Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 374 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-28, 10:02   #11191
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

french_miki 31.01 - 2

malina986 05.02-7

Foamclene123 05.02.-7

krystel13 - 14.02 -16

dreamer365 - 16.02 - 19

niezapominajka1987 - 25.02. -27

jusi84 28.02 -30

witam sie z rana

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez french_miki Pokaż wiadomość
Ja jestem z Wrocławia, więc mam bliziutko do kliniki. Tez wszystkie badania robiłam ze skierowaniem, a USG prywatnie, także podobnie Ja niestety mam jeszcze niedoczynnosc tarczycy i jeszcze jutro ide zrobić badania na przeciwciała, bo jak będą niedobre to będe musiała przełożyć operację, a tego nie zniosę! o.O
a orientujesz się może czy jest gdzieś niedaleko jakiś hotel?? bo mój partner chce zostać na noc we wrocku bo nie opłaca się mu taki kawał wracać i znowu jechać do Wrocławia... a ja będę spokojniejsza, że śpi w hotelu a nie jeździ w tą i z powrotem na konsultacje jechaliśmy prawe 3h masakra normalnie to 1,5h się jedzie ale korki deszcz zrobił swoje więc lepiej niech zostanie na miejscu będę spokojniejsza

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-28 o 10:46
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:03   #11192
tomatti
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

I ja się witam poniedziałkowo

nkolodii, przykro mi, że szystko sie poukładało nie tak, jak zamierzałaś... Wiem, że łatwo się mówi, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło; co więcej, jestem przekonana, że jeżeli bardzo czegoś pragniemy, to prędzej, czy później cel osiągamy. Teraz masz czas, żeby pozałatwiać formalności związane z ubezp., ewent. wyborem nowej kliniki, jeżeli obecna budzi jakiekolwiek obawy.
A sprawy sercowe... Jeśli się kochacie, to wszystko z pewnością się ułoży, choć takie zachowanie mężczyzny pozostawia wieeele do życzenia...

Cytat:
Napisane przez dreamer365 Pokaż wiadomość
(...)
Poza tym, na razie jeszcze oswajam się z forum. Mam moderowane posty, bardzo długo czekam na potwierdzenie i dlatego praktycznie nie mogę z Wami na bieżąco pisać…Za każdym razem kiedy piszę nowego posta, wyskakuje komunikat o tym, że moja wiadomość musi być potwierdzona przez moderatora i mam wrażenie, że pojawia się dopiero kolejnego dnia w wątku albo wcale, czego zupełnie nie rozumiem …:I
Witaj dreamer
Ja także niedawno dołączyłam, i mam DOKŁADNIE taki sam problem z aktywnym uczestniczeniem na forum. Mimo najszczerszych chęci nie da się być z Wami na bieżąco, no trochę się człowiek zraża, bo chce, a nie może no. Ale nie poddaje sie. Czytam Wasze starsze wpisy, by dowiedzieć się jak najwięcej. Może uda się z czasem dołączyć do tego grona na stałe, jeszcze przed planowaną w tym roku op.

Pozdrawiam
Stary 2013-01-28, 10:06   #11193
niezapominajka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki nie bylo mnie kilka dni i teraz nie moge nadrobic zaleglosci tak szybko piszecie godzine siedzialam zeby wszystko przeczytac hehhee te cycuchy mi sie snia po nocach jakis obled normalnie wczoraj mi sie snilo ze chcialy mnie pogryzc wilki ktore mialy zrobione cycki doklejony implant do sutkow jak takie baloniki hehhe nie wiem skad mam takie sny ale odkad dolaczylam do was to mam koszmary o cycuchach hehhe

PRZEDPO GRATULUJE!!!! ale Ci super zazdroszcze ze masz juz to za soba

dziewczynki czy ktoras z was robila w KRAKOWIE?????

