![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Hej
Ale pospalam ![]() ![]() Phdwao super kurteczka ![]() Nela w takim wypadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co....
Emil dziś kończy 5 miesięcy!!! ![]()
#2764 |
Rozeznanie
|
Gratulacje!!!! zdrówka i bezbolesnego ząbkowania!
#2765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2766 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz rację, finanse są ważne. Ale nie zwalajmy wszystkiego na nie ![]() U mnie właściwie od kiedy pamiętam jest tylko jedna pobudka w nocy (2-3), a później dopiero o 6. A dziś, jak już pisałam to bajka - mały spał od 19.40 do 6. O 6 zjadł i pospał jeszcze do 8. Mój skarbek kochany ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() a tak ciumkamy sobie stópkę ![]()
#2769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mnie sie wlasnie maclareny nie podobaja. poza tym na nasze chodniki lepiej sie sprawdza wieksze kola ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() U nas nocka do dupy, akurat jak się położyłam spać małej włączyła się maruda, i to nie wiadomo o co, jak ją brałam do nas do łóżka odpływała w sekundę, jak odkładałam do łóżeczka to ryk... No a że ja nie umiem z nią spać, to walczyłyśmy... Po 2 skapitulowała w końcu. A teraz ja oczy na zapałki... Nadrobię później, widzę temat wózków na tapecie, my się niedługo wybieramy pooglądać wózki do sklepu, popatrzę jeszcze co mają na amazonie uk w promocji i może wybierzemy jakiś inny wózek, bo niektóre promocje niezłe. A przy okazji i fotelik na amazonie chyba kupimy, bo tam też na niektóre niezłe promocje. Tylko musimy najpierw poprzymierzać ![]() co do maclarenów i ich prowadzenia - znajoma ma i nie narzeka, ale nie oszukujmy się, większość lekkich spacerówek to najlepiej się po CH będzie prowadzić i wiem, że któraś spacerówka maxi cosi prowadzi się gorzej niż maclaren. Jak ma być niska waga to i kółka muszą być lekkie, a to oznacza, że taki wózek na nierówności i wyboje się słabo nadaje. Dlatego my zostawiamy naszą terenówkę, a lekka spacerówka to wózek dodatkowy - na podróże czy szybkie wyjazdy do marketu czy lekarza
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-01-28 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że w przyszłym roku zimą lekka spacerówka też może nam się czasem przydać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
robię pomidorową i Jaś tez dostanie ją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |||
Zadomowienie
|
Hello
![]() Zosia chyba pozazdrościła niektórym z dzieciaków i postanowiła mi pokazać, jak wygląda noc z pobudkami co godzinę. Spałam (choć to może za dużo powiedziane) od 2 do 8, i miałam w tym czasie 5 pobudek. Lovely, po prostu ![]() A tak w ogóle to pamiętacie, że jakiś czas temu mała chodziła spać około północy? Tyle że spała wtedy fajne długo, jakoś do 11. No więc postanowiliśmy to ukrócić, bo co to jest, żeby tak małe dziecko grasowało do takiej godziny, i w trudzie i znoju udało nam się tak ją przestawić, że jest w łóżeczku chwilę przed 22, zasypia jakieś 30-40 minut później. Tyle że budzi się teraz o... 8 ![]() Bo o ile ta godzina, uzyskana wieczorem, niewiele nam "daje", o tyle te 3 stracone rano to już jest ból ![]() ![]() super! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też jestem jedynaczką i nigdy, przenigdy nie uważałam, że rodzice popełnili błąd ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
u nas noc troszkę lepsza 4 pobudki. Jak to śmiesznie brzmi w porównaniu do choćby nocy Victorii ![]() A rano tak z głupia przystawiłam młodego do cyca tak zupełnie rozbudzonego i złapał... i pojadł bo potem z butelki już nie chciał dojeść ![]() Zrobiłam wczoraj zupę jarzynową marchew, ziemniak seler nawet mu smakowała a mąż mówi że zdecydowanie smaczniejsza niż ze słoiczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Sześć
![]() Boszz niech ta zima już się skończy :/ Właśnie zauważyłam że Igulek łapie chwytem szczypcowym ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Dla Emila i Filipka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no tak juz pamietam :P Cytat:
![]() Cytat:
masakra po prostu pobudki srednio co 30min.-godzine Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla Emisia ![]() slodki ![]() gdzies mi pozjadalo cytaty u nas nocka tragiczna po prostu najgorsza o 5 rano skapitulowalam wygonilam tz na kanape i wzielam mala do siebie, spala do 8.30... Agunia widze ze u Was podobnie.. ja juz nie wiem o co chodzi ona sie tak rzuca i placze przez sen nie wiem czy ja cos boli bo tak samo na rekach spala jak taki maly kurczaczek a odkladana do lozeczka zamieniala sie w rozwrzeszczanego potworka.. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Wtajemniczenie
|
http://demotywatory.pl/4027808
genialne!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
najlepszego dla Filipka
![]() ![]() chyba musicie wybrać się do lekarza ![]() dziś mój Emil aż się trzęsie na widok książeczki z piszczałką ![]()
#2781 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Małe dziecko mały kłopot, duże dziecko duży kłopot ![]() Mój mąż jest jedynakiem i z jego rodziną w ogóle nie utrzymujemy kontaktu. Ma tylko kuzynostwo, które ma swoje rodzeństwo i nie czuje potrzeby spotykania się z kuzynem. A on poza rodzicami nie ma nikogo. A ja mam brata i co by nie było to jednak brat, a nie kuzyn ![]() Cytat:
![]() Dla każdego dobra nocka oznacza co innego ![]() ![]() A może zjadł coś? Albo złapał jakąś bakterię? Mój młody też takie kupki robił i to była jakaś bakteria. Zadzwoń do lekarza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
Dziecko moje się nauczyło, gdzie pod biurkiem są fajne kabelki, i skubana nawet jak jej przeszkody położę, to je obchodzi naokoło (czasem to spory dystans) i "idzie" prosto do tych kabelków. Na początku myślałam, że trafia tam przypadkowo, ale za często to powtarza, to jest ewidentnie działanie celowe
#2783 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() widzę że nocki dziś w większości ciężkie, u mnie nie lepiej 7 pobudek ![]() ![]() dziewczyny super zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-01-28 o 10:51 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kazałam mężowi zrobić "maskownice" na kable przy tv - zakrywa przedłużacz ze wszystkimi kablami. Jeszcze póki co nie jest przymocowany ![]()
![]() |
#2785 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zaczęłam pisać na komórce, że nie wydaje mi się, aby to było od kropelek. To może być wszystko łącznie z ząbkami. Z tym, że net mi się zerwał i już nie mogłam wysłać odpowiedzi ![]() Dobrze, że zadzwoniłaś do lekarki i jesteś spokojniejsza. Pewnie po tym leku mu przejdzie ![]() Cytat:
![]() Nadalka ![]() Cytat:
![]() Jak byliśmy mali to razem się bawiliśmy, wygłupialiśmy, biliśmy ![]() ![]() Dlatego ja chcę dwójkę. Balbinka też oglądałam wózek Peg Perego, bardzo mi się spodobał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Emil zasnął przy zabawie
![]() nie widziałam tego od 2 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Wbrew pozorom jedynakowi ciężko jest a w stereotypy nie warto wierzyć ![]() kuzynostwa mam aż 8 i co z tego skoro kontakt taki sobie a 80% jest w UK.
![]() |
#2787 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pocieszenie - Mariana na początku też kable interesowały. Ale szybko mu przeszło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kolejnej ciąży teraz na pewno nie planuję. Ale jednak jakoś tak mi się smutno zrobiło. I zrozum tu kobiety ![]() Z ostatnim akapitem zgadzam się w 100%! Kupiłam młodemu butki (zdjęcie w załączeniu). Powiem Wam, że live wyglądają jeszcze lepiej. Wydawało mi się, że z tymi pomponami to takie gejowate, ale wcale takie nie są. Są cudne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te butki maja rzep z obu stron. Ale młody nie ma grubych nóżek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | ||
Zakorzenienie
|
200 ml? to dla takiego dziecka jest bardzo dużo. Do tego jak w smaku będzie nie bardzo to nie wiem czy młody będzie chciał to wypić.
Może w mniejszej ilości wody? Albo jakiś inny lek. Pewnie w aptece znają jakieś zamienniki. Chociaż podobne leki mogą być rozpuszczalne w podobnej ilości wody. Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.