|
|
#151 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dot.: Spory problem - umawianie się na seks z własnym facetem przez...
Cytat:
Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2013-01-28 o 00:48 |
|
|
|
|
|
#152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale na to średni wpływ ma ktokolwiek.Oj obrazki, które załączyłaś bardzo oddają rzeczywistą sytuację ![]() Cytat:
), więc nie zrobię tego do zera byle być na fali gładkości całkowitej. Trudno.---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
Tak jak ci, którzy lubią bardzo szczupłe kobiety, a nie tolerują grama tłuszczu..ale to głupoty, których nie powinnam powtarzać
|
|||
|
|
|
|
#153 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Całe życie myślałam, że lubią innych mężczyzn, a tutaj taka niespodzianka.
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#155 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupoty same![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#157 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Teraz sobie uświadomiłam, że jestem pedofilem, bo jarają mnie gładkie klaty u mężczyzn i ogólnie chłopięca uroda...Kurczę
Ale włosy łonowe już lubię...
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś do tej pory nie zastanawiałam się nad tym..były i już A co do chłopięcych typów, gładziutkich jak buzia niemowlaka to skojarzyłam z wybiegami dla męskich modeli..oni wszyscy wyglądają jak chłopcy, czasami jak dziewczyny na pewno nie jak faceci..taki trend pewnie.
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
No ja niestety swojego organizmu nie oszukam i nie poradzę nic na to, że mam taki a nie inny gust
Modele są brzydcy, ja mówię o facetach na co dzień. Nie każdy musi się urodzić z kwadratową szczęką... Chyba że musi?
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#161 | ||
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
Cytat:
ps. nie chcę, żeby to odebrano jak jakiś atak, że się czepiam, czy zmuszam do golenia na zero , po prostu jestem ciekawa jak to niektóre z Was odbierają
|
||
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
OD TEGO POWINNA SIE ZACZAC CALA DYSKUSJA O PROBLEMIE sorkiu za capslock - od rozmowy z zainteresownym. jesli jemu przeszkadza 2mm to jesli mamy ciagoty do ciaglego golenia - golmy sie na zdrowie. jesli jednak jakas ze stron niekoniecznie - to moze warto jakis kompromis ustalic.
a o tesktach pedofilskich/buszmeńskich - jak sie rozmawia z facetem to wiadomo czego oczekuje. sa tacy co nie lubia szukac otworu w gąszczu, sa tacy co wygolenie kojarzy im sie ew z ich mala córka a nie jej matką, wiec to moze przeszkadzac, bo córki nie traktuje sie tak jak matki. ot moje spostrzezenie.---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- tak jak moj facet nie lubi obijac sie o kosci kobiety wiec pasuje mu ze mam taki tyłek jak mam za to obecne moje piersi przypominaja podlotka bo płaska jestem jak deska i to JA mam z tym kompleksy, bo facet nadal twierdzi ze czegos fajniejszego niz cycki nie ma na swiecie
|
|
|
|
|
|
#163 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I odwracając kota ogonem - są 13-14 latki, które wyglądają jak dorosłe kobiety - figura, rysy twarzy. Dość często od nastoletniej siostrzenicy słyszę o takich koleżankach, które mają 6,7,8(lub więcej) lat starszych chłopaków. Chłopaków nie od gapienia się w oczka i trzymania za rączki. Co najdziwniejsze, ci faceci wcale nie czują się jak pedofile. Cytat:
![]() Dobra dziewczyny, pytanie do Was - jakie są inne oprócz depilacji okoliczności, w których można umawiać się na seks z własnym facetem? Chyba na liście powinny się znaleźć problemy z wolną chatą, jeśli para nie mieszka razem, a ze współlokatorami
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie, że np. napiszę do faceta: 'dzisiaj misiu ogoliłam sobie łono to wpadaj poświntuszymy'![]() ![]() Co do pogrubionego: to nie jest problem,jak się chce to się znajdzie miejsce nawet mimo braku wolnej chaty. Co do golenia okolic intymnych to kiedyś nie goliłam się na zero i żadnego facet to nie odrzuciło (nie było ich wielu, no ale). Teraz zmieniałam postępowanie w przypadku tych okolic, bo tak lubię, mój facet też. Sam zresztą sobie przystrzyże czasem okolice z owłosniem bo mówi, że tak jest estetyczniej. I dla niego i dla mnie.
