W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-25, 11:45   #1501
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 006
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ
ja to nawet nie wiem jak± kreskê robiæ najlepiej, która jest najlepsza dla mojego kszta³tu oka... jak oko obrysowaæ, ¿eby je podkre¶liæ a nie obci±¿yæ itp. chêtnie bym siê tego dowiedzia³a, a jeszcze chêtniej odda³abym siê w rêce mojej makija¿owej guru -KATOSU!
Ja o malowaniu oczu nie wiem NIC a kreski s± dla mnie czarna magia
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 11:47   #1502
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 974

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja o malowaniu oczu nie wiem NIC a kreski s± dla mnie czarna magia
no to PIONA
jak ja sobie machnê kreskê to siê czujê taka wytapetowana jak nie wiem, mam wra¿enie, ¿e wszyscy na mnie patrz±
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 11:56   #1503
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011

Cytat:
ja to nawet nie wiem jak± kreskê robiæ najlepiej, która jest najlepsza dla mojego kszta³tu oka... jak oko obrysowaæ, ¿eby je podkre¶liæ a nie obci±¿yæ itp. chêtnie bym siê tego dowiedzia³a, a jeszcze chêtniej odda³abym siê w rêce mojej makija¿owej guru -KATOSU!
moimi kreskami raczej nie ma siê co chwaliæ
rysuje bo rysujê, ale ¿eby wiedzieæ jaka do oka pasuje

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 12:00   #1504
Agatau88
Zakorzenienie

Ja z kreska jak KITKA czuje sie zle. Moze jakby byla dobrze namalowana.

Lece Dziewczyny na zajecia, ostatnie w tym semestrze
Stary 2013-01-25, 12:59   #1505
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195

Cytat:
Hej
Popielaty rudy> Jest taki kolor. nie popielaty a opalizujacy rudy np. 7,42.
Ja specjalnie wesz³am zeby zdjecia zobaczyæ
A tak bede dopiero pozniej.
Zdjêcia zaraz bêd±

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Poka¿ wiadomo¶æ
Wiêc potrzebuje jakiego¶ podk³adu w rozs±dnej cenie, w odcieniu który nie ma ró¿owych pigmentów, jest jasny(!) i ma ¶rednie krycie ...
Ide sie ju¿ pochlastac

A mo¿e po prostu zamówie photoready... Tylko do niego bym musia³a dokupywaæ puder matuj±cy inny. Bo ja mam matuj±cy z drobinkami wiêc by³abym jak choina
A mo¿e catrice photo finish 010 sand? Nosi³am go w zesz³ym roku w marcu i fajnie kry³ i by³ tylko odrobinê ciemniejszy od mojej skóry, a te¿ by³am blada.

Cytat:
czy ktoras z Was zna ten rozswietlacz:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,19271,high-beam.html

?????
Kojarzê z blogów

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Poka¿ wiadomo¶æ
Exclusive zdjecie przeklamuje troche bo robilam przy oswietleniu z gory dlatego wydaje sie z ekonce rude, ale w realu jest rowno. Bylo pozno i zrobilam zdjecia jak mlglam. Do tego telefonem. Trzymalam 20 minut - sci±gnê³am z odrostow na rrszte w³osów, na³o¿y³am reszte farby,ktora mi zosta³a. Odrostu nie chwyci³a mi, ale ³adnie wystudzi³o troche ca³o¶æ. Kiedy bedziesz teraz farbowac? Ja my¶lê po³o¿yæ farbe okolo 10 lutego.
No w³a¶nie nie wiem kiedy, te¿ pocz±tkiem lutego i tym razem garnierem nutrisse 91

Cytat:
zaraz poczytam

a o rozswietlacz pytam bo dosta³am w prezencie w takim zestawie i nie wiem jak go uzywac
Z tego co wiem to najlepiej porobiæ nim kropeczki a potem je lekko opuszkami palców rozetrzeæ

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-01-25 o 13:00
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 13:04   #1506
exclusivee
Zakorzenienie

Dodajê zdjêcia koloru robione moim za☠☠☠iaszczym aparatem w tel + dwa w albumie na których bardziej widaæ twarz
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (11,4 KB, 54 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (11,7 KB, 61 za³adowañ)

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-01-25 o 13:16
Stary 2013-01-25, 13:38   #1507
guacamole
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 007

Cytat:
Napisane przez beautygosiek Poka¿ wiadomo¶æ
ech, gdybym siê nie ba³a to bym sama zrobi³a t± k±piel (tak mi zreszt± Bunny radzi³a), k³opot w tym ¿e ja nawet farbowaæ nigdy sama nie farbowa³am a z moim astygmatyzmem bez okularów to ja jestem ¶lepa jak kret, jak na razie nie mam nikogo kto by mi pomóg³ w tych zabiegach, a mê¿owi bojê siê zaufaæ
spoko, nie dam siê namówiæ na ¿adn± dekoloryzacjê rozja¶niaj±c±, albo siê zgodzi na to co ja powiem albo bêdê szukaæ jeszcze innej fryzjerki, nie mam innego wyj¶cia, nie chcê zniszczyæ w³osów siln± wod± czy innymi cudami
z tego co widzia³am to one raczej nie by³y z³o¶liwe, po prostu wola³yby i¶æ na ³atwiznê i zafarbowaæ mi ciemnym kolorem i po sprawie, a ja siê niestety upar³am na ja¶niejszy ni¿ mam, szkoda ¿e nie mogê zapu¶ciæ naturalek, wtedy bym sobie jako¶ poradzi³a, nawet i na czuja...
No to powodzenia Pokazesz fotki, jak juz bedziesz zrobiona, co ?
Kiedys nosilam ciemne kolory, pieknie wygladaly na moich wtedy dlugasnych i gestych wlosach. Teraz przeszlam na jasniejsze i do tego zapuszczam. Powiem, ze dzis spogladalam w lustro i stwierdzilam, ze mam piekny chlodny jasny bez . Wystarczylo troche maski fioletowej. A kiedys wydawalo mi sie, ze bez rozjasniacza to tylko rudosc i zolc
Bedzie dobrze, za ktorym razem znajdziesz wymarzony odcien i bez uszczerbku dla kondycji

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie szkoda kasy na fryzjera P³acê ok. 100-150 z³ za farbowanie I w sumie dosz³am do wniosku, ¿e za te pieni±dze kupiê sobie sama farby i jakie¶ dobre od¿ywki
Jantar super pachnie Chyba go znowu kupiê, ale ciê¿ko dostaæ tak z marszu I jeszcze jakie¶ tabletki, raz w roku na wiosnê biorê Capivit total, ale mo¿e teraz kupiê co¶ innego- tylko ¿eby by³y ma³e tabletki i nie takie w fiolkach Mo¿e CP? Sama nie wiem....
Myjê teraz szamponem do blondu- stop yellow- pomaga zmywaæ rudy Ju¿ mam sporo ja¶niejszy kolor Nastêpnym razem zrobiê jak±¶ super rozja¶niaj±c± popielat±. Na naturze nie powinno wyj¶æ zielono A z refleksami poczekam do pa¼dziernika, jak ju¿ bêdzie konkretniejsza d³ugo¶æ

Polecam szampon Scandic stop yellow- niby jest do blondu, ale jak myjê nim teraz to gasi rudo¶æ. Zapieniê i chwilê trzymam- trzeba to robiæ w rêkawiczkach gumowych, bo brudzi rêce.
To prawda, jak sie dobierze dobra farbe to i w domu mozna farbowac i wygladac profesjonalnie. Wiadomo, to kwestia kilku podejsc i modyfikacji, ale sie udaje Najwazniejsze to isc wlasciwym tropem: wlasciwa woda i wybor albo cieplego albo zimnego odcienia, a reszta jakos z czasem wychodzi jak trzeba I co wazne - taniej.
Mam rozne odzywki. Jantar pachnie cudnie, dlatego go lubie . Uzywam, w sumie, najwiecej olejow (argan i jojoba), kwasu hialuronowego, taniej drogeryjnej mgielki keratynowej i jakies maski silikonowej z hiszpanskiego marketu, a raz w tygodniu Karite z Rene Furterer - czysto natluszczajaco-odzywcza bez silikonow. No i co jakis czas nakladam jakas maske fioletowa, a teraz postawilam na maske-toner. Co do szamponow, to lubie Tigi litrowe bez sls - tanio wychodzi i podzielic sie mozna z malzonkiem, ktory i tak mi wszystkiego podbiera. Na zmiane z jakims fioletowym, teraz mam fioletowego Fudge, co pachnie toffi No i trzeba lapki w rekawiczki albo bedzie sie miala caly dzien sine rece.

