|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Ale mnie tyłek boli
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry! Pogoda tragiczna, samopoczucie również. Na śniadanie dwie kromki razowego z plasterkami dwoma wędliny i.... to koniec na razie. Na obiad mam fasolkę po bretońsku
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
BajaderkowaBaba
Wiem Jaram się tym, że wiosna ma przyjść szybko ![]() Pizzę wsadziłam do piekarnika i już skwierczy Jeeeju, pizzę jadlam ostatnio chyba w październiku |
|
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilka no mnei własnei tyłek wcale po rowerku nie boli , ale kolana owszem i nie iwem czemu ale jak schodze to łupią. może mam żle siodełko ustawione. po orbim mnie nic nie boli.
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2316 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ogólnie no nie taka młoda
![]() heheh żartuje . nie chches być scerbata? ![]() zalezy który zabek , ja przez półtorej tyg chodziłam jak babinka wampirek ze spiłowanymi bo czekałam na porcelanki , no ale wierceń i świdrów dentystycznych nei znoszę. dentyste omijałam szerokim łukiem , wiec jak sie sypneły to wszystkei na raz ![]() .coś mi dzis zimno a jeszcze po drzewo musze leciec a nic mi się nie chce...niech mi ktoś przyniesie ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- [QUOTE=BajaderkowaBaba;389 19349] Mmmm, za mną też pizza chodzi. Sama robisz? Bajderka kupna sobie zjedz , 2 kawałeczki to tylko 500 kcal ![]() ja wciagnełam 2 dni temu i co żyję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
szkoda nerwów. trzepnij go z łokcia i juz sie humorek poprawi ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-29 o 12:50 |
||
|
|
|
#2317 |
|
królikoholiczka
|
![]() Tyłek mnie boli od siodelka
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-29 o 13:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
KAROLA
No to jest dolna szóstka po prawej stronie, a piątki już nie mam od dawna (może z 15 lat miałam jak mi wyrwali sam korzeń, bo ząb się zaczął ukruszać i w końcu się wykruszył ). Tak więc ta boląca szóstka jest już trochę rozchwiana - tak powiedział dentysta. I obiecał, że zrobi wszystko, aby ząbka uratować. Zapomniałam się trochę i wypiłam gorącą herbatę... I chwilę wyłam z bólu. Zapalenie miazgi jak malowane ![]() Do tego coraz bardziej puchnie mi dziąsło A nadal nic nie wydłubałam, bo się zwyczajnie boję. Boooooże, czy Ty to widzisz! Pożarłam właśnie pizzę na obiad i jestem tak pełna, że chyba do kolacji nic nie tknę ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Pewnie, że sama. Nie lubię kupnych Na mące razowej dziś ciasto zrobiłam. Pyyyycha! |
|
|
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie to jak jestes dzielna to pewnie ze lecz , chociaż przy usmiechaniu to chyba nie widac 6 , no chyba że masz szeroki jak J roberts ja bym wyrwała bo ja to cykor dentystyczny , bez znieczulenia nawet nie siadam an fotel
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
karola
Serio? Mnie może boleć, tylko życzyła bym sobie nic nie widzieć i nie słyszeć Ej, ej coś Wam pokazę, co znalazłam w zdjęciach Zeszłoroczna marchew, którą znalazłam na własnym ogródku ![]() MUSIAŁAM TO UWIECZNIĆ! |
|
|
|
#2321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego mamy dobrą amortyzację Co prawda ja mam z przodu kiepską, ale tylne amory są super ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- karola kriwy ne kriwy, jaki maju taki pchaju
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2324 |
|
królikoholiczka
|
zesikam się w majty przez Was
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
hm... własnei spaliłam ostatniego papierosa , wiec teraz siła woli czy wsiąde w auto i na cpn brykne czy bede silna
.. znajac siebie na bank bryknę zmykam srawdzic czy moje bałwany się nei roztopiły i po drzewo , miłego dizoneczka
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2328 |
|
królikoholiczka
|
Ogolnie nie, bo bede miala majty mokre
zresztą zimno jest
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-29 o 13:47 |
|
|
|
#2329 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=karolinadobra;38919 447]Ogólnie no nie taka młoda
![]() heheh żartuje . nie chches być scerbata? ![]() zalezy który zabek , ja przez półtorej tyg chodziłam jak babinka wampirek ze spiłowanymi bo czekałam na porcelanki , no ale wierceń i świdrów dentystycznych nei znoszę. dentyste omijałam szerokim łukiem , wiec jak sie sypneły to wszystkei na raz ![]() .coś mi dzis zimno a jeszcze po drzewo musze leciec a nic mi się nie chce...niech mi ktoś przyniesie ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma sensu ich leczyć, może nie będzie źle. Jak zdam egzamin w lutym, to będę walczyć.Cytat:
Coś mi się post rozjechał :| Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2013-01-29 o 13:58 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, ciesze sie, ze mogłam pomoc !---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Ja wlasnie wcinam leczo.. coś mi się takie niedoprawione wydawalo jak wylałam ze słoika, to se tak doprawiłam, że wyszło niemal chilli concarne XD wróciłam z egzaminu, babeczka od razu mi sprawdzila, bo chciała wpisy robić za tydzień a mnie już nie ma :P 5 wpadła, sama w to nie wierzę, bo pisałam dość hmm.. intuicyjnie Tak wiec dzis oficjalnie koniec sesji, jutro ma jeszcze przyjechac facet dac wpisy, ale indeks zostawiłam koleżankom, nie bede sie tłuc godzine ponad do kato tylko na 10 minut :P---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Na dzisiaj mialam plan zrobić podobny zestaw ćwiczeń co wczoraj, ale chyba wyglądałabym jak paralitykze względu na zakwasy, które czuję nawet przy wstawaniu xD Nie, żebym marudziła czy cuś Zrobię dzisiaj tylko stretching i trochę potrząsam
|
|
|
#2331 |
|
królikoholiczka
|
Pokrecilam hula i sobie siniakow narobilam :/
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- i zaraz do pracy dzis do 24
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
biedna emilia ! dasz radę maleńka!!!
Ja właśnie dostałam broszurę z Au Pair w Ameryce.. wyobrażacie sobie mieszkać 12 miesięcy w Stanach i opiekować się czyimś dzieckiem/dziećmi, mieszkając z tą rodziną i zwiedzając sobie w chwilach wolnych wszystkie te kolorowe i zróżnicowane pod względem kulturowym stany? Ja coraz bardziej intensywnie myślę nad tym, że bym chciała.. dlatego zamówiłam broszurę, ale kurcze, zostawiać G na rok to raczej pewne, że nic z tego nie bedzie.. nie wyobrazam sobie siebie w związku przez rok na taką odległość lol.. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- wyleciała mi z głowy ta pietrucha, zaraz mamie napisze esa :P zrobilam za to podobny jak wczoraj tylko dodałam jabłko też dobre!
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Nagrabiłam sobie od soboty. Zjechało tylko 100 g
Jem jak dzik, to się nie dziwię O nie, od jutra spinam poślady, jak podczas piątkowego ważenia chcę zobaczyć 108 kg I tylko 9 kg do pierwszej, wymarzonej wagi Jutro dentysta znowu Dzisiaj ząb boli tylko jak wyjdę z domu na dwór albo jak wypiję coś ciepłego lub zimnego. Łzy same lecą. Tata się ze mnie śmieje
|
|
|
|
#2334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
No z jednej strony też tak myślę, a z drugiej to głównym moim planem było spróbować życia w Irlandii, niezależnie już od G. (choć byłoby pomocne, gdybym miała w nim odpowiednie wsparcie) i moje plany oscylowały wokół Irlandii jeszcze zanim go spotkałam. Mój problem polega po prostu na tym, że ja bym chciała wszystko na raz. Nie potrafię cierpliwie czekać na rezultaty i tak dalej, nie jestem cierpliwa z natury.. Dlatego chciałabym być w trzech miejscach na raz, robić trzy inne rzeczy i czwartą na dokładkę..
Dlatego moje plany o przeprowadzce do Irlandii spaliłyby w tym momencie na panewce, a z drugiej strony jak będę stara już to do programu au pair mnie raczej nie wezma, poza tym zaczna sie obowiazki, mysli o jakiejs rodzinie i stabilizacji pewnie.. nie wiem, no nie wiem!
|
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
Wilczyca
No do diety trzeba dojrzeć. Jam też kiedyś ważyłam 70-75kg i wyglądałam super. Głupia byłam i diete 1000kcal zastosowałam, potem jojo itd. Teraz już stara jestem i mądrzejsza A faceta tylko pozazdroscić ![]() Choć musisz go trochę opieprzyć, żeby motywował Do Twojej mieszanki dodaje twaróg a otręby zamieniam na włoskie orzechy i tak wygląda moje codzienne śniadanko ![]() vandes Yhh te chłopy ![]() Smutów/złości się nie zajada. Lepiej sportem rozładować emocje karolinadobra Papieroochyy?! FUUUUUJ ![]() Stanęłam dziś pełna nadziei rano na wadze. Latały te cyfry i latały. Stanęło na 90,00 ![]() Mooże jutro. Dziś jest z dupy dzień, nic mi się nie chce, beznadzieja. Robie serialowy wieczór
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
tyszka_ to i tak dobrze, ciesz się, że cały czas waga się zmniejsza
![]() chłopa olałam ciepłym moczem. Nie odzywam się w ogóle, przynajmniej mam spokój. Kupiłam sobie dzisiaj rewelacyjne spodnie (wchodzą na mnie!). Wszystko dobrze tylko brzuch wylewa mi się na pół pokoju i muszę jeszcze zakupić ekstra luźną bluzkę do 80kg nie kupię sobie już nić. Taka dodatkowa motywacja ![]() Oglądacie "Flinstonów"? Był kiedyś taki odcinek, jak Fred należał do grupy Anonimowych Żarłoków. Tak mi się skojarzyło odnośnie dzisiejszego dnia, bo rzuciłam się przed chwilą na lodówkę, a tam tylko musztarda i 2jajka, bo mąż ma dzisiaj wolne "nie jedz, nie jedz, nie jedz"
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda jest przeokrutna...
|
|
|
|
#2339 |
|
Rozeznanie
|
vandes
Oj to ostra sprzeczka, Ale czym by był związek bez sprzeczek ![]() A ciesze się ciesze że waga spada, ale nie mogłam się doczekać na te 8 ![]() Anonimowi żarłocy hahaha, aż zgłodniałam. Idę coś jeść ![]() Ja bym też najbardziej brzuchol chciała zgubić, spłaszczyć, bo póki co tuniki i długie swetry bo jak siadam to normalnie nie mogę patrzeć na niego BajaderkowaBaba Noo syf do porzygania. Płynęłam dziś chodnikiem a ponoć jutro ma być jeszcze cieplej. Co mnie oczywiście cieszy, ale ten śnieg to poracha.
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem wypacykowana i zaraz wychodzę oraz mam prezento ! Możecie sobie obejrzeć moją mordkę na profilu w albumach
Oczywiście na własną odpowiedzialność, żebyście nie miały koszmarów i lęków przeze mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Te czekoladki swoje zrobiły