Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4. - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 13:01   #1651
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
Przyszłam się pochwalić, że dostałam pracę. Co prawda tylko pół etatu i to przy mega nudnych rzeczach (archiwizacja dokumentów, ksiegowość, ble), ale za to w rodzinnym mieście, 5 minut od domu. I z zupełnym poszanowaniem ze dalej szukam sobie pracy, czyli na zasadzie: zapłacimy Ci za to co zrobisz, ale jak się zdarzy, ze masz rozmowę to idziesz i nie ma gadania
No gratuluję
Pewnie ta zmiana myślenia miała duży wpływ na to, że Ci się udało super

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:15   #1652
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Jednak dostałam staż na 7 miesięcy. Podpisałam umowę z urzędem i dowiedziałam się, że zaczynam 4 lutego. Muszę w piątek skontaktować się z Dyrektorką i omówić mój plan pracy. W przedszkolu pracują niemiłe sprzątaczki, przez to, że jednej córka nie dostała stażu. Zobaczymy jak to wyjdzie, ale chociaż dobre i to, zawsze coś nowego w moim CV.

Czy u Was na stażu "wołano" wszystkie dokumenty jak: CV, dyplom ukończenia studiów, list motywacyjny itp. ?
Gratuluje, naprawdę na długo dostałaś.
Ja nie musiałam nawet cv zanosić.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:16   #1653
Fallen22
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, trafiłam na wątek szukając informacji o szkoleniach parp i eurokobiety i widzę, że część z was korzysta z tych projektów. Mogłybyście podzielić się wiedzą - z tego co widzę to są one raczej kierowane do określonych grup (przedsiębiorcy czy matki z dziećmi), więc jakie są szanse dla osób niespełniających tych kryterii na załapanie się na coś ciekawego? I jak wygląda "zaliczanie" tych szkoleń i ewentualnie czy jest możliwość rezygnacji jeżeli tematyka nie przypasuje.
Chciałabym poszerzyć swoje kompetencje, ale chciałabym dowiedzieć się coś więcej zanim podpiszę "cyrograf". Więc byłabym wdzięczna za odpowiedź.

I witam wszystkich na wątku. Ogółem to ciężko obecnie z pracą - niestety albo trzeba mieć znajomości albo fart. Z tym że najważniejsza rzecz to wogle gdzieś trafić na początek. Ja sama przez 1,5 roku po studiach szukałam pracy w zawodzie bez rezultatów. Dopiero jesienią dostałam się z przypadku na staż i tak "wychodząc do ludzi" dostałam teraz propozycję pracy w innym miejscu, od osób z którymi współpracowałam na stażu. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej strony mam świadomość, że dopóki nie znalazłam się w tym środowisku i nikt mnie nie polecił to moje cv lądowały w koszu :/
Fallen22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:41   #1654
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Hej dziewczyny,
Jednak dostałam staż na 7 miesięcy. Podpisałam umowę z urzędem i dowiedziałam się, że zaczynam 4 lutego. Muszę w piątek skontaktować się z Dyrektorką i omówić mój plan pracy. W przedszkolu pracują niemiłe sprzątaczki, przez to, że jednej córka nie dostała stażu. Zobaczymy jak to wyjdzie, ale chociaż dobre i to, zawsze coś nowego w moim CV.

super!!

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez tajkuna Pokaż wiadomość
8 miesięcy, to na bardzo długo dostałaś staż. Masz szansę na pracę choć na kilka miesięcy po nim ? Często teraz up wymaga zatrudnienia po stażu.
jakie 8, jak 7 miesięcy...

Ja skończyłam szkolenie, było super, mam mnóstwo notatek i certyfikat, który muszę gdzieś druknąć

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2013-01-29 o 13:45
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:18   #1655
tajkuna
BAN stały

Chyba zaprzestane czytać ogłoszenia dziś, by to się nie denerwować. Właśnie czytałam ogłoszenie do roznoszenia ulotek na zewnątrz w Rzeszowie . Czyli jednym słowem na polu na mrozie. Wymogi- szczupła kobieta. A to ona ulotki będzie rozdawać czy swoim ciałem klientów przyciągać. Przecież zime mamy, to każdy na zewnątrz wychodzi w kurtce, płaszczu , szaliku itp. Jak ta kobieta ma prezentować na mrozie swoje wdzięki, jak musi się ciepło ubrać , by kilka godz na polu rozdawać ulotki. Rozumie lato, wtedy mogła by taka osoba ubrać sukienkę, szpilki i prezentować swoje wdzięki przy rozdawaniu ulotek,by przyciągać klientów, ale jest zima jeszcze. Napisałam o tym ogłoszeniu tak dla poprawy humoru. Mi to ogłoszenia poprawiło humor, śmiać mi się chce jak czytam, że do rozdawania ulotek na mrozie, trzeba być szczupłym.

Edytowane przez tajkuna
Czas edycji: 2013-01-29 o 14:20
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:54   #1656
Konto usunięte

Cytat:
. Przecież zime mamy, to każdy na zewnątrz wychodzi w kurtce, płaszczu , szaliku itp. Jak ta kobieta ma prezentować na mrozie swoje wdzięki, jak musi się ciepło ubrać , by kilka godz na polu rozdawać ulotki. R
Normalnie... Wystarczy się ubrać w ludzkie ciuchy a nie rozciągnięte dresy i kalesony.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:57   #1657
tajkuna
BAN stały

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38923634]Normalnie... Wystarczy się ubrać w ludzkie ciuchy a nie rozciągnięte dresy i kalesony.[/QUOTE]
Wiem, nie miałam na myśli dresów. Tylko w lecie, można ubrać spódnicę, sukienkę i bardziej prezentować swoje wdzięki. A w zimie spod kurtki nie widać jaką mamy bluzkę czy sweter .
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 15:04   #1658
slonecznikow_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Tak to nie życie, ale ciężko dostać więcej kasy, a jeszcze jak się nie ma doświadczenia, wiec albo się zacznie od tego z nadzieją że będzie lepiej, albo będzie się kolejny rok siedzieć u rodziców i czekać na cud. Wydaje mi się, że to indywidualna decyzja każdej z nas, Wy byście się nie zdecydowały, a ja tak, na początek, aby gdzieś się zaczepić, zacząć coś robić z własnym życiem, byłoby ciężko, ale wolałabym to niż tą bezczynność.
Ja też

Cytat:
Dawniej była tutaj na wątku mowa o tym, aby się przekwalifikować jak nie możemy znaleźć pracy w obecnym zawodzie np na fryzjerkę, kosmetyczkę itp, bo wtedy prędzej znajdziemy pracę w nowym zawodzie. Dużo osób, może już tu nie piszących zachęcało do tego. Tylko pytanie teraz czy to przekwalifikowanie by nam pomogło w znalezieniu pracy, skoro w każdym, zawodzie chcą doświadczenia i sam kurs np fryzjerski to za mało.
Znam co najmniej kilka dziewczyn, które dostały pracę fryzjerki bez doświadczenia, od razu po szkole. Jedne odnalazły się w tej pracy, inne nie, ale szansę dostały.

Cytat:
Przyszłam się pochwalić, że dostałam pracę. Co prawda tylko pół etatu i to przy mega nudnych rzeczach (archiwizacja dokumentów, ksiegowość, ble), ale za to w rodzinnym mieście, 5 minut od domu. I z zupełnym poszanowaniem ze dalej szukam sobie pracy, czyli na zasadzie: zapłacimy Ci za to co zrobisz, ale jak się zdarzy, ze masz rozmowę to idziesz i nie ma gadania
Gratuluję

Ale jestem zmęczona. A jeszcze czeka mnie wyjście...
slonecznikow_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:05   #1659
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, nie miałam na myśli dresów. Tylko w lecie, można ubrać spódnicę, sukienkę i bardziej prezentować swoje wdzięki. A w zimie spod kurtki nie widać jaką mamy bluzkę czy sweter .
A gdzie widzisz wymóg nakłaniania spódnicy czy sukienki? Sama napisałaś że szczupła kobieta, chyba przez kurtkę widać czy ktoś jest szczupły czy ma nadwagę, no chyba ze nałoży na siebie kilka warstw.

Stary 2013-01-29, 15:06   #1660
pokszyfka
Zadomowienie

tajkuna parę lat temu rozdawałam na dworze ulotki Play, byłam ubrana w firmowy biały płaszczyk(cieplusi że ho ) - rozmiar M/L. Kolezanka się w niego nie wbiła, ale machnęli ręką, kazali nam chodzić razem. Może o to chodziło
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:43   #1661
malagosia86
Raczkowanie

Dziewczyny nurtuje mnie pytanie:

Dlaczego pracodawca wymaga ode mnie Cv, dokumentów ukończenia studiów. We wniosku miałam napisane: :Pomoc Nauczyciela z wykształceniem średnim lub wyższym. I jestem ciekawa, czy to mi pomoże w uzyskaniu późniejszego zatrudniania po stażu. Wydaję mi się, że pracodawca zapoznał się z moimi danymi w urzędzie pracy.

Przepraszam, że nie napisałam tego w wątku "staże":
Mam pytanie odnośnie tych list i sprawozdań:

-Gdzie się ma udać po taką listę obecności i sprawozdanie?
- czy w mojej gestii jest jej wydruk?
- Czy muszę zawozić sprawozdanie w czasie trwania stażu (np. w poniedziałek w czasie jego trwania)
-kiedy ustalałyście zasady pracy z pracodawcą, czy dopiero kiedy dostarczyłyście umowę stażową?
Bo ja dostanę ją w poniedziałek (1 dzień stażu) i mam dostarczyć do pracodawcy umowę i nie wiem czy mam jechać wcześniej ustalać wszystkie formalności odnośnie: opiekuna stażu, zakresu pracy czy to ustalić dopiero 1 dnia stażu.

Jak coś mi się przypomnie to dam znać.

Edytowane przez malagosia86
Czas edycji: 2013-01-29 o 15:45
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 15:43   #1662
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez !!&*Monia*&!! Pokaż wiadomość
Się posłałam

Dziewczyny dzięki za kciuki oby przyniosły rezultaty
Jezu, ale się podnieciłam tą ofertą jak ją zobaczyłam. W końcu coś dla mnie

---------- Dopisano o
trzymam kciuki!!

Cytat:
Gratulacje
Cytat:
Hej dziewczyny,

Czy u Was na stażu "wołano" wszystkie dokumenty jak: CV, dyplom ukończenia studiów, list motywacyjny itp. ?
dobre i 7 miesiecy gratki kochana

Dziewczyny ostatnio ubywa was tutaj w zastraszającym tempie!

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:52   #1663
Konto usunięte

Cytat:
Oj Tajkuna,
czasem strasznie wąsko myślisz.
1. Zimą też można wyglądać modnie. Możesz założyć kozaki i spódnicę i widać czy jestem szczupła czy nie.
2. Może akcja wymaga założenia konkretnego stroju, stąd jest konkretny wymóg.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
tajkuna parę lat temu rozdawałam na dworze ulotki Play, byłam ubrana w firmowy biały płaszczyk(cieplusi że ho ) - rozmiar M/L. Kolezanka się w niego nie wbiła, ale machnęli ręką, kazali nam chodzić razem. Może o to chodziło
właśnie o to mi chodziło
Stary 2013-01-29, 15:55   #1664
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nurtuje mnie pytanie:

Dlaczego pracodawca wymaga ode mnie Cv, dokumentów ukończenia studiów. We wniosku miałam napisane: :Pomoc Nauczyciela z wykształceniem średnim lub wyższym. I jestem ciekawa, czy to mi pomoże w uzyskaniu późniejszego zatrudniania po stażu. Wydaję mi się, że pracodawca zapoznał się z moimi danymi w urzędzie pracy.

Przepraszam, że nie napisałam tego w wątku "staże":
Mam pytanie odnośnie tych list i sprawozdań:

-Gdzie się ma udać po taką listę obecności i sprawozdanie?
- czy w mojej gestii jest jej wydruk?
- Czy muszę zawozić sprawozdanie w czasie trwania stażu (np. w poniedziałek w czasie jego trwania)
-kiedy ustalałyście zasady pracy z pracodawcą, czy dopiero kiedy dostarczyłyście umowę stażową?
Bo ja dostanę ją w poniedziałek (1 dzień stażu) i mam dostarczyć do pracodawcy umowę i nie wiem czy mam jechać wcześniej ustalać wszystkie formalności odnośnie: opiekuna stażu, zakresu pracy czy to ustalić dopiero 1 dnia stażu.

Jak coś mi się przypomnie to dam znać.

Dziewczyny juz Cie prosiły żebyś pisała normalną czcionką i ja dziś się dołączam.
Nie wiem czemu robisz dodatkowy problem, pracodawca chce, to zanieś, co Ci to robi za różnicę, może po prostu chce wiedzieć po jakich jesteś studiach.
Listę zapewniał pracodawca, Ty nie musisz nic drukować. Wzór sprawozdania dostaniesz w urzędzie, będziesz musiała go uzupełnić i zanieść dopiero po zakończonym stażu, tam wpisujesz co robiłaś jakie miałaś obowiązki. Jak możesz zawieźć sprawozdanie pierwszego dnia stażu? Zastanów się. Ja dostawałam program stażu do wypełnienia, który musiałam dostarczyć w ciągu kilku dni. Zasady pewnie uzgodnisz z pracowawcą pierwszego dnia stażu, jak Cię zapozna ze stanowiskiem. Ty chyba dostajesz skierowanie tylko, które po podpisaniu przez pracodawcę musisz zawieźć do Urzędu.
Wyluzuj się, bo naprawdę sama chyba sobie życie utrudniasz, wszystkiego się dowiesz jak będziesz odbierać skierowanie, a potem już u pracodawcy.

Stary 2013-01-29, 15:57   #1665
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
trzymam kciuki!!

Dziewczyny ostatnio ubywa was tutaj w zastraszającym tempie!

Dzięki za kciuki bo...
Następna będę JA

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38924859]Oj Tajkuna,
czasem strasznie wąsko myślisz.
1. Zimą też można wyglądać modnie. Możesz założyć kozaki i spódnicę i widać czy jestem szczupła czy nie.
2. Może akcja wymaga założenia konkretnego stroju, stąd jest konkretny wymóg.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

właśnie o to mi chodziło [/QUOTE]

Dokładnie
Poza tym ulotki zawsze w miarę szczupłe dziewczyny rozdają albo ja tylko takie widzę

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:05   #1666
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za kciuki bo...
Następna będę JA
O ho? Coś z tym stażem? Mów szybko!

Stary 2013-01-29, 17:03   #1667
malagosia86
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny juz Cie prosiły żebyś pisała normalną czcionką i ja dziś się dołączam.
Nie wiem czemu robisz dodatkowy problem, pracodawca chce, to zanieś, co Ci to robi za różnicę, może po prostu chce wiedzieć po jakich jesteś studiach.
Listę zapewniał pracodawca, Ty nie musisz nic drukować. Wzór sprawozdania dostaniesz w urzędzie, będziesz musiała go uzupełnić i zanieść dopiero po zakończonym stażu, tam wpisujesz co robiłaś jakie miałaś obowiązki. Jak możesz zawieźć sprawozdanie pierwszego dnia stażu? Zastanów się. Ja dostawałam program stażu do wypełnienia, który musiałam dostarczyć w ciągu kilku dni. Zasady pewnie uzgodnisz z pracowawcą pierwszego dnia stażu, jak Cię zapozna ze stanowiskiem. Ty chyba dostajesz skierowanie tylko, które po podpisaniu przez pracodawcę musisz zawieźć do Urzędu.
Wyluzuj się, bo naprawdę sama chyba sobie życie utrudniasz, wszystkiego się dowiesz jak będziesz odbierać skierowanie, a potem już u pracodawcy.
Chodziło mi o co miesięczne sprawozdanie na koniec każdego miesiąca, a dokładnie kiedy dostanę je do uzupełnienia. Skierowanie na staż już zawiozłam do Up, teraz czekam na umowę stażową do 4 lutego. Dziękuję za odpowiedź
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:07   #1668
verda
Inkwizytor

Jak wygląda rozliczenie pitu za staż? Pup mi prześle potrzebne papiery ? Czy jezeli byłam na stażu 2 miesiące i potem robiłam przez kilka miesięcy za najniższa to mam szansę na jakiś zwrot podatku?

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:16   #1669
chochol
Raczkowanie

gratuluję stażu!

Verda, pewnie masz, ale to zależy od tego, ile w sumie zarobiłaś w ciągu roku. nie pamiętam jakie są limity, ale łatwo je znaleźć w guglu
chochol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:19   #1670
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Chodziło mi o co miesięczne sprawozdanie na koniec każdego miesiąca, a dokładnie kiedy dostanę je do uzupełnienia. Skierowanie na staż już zawiozłam do Up, teraz czekam na umowę stażową do 4 lutego. Dziękuję za odpowiedź
U mnie nie bylo czegoś takiego jak comiesięczne sprawozdanie, na koniec jest z całości. Na koniec miesiąca dostarczasz do urzędu tylko listę obecności, a raczej na początku miesiąca.
Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Jak wygląda rozliczenie pitu za staż? Pup mi prześle potrzebne papiery ? Czy jezeli byłam na stażu 2 miesiące i potem robiłam przez kilka miesięcy za najniższa to mam szansę na jakiś zwrot podatku?
Ja miałam 4,5 miesiąca stażu i dostalam pit, dziewczyny pisały, że wysyłają pocztą, ja odbierałam osobiście.

Stary 2013-01-29, 17:26   #1671
verda
Inkwizytor

Cytat:
U mnie nie bylo czegoś takiego jak comiesięczne sprawozdanie, na koniec jest z całości. Na koniec miesiąca dostarczasz do urzędu tylko listę obecności, a raczej na początku miesiąca.

Ja miałam 4,5 miesiąca stażu i dostalam pit, dziewczyny pisały, że wysyłają pocztą, ja odbierałam osobiście.
A skad wiedziałaś że masz to osobiscie odebrać? jeżeli wysyłali pocztą to kiedy? W lutym? Nie lubię zwlekać z takimi sprawami

wymianka książkowa
Stary 2013-01-29, 17:29   #1672
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
A skad wiedziałaś że masz to osobiscie odebrać? jeżeli wysyłali pocztą to kiedy? W lutym? Nie lubię zwlekać z takimi sprawami
Już o tym pisałam, to dlatego, że mój urząd sobie wymyślił, że nie wysyłają pocztą, tylko trzeba odebrać osobiście w określonym terminie. Dlatego jak byłam w urzędzie, to sobie przy okazji odebrałam.

Stary 2013-01-29, 17:48   #1673
verda
Inkwizytor

Cytat:
Już o tym pisałam, to dlatego, że mój urząd sobie wymyślił, że nie wysyłają pocztą, tylko trzeba odebrać osobiście w określonym terminie. Dlatego jak byłam w urzędzie, to sobie przy okazji odebrałam.
Dzięki, chyba będzie najlepiej jak zadzwonie i zapytam

wymianka książkowa
Stary 2013-01-29, 17:54   #1674
Konto usunięte

nic nie poprawia humoru jak obiad zrobiony przez męża
to taki offtop
Stary 2013-01-29, 17:57   #1675
verda
Inkwizytor

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38927656]nic nie poprawia humoru jak obiad zrobiony przez męża
to taki offtop [/QUOTE]

Co dobrego dostałaś?

wymianka książkowa
Stary 2013-01-29, 18:10   #1676
Pulcia_
Raczkowanie

Cytat:
O kurde pojawiło się u mnie ogłoszenie stażu dla asystentki księgowej idealny start dla mnie trzymajcie kciuki, żeby mnie chcieli
mocnnooo będę zaciskać
Chciałam się pochwalić... może będę miała pracę jako spedytorka. W firmie mojej koleżanki kogoś potrzebują i może mnie wezmą tam na staż ... jutro chyba będę jechać na rozmowę
Stary 2013-01-29, 18:10   #1677
201609081836
Konto usunięte

Oj tam oj tam od razu szczypiorki różni ludzie noszą...teraz np. W rze widuje gościa taki misiowaty

Mi pup wysłał pit do domku. Bodajże jakoś w lutym już miałam

Monia już coś wiadomo? Bo te kropki takie zastanawijące

Erykah gratki

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-01-29 o 18:13
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 18:11   #1678
Pulcia_
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny,

gratuluję
Stary 2013-01-29, 18:11   #1679
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pulcia_ Pokaż wiadomość
mocnnooo będę zaciskać
Chciałam się pochwalić... może będę miała pracę jako spedytorka. W firmie mojej koleżanki kogoś potrzebują i może mnie wezmą tam na staż ... jutro chyba będę jechać na rozmowę
supcio to już teraz powodzenia
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 18:55   #1680
mikados
Rozeznanie

Do mnie Pit z Pupu dostarczono pocztą - właśnie wczoraj

Ps. Dziewczyny GRATULUJĘ staży i pracy

Edytowane przez mikados
Czas edycji: 2013-01-29 o 18:56
mikados jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości