problemowe beda miały
![]() ps. kobiety jak byście były przede mną to stolik na moje nazwisko - znacie z fb :P |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
O matko dziewczyny jeden dzien a prawie 3 str trzeba nadrabiac
![]() Powiem Wam, ze mnie tak cos dziwnie brzuch pobolewa i to od rana...juz miewalam bole ale one trwaly kilka godz albo godz i spokoj...i brzunio mam twarde wiec moze w koncu maly usłyszał moje błagania i sie wykluje;p dedra gratuluje sliczny pierscioneczek..pszczona wszystkiego najlepszego...zdrowej dzidzi to najwazniejsze... ja od wczoraj siedze i probuje dukac prace mgr ale tak mi to idzie jak krew z nosa...masakra jakas...ale musze sie zawziac bo pozniej nie bede miala kiedy napisac;/ i tak to pozatym nic ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obyś wypakowała się jak najszybciej, bo pewnie na ostatniej prostej... ![]() A co do mgr to już chyba trochę za późno się wzięłaś, teraz to już co raz gorzej chyba, a jak dzidzia będzie to już raczej nie będzie czasu ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Jezuniu, chyba wizaz coś wariuje przy piątku....
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-01-25 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak idzie rzucanie palenia? ![]() Cytat:
![]() Też mi coś wizaż świruje,nie mogłam się zalogować ![]() Dziewczyny udanego spotkania i czekamy na fotki w klubie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-25 o 16:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Maru - w okolicach tali to chyba flaczki? Wyżej jest żołądek, wątroba, ale tak jak Ty opisujesz??? może zjadłaś coś wzdymającego? Albo
![]() Cytat:
Podobno w czasie pełni rodzi się więcej dzieci niż w inne dni. Pełnia już w niedzielę, więc może i Twoje maleństwo się wykluje? Misia - jak ja tęsknie za latem. Prześlij trochę ciepła w stronę Polski. U nas -8 st.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ahh o ile lżej bez nowych ![]() Gościu dalej nie zadzwonił, my próbowaliśmy i nic ![]() ale byliśmy dziś oglądać mieszkanie za mniej wiecej tą samą cene, może o 50zł wyjdzie nas drożej za to cudowne ![]() ![]() ![]() a mnie coś bierze bo pochodziliśmy troche a wszędzie śnieg pada i zimno więc siedze pod kocykiem z herbatą z miodem a mąż gotuje obiad ![]() jutro idziemy na wesele na szczęście kościół mamy po jednej stronie ulicy a wesele jest po drugiej więc się nie nachodzimy ![]() Cytat:
![]() Także napewno będzie wszystko dobrze, czego Ci szczególnie życzę z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do krwi to jeśli nie jesteś w ciąży moim zdaniem nie ma znaczenia.. Ja na Twoim miejscu bym oddała ![]() Dziewczyny ja coraz bardziej boje się porodu... Isia, Kwitka czy to da sie przeżyć? Bo z tego co czytam itd to przecież taki ból że nie do zniesienia, ale w takim razie jak ktoś się decyduje na 2gie dziecko ![]() I jak te wszystkie małolaty które spotykam urodziły skoro to taka tragedia? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki;*
to ja sie nawet nie chwale temperatura u mnie ![]() mam jeszcze tydzien orki i mam nadzieje wrocic do normalnego zycia i do Was na amen ![]() u mnie cos sie dzieje i sama nie wiem co... od kilku dni boli mnie migdal lewy, dzis rano mialam wrazenie, ze ma anginowy nalot, a tutaj dupa, bo do lekarza moglabym isc dopiero za tydzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje że ułoży sie powaszej myśli z mieszkaniem i wyjazdem ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
izus niestety nie dostane sie do lekarza nie ze wzgkedu na brak miejsc, tylko dlatego, ze codziennie od poniedzialku do soboty zaczynam prace o 7.30, a koncze o 17
![]() ![]() aa;D jeszcze co do imion: Tymek ładnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iza243;38853331]Też nie rozumiem starszych ludzi.Dziwne że twoja babcia od razu aż tak sie obraziła
![]() Mam nadzieje że czujesz sie troche lepiej ![]() ![]() Jak idzie rzucanie palenia? ![]() heh. Palę dwa dziennie, teraz i tak mnie boli, że więcej nie dałabym rady... ale rano do kawy jakoś nie umiem sobie odmówic. Wku**** się, poszłam do TŻ do pracy (mam 15 minut), a w sumie TŻ ma zawsze czas, bo tylko pilnuje żeby wszystko dobrze szło, a ten mi mówi, że do 20 w robocie będzie, bo nie ma go kto zmienić... aaaa. No cóż uroki leniwych Hiszpanów. Isia przesyłam Ci wielkie słoneczko ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- U mnie z imionami juz ustalona, jak będzie córeczka to będzie Lena Sofia, a jak synuś to będzie Michał Radosław.
#103 |
Zakorzenienie
|
Santom to rzeczywiście kiepsko,mam nadzieje że po domowej kuracji poczujesz sie lepiej
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
łoo to teraz tu dzialamy? i to juz ostro dzialacie widze..tyle stron... mnie od wczoraj tak gowa napier...dziela ze nie mam sily na nic... nie chce brac paracetamolu....
![]() przepraszam, ze tak rzadko sie osttanio udzielam,,ale naprawde ta choroba mnie wykancza.... ........ troche Was przelecialam,, dedrus pierscionek piekny! gratuluje oficjalnych zareczyn ![]() Kwitka, ale mieliscie zakrecenie z tymi wynikami TZ,,, dobrze, ze trzezwo pomyslallas, brawa dla Ciebie.. no i usmialam sie z bratkow na skopanym tylku ![]() pszczoua serdeczne zyczenia dla Ciebie i Twojego brzuszka ![]() Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-01-25 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki w każdym razie, na wszelki wypadek nie bierz antybiotyków może .. jeśli to angina to nie przejdzie po kilku dniach to może wtedy bierz?
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, to Wam życzę, żeby to piękne mieszkanko było Wasze. Pewnie że lepiej mieszkać tam, gdzie się nic nie psuje, jest czysto i estetycznie. Tym bardziej, że niewiele drożej. Co do porodu - tyle setek tysięcy kobiet dało radę, to czemu Ty nie dasz? Boli przed porodem, skurcze, plecy. Potem jak przychodzi już do samej akcji to nie boli. Przynajmniej ja nie czułam, skupiałam sie na tym, żeby przeć. Nawet nie czułam, kiedy mnie nacięli. Gdy przychodzi ten moment, że pozwalają Ci w końcu przeć, jakie to jest błogosławieństwo. Bo w końcu nie boli. Nie wiem, jak inaczej to opisać, to moje subiektywne odczucia. Mimo tego, że wiem jak to jest, to też się boję. To chyba naturalne. Żaden tam ze mnie chojrak , ale trzeba to trzeba. Damy radę! ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Lunka to mocno mocno zaciskam wszystkie kciuki za mieszkanie! Myślę, że lepiej dopłacić nawet to 50 zł niż się prosić chama o telefon i żeby ciągle coś naprawił.
Ja wprawdzie nie rodziłam, ale myślę że setki tysiące lat kobiety dawały radę więc my wszystkie też damy ![]() Nie pisałyście dużo, więc idę wypróbować mój twister bo mi go mąż wyrzuci jak nie będę ćwiczyć ![]()
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czytam że to ból łamania 20stu kości na raz itd. to nie dziwne że zaczynam się bać ![]() ![]() Kwitka prze jaja z tymi wynikami.. na szczęście jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||
Zadomowienie
|
Hej a ja dumałam czemu tam taka cisza....
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym oddała, ale możesz zapytać pielęgniarkę. Cytat:
A laborantka ![]() ![]() ![]() Naskrobałam conieco w tamtym wątku, ale powtórzę to teraz też. Margot, dokładnie. Wizytę mam 06.02 i denerwuję się bardzo, ale myślę sobie, że co ma być to będzie.... A na którą godzinę? Color, Tymoteusz ![]() ![]() Ruda, na pewno doczekasz się kopniaczków. Wszystkie się doczekamy. I super, że interes się kręci. Nachodziłam się dziś i boli mnie w krzyżu i troszkę podbrzusze. (.)(.) jakby bolą mniej, ale któraś z Was pisała (chyba Nuna), że tydzień po teście przestały ją boleć wcale, a u Nas wczoraj minął tydzień ![]() A w ogóle to dowiedziałam się, że szef nie wyobraża sobie, że pójdę na roczny macierzyński ![]() Dziękuję za zaproszenie do tego wątku. Smutno mi by było bez Was.... ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Pszczoua WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. I Marcel również bardzo ładnie. Lunka mam nadzieję, że uda się z tym nowym mieszkaniem i utrzecie troszkę nosa dla tego palanta. A zaliczkę odda? ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- A i bardzo podoba mi się tytuł wątku ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
hej Dzziewczyny
![]() i nowy wątek... więc od razu i ja sie melduje ![]() Izuś czytając o Aniołku w pierwszym poście... normalnie sie wzruszyłam! Piękne... ![]() a teraz nadrobie troche bo wątek nowy a 4 strony juz sa ![]() jak dobrze że dziś piątek....
#111 |
Zakorzenienie
|
Lunka trzymam kciuki za mieszkanie
![]() ja czekam, aż mąż wróci z pracy z fikającą córcią ![]() ![]()
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy ja wspominałam, że my z tż też mamy zakaz przytulanek? Jak miałam plamienia to ten lekarz nam powiedział, żeby się nie seksić... ![]()
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-01-25 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że będziemy ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
a teraz takie pytanie
![]() ![]() ![]() ![]()
#116 |
Zadomowienie
|
uciekam.
Dobrej nocki Czekam na relację ze spotkania.... ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cały czas myślę o dzidzi jako o nim. Także zobaczymy.
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |||||
Zakorzenienie
|
a swoją drogą to tak sie zastanawiałam rano co jest, że tak mało postów było w poprzednim wątku
![]() ![]() Cytat:
![]() Pszczółko wszystkiego najlepszego Kochana!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurde! Toż to grozi zawałem pacjenta! ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a o jakim spotkaniu piszecie? Spotykacie się czasem tak " na kawe"? jak fajnie! ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.