|
|
|
#165 | |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
Mogę się mylić, bo pedofilem nie jestem i się nie znam :P ale chyba niekoniecznie o wiek chodzi, tylko właśnie o dziecięcy wygląd? więc 14 latka wyglądająca jak dwudziestka, z biustem, pupą, makijażem może nie być interesująca. A co do umawiania się? Chyba w ogóle nie dopuszczam takiej opcji... Jak mam mieć wolny pokój, to informuję o tym Tż ze znaczącym uśmiechem, nie wiem czy to można uznać za umawianie się. No i oczywiście jak para pragnie dziecka a kobieta ma owulację, to wtedy się chyba można umówić :P |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o sobie napisałam, że w życiu nie pociągali mnie faceci z gładką klatą i brakiem owłosienia o dziewczęcym typie urody; to, że tobie tacy się podobali nie ma NIC wspólnego z pedofilią, a po prostu gustem- który jest różni, bo ludzie są różni i nie ma jednego kanonu piękna dla wszystkich. Sprawa w sumie dotyczy postrzegania depilacji intymnej jako obowiązkowej w dbaniu o siebie, nieważne, ze często okupionej zapaleniem mieszków, podrażnieniami. A zadbana kobieta wg mnie jak najbardziej może mieć włosy intymne- nie piszę o wyłażących włosach spod bielizny , ale o owłosieniu w ogóle. Na dodatek jeśli ta sprawa tak mocno komplikuje życie intymne założycielki wątki,to coś jest nie tak. Bo seks służy wzajemnemu cieszeniu się sobą, a nie panice: "o, matki, nie jestem tak idealnie gładka"- pomijam, że całe mnóstwo facetów nie chce nawet takiej aż gładkości. |
|
|
|
|
|
#167 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() A co do tego owłosienia to ja się golę, czasem w różne fryzury czasem zdarza mi się skinhead Robię to wyłącznie dla siebie, bo dłuższe włoski mnie gilgoczą i podrażniają "w środku". Mój TŻ lubi wersje od zera do kilkudniowego odrostu i jak musi pracować na niewielkich kłaczkach to nie narzeka.
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
a co do gładkości - zostawiam paseczek to mojemu to się własnie najbardziej podoba, nie lubi na zero. mi to jest na rękę
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem jest problem gdy nagle wpada maluch z misiem w reku bo zły sen sie snil... przy malych dzieciach nie ma czegos takiego jak spontaniczny sex, bo dzieci spontanicznie chca byc zawsze z rodzicami
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Niektóre kobiety tak mają i to nie jest kwestia wychudzenia.
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umawiamy się się w jakimś lokalu i wszystko jest częścią przygotowanego planu..jakieś eleganckie ciuchy, menu, spacer, wszystko stanowi rodzaj gry wstępnej, nakręcania się na upojną noc Oczywiście można wymyślić inny przebieg wydarzeń (łono natury, niewydepilowane do zera ) , wszystko jest kwestią wyobraźni i ułożonego scenariusza
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

Też mi się wydaje - jak mamy do czynienia z facetem, który jest zauroczony swoją kobietą, to tak jak piszesz - będzie zachwycony swoją kobietą. Jakoś nie wyobrażam sobie faceta, który podejdzie z linijką na kontrolę, zacznie mierzyć, a potem dziewczę dostanie po łapkach jak wynik niepomyślny i za karę zero seksu
:
), więc nie zrobię tego do zera byle być na fali gładkości całkowitej. Trudno.
Tak jak ci, którzy lubią bardzo szczupłe kobiety, a nie tolerują grama tłuszczu..ale to głupoty, których nie powinnam powtarzać
Głupoty same