|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
|
|
|
|
#2822 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
No właśnie to miałam na myśli, ja nie uważam żeby zapłodniona komórka, która się nie zagnieździła to ciąża, ale wiem, że to akurat dyskusyjne. No więc bardzo mnie dziwi, że jest takie prawo w Polsce, mamy XXI wiek a prawo podyktowane przez wiarę. Jak tak dalej pójdzie to środki anty będziemy nielegalnie sprowadzać zza granicy bo całkiem ich zakażą ![]() Co do kupowania na zapas: chyba mało kto jest aż tak zapobiegawczy No i czy lekarz będzie chciał wypisać, zakładając, że się prawdę powie.
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
Chatul ma rację. Wg danych, escapelle uniemożliwia zagnieżdżeniu się zygoty. Ale jeśli się zagnieździ, to już "po ptokach".
A lekarz nie ma obowiązku przepisać takiej tabletki. |
|
|
|
#2824 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
I początek serialowej piosenki: Esmeraldaaaa w roliii głóóóówneeeeej. Zawsze rozumiałam trochę inaczej
![]() Demi93 nie, w przedszkolu da się jakoś dzieci ogarnąć i wytłumaczyć im, że jak jeden mówi to reszta słucha. Nawet trzylatki na początku września to ogarniają już. Tylko czasem popłakują
|
|
|
|
#2826 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinno się takich ludzi wywalać z sali, albo z sejmu najlepiej.
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam, wychowam takich polityków co to będą umieli zachować choć odrobinę kultury na sali. I będą wiedzieli, że jak jeden mówi, to grzecznie dźwiga się rękę i czeka na swoją kolej
Jestem okropna, ale bardzo lubię ten system i jakbym mogła to bym go wprowadzała gdzie się da. Może dlatego, że nie mam siły przebicia i na zajęciach nie mam żadnej aktywności, bo po prostu nie potrafię przewrzeszczeć trzydziestki bab ![]() O! Ale z drugiej strony... Czemu tam się nie stosuje czegoś takiego jak kara porządkowa czy coś? Jakby im po wypłacie przeleciał to od razu byłaby cisza
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Politycy powinni być normalnymi ludźmi ze swoimi codziennymi zawodami, tylko raz na jakiś czas mieć zjazdy, na których ustalają ważne sprawy państwowe, za które to zjazdy by nic nie dostawali . No i powinno być tak, że taka rola byłaby społecznym wyróżnieniem i powodem do dumy, a nie "nic mi w życiu nie wyszło, to zostanę politykiem i będę dostawać grubą kasę za darcie ryja w sejmie i robienie afery" |
|
|
|
|
#2830 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Mnie np. dziwi, że ktoś nie wierzy w żadnego Boga, bo ja wierzę i to jest dla mnie naturalne, wypływa ze mnie i nie rozumiem jak można inaczej. Co nie zmienia tego, że WIEM że można. I nie wmawiam ateistom, że to dziwne, bo w gruncie rzeczy nawet mnie nie obchodzi, czy ktoś wierzy/nie wierzy. Tak samo dla geja/lesbijki będzie naturalne, że można kochać tę samą płeć. Głupie to by było jakbym im wmawiała, że nie można ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Pamiętam Andreę(?) ze "Zbuntowanego anioła" . Była strasznie wysoka, chuda, brzydka i naprawdę suczowata .---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-01-27 o 13:14 |
|||
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie pamiętam jak się serial nazywał
Ona była z jakiejś biedniejszej rodziny, potem poznała (czy ktoś ją poznał) z jakimiś tam bogatym i pewno przystojnym panem i on zafundował jej operację dzięki której miała znów widzieć. I żyli długo i szczęśliwie Ona chyba nawet miała jakąś tam siostrę bliźniaczkę, która widziała i chciała odbić jej tego faceta czy coś... A nie wiem, to tak dawno było.Ach! I moim ulubionym filmem jest film o foce Andre ![]() * Ciri jak byłam młodsza to nie, bo ja ogólnie strasznie nieśmiała. Teraz za to nagminnie chodzę i jak słyszę tylko do siebie: "ee... ty... noo" od razu rzucam przez ramię z syknięciem: "ANDREA!" i potem nikt ze mną gadać nie chce
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2013-01-27 o 13:21 |
|
|
|
#2832 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
.Aż mi się przypomniała Paloma i Luiz Fernando... Luz Maria... itp.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-01-27 o 13:24 |
||
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie było. Albo sobie za dużo dopowiadam? No nic, przebiegam przez jakieś forum z telenowelami, więc zaraz będę miała w małym palcu wszystkie tytuły, a może i sama machnę jakiś scenariusz |
|
|
|
|
#2835 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
To była Angie Cepeda chyba. W ogóle ładna była. Ale bardziej mi się podobała w tych kolonialnych strojach z epoki ![]() Oj tak, tak, ja to wszystko oglądałam z moją już nieżyjącą babcią. Nawet Modę na sukces
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-01-27 o 13:35 |
|
|
|
|
#2836 |
|
Żona Gargamel
|
Uwielbiałam Palome, mój pierwszy serial i mam do niego ogromny sentyment
A potem oglądałam wszystkie jak leci Bardzo lubiłam np "Biały welon", tyle strasznych rzeczy się tam działo, że przypominało czasem horror |
|
|
|
#2837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak mocny makijaż na codzień nosisz? Kiedyś zauważyłam ze znajomą zależność, że im mocniejszy makijaż tym ciemniejszy charakter - dun dun dun .Oglądało się z babcią kilka telenowel, więc jestem w temacie . A tak serio to nie ma co się przejmować i głowa do góry. Sama kiedyś mojego nienawidziłam (szczególnie, że nigdy nie spotkałam osoby z moim imieniem0. Teraz mam za to odruchy obronne i czuje że to moje imie i już ;p. Nikomu nie wolno mieć takiego
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do odruchów obronnych to a i owszem. W mojej okolicy są podobno jeszcze dwie takie jak ja. Ale młodsze o dwa-trzy lata, więc to ja jestem tą pierwszą i niech mi nawet nie podskakują |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Faustyny żadnej nie znam .
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
Edytowane przez Autumn Witch Czas edycji: 2013-01-27 o 14:02 |
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie moja miejscowość zaczęła gustować w jakiś dziwnych imionach. Ja byłam pierwszą Andreą, mam koleżankę Deborę, moja mama też była pierwszą o imieniu Marcelina, a teraz już jakieś Faustyny, Dżasminy, Żakliny, Reginy i inne Idy, Igi i Pryscylle. Autumn Witch (nazwa nawet pasuje do tego
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Pracuje jako woluntariuszka w sklepie, z ktorego dochod idzie na fundacje chorob serca.
Skupujemy wszystko: ciuchy, buty, torebki, ksiazki, muzyke. Wkurza mnie, bo wszystko leci za pare funtow, jesli nie jest to Balenciaga, to bluzki z dobrych firm sa za 3,4 funty. W H&M za nowa placisz minimum 15. Ksiazki leca za 1,2 funty, gdzie normalnie sa za minimum 8. Bardzo nie lubie i denerwuje mnie, kiedy ludzie podchodza do mnie i pytaja sie,czy im nie obnize ceny, bo dla nich to troche drogo ![]() ![]() Zapominaja,ze sprzedajemy uzywane rzeczy? I tak juz tak tanie? Albo bezczelnosc albo glupota, ja juz nie wiem. To,ze to nie "normalny" sklep nie znaczy,ze bedziemy przeciez za darmo rozdawali!
|
|
|
|
#2843 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Jeden z moich wykładowców powiedział:" Polska to dziwny kraj. Żeby iśc do jakiejkolwiek pracy, nawet za śmieszne pieniądze, to trzeba mieć wykształcenie w danym kierunku. Politykiem, który rządzi krajem i bierze za to wielkie pieniądze może być każdy." No i wszytsko w temacie ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Najlepszy był Zbuntowany Anioł!!!!!!!!! ![]() Caaaaaaaaaaaambio Dolooooooooor............ ...
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
khloe się nie śmiej! To jedyny serial, który obejrzałam cały od początku do końca
Mam nawet kasetę Natalii O. No i nie muszę mówić jakie były akcje w szkole jak pojawiła się Andrea w serialu Albo jak oglądaliśmy na zielonej szkole |
|
|
|
#2845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto nie chce aborcji bo nie jest zgodna z jego sumieniem - niech jej nie robi. Tylko dlaczego ktoś ma MI zakazywać czegoś, tylko dlatego, że to nie zgadza się z JEGO sumieniem i z JEGO moralnością? Taki zakaz aborcji jest tylko WSPIERANIEM ABORCYJNEGO PODZIEMIA - bo kobieta, która nie chce mieć dziecka, a wpadnie, pójdzie szukać nielegalnych sposobów, byle pozbyć się SWOJEGO problemu. A to że lekarz może odmówić tabletek PO, to tak jakby sprzedawca odmawiał sprzedania mięsa, bo jest wegetarianinem. On nie musi jeść, ale niech nie zabrania MI postępować zgodnie z MOIM światopoglądem. Tak samo z tymi związkami partnerskimi - gdzie wypowiada się posłanka, która jest niezamężna i bezdzietna Dlaczego taka osoba ma mieć wpływ na takie ważne sprawy, skoro one nawet jej bezpośrednio nie dotyczą? Sama nie ma partnera, więc dlaczego nie pozwala mi, żebym dzięki związkowi partnerskiemu mogła bez problemu załatwiać za partnera jakieś urzędowe formalności. W czym jej to przeszkadza? No ba, bo tutaj ignoruje się właściwie związki heteroseksualne, bo przecież cały szkopuł tkwi w tym, że dzięki tej ustawie homoseksualiści też będą mogli zawierać związki. Tylko pytanie...co z tego? Czy to ma wpływ na moje życie, że jakiś gej pójdzie na pocztę odebrać przesyłkę dla swojego partnera? Homoseksualizm to nie choroba, fakt że się pozwoli na takie związki nie sprawi, że nagle hetero zmienią orientację Dalej homoseksualistów będzie tylko odsetek, więc dlaczego utrudniać im życie? Oni się nie zmienią, więc dajmy im żyć tak jak sobie.Cytat:
![]() Ale oczywiście, to nigdy nie przejdzie. Nikt zamachu stanu nie przeprowadzi No a jedyna opcja na zmiany, to referendum - którym zarządza sejm, w związku z czym tego nie zrobi, bo przecież jak mieliby prosić żeby lud zagłosował, czy należy im się 40 tysi miesięcznie czy nie. Bo oczywiste, że się należy!
|
||
|
|
|
#2846 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I żeby nie było, jestem jak najbardziej za tym, by osoby homoseksualne mogły zawierać związki akceptowane przez prawo.
|
|
#2847 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
O tak! I Natalka najpiękniejsza
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Piąteczka, ja też! Dziwi mnie i denerwuje, że niektórzy mylą pedała z pedofilem... W dodatku nie trafiają do nich żadne tłumaczenia.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-01-27 o 15:36 |
|
|
|
#2848 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od katolików mnie prosze nie wyzywać!! tylko dlatego ze znam róznicę miedzy tabletką anty a po. BTW nigdzie nie napisałam że tabletka po jest zła, ale jesynie że jej stosowanie jest kontrowersyjne i co mnie zaskakuje wile osób nie ma swiadomosci że to nie cukierki. |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Flawless
|
Cytat:
mistrzu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

.