dobranoc i milych snow
Ja będę robić w Krakowie. 25 lutego Ty u kogo robisz?
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:16   #11194
LittleButterfly
Raczkowanie

niezapominajka1987,
u kogo będziesz robiła w Krakowie ? Ja na razie musiałam przełożyć op, ale zdecydowałam się już na dr. T. K z Krakowa
Stary 2013-01-28, 10:38   #11195
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
OPERACJI NIE BEDZIE wogóle.proszę mnie wykreslic z wyliczanki.rozstalam sie z facetem wczoraj po pare łatach..mam depresje,cala noc plakalam,w jeden dzień wszystko szlag trafil,nie mam siły juz plakać i nie chce żebym dziecko widzialo,dla czego ja tak mam w życiu.chcę byc kochana,nie umiem już być silna i twarda bo tez jestem kobieta która potrzebuje milosci i biezpieczeństwa.

o nieeeee, wiesz co, ja może jestem już nudna z tym psychologiem,ale powiem Ci, że ja po 4 latach związku, dopiero teraz mogę powiedzieć ze się w nim odnalazłam i małymi kroczkami staję się taki jaki być powinien, poszłam do psychologa bo wytworzyłam sobie jakaś maskę kobiety silnej, która ze wszystkim da sobie radę, a w głębi oczekiwałam i szukałam opieki, wsparcia itp....nie dostawałam tego od mojego TŻ bo niby jak, jak mu zupełnie inne sygnały wysyłałam, kłóciliśmy się ciągle, a teraz w końcu budujemy nasz związek, a nie niszczymy.

Może warto spróbować zrozumieć siebie, swoje oczekiwania, głosy z serca te najbardziej skrywane. Teraz wysyłam wszystkie koleżanki tam i tez im się lepiej układa dzięki temu
Stary 2013-01-28, 10:53   #11196
Saba08
Zadomowienie

Dziewczyny, nie zrażajcie się Każda z nas była tu kiedyś nowa - piszcie na temat i w końcu "wrośniecie" w towarzystwo

btw cikulinka link mi się nie podoba, bo chyba mogłam mieć inne implanty jakbym się nie upierała przy mentorach ale spoko, dobrze jest

A kobietki przed wchodźcie i porównujcie

korolowa też uważam, że wizyta u psychologa jest dobrym wyjściem. Rozstanie jest najprostsze - duzo trudniej jest walczyć o związek

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-28 o 10:58
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 11:05   #11197
buziol04
Raczkowanie

Nie było mnie kilka dni a tu tyle zaleglości mam

niezapominajka1987 Ja tez robie w Krakowie , ale narazie mam konsultacje na pocztek marca , będe dzwonić czy nie da się tego przyspieszyc bo chce miec operacje pod koniec marca
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 11:06   #11198
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Witam. Ja robiłam w Krakowie.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------
czesc dziewczynki o super ja mam robic u dr T.K., nie wiem czy ty tez tam moze robilas?
Stary 2013-01-28, 11:15   #11199
Amorcio
Wtajemniczenie

Witajcie

Sabciu ajaki model masz i na co bys zmienila patrzac na te tabelki?
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 11:21   #11200
buziol04
Raczkowanie

chiquitkaaa na kiedy masz termin operacji? Ja u tego samego lekarza co TY
Stary 2013-01-28, 11:34   #11201
korolowa
Rozeznanie

dziewczyny, rozumiem że tutaj nie można zadać pytania na temat konkretnego lekarza tak? jestem ciekawa tego mojego, bo w sumie byłam tylko na jednej konsultacji, lekarz mi odpowiada, cena tez , Lauren ma piękny biuścik a u niego robiła, ale w sumie chciałabym jeszcze poznać inne opinie o ile są tu na forum dziewczyny od niego...
Stary 2013-01-28, 11:37   #11202
LittleButterfly
Raczkowanie

chiquitkaaa,
ja również u tego samego dr. byłam ostatnio u niego na konsultacji, termin bym miała już na 27 lutego ale niestety plany się zmieniły .....
Stary 2013-01-28, 11:39   #11203
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Witam. Ja robiłam w Krakowie.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------
czesc dziewczynki o super ja mam robic u dr T.K., nie wiem czy ty tez tam moze robilas?
Stary 2013-01-28, 11:47   #11204
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki ...
aniko odpowiem tu... nie wrzucałam fotek bo jakoś nie widze różnicy między tym co było po 5 miesiącach a teraz po 7 ale mówisz i masz Wrzuciłam fotki i żeby nudno nie było to dodałam tam takie z przed op i takie po ale w ciuszkach A odnośnie zrostu na bliźnie nic się nie zmieniło, masuje ale nie widzę zmian. Zrost boli i jest wyczuwalny, rozluźnia się tylko i wyłącznie podczas masażu i zaraz po, później wraca do swojej twardości. A lekarz niczego nowego mi nie doradzi ponieważ na ostatniej wizycie a było to chyba we wrześniu stwierdził, że wszystko jest super i nie ma już potrzeby się spotykać. Cycorki generalnie są mieciutkie, bez problemu dają się do siebie zbliżać natomiast nadal są odrętwiałe i bez czucia pod spodem i na sutkach. I jestem w szoku, że to już 7 miesięcy zleciało...bardzo szybko...już się lata nie mogę doczekać ahahaha... cudownie jest mieć cycki

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-28 o 11:51
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 11:50   #11205
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
chiquitkaaa,
ja również u tego samego dr. byłam ostatnio u niego na konsultacji, termin bym miała już na 27 lutego ale niestety plany się zmieniły .....
jak to mowia co sie odwlecze to nie uciecze takze nic sie nie martw napewno niedlugo zrobisz a jakie ci zaproponowal? i jak wrazenia po konsutacji?
Stary 2013-01-28, 11:53   #11206
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, rozumiem że tutaj nie można zadać pytania na temat konkretnego lekarza tak? jestem ciekawa tego mojego, bo w sumie byłam tylko na jednej konsultacji, lekarz mi odpowiada, cena tez , Lauren ma piękny biuścik a u niego robiła, ale w sumie chciałabym jeszcze poznać inne opinie o ile są tu na forum dziewczyny od niego...
najlepiej szukaj inicjałów w podpisie i pisz na priva. Nie wszyscy systematycznie czytają forum i można przegapić zapytanie
Stary 2013-01-28, 12:08   #11207
LittleButterfly
Raczkowanie

chiquitkaaa,
dr. zaproponował mi 335 okrągłe. Z konsultacji byłam zadowolona, miły dr, wszystko wyjaśnił, dokładnie wymierzył, po żartował ze mną aż zapomniałam połowy pytań z wrażenia . Od samego początku jakoś nastawiałam się na tego dr, byłam jeszcze u kogo innego na konsultacji ale jednak nie. A Ty kiedy masz konsultacje u niego/ miałaś już ?
Co się odwlecze to nie uciecze - racja pewnie Ty będziesz miała wcześniej ode mnie to z chęcią zobaczę jakie Ci dr. zrobi
Stary 2013-01-28, 12:19   #11208
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
ja dopiero na konsultacje ide ale teramin chcialabym miec na marzec jak sie da;-)

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
chiquitkaaa,
dr. zaproponował mi 335 okrągłe. Z konsultacji byłam zadowolona, miły dr, wszystko wyjaśnił, dokładnie wymierzył, po żartował ze mną aż zapomniałam połowy pytań z wrażenia . Od samego początku jakoś nastawiałam się na tego dr, byłam jeszcze u kogo innego na konsultacji ale jednak nie. A Ty kiedy masz konsultacje u niego/ miałaś już ?
Co się odwlecze to nie uciecze - racja pewnie Ty będziesz miała wcześniej ode mnie to z chęcią zobaczę jakie Ci dr. zrobi
dopiero ide na konsultacjetez chcialabym okragle tylko chyba troszke wieksze dziewczyny sa zadowolone ktore u niego robily, ja pytania mam zapisane na kartce hehhe ja mialam robic rok temu ale byly chlopak mi to wybil z glowy a teraz juz mi nikt nie bedzie mowil co mam robic hihi obiecuje ze jak zrobie to napewno sie pochwale i podziele z wami moim szczesciem hehe takze na lato beda nowy cycuchy wiec jak sama widzisz ile juz na nie czekalam Tobie tez szybko zleci , nie ma sie co spieszyc

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
ja dopiero na konsultacje ide ale teramin chcialabym miec na marzec jak sie da;-) a ty jakie wrazenia po wizycie?

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
a ty dopiero na marzec termin konsultacji???

Edytowane przez chiquitkaaa
Czas edycji: 2013-01-28 o 12:25
chiquitkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 12:27   #11209
LittleButterfly
Raczkowanie

chiquitkaaa,
właśnie jak pójdę kolejny raz na konsultacje to zapytam o większe. :P
też chciałam mieć na te wakacje ale wyszło jak wyszło. Mi chłopak nie odradza bo sam lubi duże, co mnie w obecnej sytuacji dołuje choć zachwyca się takimi jakie są ale ja i tak wiem swoje ! mam nadzieję że uda Ci się wszystko będzie mi raźniej bo do teraz nie było tu chyba żadnej która by też w tej klinice robiła. Ja o powiększeniu na poważnie zaczęłam myśleć dopiero jakieś pół roku temu - bo wydawało mi się to niemożliwe zawsze. Także jeszcze mam czas żeby bardziej dojrzeć do tej poważnej decyzji - chociaż to czekanie wiąże się w dalszym ciągu z niezadowolenia ze swojego wyglądu
Stary 2013-01-28, 12:29   #11210
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
aniko odpowiem tu... nie wrzucałam fotek bo jakoś nie widze różnicy między tym co było po 5 miesiącach a teraz po 7 ale mówisz i masz Wrzuciłam fotki i żeby nudno nie było to dodałam tam takie z przed op i takie po ale w ciuszkach A odnośnie zrostu na bliźnie nic się nie zmieniło, masuje ale nie widzę zmian. Zrost boli i jest wyczuwalny, rozluźnia się tylko i wyłącznie podczas masażu i zaraz po, później wraca do swojej twardości. A lekarz niczego nowego mi nie doradzi ponieważ na ostatniej wizycie a było to chyba we wrześniu stwierdził, że wszystko jest super i nie ma już potrzeby się spotykać. Cycorki generalnie są mieciutkie, bez problemu dają się do siebie zbliżać natomiast nadal są odrętwiałe i bez czucia pod spodem i na sutkach. I jestem w szoku, że to już 7 miesięcy zleciało...bardzo szybko...już się lata nie mogę doczekać ahahaha... cudownie jest mieć cycki
Dziękuję Belsenko
Ale ci zazdroszczę tego, że są mięciutkie . Moje jakieś takie twarde, czuć, że sztuczne, może dlatego, że anatomki? .
Czucie pod spodem już wróciło, ale w sutkach jeszcze nie .
Też chyba swój zrost będę masować, bo coś czuję, że już sam nie puści. Chyba krzywdy cyckowi nie zrobię tym masowaniem, co
Lecę do Twojego albumu

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2013-01-28 o 13:11
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 12:35   #11211
niezapominajka1987
Raczkowanie

Dziewczynki ja Kraków dr A.Z widzę że jak któraś z krakowa to ma robione u dr T.K. Czy któraś może coś powiedzieć na temat mojego doktorka?
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 12:41   #11212
buziol04
Raczkowanie

chiquitkaaa tak ja dopiero konsultacje mam w marcu i w tym samym miesiacuu chce miec opercaje , wiec mozliwe ze bedziemy robiły w podobnym czasie to jest dla mnie jedyny jak narazie mozliwy termin , bo studiuje i nie moge sobie pozwolić na dłuższa przerwe A wtedy mi dojdzie przerwa świateczna
Stary 2013-01-28, 13:35   #11213
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a mi coś babcia nie chce dać pieniędzy tak jak wcześniej obiecała że dołoży mi się do op to teraz kręci, że biedzie biedować i takie tam że nie będzie miała nawet by dać w kościele na tace... i dupa jak dziś mi nie da pieniędzy to będę musiała przełożyć op na przyszły rok aż dozbieram te 4 tyś ;( jestem zdołowana powiedziałam żeby chociaż te 3,5 tyś resztę pożyczę zobaczymy dam znać jak coś się wyjaśni
jak już się nastawiłam zaczęłam załatwiać to komplikacje się zaczynają może mama coś na babcię wpłynie
Stary 2013-01-28, 13:40   #11214
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
Ja robiłam u dr R.M. z Krakowa i w Krakowie
Stary 2013-01-28, 13:42   #11215
Niezadowolencja
Raczkowanie

