MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-27, 21:20   #4501
poiuyp
Raczkowanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Nie ma nic bardziej nudnego nż facet narzekający na małego ch... o przepraszam, penisa,
Nom, ciekawe skąd się tacy biorą?
Spotkałaś takiego w realnym życiu(nie w internecie)?
poiuyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:20   #4502
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiuyp Pokaż wiadomość
Odjąć mu z 5 cm to byłoby "bez problemu"a i tak byłby jeszcze duży.

To mniej więcej ile 10,13,16,18?
A ty niby skąd wiesz ile dla kobiety to bez problemu?

Weź grubszego ogórka i wsadzaj go sobie do ust. Zobaczymy ile to dla Ciebie "bez problemu".

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:23   #4503
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
A ty niby skąd wiesz ile dla kobiety to bez problemu?

Weź grubszego ogórka i wsadzaj go sobie do ust. Zobaczymy ile to dla Ciebie "bez problemu".
No to właśnie ją pytam.
Cytat:
Stary 2013-01-27, 21:42   #4504
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Nom, ciekawe skąd się tacy biorą?
Spotkałaś takiego w realnym życiu(nie w internecie)?
noo
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 22:09   #4505
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
No to właśnie ją pytam.
Piszesz, że odjąć 5 cm i już byłoby bez problemu. No to pytam skąd taka wiedza i może warto sprawdzić na własnym przykładzie zanim zacznie się gadać?

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 22:16   #4506
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
noo
Pisałaś
Cytat:
masz rację,to nie długość członka,ale podejście jego właściciela robi z niego ofiarę.kompleksy potrafia zabić najlepszą namiętność.
żeby nie było,miałam faceta z "małym",ale nie penis był powodem rozstania,ale jego zachowanie
Ile miał cm? Jak on się zachowywał?
Stary 2013-01-27, 23:30   #4507
Titanilla
Raczkowanie

Cytat:

Ciężko stwierdzić. Myślę, że może od 16-17, ale w sumie grubość też ma istotne znaczenie. Generalnie wystarczy rzucić okiem i już wiadomo A ta miara w ustach to oczywiście pół żartem pół serio była
Titanilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 08:44   #4508
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałaś

Ile miał cm? Jak on się zachowywał?
nie dowiesz się,nie ty,bo tylko debil biega z linijką
Stary 2013-01-28, 09:08   #4509
201607040946
Konto usunięte

Nie spotkałam ani jednego faceta, który narzekałby na małego chłonka, za to w internecie pełno takich
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:20   #4510
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Titanilla Pokaż wiadomość
Dla mnie wielkoć ma duże znaczenie. Nie mogłabym być z chłopakiem, który miałby małego penisa. Miałam dwóch takich i mimo, że naprawdę wiedzieli jak zaspokoić kobietę to nigdy nie było to w 100% satysfakcjonujące...
Cytat:
Ciężko stwierdzić. Myślę, że może od 16-17, ale w sumie grubość też ma istotne znaczenie. Generalnie wystarczy rzucić okiem i już wiadomo A ta miara w ustach to oczywiście pół żartem pół serio była
Czyli lądujecie w łóżku, okazuje się że ma za małego i co wtedy???
Grubość to taka, żeby nie można było złączyć palcy(15cm)???
To już kolejna która uważa, że średnia krajowa to mały penis.Pewnie uważasz, że jesteś ciasna,co?
Cytat:
że znajdzie się jedna na milion,która kopnie misia,bo ma maluszka?
czy ta jedna jest odzwierciedleniem wszystkich,a gdzie te 999.999..
Nie kopią tylko maluszków, przeciętnych też.

