Z nowym rokiem zaczynamy i kilogramy zrzucamy! - cz. I - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 16:23   #4951
lenka990
Zaszynszylowana

Dot.: Z nowym rokiem zaczynamy i kilogramy zrzucamy! - cz. I

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
W liczyłaś wg przepisu Twojej Mamy, czy wzięłaś jakieś gotowe podliczenia z neta? Może te Twojej Mamy są lżejsze i można ich zjeść więcej?
według tego: http://www.ilewazy.pl/pierog-ruski
Aczkolwiek jak jeszcze raz spojrzałam to te na zdjęciu to kupne pierogi, ogromne i z duża ilością ciasta Te mojej mamy są mniejsze, mają cieniuteńkie ciasto i ser półtłusty więc myślę, że mogę połowę tego liczyć

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:26   #4952
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie się wybierasz?
Najlepiej położyć się na jakimś podwyższeniu, żebyś mogła swobodnie opuszczać ręce. W pierwszym ćw. ramiona trzymasz przy tułowiu, i wyprostowujesz ręce do góry, zginasz w dół. W drugim ręce wyprostowane w górę, opuszczasz do boku i wracasz z wyprostowanym do góry. W ostatnim ciężarki składasz razem (albo bierzesz jedną większą butelkę np), chwytasz je obiema rękami, wyprostowanymi w górze, opuszczasz je za głowę i wracasz do pozycji. W każdym ćwiczeniu kontrolujesz ruch, żeby ręce Ci nie opadały same, a mięśnie się napięły. Robiliśmy 3 serie po kilkanaście powtórzeń. Zakwasy po tym są dwa dni później [COLOR="Silver"]
ok dzięki
a ja to pewnie Kazimierz Dolny, a jak się podszkolę to na Rąblów uderzę
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:27   #4953
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Hej chudzinki
Wróciłam ze szkoły i biore się za nadrabianie tego co żeście tu naskrobały Po wczorajszym masażu bańkami jakoś wszystko mam takie gładziutkie choć.. boli ten cały masaż ! I co chwile odczepia sie ta bańka cała co mnie denerwuje niesamowicie ! Ale mimo wszystko dziś powtórka

I. ś: owsianka na wodzie i mleku z otrębami, 1/2 kubka zielonej
II. 2ś: jogurt
III. 3ś: kanapka z wędlinką z indyka
IV. o: ziemniaczki + gołąbek z mięsem, ziolona

narazie tyle Powiem wam że jak do szkoły chodze to dietka jakoś bardziej mi się trzyma kupy bo nie mam aż tak dużo wolnego czasu

Idę was nadrabiać
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:34   #4954
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
ok dzięki
a ja to pewnie Kazimierz Dolny, a jak się podszkolę to na Rąblów uderzę
A to nie znam. Ja głównie Beskidy - Szczyrk, Korbielów, Żar, okolice Zwardonia. Czasami Wisła. W tym roku planuję opanować snowboard Także jak po wyjeździe do Was nie wrócę to będzie znaczyć, że deska opanowała mnie, a nie ja ją

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:38   #4955
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie znam. Ja głównie Beskidy - Szczyrk, Korbielów, Żar, okolice Zwardonia. Czasami Wisła. W tym roku planuję opanować snowboard Także jak po wyjeździe do Was nie wrócę to będzie znaczyć, że deska opanowała mnie, a nie ja ją
ja tak samo będę miała z nartami
Stary 2013-01-29, 16:43   #4956
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
dzovana: ja słucham m.in.: Akurat, Anouk, Coldplay , Florence , happysad (największe love!), James Blunt, Maroon 5, Mumford&Sons, Nina Zilli (włoski ), Strachy na Lachy, The Cranberries... duuuużo tego! ale obracam się najchętniej w klimatach takich jak charlie_charlie, czyli indie rock/pop
Happysad Byłam na koncercie ! Twoja ulubiona piosenka ?
Stary 2013-01-29, 16:44   #4957
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Jestem i kibicuje Wam, ale ja na razie odpadam.
Dorobiłam się anginy ropnej.

