|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode odsłona nr 10
Cytat:
góra 3 miesące wczesniej;mam tendencje 5kg w dól/górę w ciagu miesiaca/dwóch - a jak sie nie zmieszczę? a;bo bedzie za duza
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Jejku ja to jestem w szoku,ze juz tyle macie rzeczy zarezerwowane na 2014 rok. Byłam na rozmowie juz z 3zespolami i straszna lipa,jak dla mnie. Keszcze w tym tyg. sie umowilam z 2,mam nadzieje,ze do konca tyg.podejme decyzje,bo juz mnie to zaczyna meczyc. Moze4...macie jakies opinie na temat Axis Band, Orion Band i Galant? Musze chyba sobe urlop wziasc w pracy i zakonczyc sesje
i ogarnac jeszcze kamerzyste z fotografem )
|
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
Nie ja tez tak szybko sukienki nie kupie,tez sie boje o kilogramy. Różnie w życiu bywa,za rok pewnie tez cos znajde
Teraz to duzy wybór jest na szczęście
|
|
|
|
#3604 |
|
Przyczajenie
|
Odpowiedziałam na mail [/QUOTE]nie wiem dlaczego ale niestety nie dostalam zadnej wiadomosc
|
|
|
|
#3605 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dolaczam sie do opinii, że nie trzeba organizować udanego wesela przez 2 lata My zdecydowalismy sie w polowie lutego, w marcu ogladalismy rozne obiekty i rowniez na prelomie marca kwietnia zarezerwowalismy Hotel Dudek na wrzesien (tego samego roku), ktory bardzo goraco polecamy!! Rzeczywiscie trzeba miec troche szczescia jelsi chodzi o zespol czy dja i fotografa, ale nie trzeba wpadac w panike ze jest malo czasu ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
W sumie chyba ciezko dobrac taka idealną od razu.. przewaznie zamawiana jest suknia w rozmiarze ktory jest najblizszy Twojemu a nastepnie salon robi poprawki ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mniej wiecej jak to wyglada cenowo? Ile Ty zapłaciłaś za cały zestaw?
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
a poźniej cię nie kusiło, żeby obejrzeć inne i porównać ceny?
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
nie
ja kupowałam w komisie, używana była. Nie zamieniłaym na żadną inną.
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze mam takie pytanko. Słyszałyscie jakies opinie na temat sali Leśny Dworek w Cisowie. Bo nigdzie nie moge znalezc? A zespoły takie jak Axis Band, Orion Band czy Galant?
|
|
|
|
#3611 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Moze wiecie coś na temat sali w Lesnym Dworze w Cisowie? a moze znacie opinie na temat zespolu axis band, orion band lub galant?
|
|
|
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam Cię Ja również wiedziałam jaką sukienkę chcę, sama sobie ją zaprojektowałam, a krawcowa uszyła ale chyba bym nie wytrzymała tyle czasu, mając ją w domu, żeby jej nie przymierzać... ![]() A jak pomyślę o tym, że miałabym sie rok przyglądać na nią, a jeśli by mi sie znudziła i chciałabym inną....o jejku nie wytrzymałabym tak to w ostatnim miesiącu miałam ją szytą i już nie miałam bardzo czasu na marudzenie i zmienianie projektu:P
Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2013-01-29 o 12:24 |
|
|
|
#3613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu Ci daję linki z mojego wesela: http://www.youtube.com/watch?v=DYeXvAjwDlIhttp://www.youtube.com/watch?v=Nzs3Dy69Xac Cytat:
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2013-01-29 o 12:32 |
||
|
|
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Drodzy tzn jak drodzy? Nigdy nie słyszałam o tym zespole:/ a szkoda....bo jak widać na filmach są zaj....:P |
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej zadzwon i umów się z nimi na spotkanie w celu poznania kwoty, bo przez telefon o tym nie mówią.
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
Czy tam masz wesele,napisz coś wiecej jesli wesz o Szafranowym...
|
|
|
|
#3618 |
|
Przyczajenie
|
Nie nie mam tam wesela bo nie chcieliśmy od płacić od osoby. O szafranowym napisze na priv wszystko co wiem
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Szukam jakiejś fajnej i sprawdzonej szkoły tańca w Kielcach, która prowadzi kurs tańca dla narzeczonych. Możecie coś polecić? |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała tort weselny lub jadła z Cukierni HEKA w Kielcach?
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jadłam ale słyszałam że szału nie ma
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
Nie jadłam tortu weselnego ale przez jakiś czas do mojej pracy zamawiane były zwykłe torty z Heki: śmietankowe, z owocami, z karmelem, czekoladą i niestety były fatalne, smak to głównie margaryna. Byc może weselne smakują inaczej ale ja na swoje wesele nie zaryzykowałam i miałam tort z Braci Janusz.
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna i sprawdzona szkola przeze mnie i tz na polrocznym kursie tanca towarzyskiego ,teraz zamierzamy wrocic i zapisac sie na jakis inny kurs Ja juz zaczynam panikowac jak czytam ,ze niektore z was juz na przyszly rok maja suknie kupioną ,mnie zostalo 5 miesiecy rowne ,bylam w w salonach na plantach i nie jestem zachwycona ,mam wrazenie ,ze obsluga jest malo kompetentna ,na sile wciska do wszystkich sukni halki z kolem i nie potrafi tak naprawde doradzic jesli dziewczyna ma duzy biust ,sukni z ramiaczkami i w dekolt V jak na lekarstwo
|
|
#3623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak to zawsze zamawiam od braci Janusz.
|
|
#3624 |
|
Rozeznanie
|
Cukiernia Heka otworzyła swój punkt w Galerii Echo, ale chyba nie mieli za dużo klientów, bo aktualnie jest zamknięta. Nadal jest szyld, ale brama/roleta jest zasunięta (ostatnio byłam przed świętami w galerii - nie wiem jak jest teraz)
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zamawiałam, ale miałam tą średnią "przyjemność" go jeść, obrzydlistwo, tak jakby był stary, suchy, masa maślano-margarynowa. Ciastka też od nich mnie pozytywnie nie zaskoczyły.
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie, co planujecie na prezenty dla rodziców???
Chyba najbardziej popularne są kosze ze słodyczami i alkoholem i do tego bukiet kwiatów ale my chcielibyśmy coś innego im podarować tylko niestety na razie brak pomysłów. |
|
|
|
#3627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
My rodzicom daliśmy nasze wspolne duże zdjęcia z wakacji, oprawione w passe - partou. Byli zadowoleni, zdjęcie wisi. Uważaliśm,y że słodycze się zje, wino wypije a tak to na dłużej im zostanie pamiątka
Ale każdy robi jak uważa.
|
#3629 |
|
Przyczajenie
|
Masz ślub tydzień po mnie nie przejmuj się ja nawet jeszcze nie oglądałam sukienek
Fakt mam już jakaś wizję i wiem gdzie będę szyć ale krawcowa powiedziała że najlepiej tak 3 miesiace przed ślubem przyjść. Mamy czas![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- I dziękuję za podpowiedz co do szkoły tańca |
|
|
|
#3630 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rozmawiałam z ich managerem-dziwny jest. dlatego teraz mam watpliwosci. rozwazam jeszcze orion band? a co do kwoty to wszystcy nam tyle mowia,co ten manager z axis band ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
bardzo fajne
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

góra 3 miesące wczesniej;
17.08.2013