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-01-28 o 10:32
Stary 2013-01-28, 11:53   #4511
Titanilla
Raczkowanie

Cytat:
Czyli lądujecie w łóżku, okazuje się że ma za małego i co wtedy???
Grubość to taka, żeby nie można było złączyć palcy(15cm)???
To już kolejna która uważa, że średnia krajowa to mały penis.Pewnie uważasz, że jesteś ciasna,co?
Ciasna? Tampon nie wypada więc myślę, że jest ok Nie wiem po co robić z tego wielką sprawę. Każdy ma swoje upodobania. Jest sporo dziewczyn, którym to nie przeszkadza. Większość facetów też ma swoje upodobania, małe czy duże piersi. Kwestia gustu.
Stary 2013-01-28, 12:15   #4512
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Ciasna? Tampon nie wypada więc myślę, że jest ok Nie wiem po co robić z tego wielką sprawę. Każdy ma swoje upodobania. Jest sporo dziewczyn, którym to nie przeszkadza. Większość facetów też ma swoje upodobania, małe czy duże piersi. Kwestia gustu.
Tyko od razu widać czy piersi są małe czy duże .
A u kobiet jest tak . Spotykają się z facetem wszystko jest świetnie, dochodzi do seksu, facet zdejmuje spodnie i zostaje zdyskwalifikowany bo ma 2 cm za mało.
Miłość jest piękna

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-01-28 o 12:19
Stary 2013-01-28, 12:34   #4513
Titanilla
Raczkowanie

Cytat:
Tyko od razu widać czy piersi są małe czy duże .
A u kobiet jest tak . Spotykają się z facetem wszystko jest świetnie, dochodzi do seksu, facet zdejmuje spodnie i zostaje zdyskwalifikowany bo ma 2 cm za mało.
Miłość jest piękna
Droga jest długa zanim się z kimś prześpi. Całowanie, przytulanie, pieszczoty - i nie mam tu na myśli gry wstępnej tylko rzeczy, które się robi zanim się postanowi pójść do łóżka. Tak więc okazji na sprawdzenie jest wiele i można odpowiednio wcześnie zrezygnować, bo po co się pakować w coś co nie ma szans przetrwania. Oczywiście dotyczy to kobiet dla których wielkość ma znaczenie.
Stary 2013-01-28, 12:47   #4514
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Droga jest długa zanim się z kimś prześpi. Całowanie, przytulanie, pieszczoty - i nie mam tu na myśli gry wstępnej tylko rzeczy, które się robi zanim się postanowi pójść do łóżka. Tak więc okazji na sprawdzenie jest wiele i można odpowiednio wcześnie zrezygnować, bo po co się pakować w coś co nie ma szans przetrwania. Oczywiście dotyczy to kobiet dla których wielkość ma znaczenie.
Ale z drugim nie zdążyłaś "odpowiednio wcześnie zrezygnować"
Cytat:
Miałam dwóch takich i mimo, że naprawdę wiedzieli jak zaspokoić kobietę to nigdy nie było to w 100% satysfakcjonujące...
Musi być 100%?Wszystko albo nic?

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-01-28 o 12:49
Stary 2013-01-28, 13:03   #4515
Titanilla
Raczkowanie

Cytat:
Ale z drugim nie zdążyłaś "odpowiednio wcześnie zrezygnować"

Musi być 100%?Wszystko albo nic?
Pierwszy z nich to generalnie był mój pierwszy, więc nie miałam jeszcze wtedy zdania na ten temat Drugi nie był moim drugim, ale bardzo na mnie działał i postanowiłam spróbować - nie wyszło. W sumie mały penis nie był jedynym powodem rozstania, ale jednak jednym z powodów.