Z ćwiczeń znów nici, ale staram sie jesć regularnie, chociaż ciężko przychodzi mi jedzenie z takim bólem gardła.
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:51   #4958
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Jestem i kibicuje Wam, ale ja na razie odpadam.
Dorobiłam się anginy ropnej.

Z ćwiczeń znów nici, ale staram sie jesć regularnie, chociaż ciężko przychodzi mi jedzenie z takim bólem gardła.
Zdrowia!

Melduję, że skalpel zaliczony. Endorfiny szaleją!
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:53   #4959
StupidAlice
Czekoladoholik

Smile Dot.: Z nowym rokiem zaczynamy i kilogramy zrzucamy! - cz. I

agulaaaaaaaa przeglądam zdjecia z finału i półfinałów na fb i szukam dziewczyny z burzą loków

Gomra toś się załatwiła bidulo.

30 min stacjonarnego, zaraz zabieram się za Jillian.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:57   #4960
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam taki przykładowy wstęp do kolejnej części, co powiecie?

Witamy w drugiej części naszego wspaniałego, jedynego w swoim rodzaju, plotkowo-redukcyjnego (z naciskiem na plotkowo ) wątku !

Zapraszamy każdego, kto:

1.Przeczyta ten post zanim do nas dołączy.
2.Chce schudnąć zdrowo – stosujemy tutaj MŻWR, żadnych kapuścianych, kopenhaskich i innych takich. Regularne posiłki, co ok. 3 godziny, ostatni 2-3 godziny przed snem, a nie o jakiejś śmiesznej 18 (chyba, że chodzisz spać przed 21). Jeśli chcesz liczyć kalorie, okej, ale niech to będzie liczba kalorii dostosowanych do Twojego organizmu, stylu życia, a nie wzięte z kosmosu 1000 kcal ! Z czymś takim to nie u nas
3.Zamierza regularnie ćwiczyć – UWAGA ! Nawet jeśli nie masz takich planów, to przygotuj się na to, że z nami prędzej czy później i tak zaczniesz ćwiczyć. I to nie dlatego, że Cię zmusimy, ale po prostu będzie Ci głupio czytać te wszystkie posty, w których wypisujemy swoje codzienne aktywności, gdy będziesz miała świadomość, że sama nie zrobiłaś nic.
4.Nie ma słomianego zapału – jeśli już się u nas pojawisz, chcesz razem z nami dążyć do wymarzonej sylwetki, to zostań, a nie ulatniaj się po kilku postach.

W swoim pierwszym poście napisz ile masz lat, ile ważysz, jaki masz cel, co i jak często ćwiczysz, w jaki sposób się odżywiasz. Napisz też coś o sobie, przecież nie samą dietą człowiek żyje

Nie pytaj nas,, jaka dieta jest najlepsza co jeść, jak jeść, bo żadna z nas nie jest dietetykiem. Jeśli dopiero zaczynasz i nie wiesz za dużo o zdrowym, racjonalnym odżywianiu, przeczytaj wątki podwieszone na forum Dietetyka (obliczysz tam swoje zapotrzebowanie kaloryczne, poznasz źródła BTW i witamin, 10PŻ), to naprawdę może Ci pomóc.

Ćwiczenia: wybierz takie, które lubisz. Z gotowych programów u nas pojawia się MelB, Tiffany, Insanity, Jillian, E. Chodakowska. Mamy też fanki biegania, rowerków stacjonarnych, orbitreka, skakanki i hula-hop. Niektóre z nas zamiast ćwiczyć z filmikami wolą podłogówki typu brzuszki, pompki, wymachy wszelakie. Ważne, żeby sprawiało Ci tą radość, a nie stało się przykrym obowiązkiem.

Jesteśmy strasznymi plotkarami, więc przygotuj się na to, że po kilkugodzinnej nieobecności na wątku możesz mieć do nadrobienia przynajmniej kilka stron. Dlatego dobrze być na bieżąco. Nawet na bardzo bieżąco.

Na początku każdego miesiąca następuje oficjalne mierzenie i ważenie.

Mamy też swój Klub, w którym wymieniamy się zdjęciami. Zaproszenia do niego wysyłamy tylko na początku miesiąca, jeśli dojedziemy do wniosku, że przyszła na kogoś pora. Nie proś o zaproszenie. Jeśli go nie dostałaś, widocznie jeszcze nie zasłużyłaś.

Największe spamerki pierwszej części:

Jeśli przeczytałaś wszystko powyżej, a mimo to w dalszym ciągu chcesz do nas dołączyć to zapraszamy ! Nie jesteśmy takie straszne, jakby się mogło wydawać (chyba)

Zaczynamy !
Bardzo fajny wstęp.

Ja z wami nie wyrabiam. Wracam ze szkoły a tu tyle postów. Jestem wykończona, ale z racji, że wczoraj się obijałam za chwilę biorę się za jakieś ćwiczonka.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:03   #4961
anns_
Zakorzenienie

Hej Chudziny
Już tak mi się nie chce tej sesji.. ale przeżyć jutro i jadę na Mazury na pare dni.
Dzisiaj:
I serek homogenizowany truskawkowy
II ciemna bułka z pastą jajeczną
III sałatka (sałata, papryka, ser feta (ten najlżejszy), kurczak robiony w papirusie, makaron pełnoziarnisty i sos czosnkowy.

Na kolację coś białkowego, ale jeszcze nie wiem co .

Gomra zdrówka
Madzia pięknie to ujęłaś
Le_Souvenir z tymi brzuszkami to może być tak, że:
aby tłuszcz zaczął się spalać potrzeba około 20 minut intensywnego treningu (tzn. może nie intensywnego, ale utrzymywać tętno około 120). dla jednych to szybszy marsz, dla innych bieganie itp. I dopiero po tym czasie zaczyna się spalać tłuszcz. Dlatego jeśli robisz np. brzuszki 20 minut to nic Ci one nie dają. Lepiej zrobić sobie jakieś cardio i dopiero ćwiczenia na brzuch. Dlatego (to moja osobista opinia ) zapewne większość ćwiczeń, aerobików opiera się na tym, że najpierw jest rozgrzewka, a na samym końcu ćwiczenia na brzuch.
Dobrym przykładem jest mój tata. Postanowił wziąć się za siebie.. I na początku był bez formy i chodził na siłownię, biegał po 20 minut, strasznie się pocił, męczył, a nie dawało to żadnych efektów. I w końcu zapytał trenera personalnego jak to jest, a on mu powiedział, że lepiej (jak nie daje rady więcej przebiec) zrobić 20 minut szybkiego marszu i wtedy biec, albo sam szybki marsz niż te 20-minutowe bieganie.

A dla dziewczyn, które nie wierzą w swoje możliwości biegowe.. mój tata na początku robił tylko 5-6km b.szybkiego marszu codziennie, potem marszobiegi.. a po 3-miesiącach doszedł do wyniku 6km biegiem non stop. Schudł przez ten czas (normalnie jedząc, no może ograniczył tłuste) 12 kg! A teraz już biega po 10km. Na początku strasznie puchły mu nogi, kolana, ale się zawziął i dopiął swego.

Jeśli chodzi o moje ćwiczenia w tym miesiącu było b. słabo Wina raczej sesji, niż mojej niechęci. Ale cieszę się, że ten miesiąc raczej było bezgrzesznie, ograniczyłam do zera słodkie oraz fastfoody. Teraz w lutym poprawię się sportowo i będzie super.

ALE SIĘ ROZPISAŁAM! Ale wydaje mi się, że warto przeczytać, miłej lekturki

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:06   #4962
kami_165
Zadomowienie

Hej
Nawet nie wiedziałam, że mam tyle postów nabite
U mnie dzisiaj na śniadanie dwie kanapki razowe z szynką, II śniadanie kefir obiad dwa gotowane jaja z czerwoną gotowaną kapustą podwieczorek banan i mandarynka

Ale pędzicie dziewczyny Nie długo spotkamy się w nowym wątku.
Magda
Super wstęp

Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei Pokaż wiadomość
Madzia no niestety się usunęłam pod wpływem emocji
Pod tym samym impulsem usunęliśmy konto i nie ma mnie też w klubie przez to

Edytowane przez kami_165
Czas edycji: 2013-01-29 o 17:07
kami_165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:12   #4963
StupidAlice
Czekoladoholik

Smile Dot.: Z nowym rokiem zaczynamy i kilogramy zrzucamy! - cz. I

Cytat:
Napisane przez kami_165 Pokaż wiadomość
Hej
Nawet nie wiedziałam, że mam tyle postów nabite
U mnie dzisiaj na śniadanie dwie kanapki razowe z szynką, II śniadanie kefir obiad dwa gotowane jaja z czerwoną gotowaną kapustą podwieczorek banan i mandarynka

Ale pędzicie dziewczyny Nie długo spotkamy się w nowym wątku.
Magda
Super wstęp

Pod tym samym impulsem usunęliśmy konto i nie ma mnie też w klubie przez to
Noszzzzzzzzzzzzz głupie baby Madzi trzeba powiedzieć to wyśle Ci zaproszenie

Dobra idę ćwiczyć i potem masakra bańką chińską bo odpuściłam przez @ i pewnie wróce na nowy wątek

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:19   #4964
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Przekopiowane z neta:
Stosowanie baniek ma jednak i przeciwwskazania. Takie jak:
· Nowotwory.
· Gruźlica.
· Wysiękowe zapalenia stawów.
· Gorączka (powyżej 38º).
· Dermatozy (zmiany skórne).
· Uszkodzenie naskórka.
· Żylaki.
· Okolica twarzy, szyi, przyśrodkowa pow. kończyn górnych i dolnych.
· Okolica nerek, brzucha i bocznej pow. klatki piersiowej.
Okolic brzucha ? Przecież w salonach nawet masaże brzucha bańką robią
Ja wczoraj masowałam się w okolicach brzuszka akurat też

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
chwała Panu, że mieszkam w domku
gorzej było, jak podłączyłam elektryka do piecyka wtedy na całą ulicę było słychać jak gram, hyhyhy! *devil laugh* ale trzeba tych wapniaków-sąsiadów wokół muzycznie wyedukować! bo w lato łeb mnie boli, jak puszczają mi Radio Piekary w ogródkach i słychać te śląskie szlagiery..
Moja mama pochodzi se śląska i mimo że mieszkam w okolicach Torunia puszczane są szlagiery ale w moim ogródku choć teraz moi rodzice przenieśli pasje muzyczna na Akcent i rozbrzmiewa disko polo

Cytat:
Napisane przez Lamciak Pokaż wiadomość
Czerwcowe będą te, które się obudzą, że za chwilę plaża, a oponki z zimowych na letnie nie zmienione

Nadrobilam wszystko ! Tylko kilka stron a tu już godzina minęła I jak tu znaleźć czas na ćwiczenia i nauke na jutrzejszy sprawdzian jeszcze
No nic.. robie zieloną ! Będzie stygła a ja w tym czasie pokręce hh Potem wezme się za nauke a raczej pisanie ściągi i jej druk (choć przy tym jednak też się uczę bo w końcu wszystko muszę przeczytać i przepisywać na komputer ) W trakcie zjem sobie coś lekkiego bo kolacja późno będzie.. potem ćwiczenia, masaż bańkami, kąpiel i spać

Jutro odwołali nam rano lekcje i mam dopiero na 11.45 Wyśpię sie !