Co do tabletek, dziewczyny polecaja CP, ja tez sobie kupie. Poza tym, sa tabletki pokrzywowo-skrzypowe (mam takie), ja biore Vitapil (tez ogolnie polecany i ma konska dawke wszystkich skladnikow, 1 dzeinnie, wychodzi w sumie najtaniej). Poza tym biore jeszcze omega 3 i wit d3, ale to juz na moje polnocne klimaty i na lepszy humor, by deprecha z tej ciemnosci mnie nie chwycila.

A ta rozjasniajaca popielata to chesz taka zwykla popielata czy podwojnie? Bo sa wlasnie takie np. 12.1 oraz 12.11. Mialam pasemka podwojna popiela i wyszlo baaardzo zimno i szaro, ale po kilku myciach wyszlo calkiem milo i blyszczalo tak na srebrno.
guacamole jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 13:44   #1508
shizaxa
Wtajemniczenie

exclusivee normalnie ciemny/¶redni blond ³adnie

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-01-25, 13:46   #1509
katemimosa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 37

Farbowa³am dzisiaj w³osy ksiê¿ycowym i po³ow± naturalnego blondu z Joanny.
Bez rozja¶niania mam wyrównany ¶redni blond.
I znowu przekona³am siê, ¿e farbowanie w domu to nie rzecz straszna. Wystarczy poczytaæ... Dziêkujê!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0565.jpg (93,4 KB, 50 za³adowañ)
Stary 2013-01-25, 14:06   #1510
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Poka¿ wiadomo¶æ
exclusivee normalnie ciemny/¶redni blond ³adnie
Jak dla mnie w dalszym ci±gu zbyt rudo

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Dziewczyny orientujecie siê czy z majirel dostanê jeszcze odcieñ 9.11? Czyta³am u bunny ¿e podobno go wycofali?

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-01-25, 14:06   #1511
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 886

Cytat:
Napisane przez guacamole Poka¿ wiadomo¶æ
No to powodzenia Pokazesz fotki, jak juz bedziesz zrobiona, co ?
Kiedys nosilam ciemne kolory, pieknie wygladaly na moich wtedy dlugasnych i gestych wlosach. Teraz przeszlam na jasniejsze i do tego zapuszczam. Powiem, ze dzis spogladalam w lustro i stwierdzilam, ze mam piekny chlodny jasny bez . Wystarczylo troche maski fioletowej. A kiedys wydawalo mi sie, ze bez rozjasniacza to tylko rudosc i zolc
Bedzie dobrze, za ktorym razem znajdziesz wymarzony odcien i bez uszczerbku dla kondycji

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

To prawda, jak sie dobierze dobra farbe to i w domu mozna farbowac i wygladac profesjonalnie. Wiadomo, to kwestia kilku podejsc i modyfikacji, ale sie udaje Najwazniejsze to isc wlasciwym tropem: wlasciwa woda i wybor albo cieplego albo zimnego odcienia, a reszta jakos z czasem wychodzi jak trzeba I co wazne - taniej.
Mam rozne odzywki. Jantar pachnie cudnie, dlatego go lubie . Uzywam, w sumie, najwiecej olejow (argan i jojoba), kwasu hialuronowego, taniej drogeryjnej mgielki keratynowej i jakies maski silikonowej z hiszpanskiego marketu, a raz w tygodniu Karite z Rene Furterer - czysto natluszczajaco-odzywcza bez silikonow. No i co jakis czas nakladam jakas maske fioletowa, a teraz postawilam na maske-toner. Co do szamponow, to lubie Tigi litrowe bez sls - tanio wychodzi i podzielic sie mozna z malzonkiem, ktory i tak mi wszystkiego podbiera. Na zmiane z jakims fioletowym, teraz mam fioletowego Fudge, co pachnie toffi No i trzeba lapki w rekawiczki albo bedzie sie miala caly dzien sine rece.

Co do tabletek, dziewczyny polecaja CP, ja tez sobie kupie. Poza tym, sa tabletki pokrzywowo-skrzypowe (mam takie), ja biore Vitapil (tez ogolnie polecany i ma konska dawke wszystkich skladnikow, 1 dzeinnie, wychodzi w sumie najtaniej). Poza tym biore jeszcze omega 3 i wit d3, ale to juz na moje polnocne klimaty i na lepszy humor, by deprecha z tej ciemnosci mnie nie chwycila.

A ta rozjasniajaca popielata to chesz taka zwykla popielata czy podwojnie? Bo sa wlasnie takie np. 12.1 oraz 12.11. Mialam pasemka podwojna popiela i wyszlo baaardzo zimno i szaro, ale po kilku myciach wyszlo calkiem milo i blyszczalo tak na srebrno.
Bêdê siê trzyma³a tej samej firmy- allwaves- mam ju¿ ich maskê i oxy
Z popielatych to jest odcieñ 11.1 super rozja¶niacz popielaty blond
A z per³owych 11.2 super rozja¶niaj±ca per³a (w grupie naturalnie ciep³e). Ale ta per³a wyjdzie u mnie ¿ó³to- raczej siê zdecydujê na ten 11.1 - popielaty
Tylko niech siê jeszcze trochê wymyje ta natura
Stary 2013-01-25, 14:06   #1512
guacamole
Wtajemniczenie

Babki, spojrzcie, jaki cudny odcien ma Weronika Ksiazkiewicz. Jak myslicie, jai to kolor? Na pewno rozjasniajacy, wiedze troche czystej ocieplonej perly - o dziwo, ale sie moge mylic. Ogolnie, kolorystyka chlodna-neutralna.

Makijaz swoja droga te super

http://www.pudelek.pl/artykul/49557/..._mody_zdjecia/

Edytowane przez guacamole
Czas edycji: 2013-01-25 o 14:07
Stary 2013-01-25, 14:07   #1513
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Babki, spojrzcie, jaki cudny odcien ma Weronika Ksiazkiewicz. Jak myslicie, jai to kolor? Na pewno rozjasniajacy, wiedze troche czystej ocieplonej perly - o dziwo, ale sie moge mylic. Ogolnie, kolorystyka chlodna-neutralna.

Makijaz swoja droga te super

http://www.pudelek.pl/artykul/49557/..._mody_zdjecia/
Ciekawe, jak wygl±da na ¿ywo Ten b³ysk to pewnie efekt czego¶ do uk³adania i fleszy
Stary 2013-01-25, 14:15   #1514
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wiadomo¶ci: 19 577

Normalnie sie poplakalam jak mozna byc takim ch*ujem
http://otoz.pl/lelewelek-skatowany-i...y-na-smietnik/

jakie piekne psiaczki http://www.facebook.com/media/set/?s...9798807&type=1 ehh nastepny dupek

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2013-01-25 o 14:17
buahhot jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 14:29   #1515
Agatau88
Zakorzenienie

EXCLUSIVEE
ladnie wyszlo, masz teraz taki kolor podobny jak ja

Ja nawet nie otwieram tych linkow co wstawiacie ze p³aczecie...bo juz sobie wyobrazam co tam moze byc...
Stary 2013-01-25, 14:30   #1516
guacamole
Wtajemniczenie

Na pewno flesze daja sporo Ale sa tez spreje nablyszczajace, ja takie czesto kupuje. Jak mi sie kolor spiera, rozpylam troche spreju i jak glowa jak nowa. Ale tu to jeszcze ten odcien... Taki ani cieply ani zimny

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
Dodajê zdjêcia koloru robione moim za☠☠☠iaszczym aparatem w tel + dwa w albumie na których bardziej widaæ twarz
Ciemny blondzik?
Stary 2013-01-25, 14:42   #1517
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno flesze daja sporo Ale sa tez spreje nablyszczajace, ja takie czesto kupuje. Jak mi sie kolor spiera, rozpylam troche spreju i jak glowa jak nowa. Ale tu to jeszcze ten odcien... Taki ani cieply ani zimny

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Ciemny blondzik?
³adny, ale ja tam widzê kilka kolorów

Zapomnia³am o szamponie napisaæ: nie mogê mieæ szamponu bez silikonów , próbowa³am, ale moje w³osy wygl±da³y koszmarnie Teraz u¿ywam zamiennie: Alfaparf do ciep³ych blondów, Lady Spa kaszmirowy, Radical i teraz ten Scandic fioletowy. Ci±gle szukam idealnego szamponu

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Stopniowo chcesz dochodziæ do blondu?
Stary 2013-01-25, 15:03   #1518
exclusivee
Zakorzenienie

Doda³am do albumu kolejne zdj, tym razem ju¿ z makija¿em i po umyciu w³osów Wiecie co.. chyba zrobiê sobie jaki¶ miodowy blond z per³owym po³yskiem Ten kolor w³osów zacz±³ mi siê na mnie podobaæ Tylko jaka to by by³a numeracja?? Znajdê co¶ takiego w jakiej¶ palecie kolorów?

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-01-25, 15:21   #1519
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Doda³am do albumu kolejne zdj, tym razem ju¿ z makija¿em i po umyciu w³osów Wiecie co.. chyba zrobiê sobie jaki¶ miodowy blond z per³owym po³yskiem Ten kolor w³osów zacz±³ mi siê na mnie podobaæ Tylko jaka to by by³a numeracja?? Znajdê co¶ takiego w jakiej¶ palecie kolorów?
Sama nie wiem co poradzic...kolor ladny, ale ja bym na Twoim mcu posz³a chyba w ch³odniejsze kolorki
A jak oceniasz kondycjê wlosow? Do podciêcia? Czy spoko?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 15:35   #1520
shizaxa
Wtajemniczenie

buahhot o Lelewelku czyta³am a szczeniaczki co chwile ludzie w te mrozy wyrzucaj±

Exclussive ja bym robi³a jeszcze 9 z 8 poziomem ch³odnym a jak Ci sie nie spodoba to do ciemniejszego cieplejszego chyba ³atwiej zej¶æ

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-01-25, 16:15   #1521
beautygosiek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 293

dziewczyny, o co chodzi z tymi albumami, gdzie mogê je ogl±dn±æ?

guacamole - jasne ¿e poka¿ê fotki, je¶li co¶ pójdzie nie tak to choæby ku przestrodze hihi
beautygosiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:52   #1522
Kotka17
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 586

Hej dziewczyny dzi¶ mi jako¶ smutno ehh nie mogê

Cytat:
Napisane przez Carolajn Poka¿ wiadomo¶æ
No w moim przypadku sprawa wygl±da³a tak ¿e mia³am ¶wiadomo¶æ kiepskiej kondycji swoich w³osów ale tak jak mówiê wydawa³a mi siê kiepska a tymczasem by³a tragiczna a co do pieska Koteczko to po przeczytaniu wszystkich nowych postów radzê Ci daæ sobie spokój dziewczyna sama nie wie czego chce i mam wra¿enie ¿e chyba sama pogubi³a siê przez te swoje problemy. Szkoda ¿eby¶ mia³a sie roczarowaæ kiedy zdecyduje ¿eby¶ jej go wróci³a to mo¿e byæ zdecydowanie za du¿o jak na Ciebie ostatnio i mo¿esz znowu cierpieæ z powodu pieska.
A rozumiem. Dogada³am sie z t± dziewczyn± ze nie wezmê od niej psiaka , powiedzia³am ze widze ze za bardzo j± kocha i ze nie mog³abym jej wsi±¶æ i ona przytaknela mi ale mia³am wra¿enie ze nie chce ze mn± gadaæ o tym psie,czyli tak jak s±dzi³am lepiej sobie tym nie zawracaæ g³owy

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
ja posz³am do znanego dobrego fryzjera i co ? I praktycznie ombre nie mia³am bo on zrobi³ tak delikatne przej¶cie ¿e ledwo by³o widoczne a teraz to juz w ogole mi siê wszystko zrówna³o.....

ja da³am 200z³ za "ombre"...
pff ale dziadostwo masakra

Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
aaaaaAAAAAAAAAAAAAA dziewczyny!!!!!!!!!!!!
Znowu promocja na raybany !!! Zamówi³am!! Wiedzia³am, ¿e s± mi pisane !!
a jednak przeznaczenie

Cytat:
katosu robi super makija¿e, próbowa³am jej nie jeden a ja kreske umiem robiæ i to ró¿ne ,ale zauwarzy³am ze pasuje mi najbardziej taka jak na obrazku tylko ja robie bardziej wywiniêt±
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 761.jpg (15,6 KB, 23 za³adowañ)
od¿ywianie w³osków
Kotka17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:56   #1523
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

hej!

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Poka¿ wiadomo¶æ
Rêce mi opad³y...

Normalnie mialas na³o¿yæ farbe na odrost i 20 minut przed koñcem na reszte w³osów

Wybaczcie ale znikam, to nie na moje nerwy dzisiaj.
mi te¿ i posz³am spaæ
Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
aaaaaAAAAAAAAAAAAAA dziewczyny!!!!!!!!!!!!
Znowu promocja na raybany !!! Zamówi³am!! Wiedzia³am, ¿e s± mi pisane !!
to super
Cytat:
Napisane przez Emilia1 Poka¿ wiadomo¶æ
ju¿ jestem po farbowaniu, Wych³odni³o siê trochê, ale nie jest typowo zimno, raczej natura- oceñce same, odrost mi nie rozja¶ni³ siê , nadal jest dooko³a i krzyczy ze jest ciemniejszy.
W³osy tylko wysuszylam, nic z nimi nie robilam.

Czy mo¿liwy jest poblask zieleni? bo w ³azience, gdy patrze z oswietleniem z góry wydaje mi siê ze jest lekko zielono.....

Co s±dzicie????
no jeszcze ze dwa trzy farbowania i bêdzie ok
Cytat:
A ja po farbowaniu I powiem Wam ¿e jest lepiej Nie ma ju¿ w¶ciek³ej marchewy, a na jej miejsce wst±pi³ taki jakby popielaty rudy (o ile w ogóle jest taki kolor? ) i parê ja¶niejszych pasm w kolorze ciemniejszego (chyba) blondu Ogólnie efekt koñcowy fajny, ale niestety dalej jestem ciemnoblondoruda Ale odzyska³am przynajmniej nadziejê na to, ¿e stopniowo pozbêdê siê rudego My¶lê ¿e u mnie to kwestia 2 farbowañ i bêdzie widaæ jaki¶ blondzik T¿ oczywi¶cie marudzi bo mia³am mieæ jasny br±z, a mam ciemnoblondorudo na g³owie A na domiar z³ego wys³a³am go dzi¶ po syossa, i wiecie, jak zobaczy³ nazwy jasny popielaty blond i jasny ch³odny blond to zw±tpi³ w moj± chêæ posiadania jasnych br±zowych w³osów
to ju¿ teraz bli¿ej ni¿ dalej do blondu
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny ca³± noc nie spa³am spuch³o mi ca³o prawe oko, do tego ból promieniuje do g³owy teraz nadal mnie boli by³am u okulisty ale oczywiscie by³o tam tysi±ce pacjentów i powiedzia³a ¿e raczej nie da rady mnie przyj±æ......Posz³am do apteki po ¶wietlika lekarskiego, ale martwie sie ¿e to co¶ powa¿nego ca³e prawe oko mi spuch³o i mnie kuje ;/ czy¿by to po tych kapsu³kach GAL które stosowa³am na rzêsy ? (

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...twist-off.html
o rany my¶lisz, ¿e to od tego
ja dwa razy u¿ywa³am dopiero ale nic mi odpukaæ siê niedzia³o mo¿e zabardzo zatar³a¶ albo do ¶rodka oka siê dosta³o zrób sobie ok³±d z herbaty (z ekspresówki)
Cytat:
jaka ³adniutka buziunia
kolor tez ³adny
Cytat:

Ja nawet nie otwieram tych linkow co wstawiacie ze p³aczecie...bo juz sobie wyobrazam co tam moze byc...
ja te¿

kupi³am dzi¶ t± verone revie roz¶wietlony blond bo akurat by³a ale przyznam, ¿e siê bojê jak ona wyjdzie na moim odro¶cie garnierek ju¿ wypróbowany to wrazie czego wiem czym bêdê robiæ gdyby ta revia niewysz³a ale chce siê przekonaæ wiêc musia³am j± kupiæ

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:23   #1524
milka_m
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 518

Cze¶æ Wam!

Bosheee dopiero Was nadrobi³am, kilka dni do ty³u i 20 stron czytania, teraz to ju¿ wszystko mi siê pomiesza³o i nie ogarniam
Tutaj nie mo¿na nie byæ na bie¿±co, bo pó¼niej nie sposób siê odnale¼æ

Mi³ego wieczoru!

Blog

milka_m jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:30   #1525
Leae
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 794

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Poka¿ wiadomo¶æ
hej!

mi te¿ i posz³am spaæ

to super

no jeszcze ze dwa trzy farbowania i bêdzie ok

to ju¿ teraz bli¿ej ni¿ dalej do blondu

o rany my¶lisz, ¿e to od tego
ja dwa razy u¿ywa³am dopiero ale nic mi odpukaæ siê niedzia³o mo¿e zabardzo zatar³a¶ albo do ¶rodka oka siê dosta³o zrób sobie ok³±d z herbaty (z ekspresówki)

jaka ³adniutka buziunia
kolor tez ³adny

ja te¿

kupi³am dzi¶ t± verone revie roz¶wietlony blond bo akurat by³a ale przyznam, ¿e siê bojê jak ona wyjdzie na moim odro¶cie garnierek ju¿ wypróbowany to wrazie czego wiem czym bêdê robiæ gdyby ta revia niewysz³a ale chce siê przekonaæ wiêc musia³am j± kupiæ

Ja bêdê robiæ t± Revi± roz¶wietlony blond (najprawdopodobniej jutro), wiêc je¶li nie jeste¶ pewna to poczekaj parê dni na zdjêcia

Mia³am farbowaæ w³osy dopiero za 2 tygodnie po sesji, ale nie wytrzymam z odrostem do tego czasu, wiêc teraz pofarbujê Revi±, bo akurat mam w domu, a nastêpnym razem Excelk±

Leae jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:47   #1526
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziewczyny a widzialyscie efekt po farbowaniu chantalem 9,2? http://blond-szatynka.blogspot.com/2...owy-blond.html

Stary 2013-01-25, 20:01   #1527
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

Cytat:
Napisane przez Leae Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bêdê robiæ t± Revi± roz¶wietlony blond (najprawdopodobniej jutro), wiêc je¶li nie jeste¶ pewna to poczekaj parê dni na zdjêcia

Mia³am farbowaæ w³osy dopiero za 2 tygodnie po sesji, ale nie wytrzymam z odrostem do tego czasu, wiêc teraz pofarbujê Revi±, bo akurat mam w domu, a nastêpnym razem Excelk±
o to super
w takim razie czekam na opinie
Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny a widzialyscie efekt po farbowaniu chantalem 9,2? http://blond-szatynka.blogspot.com/2...owy-blond.html
wkleja³am kilka dni temu bo tez mi chodzi³o po g³owie ,ale t± farbke musia³abym zamówiæ z all bo nigdzie u mnie nie ma

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 20:01   #1528
Agatau88
Zakorzenienie

A mi tak sie spiera kolor.
Zdjecia po tygodniu.
Fajnie ze zapisalam sie 15 lutego na poprawke bo troszkê sie spiera.
Ale wczesniej keratyna revlon.
Jak znalaz³am zdjecia na komputerze jakie mia³am wlosy po keratynie to
wybaczcie ze tak powycina³am, ale rozwalilam sobie usta i mam krew
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2607.jpg (122,2 KB, 20 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2611.jpg (89,9 KB, 15 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2610.jpg (86,3 KB, 18 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2608.jpg (109,4 KB, 25 za³adowañ)
Stary 2013-01-25, 20:08   #1529
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Poka¿ wiadomo¶æ
o to super
w takim razie czekam na opinie

wkleja³am kilka dni temu bo tez mi chodzi³o po g³owie ,ale t± farbke musia³abym zamówiæ z all bo nigdzie u mnie nie ma
a taak, wklejalas linka do stronki producenta/sklepu, to na pewno pamietam
wybaczcie za powtorke

Stary 2013-01-25, 20:56   #1530
anngeli
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 314

Witam, mogê siê przy³±czyæ?
Ju¿ kiedy¶ siê przewinê³am przez ten w±tek, ale zgrzeszy³am (zafarbowa³am swój blond na ciemno) teraz wróci³am do blondu, zosta³o mi jeszcze jedno farbowanie aby kolor mnie zadowoli³.
W³a¶nie zastanawiam siê nad jaka¶ farb± która nada ch³odny odcieñ moim ¿ó³tawym w³osom a nie zniszczy ich i nie zrobi bia³ych.
Waham siê miêdzy majirel'em (który¶ z 10) z wod± 9%, albo nad drogeryjnym wellatonem 12/1 i nie wiem co wybraæ, bojê siê, ¿e to drugie mog³oby byæ za mocne... Z czego górê, gdzie by³y odrosty mam lekko ciemniejsz± i bêdê musia³a tam po³o¿yæ farbê w pierwszej kolejno¶ci...
Mo¿e co¶ poradzicie?
Mi³ego wieczoru

6.07.2008r.
T.

anngeli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.