![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Orbitrek cz. II
Rozpoczynamy nowy wątek.
Część I - TUTAJ
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek cz. II
![]() ![]() ![]() Dziękuję za nową część wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziekuję za gratulacje;-)
Mój orbitrek dopiero dziś wieczorem został złożony więc od jutra mogę zacząć. Będę meldowała postepy. Zrobiłam sobie zdjęcia 'przed' ![]() Wczoraj zaliczyłam pierwszy raz skalpel Ewy i byłam strasznie zadowolona, że tak łatwo poszło, a dziś stękam i jęczę takie mam mega zakwasy;-) Ja też nie doradzę jaki sprzęt kupić. Teraz mam Kettler'a Rivo P,a wcześniej miałam York 202x. Kosztował ponad 2tys, a był bardzo awaryjny. Po 1,5 roku go zabrali w ramach gwarancji i zwrócili pieniądze. Jak widać drogi sprzęt bywa zawodny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam się w drugiej części i oznajmiam, że dziś wytarłam orbiego z kurzu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
![]()
Czwarta!
![]() ![]() Cytat:
![]() Mówisz, że po Ewce zakwasy? Kurcze, i teraz dylemat - Ewa czy Jillian.. ![]() Właśnie, cena też nie gwarantuje jakości niestety. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem po pierwszym "w życiu interwałowym i ogólnie... nie było tak źle, jakbym się spodziewała. Miałam w głowie już obrazek siebie z jęzorem do ziemi i niemogącej poruszyć żadną kończyną. Istotnie - było ciężko, ale da się to zrobić. ![]() Następnym razem zwiększę liczbę interwałów do 8-10 i zmniejszę stosunek fazy z większym obciążeniem do fazy odpoczynku, do 1:1 (30 sek ciężko, 30 sek lekko), bo teraz było mi zdecydowanie za lekko. Także ogólnie - na plus! ![]() I tabeleczka: (w ogóle tabeleczki to moja zmora, do wszystkiego muszę je mieć ![]()
Love generation ENJOY LIFE Edytowane przez astraja96 Czas edycji: 2013-01-27 o 08:31 Powód: BB code |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() Czytam sobie, że zamykamy wątek... OMG WHY? i dopiero doczytałam, że druga część ![]() No trzeba popróbować który interwał wyciśnie z nas wszystko :P Ja też lubię wszystko zapisywać ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A! No i ja bardziej lubię Jillian ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie byłam w trakcie opisywania mojego treningu i klikam Dodaj, a tutaj, że wątek jest zamknięty. - ee... coo?
![]() Jak tak na sucho obserwowałam ćwiczenia Ewy i Jillian - Ewa jest strasznie nużąca, a Jillian wydaje się znać na tym, co robi i jest mega konkretna! ![]() Edycja: Jeszcze przypomniało mi się, żeby Wam polecić wątek ze zdrowymi deserami w którym mam przyjemność się udzielać. Mogą się przydać w chwilach słabości ![]()
Love generation ENJOY LIFE Edytowane przez astraja96 Czas edycji: 2013-01-27 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
To teraz jeszcze większy dylemat
![]() Myślę, że zacznę od 30ds z Jillian, a jak to skończę - będę się zastanawiać np. nad Ewą czy innymi zestawami treningowymi. Jillian na początek wydaje się być rozsądnym wyjściem.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jak ja mogłam kiedyś nie ćwiczyć? ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja należę do osób które szybko się nudzą i mają problem z systematycznością. Także Ewę zrobiłam tylko raz (raz skalpel, raz turbo spalanie) i jakoś nie chce mi się do niej wracać
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
I jak efekty po Jillian?
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie udało mi się ćwiczyć regularnie z jedną osobą
![]() Filmiki od czasu do czasu sobie jakieś wybierałam, ale po Jillian bardziej byłam spocona
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaraz wskakuję na orbiego, ale tym razem na zwykły program + skakanka + brzuszki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Post pod postem, ale co tam, melduję aktywność orbitkową
![]() Dzisiaj: skakanka - 320x orbitrek - 60 min, 62o kcal brzuszki - 70 Dziewczyny, możecie mi przybliżyć temat posiłków potreningowych? Dzisiaj zjadłam 90 ml jogurtu + 30 g musli owocowego + pół jabłuszka w plasterkach ( ![]() Dzięki za odpowiedzi, z góry. ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Astraja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Studiuję na AWF ćwicznia co drogi dzień z możliwością odpoczynku i regeneracji organizmu .Wystarczyło by tylko nie jeść słodyczy i póżnych kolacyjek .Naprawdę nie ma sensu tak się katować. Kiedyś jadłąm na odchudznie tabletki i różne cuda na kiju teraz wzięłam się na sposób i mądrze jem.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lianeska Czas edycji: 2013-01-27 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ile spalacie kalorii podczas godziny ćwiczeń? Mój orbitrek pokazuje tylko 230 kcal... To chyba mało.
Mam 168 cm wzrostu i obecnie ważę 64 kg. Chciałam schudnąć jakieś 7-8 kg a waga ciągle stoi w miejscu. Moim celelm jest też usunięcie cellulitu, dlatego dodatkowo stosuję masaże bańką chińską. Odżywiam się w miarę możliwości racjonalnie (chociaż niczego sobie nie odmawiam), a ćwiczę 3-4 razy w tygodniu od prawie 2 miesięcy. Co zmienić? Czego nie robić lub co robić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, gdybym ja niczego sobie nie odmawiała, to wyglądałabym jak klucha bo bardzo lubię jeść ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-01-28 o 00:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Nikogo nie mam zamiaru pouczać co do ćwiczeń,każdy jest odpowiedzialny. Dokładnie cysty dostałam od ściskania się spodenkami na odchudzanie, od chodzenia w nich organizm był przeciążony ćwiczeniami a co za tym idzie powstały zaburzenia hormonalne.Teraz ćwiczę co drugi dzień i jest ok,spokojnie ![]() Poniedziałek - rozgrzewka .20 minut orbitreka na 4 programie a potem lekkie rozciąganie ![]()
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i chodzą za mną nowe buty do ćwiczeń... ![]()
♥ I am speedway fan! KS SG ! ♥ Edytowane przez stalovka Czas edycji: 2013-01-28 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() świetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdarza mi się jeść słodycze czy smażone jedzenie. Jem wszystko w ograniczonych ilościach. Od dziś postanowiłam zrezygnować jednak ze słodyczy, ewentualnie w weekend zrobię małe odstępstwo i nie będę już nic jeść po 19. Ogólnie mało jem (przynajmniej tak mi się wydaje), ale chyba jednak muszę jeść jeszcze mniej żeby coś się ruszyło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nooo buty świetne, cena też rozwalająca bo coś ok 350 PLN ![]() ![]() Ja zaraz zabieram się za ćwiczonka! Idę trochę poskakać na skanakce ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zamiast słodyczy może jakiś zdrowy odpowiednik..np jogurt naturalny z owocami lub pieczone jabłko z cynamonem, czy sorbet domowej roboty..takie moje podpowiedzi ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-01-28 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() faktycznie cena niezła ![]() i zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o centymetr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W zależności od czasu mam czasami i 3-4 dni przerwy, więc wolę wykorzystać wolny czas i wtedy jednak ćwiczyć, żeby potem sobie nie wypominać lenistwa ![]() Ja naprawdę nie jestem aż taka aktywna, jak się wydaje! Dziękuję za rady ![]() ![]() Cytat:
![]() Raczej nie mniej, tylko z tego, co się orientuję - częściej, w mniejszych porcjach i dostarczać wszystkich składników pokarmowych - nie rezygnować ani z tłuszczy, ani z węgli, jeśli są tylko z dobrych źródeł. Jeśli coś pomotałam, to dziewczyny mnie na pewno poprawią ![]() Cytat:
![]() Nie wszystkie publikowane tam przepisy są oczywiście dietetyczne, ale zdrowy wcale nie równa się niskokaloryczny. Wszystko z umiarem, i będzie ok. ![]() Cytat:
![]() A propos, chciałam jeszcze zapytać, jakie firmy, sklepy polecacie, jeżeli chodzi o zakup biustonoszy sportowych? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.