|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
nie jeszcze ale neidlugo bede ogladac parasolki na zywo bo jezeli wroce do pracy to potrzebna mi bedzie parasolka..
|
|
|
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
Oby, oby Ja mam trójkę rodzeństwa, on dwóch braci, więc nie bardzo sobie wyobrażam, żeby Pawełek był sam... Jednak im więcej, tym weselej
Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-01-28 o 21:24 |
|
|
|
#2856 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Leo znów dziś nie chciał obiadku...Za to kaszki zjadł 100 ml, ale to moja mama a nie ja musiała go karmić Ode mnie nie chciał i już![]() Cały czas ma podrażnioną skórę na buzi. Być może to od rossmanowskich chusteczek, którymi czasem wycierałam mu twarz po jedzeniu z łyżeczki. Dziś tego nie robiłam i zobaczę czy jutro będzie poprawa czy nie. Cytat:
Cytat:
sto lat dla maluszka ja też nie chcę, by L był jedynakiem. Mi moje jedynactwo przeszkadzało i nadal przeszkadza. Cytat:
najlepszego! ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój na pewno mniej waży. W środę idziemy na szczepienie, to się okaże ile.Cytat:
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
Phdwao, mam pytanie odnośnie kocyków LaMillou
jaki rozmiar kupujesz? Bo ja się chyba skuszę Choć uważam, że niekoniecznie są warte swej ceny to jednak jak widzę marynarski wzór z czerwienią wymiękam I właśnie się nad nim zastanawiam tylko nie wiem czy kocyk średniaka czy przedszkolaka? Jak myślisz?
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/spodnie-firmy-zara...972701889.html
jakie czadowe Ale ponoć dla dziewczynki Może któraś z Was będzie zainteresowana
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak po prawdzie to ja bym takiego koloru moim nie założyła, bo jest za mało dziewczyński |
|
|
|
|
#2863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dla chłopca nie kupuję bo jeszcze na przodzie mają różową kokardę
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mała śpi, ja też lece się położyć chociaż mi się nie chce, ale lubie rano być wyspana jak mnie budzi
|
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tynia zjadla kaszke lyczeczka w ilodci takiej, jak wcina obiadek. Ciekawe co sie bedzie dzialo... |
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wielki dylemat
W przyszły weekend moja mama zostanie z wnusią, a my z małżem mamy wychodne. No i z tego wszystkiego nie wiem co by tu robić bez dziecka. Mam kilka pomysłów na wykorzystanie weekendu. I w sumie nie wiem czego chcę Najlepiej wszystkiego
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem i żyję.
Nie mam czasu i sił na wątek. A i ochoty nie mam na pisanie, bo i nie mam o czym... Fabian daje w kość. Płacze całymi dniami, bo chce stać i chodzić (trzymany pod pachami rusza nogami żeby iść) nic nie pomaga, nawet noszenie na rękach... Do tego jest problem ze spaniem, bo nie może usnąć. Dziś wstał o 6 i od 9 płakał, bo był senny, ale nawet bujanie na rękach go nie usypia... Padł po 12 dopiero... Także wybaczcie ale padam z sił i jak mam chwilę dla siebie to zazwyczaj nadrabiam braki snu mamka na blogu piszę, bo tż mi karze co do dentinoksu - coś tam działa ale niewiele. Nam się kończy i chcę kupić Camille, podobno lepsza jest |
|
|
|
#2868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przedwczoraj nawet przed obiadkiem musiałam posmarować dziąsła Dentinoxem, żeby zechciała jeść, a nie bawić się łyżeczką. Cytat:
Zdarzyło mi się użyć żelu Calgel, ale wtedy dziąsła chyba nie bolały, tylko swędziały.Jak podawałam Pedicetamol, to tuż po nim mleko, żeby na pewno spłynęło do żołądka. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-01-28 o 23:12 |
|||
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
kathrinaaaa i jak tam z małym? Wypił lekarstwo?
Hanjah super zakupki ![]() Wvictoria obejrzałam linka o profilaktyce piersi Super Nel_a to o tatuażach to jakaś porażka... Co do artykułu o tabletkach anty... Patrzyłabym na to przez palce. Chyba przy większości tabsów istnieje ryzyko zakrzepicy. Wcześniej używałam Cilestu teraz Cerazette i na ulotkach jest napisane, że mogą wywoływać między innymi zakrzepy. Generalnie powikłań przy stosowaniu hormonalnej antykoncepcji jest sporo. Acha przed ciążą jak chodziłam do gina to lekarz zawsze sprawdzał nogi szukał żylaków i ewentualnych oznak zakrzepów.Coś jeszcze miałam pisać, ale mi umknęło... |
|
|
|
#2870 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że smak mu nie pasuje, jak dokończyłam to po nim to nawet po posoleniu było ohydne![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kciuki żeby Maniuś doszedł do siebie po tych przeżyciach BiedulekWiesz, że czasem mam wrażenie, że jednak mu to grozi? On nie pije nic poza mlekiem, ani wody, żadnych herbatek, kaszy nie chciał zjeść kolejny dzień, poddałam sie po 20 min walki i zrobiłam mleko. Cytat:
Powodzenia na egzaminie ![]() Cytat:
Sol- mam nadzieję, że szybko minie ten kryzys sobie też tego życzę ![]() Lecę spać, mam dośc tego dnia
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2013-01-28 o 23:55 |
|||||
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
my już po pobieraniu krwi. Nie było tak źle. Pobierali mu ze stópki. Dzielny był ![]() Teraz tylko czekać na wyniki
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Wyspałam się dzisiaj. W nocy mieliśmy jedno karmienie.... na śpiocha ![]() Znaczy ja spałam. Małż przyniósł mi dzieciątko do łóżka, podałam pierś i więcej nie pamiętam Już wiem co miałam wieczorem napisać. KarolinaPW miałaś wczoraj paskudny dzień. I jeszcze ten śnieg. Jak nie urok to sraczka... Oby było lepiej ![]() Oooo to jestem w szoku W życiu bym nie powiedziała, że taki mały szkrab tyle wypije. Super, że mu to smakuje. Widocznie producenci leki wszystko przewidzieli. Oby mu to pomogłoCytat:
![]() A my dzisiaj na szczepienie... |
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Heh... ale mi się śmiać chce... mała się obudziła o 5, mówię do niej "daj jeszcze trochę poleżeć" może pojęczała 2 minuty i zasnęła.. dała poleżeć do 7
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecię moje zaczyna gaworzyć. Jak się rozgada to słychać coś w rodzaju: ta-ta, da-da, ta-da.
Wczoraj wieczorem krzyk, coś w deseń słowa ta-ta. Małż na to do córci: "wiem kochanie, że nie mnie wołasz, ale i tak tatuś już idzie do Ciebie. Lejesz miód na moje serce" ![]() I co jeszcze z nowości? Na dobre w życiu mojej córci rozpoczęła się era siniaków i płaczu. Wczoraj otworzyła szufladę u nas w mieszkaniu (wcześniej u mojej mamy) i uderzyła się o nią. Płacz niesamowity... Małż od razu zamontował blokady, więc tutaj jest chroniona. Zobaczymy co wymyśli następnym razem.
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej co za peikn noc mala spala bez stekania wiercenia sie i placzu obudzila sie raz o 3.30 na mlesio wypila i dalej w kime do 7
ale sie wyspalam
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
hi
|
|
|
|
#2878 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Nocka piękna Jedna pobudka o 5 na karmienie i spanko do 7.30 tak to ja mogę spać...Poza tym musiałam dziś nakarmić Maniusia Niestety nie chce jeść. Dobrze, że zostawiłam jedną marchewkę w słoiczku (nie dałam Kubie właśnie z myślą o tym, że może Maniusiowi się przyda) i zjadł 20ml Super, że pomaga. Oby kupki ze śluzem się skończyły ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za nawoływanie taty ![]() Siniaków współczuję ale to chyba wszystkie nas czeka ![]() Cytat:
![]() ![]() Nel_a, za wyniki badań
|
|||
|
|
|
#2879 | |
|
Zadomowienie
|
hej
Piątek coraz bliżej i tym samym bliżej mój powtór do pracy Cytat:
![]() Oby Tobie i Sol szybko te kryzysy dały spokój
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() HEj! Nocka fajna, pospalismy do 8 tylko że u nas w łózku, w nocy wzięłam małego... Z postępów to Jasiu podniósł się dziś sam do siadu Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-01-29 o 09:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

mleko podane chwilę później zjadł chętnie
nie wiem dlaczego, jutro spróbuję inny smak, choć te bez marchewki smaczne nie są
Choć uważam, że niekoniecznie są warte swej ceny to jednak jak widzę marynarski wzór z czerwienią wymiękam

za szczepienie 
Najlepiej wszystkiego