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Dziewczynki masujące się bańkami chińskimi ! Jak długo masujecie partie ciała np jedną nogę ile minut tak maltretujecie ?
Stary 2013-01-29, 17:21   #4965
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
agulaaaaaaaa przeglądam zdjecia z finału i półfinałów na fb i szukam dziewczyny z burzą loków

Gomra toś się załatwiła bidulo.

30 min stacjonarnego, zaraz zabieram się za Jillian.
ja przeglądałam 20 min temu i znalazłam ale słabo widać, bo ostrość ustawiona na siatkarzy, a my na trybunach w tle nieostro
Stary 2013-01-29, 17:23   #4966
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
Okolic brzucha ? Przecież w salonach nawet masaże brzucha bańką robią
Ja wczoraj masowałam się w okolicach brzuszka akurat też
Nawet na stronie jednego z salonów znalazłam podobną informację

Elsay
Dzisiaj i tak wyjątkowo słaby ruch na wątku

Zamiast się skupić na notatkach to co chwilę odświeżam Wizaż Może sobie zrobię jakieś ograniczenie, np raz na 10 min

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-01-29, 17:31   #4967
kami_165
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Noszzzzzzzzzzzzz głupie baby Madzi trzeba powiedzieć to wyśle Ci zaproszenie

Dobra idę ćwiczyć i potem masakra bańką chińską bo odpuściłam przez @ i pewnie wróce na nowy wątek
Już mam
Dzięki za poparcie
I też ostatnio odpuściłam ćwiczenia. Czas do roboty się wziąć
Stary 2013-01-29, 17:35   #4968
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
aby tłuszcz zaczął się spalać potrzeba około 20 minut intensywnego treningu (tzn. może nie intensywnego, ale utrzymywać tętno około 120). dla jednych to szybszy marsz, dla innych bieganie itp. I dopiero po tym czasie zaczyna się spalać tłuszcz. Dlatego jeśli robisz np. brzuszki 20 minut to nic Ci one nie dają. Lepiej zrobić sobie jakieś cardio i dopiero ćwiczenia na brzuch. Dlatego (to moja osobista opinia ) zapewne większość ćwiczeń, aerobików opiera się na tym, że najpierw jest rozgrzewka, a na samym końcu ćwiczenia na brzuch.
Dobrym przykładem jest mój tata. Postanowił wziąć się za siebie.. I na początku był bez formy i chodził na siłownię, biegał po 20 minut, strasznie się pocił, męczył, a nie dawało to żadnych efektów. I w końcu zapytał trenera personalnego jak to jest, a on mu powiedział, że lepiej (jak nie daje rady więcej przebiec) zrobić 20 minut szybkiego marszu i wtedy biec, albo sam szybki marsz niż te 20-minutowe bieganie.

A dla dziewczyn, które nie wierzą w swoje możliwości biegowe.. mój tata na początku robił tylko 5-6km b.szybkiego marszu codziennie, potem marszobiegi.. a po 3-miesiącach doszedł do wyniku 6km biegiem non stop. Schudł przez ten czas (normalnie jedząc, no może ograniczył tłuste) 12 kg! A teraz już biega po 10km. Na początku strasznie puchły mu nogi, kolana, ale się zawziął i dopiął swego.

Jeśli chodzi o moje ćwiczenia w tym miesiącu było b. słabo Wina raczej sesji, niż mojej niechęci. Ale cieszę się, że ten miesiąc raczej było bezgrzesznie, ograniczyłam do zera słodkie oraz fastfoody. Teraz w lutym poprawię się sportowo i będzie super.

W sumie coś w tym jest więc najpierw zrobię 20 minut jakiś cardio i innych ćwiczeń na rozruszanie a potem podłogowce.

Cytat:
Elsay
Słaby, słaby... 5 stron do nadrobienia miałam

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:37   #4969
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
Zamiast się skupić na notatkach to co chwilę odświeżam Wizaż Może sobie zrobię jakieś ograniczenie, np raz na 10 min
Ja też co chwilę odświeżam.

Cytat:
I też ostatnio odpuściłam ćwiczenia. Czas do roboty się wziąć
Do ćwiczeń, ale już!
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:41   #4970
anns_
Zakorzenienie

Elsay no musi coś w tym być. bo np. jak sobie robie szybki marsz to po 20 minutach zaczynam się dopiero pocić . Ale sprawdzałam na siłowni, kiedyś do tętna 120 wystarczał mi szybki marsz, a teraz forma wzrosła to już trzeba biegać

Oderwać się od Was nie można... NAUKO CZEMU TY TAK NIE PRZYCIĄGASZ

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:42   #4971
kami_165
Zadomowienie

Cytat:
Elsay no musi coś w tym być. bo np. jak sobie robie szybki marsz to po 20 minutach zaczynam się dopiero pocić . Ale sprawdzałam na siłowni, kiedyś do tętna 120 wystarczał mi szybki marsz, a teraz forma wzrosła to już trzeba biegać

Oderwać się od Was nie można... NAUKO CZEMU TY TAK NIE PRZYCIĄGASZ
To jest racja. Mnie w pracy nawet ciągnie, w tel specjalnie pakiet internetu wykupiłam
Stary 2013-01-29, 17:42   #4972
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Chudziny
Już tak mi się nie chce tej sesji.. ale przeżyć jutro i jadę na Mazury na pare dni.
Dzisiaj:
I serek homogenizowany truskawkowy
II ciemna bułka z pastą jajeczną
III sałatka (sałata, papryka, ser feta (ten najlżejszy), kurczak robiony w papirusie, makaron pełnoziarnisty i sos czosnkowy.

Na kolację coś białkowego, ale jeszcze nie wiem co .

Gomra zdrówka
Madzia pięknie to ujęłaś

wow super wynik
Stary 2013-01-29, 17:49   #4973
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Mam lenia Zaraz jakoś się trzeba do ćwiczeń zebrać
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:50   #4974
kami_165
Zadomowienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;38926154]Mam lenia Zaraz jakoś się trzeba do ćwiczeń zebrać[/QUOTE]

Dzisiaj mamy jakiś leniwy dzień
Stary 2013-01-29, 17:50   #4975
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Słaby, słaby... 5 stron do nadrobienia miałam
Tylko pięć

Cytat:
To jest racja. Mnie w pracy nawet ciągnie, w tel specjalnie pakiet internetu wykupiłam
To już chyba podchodzi pod uzależnienie

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-01-29, 17:54   #4976
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Nawet na stronie jednego z salonów znalazłam podobną informację
Elsay
Cytat:
Wizaż uzależnia Tez się oderwać nie moge.. od pół godziny powinnam kręcić

Elsay Podoba mi się twój avek.. choć nie mogę się do niego przyzwyczaić ! Już przyzwyczaiłam się do tych włosków w koczku od tyłu
Stary 2013-01-29, 17:54   #4977
agulaaaa
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;38926154]Mam lenia Zaraz jakoś się trzeba do ćwiczeń zebrać[/QUOTE]

teraz ja Cię mobulizuję, bo ja dziś już ćwiczyłam
Stary 2013-01-29, 17:55   #4978
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Ide kręcić tym hh wkońcu !
Stary 2013-01-29, 17:58   #4979
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj mamy jakiś leniwy dzień
No jakos tak, ale juz sie zmusilam na rowerek
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:59   #4980
kami_165
Zadomowienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;38926349]No jakos tak, ale juz sie zmusilam na rowerek[/QUOTE]

Ja czekam aż brat z dziećmi pójdzie i do dzieła na skakankę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości