|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11191 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
french_miki 31.01 - 2
![]() malina986 05.02-7 ![]() Foamclene123 05.02.-7 ![]() krystel13 - 14.02 -16 ![]() dreamer365 - 16.02 - 19 ![]() niezapominajka1987 - 25.02. -27 ![]() jusi84 28.02 -30 ![]() witam sie z rana ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
na konsultacje jechaliśmy prawe 3h masakra normalnie to 1,5h się jedzie ale korki deszcz zrobił swoje więc lepiej niech zostanie na miejscu będę spokojniejsza ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-28 o 10:46 |
|
|
|
|
#11192 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
I ja się witam poniedziałkowo
nkolodii, przykro mi, że szystko sie poukładało nie tak, jak zamierzałaś... Wiem, że łatwo się mówi, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło; co więcej, jestem przekonana, że jeżeli bardzo czegoś pragniemy, to prędzej, czy później cel osiągamy. Teraz masz czas, żeby pozałatwiać formalności związane z ubezp., ewent. wyborem nowej kliniki, jeżeli obecna budzi jakiekolwiek obawy. A sprawy sercowe... Jeśli się kochacie, to wszystko z pewnością się ułoży, choć takie zachowanie mężczyzny pozostawia wieeele do życzenia... Cytat:
Ja także niedawno dołączyłam, i mam DOKŁADNIE taki sam problem z aktywnym uczestniczeniem na forum. Mimo najszczerszych chęci nie da się być z Wami na bieżąco, no trochę się człowiek zraża, bo chce, a nie może no. Ale nie poddaje sie. Czytam Wasze starsze wpisy, by dowiedzieć się jak najwięcej. Może uda się z czasem dołączyć do tego grona na stałe, jeszcze przed planowaną w tym roku op. ![]() Pozdrawiam
|
|
#11193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11194 |
|
Raczkowanie
|
niezapominajka1987,
u kogo będziesz robiła w Krakowie ? Ja na razie musiałam przełożyć op, ale zdecydowałam się już na dr. T. K z Krakowa
|
#11195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o nieeeee, wiesz co, ja może jestem już nudna z tym psychologiem,ale powiem Ci, że ja po 4 latach związku, dopiero teraz mogę powiedzieć ze się w nim odnalazłam i małymi kroczkami staję się taki jaki być powinien, poszłam do psychologa bo wytworzyłam sobie jakaś maskę kobiety silnej, która ze wszystkim da sobie radę, a w głębi oczekiwałam i szukałam opieki, wsparcia itp....nie dostawałam tego od mojego TŻ bo niby jak, jak mu zupełnie inne sygnały wysyłałam, kłóciliśmy się ciągle, a teraz w końcu budujemy nasz związek, a nie niszczymy. Może warto spróbować zrozumieć siebie, swoje oczekiwania, głosy z serca te najbardziej skrywane. Teraz wysyłam wszystkie koleżanki tam i tez im się lepiej układa dzięki temu
|
|
#11196 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie zrażajcie się
Każda z nas była tu kiedyś nowa - piszcie na temat i w końcu "wrośniecie" w towarzystwo![]() btw cikulinka link mi się nie podoba, bo chyba mogłam mieć inne implanty jakbym się nie upierała przy mentorach ![]() A kobietki przed wchodźcie i porównujcie korolowa też uważam, że wizyta u psychologa jest dobrym wyjściem. Rozstanie jest najprostsze - duzo trudniej jest walczyć o związek
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-28 o 10:58 |
|
|
|
#11197 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie kilka dni a tu tyle zaleglości mam
niezapominajka1987 Ja tez robie w Krakowie , ale narazie mam konsultacje na pocztek marca , będe dzwonić czy nie da się tego przyspieszyc bo chce miec operacje pod koniec marca
|
|
|
|
#11198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#11199 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Sabciu ajaki model masz i na co bys zmienila patrzac na te tabelki? |
|
|
|
#11200 |
|
Raczkowanie
|
chiquitkaaa na kiedy masz termin operacji?
Ja u tego samego lekarza co TY
|
|
|
|
#11201 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, rozumiem że tutaj nie można zadać pytania na temat konkretnego lekarza tak? jestem ciekawa tego mojego, bo w sumie byłam tylko na jednej konsultacji, lekarz mi odpowiada, cena tez , Lauren ma piękny biuścik a u niego robiła, ale w sumie chciałabym jeszcze poznać inne opinie o ile są tu na forum dziewczyny od niego...
|
#11202 |
|
Raczkowanie
|
chiquitkaaa,
ja również u tego samego dr. byłam ostatnio u niego na konsultacji, termin bym miała już na 27 lutego ale niestety plany się zmieniły .....
|
#11203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#11204 |
|
Zadomowienie
|
aniko odpowiem tu... nie wrzucałam fotek bo jakoś nie widze różnicy między tym co było po 5 miesiącach a teraz po 7 ale mówisz i masz
Wrzuciłam fotki i żeby nudno nie było to dodałam tam takie z przed op i takie po ale w ciuszkach A odnośnie zrostu na bliźnie nic się nie zmieniło, masuje ale nie widzę zmian. Zrost boli i jest wyczuwalny, rozluźnia się tylko i wyłącznie podczas masażu i zaraz po, później wraca do swojej twardości. A lekarz niczego nowego mi nie doradzi ponieważ na ostatniej wizycie a było to chyba we wrześniu stwierdził, że wszystko jest super i nie ma już potrzeby się spotykać. Cycorki generalnie są mieciutkie, bez problemu dają się do siebie zbliżać natomiast nadal są odrętwiałe i bez czucia pod spodem i na sutkach. I jestem w szoku, że to już 7 miesięcy zleciało...bardzo szybko...już się lata nie mogę doczekać ahahaha... cudownie jest mieć cycki
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-28 o 11:51 |
|
|
|
#11205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jakie ci zaproponowal? i jak wrazenia po konsutacji?
|
|
|
#11206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11207 |
|
Raczkowanie
|
chiquitkaaa,
dr. zaproponował mi 335 okrągłe. Z konsultacji byłam zadowolona, miły dr, wszystko wyjaśnił, dokładnie wymierzył, po żartował ze mną aż zapomniałam połowy pytań z wrażenia Co się odwlecze to nie uciecze - racja pewnie Ty będziesz miała wcześniej ode mnie to z chęcią zobaczę jakie Ci dr. zrobi
|
#11208 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
tez chcialabym okragle tylko chyba troszke wieksze takze na lato beda nowy cycuchy ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez chiquitkaaa Czas edycji: 2013-01-28 o 12:25 |
||||
|
|
|
#11209 |
|
Raczkowanie
|
chiquitkaaa,
właśnie jak pójdę kolejny raz na konsultacje to zapytam o większe. :P też chciałam mieć na te wakacje ale wyszło jak wyszło. Mi chłopak nie odradza bo sam lubi duże, co mnie w obecnej sytuacji dołuje choć zachwyca się takimi jakie są ale ja i tak wiem swoje ! mam nadzieję że uda Ci się wszystko będzie mi raźniej bo do teraz nie było tu chyba żadnej która by też w tej klinice robiła. Ja o powiększeniu na poważnie zaczęłam myśleć dopiero jakieś pół roku temu - bo wydawało mi się to niemożliwe zawsze. Także jeszcze mam czas żeby bardziej dojrzeć do tej poważnej decyzji - chociaż to czekanie wiąże się w dalszym ciągu z niezadowolenia ze swojego wyglądu
|
#11210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ci zazdroszczę tego, że są mięciutkie . Moje jakieś takie twarde, czuć, że sztuczne, może dlatego, że anatomki? .Czucie pod spodem już wróciło, ale w sutkach jeszcze nie .Też chyba swój zrost będę masować, bo coś czuję, że już sam nie puści. Chyba krzywdy cyckowi nie zrobię tym masowaniem, co ![]() Lecę do Twojego albumu
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-01-28 o 13:11 |
|
|
|
|
#11211 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja Kraków dr A.Z
widzę że jak któraś z krakowa to ma robione u dr T.K. Czy któraś może coś powiedzieć na temat mojego doktorka?
|
|
|
|
#11212 |
|
Raczkowanie
|
chiquitkaaa tak ja dopiero konsultacje mam w marcu i w tym samym miesiacuu chce miec opercaje , wiec mozliwe ze bedziemy robiły w podobnym czasie
to jest dla mnie jedyny jak narazie mozliwy termin , bo studiuje i nie moge sobie pozwolić na dłuższa przerwe A wtedy mi dojdzie przerwa świateczna
|
|
|
|
#11213 |
|
Raczkowanie
|
a mi coś babcia nie chce dać pieniędzy tak jak wcześniej obiecała że dołoży mi się do op to teraz kręci, że biedzie biedować i takie tam że nie będzie miała nawet by dać w kościele na tace... i dupa jak dziś mi nie da pieniędzy to będę musiała przełożyć op na przyszły rok aż dozbieram te 4 tyś ;( jestem zdołowana powiedziałam żeby chociaż te 3,5 tyś resztę pożyczę zobaczymy dam znać jak coś się wyjaśni
jak już się nastawiłam zaczęłam załatwiać to komplikacje się zaczynają może mama coś na babcię wpłynie
|
#11214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#11215 |
|
Raczkowanie
|
Coś na dziś. Miłego tygodnia życzę
|
|
#11216 |
|
Zakorzenienie
|
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#11217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może kiedyś umówimy się na tą szarlotke to porównamy twardość
|
|
#11218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O rany, skąd ja to znam????
|
|
#11219 |
|
Zadomowienie
|
Mya mam pytanko, bo czytałam Twój komentarz u Kici odnośnie układania piersi w staniku i powiedz mi jak ja powinnam to robić? Bo ostatnio złapałam się na tym, że jak włożę stanik to wsuwam rękę w miseczke i całą pierś podnoszę do góry i teraz nie wiem czy to im nie szkodzi? Czy to jest tak, że może powinnam ja naciągać do dołu?
|
#11220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zrostu - dr mówiła, że powinien puścić, ale to było już dawno - w listopadzie. Wtedy jeszcze nic nie kazała z nim robić, ale rzeczywiście zadzwonię i zapytam
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Ja niestety mam jeszcze niedoczynnosc tarczycy i jeszcze jutro ide zrobić badania na przeciwciała, bo jak będą niedobre to będe musiała przełożyć operację, a tego nie zniosę! o.O
na konsultacje jechaliśmy prawe 3h masakra normalnie to 1,5h się jedzie ale korki deszcz zrobił swoje więc lepiej niech zostanie na miejscu będę spokojniejsza 
albo wcale, czego zupełnie nie rozumiem …:I
.rozstalam sie z facetem wczoraj po pare łatach..mam depresje,cala noc plakalam,w jeden dzień wszystko szlag trafil,nie mam siły juz plakać i nie chce żebym dziecko widzialo,dla czego ja tak mam w życiu

okragle silimed 425ml

choć zachwyca się takimi jakie są ale ja i tak wiem swoje ! mam nadzieję że uda Ci się wszystko
. Moje jakieś takie twarde, czuć, że sztuczne, może dlatego, że anatomki?