Coś na dziś. Miłego tygodnia życzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z zaskoczenia.jpg (67,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2013-01-28, 13:52   #11216
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
i ja miłego tygodnia życzę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:54   #11217
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dziękuję Belsenko
Ale ci zazdroszczę tego, że są mięciutkie . Moje jakieś takie twarde, czuć, że sztuczne, może dlatego, że anatomki? .
Czucie pod spodem już wróciło, ale w sutkach jeszcze nie .
Też chyba swój zrost będę masować, bo coś czuję, że już sam nie puści. Chyba krzywdy cyckowi nie zrobię tym masowaniem, co
Lecę do Twojego albumu
tzn. moje nie są takie miękkie jak naturalne i nigdy nie będą ale jak dla mnie to nie muszą to co jest w tej chwili w pełni mnie satysfakcjonuje a to, że czuć, że sztuczne to mi nie przeszkadza Może kiedyś umówimy się na tą szarlotke to porównamy twardość A bliznę, uciskam palcami i okrężnymi ruchami wykonuję masaż miejsce po miejscu. Tak mi zalecili w klinice ale wiesz jak to jest, każdy lekarz ma swoje zalecenia. Może przedzwoń do swojej pani dr i zapytaj co robić?
Stary 2013-01-28, 13:54   #11218
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
a mi coś babcia nie chce dać pieniędzy tak jak wcześniej obiecała że dołoży mi się do op to teraz kręci, że biedzie biedować i takie tam że nie będzie miała nawet by dać w kościele na tace... i dupa jak dziś mi nie da pieniędzy to będę musiała przełożyć op na przyszły rok aż dozbieram te 4 tyś ;( jestem zdołowana powiedziałam żeby chociaż te 3,5 tyś resztę pożyczę zobaczymy dam znać jak coś się wyjaśni
jak już się nastawiłam zaczęłam załatwiać to komplikacje się zaczynają może mama coś na babcię wpłynie
Pokaż babci swoje piersiaki

Cytat:
O rany, skąd ja to znam????
Stary 2013-01-28, 13:58   #11219
belseno
Zadomowienie

Mya mam pytanko, bo czytałam Twój komentarz u Kici odnośnie układania piersi w staniku i powiedz mi jak ja powinnam to robić? Bo ostatnio złapałam się na tym, że jak włożę stanik to wsuwam rękę w miseczke i całą pierś podnoszę do góry i teraz nie wiem czy to im nie szkodzi? Czy to jest tak, że może powinnam ja naciągać do dołu?
Stary 2013-01-28, 13:59   #11220
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
tzn. moje nie są takie miękkie jak naturalne i nigdy nie będą ale jak dla mnie to nie muszą to co jest w tej chwili w pełni mnie satysfakcjonuje a to, że czuć, że sztuczne to mi nie przeszkadza Może kiedyś umówimy się na tą szarlotke to porównamy twardość A bliznę, uciskam palcami i okrężnymi ruchami wykonuję masaż miejsce po miejscu. Tak mi zalecili w klinice ale wiesz jak to jest, każdy lekarz ma swoje zalecenia. Może przedzwoń do swojej pani dr i zapytaj co robić?
No koniecznie na szarlotkę musimy się umówić . Zapraszam do mnie na wioskę .
Co do zrostu - dr mówiła, że powinien puścić, ale to było już dawno - w listopadzie. Wtedy jeszcze nic nie kazała z nim robić, ale rzeczywiście zadzwonię i zapytam . Na golaska zbytnio go nie widać, ale jak próbuję zbliżyć piersiaki, to dołek w tym miejscu się robi, dość głęboki, mogłabym go ewentualnie plasteliną zalepić

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości