Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-25, 14:58   #4951
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hahaha Czyli Twój Teżet jeszcze skorzystał na tym, że pomagał Ci w zakupach ;D Mój by się chyba tak nie poświęcił, żeby wstać rano i kupować mi jakiś ciuch On ogólnie marudzi, jak kupuję Wczoraj mi powiedział, że jemu nie chodzi o to, że kupuję, ale o to, że nie ma już tego wszystkiego gdzie trzymać Jak mi się marzy wielka garderoba

Mój tego też nie potrafi zrozumieć Wczoraj jak usłyszał o kupnie dwóch par spodni (bo skąd mogę wiedzieć, który będzie na mnie pasował ), to się za głowę chwycił Ale stwierdził, że torebkę dostanę od niego O drugiej parze spodni i dwch bluzeczkach nie wspominałam Po co mam go denerwować
Jak to dobrze, że mój Tż lubi robić dla mnie zakupy czasami tylko pomarudzi, ale to tylko w kwestii torebek, za to do zakupu biżuterii jest bardziej chętny niż ja
Stary 2013-01-25, 15:22   #4952
olka900
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Trzymaj! Ogólnie każde kciuki się przydadzą, bo we wtorek mam spr praktyczny z botaniki, a w środe egzamin z genetyki To będzie mój pierwszy egzamin na studiach, co za ekscytacja
Ja również trzymam kciuki, oby wszystko się udało

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38847324]ja wczoraj musiałam zrobić "akcję" bo wrócił na stronę płaszcz w zarze, który bardzo chciałam (wczoraj już się chwaliłam ) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka na koniec komentarz o wydawaniu pieniedzy, że znowu, że to nie jest normalne bla bla , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę i kto tu jest nienormalny [/QUOTE]

Niezły jest! A co to był za płaszczyk?

Cytat:
Mój tego też nie potrafi zrozumieć Wczoraj jak usłyszał o kupnie dwóch par spodni (bo skąd mogę wiedzieć, który będzie na mnie pasował ), to się za głowę chwycił Ale stwierdził, że torebkę dostanę od niego O drugiej parze spodni i dwch bluzeczkach nie wspominałam Po co mam go denerwować
Mój też nie bardzo może zrozumieć, że po co kliknęłam aż 4 pary spodni, skoro i tak chce jakieś oddać. Może kiedyś się przyzwyczai

Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z Was będzie w najbliższym czasie w Mango?? Jeśli nie byłby to problem, czy mogłaby mi kupić czarny kuferek za 59 zł? Kasiorę przelewam od razu
U mnie niestety nie ma już czarnych, same takie 'bure' (nie bardzo wiem jak określić ten kolor) zostały.

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Mam ten płaszczyk, co prawda zapłaciłam 169zł, ale nie żałuję - to mój najlepszy wyprzedażowy zakup (zaraz obok czarnej klasycznej torby). Moim zdaniem jest obłędny - klasyka w czystej postaci. Nie mogę się doczekać kiedy go założę, więc wiosno przybywaj
Torbę też kupiłaś? Jaką?
Stary 2013-01-25, 16:20   #4953
blekitne_niebo
Zakorzenienie

A taką katia84 też ją ma. Torba jest świetna jakościowo i bardzo pojemna. Żałuję, że mam czyste konto, bo dokupiłabym ten sam model w kolorze pudrowym - byłby świetny na wiosnę/lato
Torba przed wyprzedażą kosztowała prawie 400zł, teraz 129
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:21   #4954
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Nie chce mi się załącznik załączyć, ale parę stron wcześniej katia84 ją wklejała https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4878
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba czarna.jpg (13,6 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez blekitne_niebo
Czas edycji: 2013-01-25 o 16:23 Powód: dopisek
Stary 2013-01-25, 16:21   #4955
julia404
Raczkowanie

Zazdroszczę wszystkim, które kupiły ten płaszcz wiosenny, wygląda cudnie na mnie jest za długi (158cm:/ ), ale przynajmniej porozglądam się jak ładnie wygląda na innych

Co do strojów na egzaminy- nie wyobrażam sobie jak można przyjść w rzeczach codziennych. Rozumiem np. ciemne dżinsy zamiast spodni w kant ale bluza itp? Pamiętam, że u mnei jeszcze na pierwszym roku prowadzacy zapowiedzieli, że obowiązuje strój maturalny jakby nie było, studenci to już dorośli ludzie i powinni umieć się zaprezentować z najlepszej strony
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:49   #4956
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chce mi się załącznik załączyć, ale parę stron wcześniej katia84 ją wklejała https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4878
Świetna ta torba, u siebie jej nie widziałam, a szkoda.
Ja zamówiłam ostatnio kilka rzeczy - 3 swetry z nowej kolekcji i szary płaszcz (za 99 zł żal go nie brać, zawsze się przyda). Jestem ciekawa tych rzeczy na żywo...Załączniki nie działają.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1528001800_1_1_3.jpg (57,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5747009800_1_1_3.jpg (42,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5747010052_1_1_3.jpg (43,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1255201809_1_1_3.jpg (57,3 KB, 77 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2013-01-25 o 16:52
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:53   #4957
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1528001800_1_1_3.jpg (57,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5747009800_1_1_3.jpg (42,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5747010052_1_1_3.jpg (43,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1255201809_1_1_3.jpg (57,3 KB, 7 załadowań)

Stary 2013-01-25, 16:58   #4958
Dominicana
Zadomowienie

Paulina jak dojdzie do Ciebie ten biały sweter z czarnymi wstawkami to plis wklej zdjęcia

Też o nim myślałam, ale stale mnie powstrzymuje moje postanowienie nazbierania na coś droższego
Niemniej jednak jak będzie dobry jakościowo to się chyba też skuszę bo drogi nie jest
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:02   #4959
Madzia_M77
Zadomowienie

Paulina masz linka do szarego płaszcza?
Już znalazłam, dzięki

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2013-01-25 o 17:03
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:04   #4960
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominicana Pokaż wiadomość
Paulina jak dojdzie do Ciebie ten biały sweter z czarnymi wstawkami to plis wklej zdjęcia

Też o nim myślałam, ale stale mnie powstrzymuje moje postanowienie nazbierania na coś droższego
Niemniej jednak jak będzie dobry jakościowo to się chyba też skuszę bo drogi nie jest
Oczywiście, pokażę
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Paulina masz linka do szarego płaszcza?
Proszę: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...CZ%20Z%20WEŁNY
Jest z TRF, w opisie wełna, ale w składzie jej nie widzę. Zobaczymy co przyjdzie.

Stary 2013-01-25, 17:05   #4961
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Migotka, świetne zakupy Swetry prezentują się obłędnie
Co do załączników to wizaż dziś szaleje, dziewczyny we wszystkich wątkach mają z nimi problem Zauważyłam jednak, że po pewnym czasie od dodania postu w końcu się wyświetlają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 17:06   #4962
joteczka1987
Raczkowanie

Cytat:

Czy ta torba dostępna jest on-line? Jeśli tak, to czy można prosić link? Bo ja jej nigdzie nie widzę:/
joteczka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:11   #4963
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Już nie jest dostępna online
Stary 2013-01-25, 17:12   #4964
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Oczywiście, pokażę
Stary 2013-01-25, 17:13   #4965
joteczka1987
Raczkowanie

Cytat:
Już nie jest dostępna online
Dziękuję, za niestety, smutną odpowiedź
joteczka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:17   #4966
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Oglądałam tą torbę u siebie w sklepie stacjonarnym, straszliwie przemaglowana była, ale rzeczywiście - wrażenie robi niezłe i ma potencjał jeśli chodzi o pakowność Dla mnie niestety za duża, bo jestem niska

Migotka, dziękuję

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez joteczka1987 Pokaż wiadomość
Dziękuję, za niestety, smutną odpowiedź
zapisz linka, może jeszcze wpadnie na stronę
Stary 2013-01-25, 17:20   #4967
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam tą torbę u siebie w sklepie stacjonarnym, straszliwie przemaglowana była, ale rzeczywiście - wrażenie robi niezłe i ma potencjał jeśli chodzi o pakowność Dla mnie niestety za duża, bo jestem niska
Ja sama wzrostem nie grzeszę, ale muszę mieć pakowną torebkę, bo noszę ze sobą tony potrzebnych rzeczy. Czasem jednak idę do szpitala z walizką, wtedy wszystko się bez problemu mieści (ale walizka jest naprawdę spora)
Stary 2013-01-25, 17:28   #4968
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Ja sama wzrostem nie grzeszę, ale muszę mieć pakowną torebkę, bo noszę ze sobą tony potrzebnych rzeczy. Czasem jednak idę do szpitala z walizką, wtedy wszystko się bez problemu mieści (ale walizka jest naprawdę spora)
Rozumiem że na jeden dzień?Kilka razy miałam ochotę tak się spakować do pracy
Stary 2013-01-25, 17:37   #4969
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Jak to dobrze, że mój Tż lubi robić dla mnie zakupy czasami tylko pomarudzi, ale to tylko w kwestii torebek, za to do zakupu biżuterii jest bardziej chętny niż ja
Zazdroszczę Ci

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Mój też nie bardzo może zrozumieć, że po co kliknęłam aż 4 pary spodni, skoro i tak chce jakieś oddać. Może kiedyś się przyzwyczai

U mnie niestety nie ma już czarnych, same takie 'bure' (nie bardzo wiem jak określić ten kolor) zostały.
Też mam taką nadzieję, że kiedyś się przyzwyczai Jak na razie i tak jestem dumna z tego, że nie marudzi już tak jak kiedyś

Ech, szkoda, że nie ma czarnych Ale i tak dziękuję za informację

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Świetna ta torba, u siebie jej nie widziałam, a szkoda.
Ja zamówiłam ostatnio kilka rzeczy - 3 swetry z nowej kolekcji i szary płaszcz (za 99 zł żal go nie brać, zawsze się przyda). Jestem ciekawa tych rzeczy na żywo...Załączniki nie działają.
Super zakupy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:39   #4970
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem że na jeden dzień?Kilka razy miałam ochotę tak się spakować do pracy
Uroki dyżurowania Ale przynajmniej mogłam mieć wtedy małą torebeczkę
Stary 2013-01-25, 17:49   #4971
vivien39
Rozeznanie

Dziewczyny a czy w którymś Mango we Wrocku jest może ten kuferek czarny za 59 zł

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:03   #4972
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Uroki dyżurowania Ale przynajmniej mogłam mieć wtedy małą torebeczkę
Dopiero teraz mi się przypomniało, że miałam bardzo podobnie na którymś roku studiów - 12 godzin zajęć z jedną dłuższą(40minut ) przerwą Materiały, prowiant, fartuch, w zimie termos, bo nawet automatu z napojami nie było - i też miałam walizkę
Stary 2013-01-25, 19:24   #4973
Dominicana
Zadomowienie

dziewczyny proszę Was o poradę
Co sądzicie o koszulach z nowej kolekcji Mango, a zwłaszcza o jednej:

http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1359138182895

nie jest ona do końca tym co ja lubię, albo w ogóle tym co lubię i może dlatego nie jestem jej pewna . Czasem chyba jednak dobrze jest ubrać się całkiem w innym stylu niż nasz ulubiony.
A może znalazłyście gdzieś podobną denimową koszulę? Nie wiem co mnie naszło na taką. Mój TŻ zapewnie spadnie z krzesła jak mu pokażę, że chcę dżinsową koszulę. Totalnie nie mój styl, a jednak.

Jestem ciekawa Waszych opinii.
Stary 2013-01-25, 19:28   #4974
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

nie jest ona do końca tym co ja lubię, albo w ogóle tym co lubię i może dlatego nie jestem jej pewna . Czasem chyba jednak dobrze jest ubrać się całkiem w innym stylu niż nasz ulubiony.
A może znalazłyście gdzieś podobną denimową koszulę? Nie wiem co mnie naszło na taką. Mój TŻ zapewnie spadnie z krzesła jak mu pokażę, że chcę dżinsową koszulę. Totalnie nie mój styl, a jednak.

Sądzę, że jest jakaś wielka . Może pani ma za duży rozmiar . Podobne są wszędzie, Inditex chociażby

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:38   #4975
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Jak dla mnie fajna, zawsze warto miec taka w szafie, ale moze poszukaj jakiejs na wyprzedazy bo pelno jest takich dzinsowych a za znacznie mniejsze pieniadze

swoja droga.... nie wierze ze w nowej kolekcji mango sa takie ''cudenka''
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1359142095156
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 20:00   #4976
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Chyba będę musiała wypowiedzieć wojnę mojemu sąsiadowi w garażu... Szanowny Pan parkuje swojego mercedesa obok i otwierając drzwi kilka razy zarysował mi samochód. Ślady są ewidentnie od jego drzwi. Napisałam mu kartkę, włożyłam za wycieraczkę, poprosiłam o nieco ostrożności, uprzejmie itp. i dziś dostałam odpowiedź "jak się Pani nie podoba to proszę sobie zmienić miejsce parkingowe" co za facet! ja mam mniejszy samochód i zawsze mu tak parkuję, żeby nie miał ciasno przy wychodzeniu a on uszkadza mi samochód. Chyba mu napiszę nieco ostrzejszą wiadomość... w garażu są kamery i jeśli zobaczę że problem jest nadal to wejdę z nim na drogę prawną.
To jest po prostu szczyt chamstwa i bezczelności. Na Twoim miejscu nie czekałabym, aż sąsiad zmieni podejście, tylko od razu zażądałabym odszkodowania.
Miałam w sumie podobną sytuację. Pojechałam do supermarketu po zakupy, wracam, a tam dosyć spora rysa na samochodzie. Prawie się popłakałam, tym bardziej, że to samochód rodziców, a nie mój własny, ale na szczęście tato zrozumiał.

Cytat:

Mam podobną koszulę. Moja jest nawet większa. Jak mam gorszy dzień, to ją zakładam, bo bluzy żadnej w szafie nie mam.
http://www.jeans.pl/product_info.php...group=3&page=1
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...zula%2BBershka
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...SOWA%2BKOSZULA
http://answear.com/124042-reporter-koszula.html
http://answear.com/108612-review-koszula.html

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Jak dla mnie fajna, zawsze warto miec taka w szafie, ale moze poszukaj jakiejs na wyprzedazy bo pelno jest takich dzinsowych a za znacznie mniejsze pieniadze

Hmmm... wydaje mi się, że widziałam już wcześniej coś podobnego w Mango.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 20:13   #4977
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Zdecydowałabym się na takie rozwiązanie tylko w garderobie. Nie wyobrażam sobie mieć cały czas ciuchy na wierzchu Nie podoba mi się też jak na blogach funkcję szafy pełnią takie długie wieszaki na kółkach. Ja mam taki wieszak, ale stoi w pokoju w którym prasuję rzeczy, nigdy nie postawiłabym go w pokoju dziennym.

Dziękuję

Mamy dokładnie identyczną listę

Podpisuję się pod tym, co powiedziały dziewczyny.
Szkoda Twoich nerwów na taką osobę
Co do ubioru - na każdy egzamin przychodziłam elegancko ubrana ( i moje koleżanki również), nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej.

Gratuluję!
Ja miałam przez 2 semestry przedmiot projekty UE a późńiej coś tampochodnego, z pewną dość specyficzną panią dr. Dramat Ogólnie regulacje UE też jakoś nie specjalnie mnie kręcą

Dzwóń do męża do oporu, może coś się stało? Musi być jakiś powód jego milczenia. I lepiej żeby miał dobre wytłumaczenie

Widziałam i już się zapisałam

-13 było rano!
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38844885]i ja się zapisałam, z ciekawości bo sławne są te kremy, a ja pierwszy raz o nich słyszę [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość
Nie warto przejmować się takimi osobami. Na egzamin powinno się przychodzić elegancko ubranym, a takie komentarze świadczą tylko o braku kultury koleżanki.

Zdarzało mi się prać w domu rzeczy z jedwabiu morwowego i nic się z nimi nie działo, ale trzeba się z nimi obchodzić delikatnie. W Internecie jest sporo porad na temat prania jedwabiu.

Popieram, ten krem jest rewelacyjny Warto się zapisać.
Super dziewczyny jest jakaś szansa na to 30ml . Polecajcie koleżankom, ja to chyba TŻ namówię to będę miała dwa te kremy .

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Co za bezczelna laska!

Dziękuję, też skorzystałam. Chociaż mam ten krem i uważam, że cena jest wzięta z kosmosu, a sam produkt pozostawia wiele do życzenia. Najlepsza w nim jest ta maleńka tubka, bo noszę ze sobą w torebce, jest wydajny i szybko się wchłania, ale słabo chroni dłonie, szczególnie przy obecnych temperaturach. Najlepszy krem, ktory kiedykolwiek używałam to Anida. Uratował moje dłonie, które przy nawet małym mrozie pękają do krwi, a na to nie pomogły nawet maści od dermatologa. Mój brat też go używa Kosztuje 5zł/100ml (!)
Nie słyszałam o tym kremie. A gdzie go kupujesz - apteka?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 20:19   #4978
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ja właśnie planuję montaż garderoby w sypialnii. Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie. Przy czym rozważam opcję drzwi/zasłon, aby ograniczyć dostęp kurzu. Właśnie kurzu najbardziej się obawiam. Mam w domu wieszak wolnostojący i niestety ubrania osiadają kurzem pomimo częstego sprzątania. Także jak dla mnie jakaś osłona musi być.

Sama koncepcja jak najbardziej mi się podoba
To prawda, nie wspomniałam o kurzu, faktycznie stanowi zagrożenie dla ubrań. Sypialnia ma jakiś większy metraż? Pozazdrościć! Ja to sobie mogę co najwyżej, zaplanować podział półek w szafie. Obecnie niestety muszę się zadowolić minimalną przestrzenią, a raczej - jej brakiem.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 21:23   #4979
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

świetna

odnośnie koszul dżinsowych, zamówiłam z P&M o taką (nr 1) dzisiaj odebrałam i okazała się za duża
zastanawiam się nad tą drugą wersją kolorystyczną bo ta moja oczywiście już jest niedostępna... Co myślicie? Godna uwagi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 578530_362185310547455_1874491250_n.jpg (104,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9471317407_2_1_1.jpg (100,8 KB, 29 załadowań)
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 21:39   #4980
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alove Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy
wczoraj miałam przez tą całą sytuację bardzo kiepski dzień, ale dziś już postanowiłam się tym nie przejmować, czekam na wyniki i jak się okaże, że koleżanka ma tyle samo punktów co ja, to wtedy napewno jej to wygarnę na poprawę humoru postanowiłam przejechać się dziś do zary i kupiłam płaszcz o kroju surduta za 99 zł to chyba mój najlepszy wyprzedażowy zakup, przecena z 399 zł, napewno posłuży na wiosnę, jest moim zdaniem bardzo ponadczasowy,uniwersalny i pełen klasy, ale wole nie myśleć jak skomentują go moje koleżanki
Płaszcz wygląda super na zdjęciach, które dodała julka
ale ja chyba podobnie jak katia, nie miałabym go do czego ubrać
Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Co za bezczelna laska!

Dziękuję, też skorzystałam. Chociaż mam ten krem i uważam, że cena jest wzięta z kosmosu, a sam produkt pozostawia wiele do życzenia. Najlepsza w nim jest ta maleńka tubka, bo noszę ze sobą w torebce, jest wydajny i szybko się wchłania, ale słabo chroni dłonie, szczególnie przy obecnych temperaturach. Najlepszy krem, ktory kiedykolwiek używałam to Anida. Uratował moje dłonie, które przy nawet małym mrozie pękają do krwi, a na to nie pomogły nawet maści od dermatologa. Mój brat też go używa Kosztuje 5zł/100ml (!)
właśnie na KWC przeczytałam, że można kupić go w Naturze, muszę zatem tam iść! jutro odbieram paczkę z Zary, to przy okazji zajrzę, bo mam AZS, skóra też mi pęka do krwi

Cytat:
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj mega zimno, ale przynajmniej przy tych mrozach słońce wyszło
Wczoraj porobiłam internetowe zakupy wyprzedażowe Teraz czekam na to, co przyjdzie Ciekawe, czy ciuchy będą pasować, bo kupowałam totalnie w ciemno Z jednymi spodniami miałam problm więc wzięłam da rozmiary Małżon jak to usłyszał, to stwierdził, że jestem nienormalna Chyba ma troszkę rację

Świetny

Ale Ci zazdroszczę Też mi się ta kurteczka podobała, ale niestety u mnie jej nie widziałam, a na stronie nie ma jej już od dawna

Piękny
A koleżanką się nie martw
Może zajrzyj do Plazy, wczoraj było ich dużo chociaż nie wiem ile czarnych
Ja też zamówiłam dwa żakiety i dwie pary spodni, ale u mnie nikt się nie dziwił

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38847324]ja wczoraj musiałam zrobić "akcję" bo wrócił na stronę płaszcz w zarze, który bardzo chciałam (wczoraj już się chwaliłam ) i o 7:15 koleżanka wysłała mi smsa żebym klikała bo są! a że byłam już prawie w drodze do pracy (spóźniłabym się gdybym wróciła do mieszkania klikać) to wyciągam telefon i dzwonię do tż mojego z instrukcjami co ma robić. oczywiście najpierw bulwers że go budzę "z takimi pierdołami", później jeszcze większa złość bo nie mógł znaleźć mojej karty i musiał aż wyjść z łózka na koniec komentarz o wydawaniu pieniedzy, że znowu, że to nie jest normalne bla bla , a na koniec jak wróciłam z pracy okazało się, że jak już klikał mój płaszcz to i sobie kliknał 2 sweterki i koszulę i kto tu jest nienormalny [/QUOTE]
no ładnie...
mój chłopak by się chyba poświęcił, a zawsze jak stękam, że za dużo kupuję, to mówi, że to dobrze wpływa na gospodarkę
swoją drogą przeraziłam się jak sobie dziś podliczyłam ile wydałam w tym miesiącu na ubrania...zdecydowanie za dużo, a miałam trzymać się listy

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość

o kurcze, faktycznie cudeńko
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości