|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#11402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
ile stron wcześniej mam szukać?Smaruj koniecznie -możesz nawet ruchami kolistymi tam gdzie rozstępy wyłażą, to rozluźni skórę. No i te oleje jedz-serio ja nie żartuje , to uelastyczni nie tylko skórę ale i tkankę. Dwie łyżki dziennie. I szukaj dermatologa-kosmatologa. Niech znajdzie przyczynę czemu skóra tak się zachowuje i dobierze zabiegi- bo dla mnie to dość dziwne jest Fraxel jest najlepszy na rozstępy- no ale on jest dobry, żeby je zmniejszyć jak już są. A u Ciebie trzeba skórę zabezpieczyć żeby dalej rozstępy nie wyłaziły. Samo smarowanie nie wiele daje-trzeba głębiej zadziałać.---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Olivko 11240 mam już i ja ten post- musiał wskoczyć po czasie. Ale numer
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-29 o 23:57 |
||
|
|
|
#11403 |
|
Zadomowienie
|
W umowie, którą podpisywałam były takie informacje. Niestety nie mam kopii, a wtedy byłam tak zdenerwowana, że nawet nie zapytałam
Pewnie Mya ma rację, w danych fda bedzie.
|
#11404 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pojutrze o tej porze będę już miała cycuuuchy
Mam do Was pytanko, bo w sumie nie zadałam go dr, czy po Waszej operacji mogli do Was przyjść ludzie? Chodzi mi o facetów, rodziców, przyjaciółki itp? Drugie pytanie, kiedy będę mogła pić wino? ![]() ![]() ![]() Całuję Was mocno! Dobraaanoc
|
#11405 |
|
Zakorzenienie
|
Tak- mogą wpaść wszyscy na kawkę
Tzn raczej pojedynczo, nie tak gromadą żeby innym nie przeszkadzać. No i facetów rozdziel- żeby razem nie przyszli bo będzie dym Ty chyba jedną dobę będziesz leżeć?- jak tak nie zdążysz ze wszystkimi kawy wypić Rano zjesz śniadanko , potem na zdjęcie opatrunku i do domku. A w pierwszej dobie będziesz spać i do żywych wracać- więc niezbyt będziesz miała ochotę na takie atrakcje.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-30 o 01:23 |
|
|
|
#11406 |
|
Rozeznanie
|
hej wszystkim
znowu jakiś jeden GOŚĆ się pląta
|
|
|
|
#11407 |
|
Raczkowanie
|
french_miki 31.01
już jutroooooooooo ![]() ![]() ![]() malina986 05.02-5 ![]() Foamclene123 05.02.-5 ![]() krystel13 - 14.02 -14 ![]() dreamer365 - 16.02 - 17 ![]() niezapominajka1987 - 25.02. -25 ![]() jusi84 28.02 -29 ![]() witam się z rana ale naskrobałyście dobrze, że mam teraz luzy w pracy to mogłam nadrobić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- miki- jak samopoczucie przed op masz już wszystko poszykowane ![]() ![]() na która godz masz stawić się w klinice??
|
#11408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Luty na bogato w nowe cycolinki
|
|
#11409 |
|
Zakorzenienie
|
6 lutego idę na usg piersi.Wizyta niby 1,5h trwa i będzie też onkolog...Nie wiem dlaczego tak długo
Opowie któraś, która ma to już za sobą?czy to tylko wywiad,czy co on może robić?boshhhe umrę ze wstydu jak będę musiała się rozebrać, a będę musiała
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#11410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...uff nadrobiłam! Mya'eczko dziękuję za odpwoiedź! bo wczesnij bałam sie ich jak ognia...![]() ale nagory jakie są mięciusie! mówię Wam... ![]() ![]() ![]() Dzień dobry wszystkim
|
|
#11411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nie miałam USG dziewczyny jak to jest? Długo to trwa? |
|
|
|
|
#11412 | |
|
Zadomowienie
|
Katarzynka nie ma co się wstydzić, przecież to będą lekarze! Oni widzieli chyba już prawie wszystko
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Kobietki, a czy Wy tak samo się przdejmujecie wizytą u ginekologa? Niezapominajka widać nie. A tam się przecież więcej pokazuje A usg trwa kilka minut i nie boli
|
|
#11413 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
Ja też się strasznie obawiam usg , wstyd mnie paraliżuje . Ale jakoś damy rade Widzę , że dośc konkretnie poruszyłyście temat gwarancji Mnie to bardzo interesuje , poniewaz mam dopiero 20 kilka lat i myślałam , że jak sobie zrobie piersi to raczej na całe życie będa ( no chyba , że by uległy uszkodzeniu co myslałam ,że zdarza się rzadko) Aktualnie na operacje dają mi rodzice więc o kwestie fnasową się nie martwie ale nie wiem co bedzie za 10 lat i czy będe miała wtedy na to fundusze ;(( Edytowane przez buziol04 Czas edycji: 2013-01-30 o 11:34 |
|
|
|
#11414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest trochę drogi ale skuteczny. Mi tam wszystko zeszło nie ma śladu. Miałam czerwone pękniecia po 2 tyg czy 3 od operacji i smarowałam, kolistymi ruchami ze 3 razy dziennie to maziałam.... i chyba ten masaz duzo działał ! Ja tam polecam! co ci szkodzi 80zl wydasz, to zamiast wizyty u super fanstatycznego dermatologa- który co ci powie? na tym etapie? Ja rozstępy mam mega na brzuchu a mianowicie na kościach miednicy po bokach, nigdy nie widziałam ich w fazie czerwonej jak je zauwazyłam to juz były białe Chyba za szybko urosłam
|
|
#11415 |
|
Zadomowienie
|
buziol ja nie chcę tutaj pisać czarnych scenariuszy, ale ja bym nie liczyła, że to jedyna "para" piersi, jaką sobie sprawisz
Też mam 20 kilka lat i chciałabym dożyć chociaż do tej 70tki, więc nie wierzę, że implanty mi wytrzymają ponad 40 lat
|
#11416 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej operacje się robi ponownie ze względu na wygląd tkanki, niżeli na same implanty.---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
#11417 |
|
Raczkowanie
|
Seba dlatego coraz bardziej mnie to przeraża bo naprawdę chciałabym sobie zrobić te piersi ale obawiam sie przyszłosci . Co wtedy ?
Ja o operacji już w wieku 18 lat myślałam ale jeszcze miałam nadzieje,że piersi mi urosną( bo wszystkie kobiety w rodzinie mają duże biusty , tylko ja się jakaś inna wyrodziłam ) Teraz jak już byłam pewna , pokazał mi sie przed oczami czarny scenariusz ;/ |
|
|
|
#11418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja byłam to dopiero miałam wizytę, był Pan Dr i jakiś praktykant. Jeszcze Pan Dr sie mnie pyta z jakiego powodu robie USG, żeby pewnie wiedział na co być "wrażliwy" pod jakim kątem robie diagnostykę... więc mówie "profilaktycznie"i wsio w temacie, dostajesz wynik w garść i do domu. A jak chodzicie na rentgeny albo do ginekologa?
|
|
#11419 |
|
Raczkowanie
|
gwendolinka Niby masz racje
w wieku 40 lat myśle , że wiekszości kobiet opadają piersi tylko ja sie bardziej obawiam np . jakiś odkształceń . Może za dużo dziwnych zdjec sie naoglądałam
|
|
|
|
#11420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no pewnie widzieli,ale co poradzić jak w głowie mam bałagan na tym punkcie ![]() ja z ginkiem nie mam żadnego problemu,chętnie rozkładam nogi ...ale wiedziałam że jak na wizycie poprosi o badanie piersi to odmówię ![]() Teraz sama dojrzałam i sama i chce i muszę się zbadać.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#11421 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry dziewczynki;-*ledwo co mozna nadrobic co piszecie;p;p
french_miki 31.01 jutro twoj wielki dzien bedziemy z Toba! ![]() klaudyneczko udanego wyjazdu!! a co do zamieszek to sie raczej nie martw bo ja bylam jakis rok temu w Hurghadzie i w Egipcie tez byly ogromne zamieszki a mimo tego udalo nam sie jechac na wycieczke do kairu ale to co zobaczylismy dramat...;/;/;/ ogromna bieda,zebrzace male dzieci na ulicach (gdzie jak dalismy chlopczykowi drozdzowke to podlecial do niego starszy i go pobil i mu ja zabral!!!! dramat) popalone budynki i poniszczone po zamieszkach....wtedy tak naprawde docenilam moje zycie, chyba kazdemu przydalaby sie taka wycieczka a my tu narzekamy jaki swiat jest okropny bez cycuchow ehhh ale mimo tego Egipt przepiekny slonce plaze rafy koralowe doslownie bajka a w hotelach jest wszystko nawet ogromne aqua parki my mielismy przed hotelem chyba z 10 basenow i kilka lub kilkanascie restauracji takze jest w czym wybierac, szkoda ze ich alkoholu nie da sie pic hehe jakbys miala jakies pytania to pisz.dpoczywaj i przywiez troszke slonka!!!
|
|
#11422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chcę Cię straszyć, ale uważam, że jako młoda kobieta, która może mieć w przyszłości dziecko/dzieci nie możesz zakładać, że nie będziesz wymieniać implantów. A jeśli faktycznie nie wymienisz - to wybacz, ale dopiero wtedy dowiesz się, co to są kompleksy. Wczoraj Mya dobrze napisała, jeśli nie stać Cię na kontrole i ewentualną poprawkę, to tak naprawdę nie stać Cię na operację. Więc zastanów się dobrze, bo u większości wszystko jest ok, ale jest u nas jedna dziewczyna, która komplikacje miała.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-30 o 12:09 |
|
|
|
|
#11423 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Co do usg - jeśli się wstydzicie to znajdźcie radiologa kobietę
|
#11424 |
|
Raczkowanie
|
french_miki powodzenia!
|
|
#11425 |
|
Wtajemniczenie
|
Allo
![]() Mam termin konsultacji u jednego z lekarzy ktorych wybralam. 14luty dr J.J. Gdańsk
|
|
|
|
#11426 |
|
Zadomowienie
|
Super amorcio!!!
|
#11427 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11428 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedys mi dermatolog polecila,ja mialam stare blizny na swieze nie stosowalam-mi wydaja sie ok na pewno wygladzaja i sprawiaja ze rozstepy sa ciut jasneijsze, zamowilam wlasnie przez neta sa tansze![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
a alkohol to chyba tak po msc---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#11429 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam jutro usg na 14tą i prawie pół m-ca czekałam na to i mam ze soba wziaść ręcznik dobre nie?? niewal że za to płace bo prywatnie to jeszcze ze swoim ręcznikiem zdziercy !!!
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-01-30 o 14:55 |
|
|
|
#11430 |
|
Raczkowanie
|
puk puk
![]() dzień doberek dziewczynki ![]() buziolo, no tak jak dziewczynki piszą, liczyć się trzeba z ponowną operacją, ale czy ja wiem, czy to taki znow czarny scenariusz? Dla mnie i tak bilans zysków i strat wychodzi na plus, za operacją oczywiście Co więcej, myślę nawet, że za te 10, czy 15 lat będzie mi znacznie prościej się na zabieg zdecydować, ze względu na dzieci, bo teraz to małe jeszcze (3,5l i 9mcy), i absorbujące baardzo. Zakładam, że finansowo też będzie ok., bo będziemy na finiszu ze spłatą hipoteki za dom; niezapominajka, pewnie dla większości kobiet, nie ważne czy z ładnym biustem, czy też nie, negliż przy badaniu jest krępujący, ale do przeżycia Jak przyjdzie co do czego, to chyba będę szukać pani radiolog, co by sobie zażenowania większego oszczędzić Amorcio, fajna data! Gratuluje, to teraz hop siup i beda cycuchy piękniste ![]() och, jak bym chciała w tym roku sie wyrobić z op. To tak w ramach prezentu na trzydzieche Poki co trudno cokolwiek odłożyć, bo jestem na wychowawczym, no ale jestem dobrej myśli ![]() french_miki, to już jutro!! wow!! Klaudusia, trzymam kciuki za wspaniały urlop pomimo syt. w Egipcie ![]() Kochane, założyłam swój album.. z opisem sytuacji; pozwolę sobie zaprosić Was do grona przyjaciół; z góry dziękuję za przyjęcie
"Never saved the best for later. You don't know what tomorrow holds." P.Coelho Edytowane przez tomatti Czas edycji: 2013-01-30 o 14:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

No zobacz sama , dzisiejsze widomości :
04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :

powiedzial zebym odlozyla bo max to te 485cc na ktore tak naprawde ja sie uparlam powiedzialam ze nie chce 440cc .
Pewnie Mya ma rację, w danych fda bedzie.
Tzn raczej pojedynczo, nie tak gromadą 
już jutroooooooooo
ale naskrobałyście dobrze, że mam teraz luzy w pracy to mogłam nadrobić 

Opowie któraś, która ma to już za sobą?czy to tylko wywiad,czy co on może robić?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, no pewnie widzieli,ale co poradzić jak w głowie mam bałagan na tym punkcie 
z opisem sytuacji; pozwolę sobie zaprosić Was do grona przyjaciół; z góry dziękuję za przyjęcie