|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#11162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() jak miałam jakiś czas temu problemy hormonalne i 'otworzyły' mi się kanaliki mlekowe to miałam takie śliczne piersi, pełne, ciężkie i dużo bliższe siebie, aż żałuję że takie nei zostały
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#11163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiadomo, że nie chcę, by prześwitywały przez białą bluzkę, ale jak będą się odznaczać, to nie zamierzam zwracać na to uwagi. Teraz już mogę
|
|
|
#11164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdenerwowana byłam jakies 2 tygodnie temu, a teraz jedynym moim zmartwieniem jest to, żeby nikt nie zauważył tej różnicy w pracy, ale myślę, że odpowiednie ciuchy załatwią sprawę.Mi się jeszcze nie śniły cycuchy, ale za to mojej siostrze się śnią ![]() No tak już faceci mają, że wolą dotykać niż o nich słuchać A propos dotykania, czy Wam też wszyscy mówią, ze muszą ich dotknąć ?
|
|
#11165 | |
|
Raczkowanie
|
ja tam nie wiem ja jak powiedziałam mojemu facetowi że chcę zrobić sobie piersi to powiedział żebym spłniła swoje marzenie że wie że jestem zakompleksiona zamknięta w sobie i chociaż raz coś dla siebie zrobiła a on tylko będzie się cieszył
jemu nie przeszkadza w ogóle że będę miała robione cycki powiedział, że cycki będą dopełnieniem do mojego ciała i będę sexi hehe więc coś czuję, że ie będę mogła się od niego oderwać tak się będzie do mnie kleił i wg mnie to ja dla siebie to robię nie dla kogoś chłopak dziś jest jutro inny a ja chcę być szczęśliwa i w końcu czuć się prawdziwą kobietą i mnie nie interesuję co inni gadają... tak jak siostra mi gadała po co mi spłacaj kredyt mieszkaniowy a ja nie coś mi się od życia należy---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
ja 31 mam usg piersi a Ty kochana będziesz miała cycunie haha a to nie żaden problem że będę miała miesiączkę??
|
|
#11166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moich piersi dotyka tylko mój Tż, oczywiście lekarz, który te cudeńka zrobił i raz na samym początku moja mama, ale to tylko od góry, żeby zobaczyć czy są twarde. Oczywiście były. Ona teraz myśli, cze ciągle takie są, ale nie mam z nią kontaktu więc dla mnie jej opinia i zdanie nie mają znaczenia. Jednak jak znam życie, gdyby jeszcze ktoś wiedział, że zrobiłam to z chęcią by podostykali i pooglądali, a przecież ona są moje
|
|
|
#11167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak to tez powiedział, że jeśli ja tego chcę to on i tak nie ma nic do powiedzenia Jeśli chodzi o USG to ponoć powinno się robić w jakimś określonym okresie cyklu, ale ja robiłam je też z miesiączką i wszystko było w porządku. A robisz we Wrocławiu USG?
|
|
#11168 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale czasami jest cieplo i mam krotki rekaw to jak sie musze rozebrac to mysle czy mam koszulke czarna ubrana bo wtedy jest ok i nie widac![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
choc od razu po mowilam inaczej tez sobie nie wyobrazalam tej nastepnej za x lat-nie mysl o tym u mnie bylo prosciej czy w push up czy bez szalu nie bylo ehehe
|
|||
|
|
|
#11169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.. a badania w swojej przychodni haha jak byłam chora to poprosiłam by mi dr dał skierowanie na badania powiedział że to moja sprawa bo robię prywatnie op ale że już długo nie miałam robionych żadnych badań to mi wypisał ![]() więc się strasznie cieszę bo pare groszy zaoszczędzę bo wszystkie lewe pieniądze idą na cycki więc będę żyła z wypłaty na wypłaty ;/a skąd jesteś??
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-27 o 19:56 |
|
|
|
|
#11170 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() tu jak zwykle duzo sie dzieje ale to dobrze nasz watek nie wygasnie ))dziewczyny dzis zakladalam stanik i jakos tak pociagnelam piersia nie wiem jak ja to zrobilam ze strasznie mnie teraz boli a ten bol jakby idzie od blizny jak myslicie moglam sobie ja jakos narwac od srodka bo jak dotykam to tez boli![]() i te wstretne rozstepy wydaje mi sie ze chyba coraz wiecej ich
|
#11171 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór, ledwo nadrobiłam to co napisałyście, ale macie tempo
nkolodii tak mi przykro :-( , że masz teraz trudny okres, ale zobaczysz wszystko się ułoży Co do odznaczających się sutków to jest to co mojego męża najbardziej kręci, mnie zresztą też. Ja co prawda na razie się ukrywam i jak dotąd to nikt nie zauważył że jestem po operacji. Ale jak przyjdzie lato to będzie już problem , bo nie da się chyba nie zauważyć. Dziś po raz pierwszy poczułam się zintegrowana z moimi piersiami, ze powoli zaczynają robić się jako część mnie.... hurrrrrra
|
#11172 |
|
Raczkowanie
|
Ja w czasie sesji nie mam czasu tu zaglądać chce wszystko zaliczyć żeby po operacji spokojnie odpoczywać
.Dziś znalazłam chwilę, kicia_nh, jusi84, iloona79, MyaDiva Bardzo dziękuję za odpowiedź ! Pociągiem się boję sama bo dużo słyszałam o jakimś wyrzucaniu z pociągu kradzieżach itd. Na całe szczęście moja ukochana siostra pokombinowała, rozplanowała sobie inaczej naukę i trzy dni które miałaby na naukę spędzi ze mną we Wrocławiu . Piękności myślicie, że dam rade następnego dnia wrócić ? Na operację pojedziemy pociągiem a wrócimy albo też pociągiem albo samolotem. Nie wiem sama co wybrać... Co doradzacie ? ![]() A jeśli chodzi o chłopaka to absolutnie nie jest mi przykro wyobraźcie sobie, że dwa dni po rozstaniu zadzwonił do mnie i zaproponował sex !!!!!!!!!!!!! Akurat jechałam samochodem odpowiedziałam, że musze kończyć bo jedzie za mną policja. Byłam w szoku. Potem już nie odbierałam. Niestety teraz mam konsekwencje wyprowadzki od niego w samym żakiecie, jestem podziębiona, mam katar i zawalone zatoki. Piję herbatkę z soczkiem malinowym od babci, witaminę C i jakiś środek z apteki ale tylko z naturalnych składników. Mam nadzieję, że dam radę czeka mnie jeszcze badanie krwi najpóźniej w czwartek.Buziaki
|
|
#11173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#11174 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
nkolodii, przykro mi z powodu tego co u Ciebie się wydarzyło,ale myślę ze trochę tu emocje wzięly gorę!! Z drugiej strony dostałaś taki zimny prysznic,bo jednak powinnaś pomyśleć o ubezpieczeniu siebie i dziecka w pierwszej kolejności niż brać się za operację-to jest priorytet!!! Foamclene, to super,ze siostra wykombinowała czas-moja sis podróżuje non-stop po Polsce między Gdynią,Łodzią a Katowicami,tudzież o Wawę zahaczy i to oróznych porach i do tej pory(odpukać) nic się nie stało...samolot to oczywiście najbardziej komfortowy i szybki powrót,ale jednak to zmiana ciśnienia!! Tak zaraz po operacji chyba nie polecane to jest...ja wiem ze duzo dziewczyn przypatuje do PL na operacje,ale przynajmniej do zdjęcia szwów zostaje tu i się nie rusza....Opcja pociąg za dnia z siostrą-w dodatku pierwsza klasa,to nienajgorsza opcja... jusi, nie bierz tak do serca braku zainteresowania swoich "teściów"-pewnie dla Ciebie to nowość po tym co przeszłaś wcześniej,ale ja wiem,ze moi rodzice tacy są i też by nosa nie wsadzali w syna i jego dziewczynę-nie proszenie,nie odzywają się....a skoro z tego co czytam jestes ze swoim tż w super stosunkach i penie by powiedzial gdyby cos bylo nie tak. Lepiej zyc w takim "urkyciu" niz sie narzucac-to rowniez lepsza opcja I fajnie,ze Twoj tż tak zareagował na sprawę operacji...Niestety wiekszość facetów reaguje tak,jak ktos tu opisal,ale wynika to po prostu z braku bladego pojęcia o sprawie.... babymontana, tak czytam Twoje obawy i mysle ze nie do konca jestes pewna/zdecydowana...gdzies wyczytalam ze od momentu jak kobieta zacznie myslec o operacji do faktycznego zrobienia sobie biustu mija co najmniej 2-3lata....moze musisz jeszcze dojrzec ![]() Kasa nie mala a piszesz,ze lubisz podrozowac....to tak jakbym czytala o sobie.Ja 3 lata temu przed pierwszym podejsciem tez spanikowalam i tez myslalam o drugiej ciazy,no i odwolalam...a ze kaska byla odlozona to spelnilam swoje inne marzenie podroznicze i polecialam na Malediwy Tak więc nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło ![]() Poza tym jesli ktos bardzo chce i jest mocno zdeterminowany to plany ciązowe w tym nawet nie przeszkodzą.... ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Foxy fajne te fotki powrzucałaś na forum,tylko ze oprócz tych cycuchów to ja jeszcze chciałabym mieć takie brzuchy jak maję te laski na zdjęciach
|
|
|
|
#11175 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
godzine siedzialam zeby wszystko przeczytac hehhee te cycuchy mi sie snia po nocach jakis obled normalnie wczoraj mi sie snilo ze chcialy mnie pogryzc wilki ktore mialy zrobione cycki doklejony implant do sutkow jak takie baloniki hehhePRZEDPO GRATULUJE!!!! ale Ci super zazdroszcze ze masz juz to za soba dziewczynki czy ktoras z was robila w KRAKOWIE????? dobranoc i milych snow
|
|
#11176 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczynki!!
Jestem nowa na forum. Troche podczytuje fora o powiekszaniu piersi poniewaz za 3 dni sama klade sie na stol. Cycuszki robie u dr Kubasika w Poznaniu. Bede miala wkladki mentor CPG 323 - 345 ml. Swoje piersi mam male B, po 6 miesiacach karmienia. Juz sie nie moge doczekac! |
|
|
|
#11177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety mam jeszcze niedoczynnosc tarczycy i jeszcze jutro ide zrobić badania na przeciwciała, bo jak będą niedobre to będe musiała przełożyć operację, a tego nie zniosę! o.O
|
|
#11178 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i jeszcze się nie orientuje w tym forum
mam kilka pytań czy któras z Was robiła piersi w Gdańsku? ja byłam juz na 2 konsultacjach u dr E.S i A.R i mam dylemat bo kazda powiedziała co innego i namieszały mi w głowie bo już miałam swoją wizje jakie chce piersi i teraz już nic nie wiem . Czy polecacie któraś dr a moze któraś robiła już piersi u tych akurat Pań
|
|
|
|
#11179 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem z Trójmiasta i będę robić w Gdyni u dr M.M.K. ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#11180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam. Ja robiłam w Krakowie. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- iloona79 muszę pomyśleć o jakiejś ostrej zabawie, ale nie wiem co na to mój Tż. On nie jest skłonny do tego typu gier Jednak zawsze można się zaopatrzyć w dodatkowe akcesoria
|
|
|
#11181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny a ile czasu po nie można dźwigać, konkretnie nosić dzieci na rękach? I czy w każdym przypadku konieczna jest operacja po kilkunastu latach bo czytałam, że przy nowoczesnych wkladkach wcale nie trzeba, a może to bzdury były? |
|
|
|
|
#11182 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poszukuje takiej oto kreacji: https://wizaz.pl/szafa/pics/40765_1n.jpg
czy któras z Was widziala takie cudo gdzies??? lepiej nawet by bylo gdyby nie miala tych wyciec po bokach az takich duzych
|
#11183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to by chłop odrazu zmienił zdanie |
|
|
|
|
#11184 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#11185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#11186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#11187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11188 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Chora jestem okrutnie ehhh,spać nie mogę ...,ale za to znalazlam coś fajnego ...oczywiscie ,dla nas wszystkich przed op.graficzny przewodnik po implancikach ,jest to na szwedzkiej str.,bo akurat tu mieszkam i tu bede robic cycuchy ,ale spokojnie ...jak klikniecie na link to wszytsko mozna przetlumaczyc ,sa rysunki i kształty,rozmiary różnych firm i róznych impalntów !!!miłego wybierania ![]() http://www.plastikoperationsforum.se/implantat
|
#11189 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczynki.dziś idę do pracy,najciężej to jak będę godzina15;30 dziś..dziś rano jak się kapałam zakryłam lustro recznikiem żebym się nie rozplakać
..i chyba zacznie szukać może jakiegoś urżadzenia z ultradzwiekiem które pomaga na jędrnośc piersi,może troszky skóre mi ujedrni,nie wiem czy są takie urzadzenia jeżeli są to napiszcie mi..jest mi nie dobrze po tym heviranie wymiatowalam.już jego nie biore ..
|
|
#11190 |
|
Raczkowanie
|
Witam się
dreamer365, ja niestety na razie musiałam odłożyć operację fajnie że mama zaczęła Cię wspierać, u mnie jak na razie rodzice jeszcze tego nie zrozumieli i jak nadaża się okazja to zaczynają mi mówić o konsekwencjach i starać się zniechęcić, szkoda że mama nie rozumie jaki to problem prawie nie mieć piersi jak na razie dalej zbieram pieniążki a odpowiedni czas na op jeszcze przyjdzie, i niestety rodzice nie będą mieli już nic do gadania ![]() niedługo lato , oj ciężko będzie
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Wiadomo, że nie chcę, by prześwitywały przez białą bluzkę, ale jak będą się odznaczać, to nie zamierzam zwracać na to uwagi. Teraz już mogę
juz sa 

.rozstalam sie z facetem wczoraj po pare łatach..mam depresje,cala noc plakalam,w jeden dzień wszystko szlag trafil,nie mam siły juz plakać i nie chce żebym dziecko widzialo,dla czego ja tak mam w życiu
.. a badania w swojej przychodni haha jak byłam chora to poprosiłam by mi dr dał skierowanie na badania 
jak myslicie moglam sobie ja jakos narwac od srodka bo jak dotykam to tez boli