Czy musi być 100%? Tak, musimy mieć te same zachcianki, temperament itd. Seks w związku to jedna z najważniejszych rzeczy. Jeśli nie jest satysfakcjonujący można np. zbyt łatwo ulec pokusie zdrady. Oczywiście też potrafię się dostosować, pójść na jakiś kompromis, ale w tym wypadku ciężko o kompromis.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 13:23   #4516
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
W sumie mały penis nie był jedynym powodem rozstania, ale jednak jednym z powodów.
Poniżej 16-17 to niekoniecznie mały penis.
To bez znaczenia.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Czy musi być 100%? Tak, musimy mieć te same zachcianki, temperament itd. Seks w związku to jedna z najważniejszych rzeczy. Jeśli nie jest satysfakcjonujący można np. zbyt łatwo ulec pokusie zdrady. Oczywiście też potrafię się dostosować, pójść na jakiś kompromis, ale w tym wypadku ciężko o kompromis.
Ale łatwo o hedonizm

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-01-28 o 13:16
Stary 2013-01-28, 14:37   #4517
Moonster
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Nie spotkałam ani jednego faceta, który narzekałby na małego chłonka, za to w internecie pełno takich
Ciekawa obserwacja. Myślę że to sedno problemu tego wątku jeśli chodzi o to jak faceci patrzą na swoje przyrodzenie. Niegadamy o tym w realu bo się wstydzimy. Dla nas to czasem sacrum. Nabawić się możemy niezłych kompleksów gdy usłyszy się ile to mało itd. Można się wkurzyć , popaść w zrezygnowanie i związek się rozpada. Tutaj w świecie bezosobowego netu jest łatwiej, mówić nam na pewne sprawy, likwidując w sobie obawy, że zostaniemy za to potępieni czy coś

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Ogólnie widzę dyskusja tu rozgorzała Z mojej perspektywy (męskiej) myśle , że możecie zaprzeczać , że rozmiat niema znaczenia a technika itd ale gdzieś tam w podświadomości większości kobiec zakorzeniona jest myśl "rozmiar ma jednak znaczenie"

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Poiuyp uwież mi ja dawno przestałem rozmawiać o tym ile mam cm paradoksalnie przy piwku z kumplami Niechce nikogo w kompleksy wpędzać. To dotyczy też chyba was bogiń (czyt . kobiet)
Moonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 16:23   #4518
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moonster Pokaż wiadomość
Ogólnie widzę dyskusja tu rozgorzała Z mojej perspektywy (męskiej) myśle , że możecie zaprzeczać , że rozmiat niema znaczenia a technika itd ale gdzieś tam w podświadomości większości kobiec zakorzeniona jest myśl "rozmiar ma jednak znaczenie" [COLOR="Silver"]

[:

często ,choć nie zawsze ma znaczenie czysto wizualne-estetyczne.
normalnym jest to,że kochając drugiego człowieka nie zwraca się uwagi na drobnostkę jeśli nie ma innego problemu.problemem zaczyna być jesli kompleks przekłada się na codzienne życie,a niska samoocena niszczy wszystko co najlepsze.mamy tu idealny przykład osobnika,ktory czyta miedzy wierszami i wybiera dołujące fragmenty.aż strach pomyśleć jak wygląda jego życie i jego niby związek.ja szczerze współczuje jego kobiecie,pewnie biedaczka się zadręcza,że to jej wina
Stary 2013-01-28, 16:37   #4519
Moonster
Raczkowanie

Ja uważam, że ludzie są różni, każdy jest inny i należy się tolerować takim jakim kto jest. W tym wypadku są chyba 3 rozwiązania problemu: albo zaakceptować swoje wady i nauczyć się z tym żyć, albo zacząć pracować nad sobą aby coś zmienić. Jest jeszcze trzecia opcja czyli nic nie robić z tym.
Moonster jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 16:56   #4520
Dopamine99
Zadomowienie

Tylko może rozdzielmy w dyskusji kompleksy, wynikające z niskiej samooceny, a ocenę rzeczywistego stanu rzeczy 'mam za małego dla tej kobiety'. Panie tutaj nie podają konkretnych rozmiarów, bo 'linijki ze sobą nie noszą', a 'na oko' to sobie można mówić - 13, 17, 19... a gdyby podawały, to łatwiej byłoby cokolwiek ustalić.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 17:38   #4521
Bad_Man
BAN stały

A powiedz jak na oko można powiedzieć ? Kobiety mają znacznie gorsze poczucie przestrzeni od mężczyzn. Czyli ocenić rozmiar mogą gdy jest w nich ( nie wiem od jakiej różnicy ją zauważają) albo nie wiem..trzymając go w dłoni. Bo załóżmy jest dwóch facetów z tą samą wielkością penisa, jeden jest wielki a drugi jest szczupły, wiec na pierwszy rzut oka u tego szczupłego penis wyda sie większy ? Tak sądzę
Bad_Man jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 17:52   #4522
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Tylko może rozdzielmy w dyskusji kompleksy, wynikające z niskiej samooceny, a ocenę rzeczywistego stanu rzeczy 'mam za małego dla tej kobiety'. Panie tutaj nie podają konkretnych rozmiarów, bo 'linijki ze sobą nie noszą', a 'na oko' to sobie można mówić - 13, 17, 19... a gdyby podawały, to łatwiej byłoby cokolwiek ustalić.
nie trzeba mieć centymetra,żeby określić mały,średni i duży.tu nie chodzi o każdy centymetr,bo tylko zakompleksiony facet zobaczy różnice w milimetrach
można widzieć fałdy tłuszczu u siebie i biadolić nad swoim losem ,lub świetnie je zatuszować tak,że nikt nie zobaczy kompleksów.
Stary 2013-01-28, 19:12   #4523
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:

często ,choć nie zawsze ma znaczenie czysto wizualne-estetyczne.
normalnym jest to,że kochając drugiego człowieka nie zwraca się uwagi na drobnostkę jeśli nie ma innego problemu.problemem zaczyna być jesli kompleks przekłada się na codzienne życie,a niska samoocena niszczy wszystko co najlepsze.mamy tu idealny przykład osobnika,ktory czyta miedzy wierszami i wybiera dołujące fragmenty.aż strach pomyśleć jak wygląda jego życie i jego niby związek.ja szczerze współczuje jego kobiecie,pewnie biedaczka się zadręcza,że to jej wina
No własnie - ma znaczenie.
Często najpierw jest seks potem miłość.
Nie jestem w związku.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
nie trzeba mieć centymetra,żeby określić mały,średni i duży.tu nie chodzi o każdy centymetr,bo tylko zakompleksiony facet zobaczy różnice w milimetrach
Przecież właśnie jedna napisał, że od 16-17.
Stary 2013-01-28, 19:14   #4524
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie - ma znaczenie.
Często najpierw jest seks potem miłość.
Nie jestem w związku.

i o tym wąśnie mówię.ten osobnik jest już stracony dla świata.wyciąga z wypowiedzi tylko część slów,byleby się pogrążać.to jest urodzony męczennik .idź do klasztoru
Stary 2013-01-28, 19:14   #4525
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie, wtedy uniknęłoby się niedomówień
Stary 2013-01-28, 19:26   #4526
Dopamine99
Zadomowienie

Wiesz co, Tmargot, masz trochę racji, ale z drugiej strony Panie tutaj nie wypowiadają się konkretnie, a raczej w niejasnych słowach 'mniejszy', 'większy' (od jakiego?), grubszy, duży. Dla każdego to znaczy coś trochę innego. Panie też czasem wypowiadają się dodając słowa 'dla mnie... jest za duży/za mały', a czasem obiektywizują. Czasem mówią, że rozmiar ma nie mieć dla faceta znaczenia ('brak kompleksów'), a w następnych wypowiedziach dają do zrozumienia, że wolą większe. Dużo tutaj niejasności.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 20:07   #4527
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, Tmargot, masz trochę racji, ale z drugiej strony Panie tutaj nie wypowiadają się konkretnie, a raczej w niejasnych słowach 'mniejszy', 'większy' (od jakiego?), grubszy, duży. Dla każdego to znaczy coś trochę innego. Panie też czasem wypowiadają się dodając słowa 'dla mnie... jest za duży/za mały', a czasem obiektywizują. Czasem mówią, że rozmiar ma nie mieć dla faceta znaczenia ('brak kompleksów'), a w następnych wypowiedziach dają do zrozumienia, że wolą większe. Dużo tutaj niejasności.
kilka krotnie też było prostowane,że wolą,aczkolwiek jesli jej ideał ma mniejszego to nic nie szkodzi.
wiele też podkreśla,że ten nowy partner z dużym jest super i nie chca innego,ale nie dlatego,że ma wielkiego(to nie przesądza o byciu razem),ale na ten czas kochają TEGO z dużym.nie jest to warunek bycia ze sobą do końca świata.
po raz kolejny powiem,ze nie jest problemem określić mały,średni,duży jeśli ma się porównanie.jak nie z własnej praktyki to z porno.chyba każda wie jak wygląda wielki penis i potrafi porównać ze swoim partnerem.
jak zauważyłeś mało kto leci z cyferkami,bo nikt nie mierzy penisów facetom,ale bez przesady-nie mówcie nam ,że nie potrafimy okreslić rzeczy przestrzennej

z penisami jest jak z piersiami.wy też nie rzucacie nam rozmiarami,a nawet jeśli to nie są one adekwatne do rzeczywistego rozmiaru,więc nie pytajcie się o centymetry,bo to śmieszne,żałosne i dziecinne
Stary 2013-01-28, 21:00   #4528
Bad_Man
BAN stały

Ja się kieruje rozmiarem ręki ;d pierś duża to taka która się ledwo mieści bądź nie mieści w moją dłoń ;d

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Oczom nie można ufać, kobiety to kłamczuchy przebrzydłe i używają push-up-ów ;D
Bad_Man jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 21:14   #4529
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bad_Man Pokaż wiadomość
Ja się kieruje rozmiarem ręki ;d pierś duża to taka która się ledwo mieści bądź nie mieści w moją dłoń ;d

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Oczom nie można ufać, kobiety to kłamczuchy przebrzydłe i używają push-up-ów ;D
Stary 2013-01-28, 21:54   #4530
RybkaJoanna
Raczkowanie

Cytat:
...Czy musi być 100%? Tak, musimy mieć te same zachcianki, temperament itd. Seks w związku to jedna z najważniejszych rzeczy. Jeśli nie jest satysfakcjonujący można np. zbyt łatwo ulec pokusie zdrady....
TITANILLA

Dobrze piszesz zgadzam się w 100%

Dla mnie też seks jest ważny. Mamy XXI wiek i nie można zostać "z miłości" kurą domową która gotuje mężusiowi obiadki (tyle jej zadań)i ma marny seks po misjonarsku raz w tygodniu a i tak ma orgazm raz na 10 bo facet "spełnia obowiązek", SAM dochodzi nie myśląc o kobiecie odwraca się i zasypia a ona wniebowzięta bo ją dotknął... No proooszę, żal. Ci faceci którzy wytykają kobietom, że odchodzą od partnera jak nie są w 100% zaspokojone a mówiły, że kochają niech spróbują tylko przez tydzień zaspokajać partnerki a samemu NIE szczytować Irytacja zniszczy..... A co ma myśleć kobieta kiedy facet z małym penisem zawsze dochodzi (bo facet to zawsze dojdzie ) a ona no...ekhmm.... znowu coś tam czuła ale do orgazmu (już nie mówię mega orgazmu) brakło???Albo ma ale co 10 raz?? Ma pomyśleć " no ale to nic, przecież go kocham?? jest czuły i się o mnie troszczy to nic, że nie mam orgazmu. W sumie to nieważne.... ??????????

Nie przekreślam facetów z mniejszym, bo są kobiety, którym on wystarczy. Trzeba szukać aż się znajdzie. Dla mnie powtórzę seks jest po prostu ważny

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości