|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
longa kupiłam w takim sklepie z normalna odzieżą (są tam zarówno fajne rzeczy jak i garsonki ) jest z firmy moodo (mają strone internetową z końcówka .pl ) i dałam za nią 37 zł. a spodnie to dawno kupiłam w Cropp i dałam wtedy duzo bo 169zł ale stały się moimi ulubionymi
|
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
Anies, zestaw jest świetny. Niby prosty, a jak ładnie wygląda
|
#2313 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszytko ze sobą idalnie połączone... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aga czemu się zawsze zjawiasz, jak ja zaczynam zakupowy odwyk ![]() Teraz mi się chce jakiejś torebki... Stary mnie zabije
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jeśli chodzi o czerń i szarośc, to też bardzo lubię!) |
|
|
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez anilachimm Czas edycji: 2007-03-10 o 18:52 Powód: fopa=D |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niby prosty a zarazem subtelny skąd ten paseczek z kokardką ?? cudowny
|
|
|
|
|
#2319 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczny i ładna musisz by, chociaż twarz zastawiłaś aparatem
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Anies-bardzo ladnie-uwielbiam polaczenie black&white
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że Anies5 nie będzie miała za złe jak powiem że na moje oko to Reserved. Wczoraj go też kupiłam, z tym że granatowy, jestem ciekawa jaki jest ten Anies, czy wogóle były czarne, bo on jest bardzo ciemny, ale są na wyprzedaży po 14.95 w tej chwili. Dziwi mnie że tyle ich wisi, ludzie wogóle nie kupują, pewnie przez to że granat jest mało chodliwym kolorem w tym sezonie...
|
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
anies ladniutko!! a pasek swietny dla czego u siebie go nie widzialam
|
|
|
|
#2323 |
|
Rozeznanie
|
anies, widze moje ulubione zestawienie kolorystyczne
. ty w B&W a ja z kolei kupuje kolejne szare rzeczy . zestaw fajny, pdoba mi sie |
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tam kiedyś narzekał że oceniam a nie wklejam, to w końcu się zdecydowałam
![]() Ogólnie cztery zestawy na debiut wszystkie z czarnymi rurami w róznych odsłonach. Następnym razem sięgnę po inne spodnie ![]() W zestawie z musztardową bluzką mam złotą torebkę, ale osobiście nie znoszę jej Jakoś tak mi pasowała więc założyłam. Prezent od mamy z Hiszpani, więc czasem się zmuszam dla jej przyjemności 1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg |
|
|
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
side85, zestawy bardzo ladne, ostatnie dwa sa super! szczegolnie podoba mi sie ten z musztardowa bluzka (chco osobiscie nieznosze tego koloru, ale oczywiscie na mnie
). prosze nie krytykowac zlotej torebki - mam bardzo podobny 'wor' z sisters point, z ktorego moj TZ smieje sie, twierdzac ze wygladam jak krasnalek z mega sakwa zlota. grzyb z pierwszego zestawu takze bardzo ladny - pisalas chyba, ze jest z 'bluzowatego' materialu? mam bardzo podobnego z hm (oczywiscie takze czarnego ). koncze epistole jednym dodatkowym komentarzem - bardzo ladna figura
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Anies, stworzylas przesliczny zestaw
pasek i torebka swietne ![]() Side, ostatni zestaw strasznie lubie polaczenie bieli i czarni, pewnie przez to jest moim faworytem oprocz tego zestaw z musztardowka masz na tej fotce ladne buty zazdroszcze grzybka
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Pasek jest z Jennifer Tylor. Te z Reserved bardziej mi się podobały, ale u nas już ich nie było, więc pocieszyłam się tym . Faktycznie, może ludzie boją się granatu, kojarzy im się ze szkołą. Ja uważam, że świetnie pasuję do szarości . Ya uwielbiam Twoje wstawki humorystyczne "Stary mnie zabije" Teraz, nadrabianie zaległości. Yssue, podoba mi się zestaw z szarą sukienką. Skąd masz taką ładną? Moim zdaniem golf pod spodem pasuje. Przez to efekt jest cięższy. Całość świetna (Czuję się jak Wielki Brat, Yssue, Justa, Karo... A_K najbardziej podoba mi się zestaw z małą czarną, ale zrezygnowałabym z korali na rzecz paska w talii. ![]() Pierwszy też bardzo ładny, fajnie wyglądasz w tej kamizelce Karo, chabrowy zestaw bardzo fajny. Ładnie Ci w tej bluzce. ![]() Różowiutka, sporo dziewczyn pisze o przemianie Twojego stylu, a ja hmm....za nic nie mogę sobie przypomnieć wcześniejszych zestawów, chyba muszę poszperać w wątku. Podoba mi się zestaw ze spódnicą, taki hollywoodzki . Ładnie wyglądasz!tMadzik, śliczny biały long. Sweterek z Vero też ładnie się prezentuje. Natomiast nie podoba mi się czarny pasek do bluzki koszulowej. Jest zdecydowanie za szeroki. Justyś ! Cudne zestawy, 100 % w moim guście. Sama nie wiem, który bardziej mi się podoba. Jakie masz ładne peep toe, widziałam w H&M identyczne, ale kremowe. Strasznie podoba mi się grzyb z Promodu i szara sukienka Muszę edytować, bo widzę newsy ![]() Side, jaką Ty masz figurę ! Dziwię się, że dotychczas nie ujawniałaś swoich zestawów. Nr 1 rewelacja, wszystko mi się podoba. 2 również, boska kopertówka.
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kociołku i Paulino
![]() musztardowa bluzka jest z H&M'u i ma obrazki z czerwonego kapturka w stylu: wilk leży na łózku i jest przebrany za babcię albo czerwony kapturek idzie z koszyczkiem Dzieci zawsze jak mnie w niej widzą, to potrafią wpaść w wielki zachwyt i dotykać mnie paluszkiem mówiąc co widzą :Pbuciki są z Ryłko z czarną różyczką i złotymi wykończeniami, których nie widać
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie i od razu proszę o radę
Ostatnio szukałam dla siebie jakiejś kurteczki albo płaszczyka na wiosnę i szczerze mówiąc nie mogę znaleźć odpowiedniego fasonu.. Nie należę do osób wysokich, ani wyjątkowo szczupłych. Mam 164 cm wzrostu, duży biust i zaokrąglone biodra. Początkowo myślałam nad takim płaszykiem, który byłby dopasowany w biuście, a dalej lekko rozkloszowany. Po zmierzeniu jednak tak owego w H&M (był dość mocno rozszerzany i na dodatek dość długi), stwierdziłam, że to wybitnie nie dla mnie, gdyż za bardzo podreśla mój biust (może gdyby nie był aż taki luźny), a może to kwestia tego, że przy moim wzroście powinien być on troszkę krótszy.. tak do połowy uda Krótkich kurteczek nie mam jakoś odwagi nosić, bo wydaje mi się, że jeszcze bardziej podkreślają moje biodra..
|
#2330 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
dawwwwno mnie tu nie bylo.. wiec nadrobię troszkę zaległosci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mój wczorajszy, bardzooo skromny, ale wkejam bo juz dawno tego nie robiłam ![]() wybaczcie odkurzacz z tyłu ... :P i jakośc - zdjecie robione na szybko komó
|
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
mademoiselle jeanne, mysle ze trencz w ksztalcie litery A przed kolano bylby odpowiedni
z okazji wczorajszych zakupow, remanentu szafy oraz nieobecnosci TZ-ta , wklejam swoje zestawy (zblizenia zielonej bluzki i muchomora na zyczenie), rurek nie chcialo mi sie zmieniac do poszczegolnych zestawow:1 - wyglada jak bozonarodzeniowy swiateczny , lakierowana torbe 'zjadl' aparat :/2 - side85, prosze nie komentowac torby ;P (choc to nie ta, o ktorej wspominalam, tamta to chyba 30L wor )3 - z nowym granatowym grzybkiem z only i granatowymi lakierkami z kokarda z lumpka (dzieki czarownicogosiu, praktycznie tylko ty ich bronilas )4 - long z hm-u (jakis dziwny, nie sadzicie?) |
|
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
cd.
5 - wiariacje torebkowe, oslawiona torba z dzieciecego hm + torebka z kokardka atmosphere6 - carska rosja nie jest juz w modzie, ale co mi tam, to jeden z moich ulubionych zakietow. co myslicie o polaczeniu brazu z czerwienia? |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
kociolek - zestwy przepiękne!! Wspaniała zielona bluzeczka i muchomorek w kratę
!
|
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
dzieki rozowiutka
|
|
|
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym chyba żeby wszyscy zapomnieli mój poprzedni styl, bo to już przeszłość Cytat:
![]() a najlepsze jest to, że będę jutro w Gdańsku (na lotnisku, odebrac siostre), ale dopiero po 23-ej, po czym zaraz spowrotem wracam, więc nawet nie mam jak zajsc do sklepów! |
||
|
|
|
#2336 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz styl i to nie podlega żadnym rozmowom. Zazdroszczę ![]() Wiem z wcześniejszych postów, że jesteśmy w podobnym wieku, ale w rzeczywistości wyglądasz na 20-latkę Najbardziej podoba mi się ostatni zestaw - Carska Rosja, i te z czerwonymi balerinkami i z muchomorem...świetnym nota bene Kudre nabrałam ochoty na przebieranki, ale nie lubie robić zdjęć lampą
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
||
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
kociolku strasznie mi przypadly do gustu Twoje zestawy i owa carska rosja
bardzo ladny zakiecik no i grzybek, o ktorego zdjecie nawet chyba m.in prosilam ja o ile za czerwienia nie przepadam o tyle ta bluzeczka w romby bardzo wpadla mi w oko i chcialam zapytac gdzie ja kupilas ?
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie kociołku
![]() nie skomentowałabym przecież torby W tym wątku mam zasadę: jak coś mi się podoba mówię, jak nie to omijam Zresztą w życiu też tak robię często, po prostu coś przemilczę jeśli mi się na kimś nie podoba, po co mu przykrość robić ![]() Muchomor w kratę świetny. Bożonarodzeniowy zestaw też mi się podoba...heh..wcale nie wygląda na świąteczny. Pamiętam jak poszłam w Boże Narodzenie do kościoła w Stanach i nagle doznałam szoku! Tam dopiero panuje moda na świąteczny strój. Każdy niemal człowiek miał na sobie jakiś dziargany sweter z reniferem koniecznie w kolorze czeronym, zielonym i białym albo z mikołajem, albo przynajmniej kolczyki z prezentami w uszach. Jak w czeskim filmie. I pomyśleć że to my ciągniemy do zachodu nie zachód do nas ![]() Bardzo ładnie jak zwykle
|
|
|
|
#2339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
_Ya, mmaggiee, side85, CzarnyElfie, dziekuje slicznie
_Ya, no co ty, zdradzasz nasz wiek - przeciez obie mamy magiczne 20-lat . muchomor jest fajny (skusilam sie jeszcze na szarego - to w ramach oszczedzania , bo oba byly tanie ). widzialam twoje lumpkowe zdobycze i sadze, ze twoje zestawy sa napewno bardzo fajne. ochota niech rosnie, az sie tu zaprezentujesz, byleby szybko mmaggiee, bluzeczka z dzieciecego kappahla, nisetety juz ich nie bedzie, sprzedawali je w zimie przed swietami ![]() side85, ja te zlote torby i baleriny uwielbiam. serio! hm, wlasnie mi przypomnialas o moich ukochanych golfach z balwankiem, zima sie konczy a ja sie jeszczew nich nie zaprezentowalam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

skąd i za ile ;> ? najbardziej podoba mi sie zestaw ze spódnicą i ten z bolerkiem w grochy ,to niebieskie coś mi troche nie gra
aaaaaa spodnie przefantastyczne
właśnie miałam zapytać skad takie wytrzasnęłaś i ile kosztowały 

56...54...53...52...51...50 

! Cudne zestawy, 100 % w moim guście. Sama nie wiem, który bardziej mi się podoba. Jakie masz ładne peep toe, widziałam w H&M identyczne, ale kremowe.
Krótkich kurteczek nie mam jakoś odwagi nosić, bo wydaje mi się, że jeszcze bardziej podkreślają moje biodra..